Kategorie: Competition Allies Registrován: 20.03.2009(UTC) Zpráv: 1,333 Bydliště: Šternberk
Blahořečen: 1-krát v 1 příspěvcích
|
wolfow napsal:Ne,něco horšího.... Výfuk je dost nízko. Takže když jsem zajížděl do garáže-nějak se to blbě zhouplo a já zachytil objímkou výfuku o spodní rantl futer no a ..... ohnul jsem na levé straně laděné svody a to tak že velmi.... Vlasně jsem je úplně zaškrtil jak se zlomily... Takže svody ven,autogen,flexa,CO2,sranda na celý den-a stejně už to není ono.... Jsem si vydělal. Do zimy to musí vydržet-a pak holt pořídit nové.... ajaja...já jsem vyfoukl zadní tlumiče, protože se mi to zdálo tvrdé pro malou a každá menší nerovnost na silnici a pěkně to dřelo koncem výfůků..tak jsem to musel zase dofouknout a je to OK...
|
|
|
|
Kategorie: Vůdce smečky Registrován: 28.02.2009(UTC) Zpráv: 8,306 Bydliště: Třebenice (LT)
Blahořečil: 86-krát Blahořečen: 166-krát v 144 příspěvcích
|
Velmi špatná zpráva, sraz se bude muset obejít bez přítomnosti 400koňového vínového Camara z Jířovy produkce Auto je vážně nemocné a motoricky momentálně nepojízdné. |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
Kategorie: Competition Allies Registrován: 20.03.2009(UTC) Zpráv: 1,333 Bydliště: Šternberk
|
xjohny napsal:Velmi špatná zpráva, sraz se bude muset obejít bez přítomnosti 400koňového vínového Camara z Jířovy produkce Auto je vážně nemocné a motoricky momentálně nepojízdné. no totok:-(((sakra práce, copak, že to nepíše Jura?
|
|
|
|
Kategorie: Vůdce smečky Registrován: 28.02.2009(UTC) Zpráv: 8,306 Bydliště: Třebenice (LT)
|
hd1903 napsal:no totok:-(((sakra práce, copak, že to nepíše Jura? Měl nějaké potíže s netem (jakoby toho nebylo málo). |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
Kategorie: Competition Allies Registrován: 28.02.2009(UTC) Zpráv: 778 Bydliště: Střelice u Brna
Blahořečil: 1-krát Blahořečen: 3-krát v 3 příspěvcích
|
xjohny napsal:Velmi špatná zpráva, sraz se bude muset obejít bez přítomnosti 400koňového vínového Camara z Jířovy produkce Auto je vážně nemocné a motoricky momentálně nepojízdné. au au au...to je obrovská smůla:-( ale i takové věci se stávají, aspoň bude o pár dalších koníčků navíc:-) hlavy bych zkusil od Brodix nebo Trick Flow, případně Holley to pak bude teprve mrtarc:-))) |
HD's coming |
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Metály: Registrován: 22.03.2009(UTC) Zpráv: 704 Bydliště: Haratice p...l světa...
Blahořečil: 1-krát
|
Ach jo.... To nám to pěkně začíná. Auto nepřijede-ale chlap snad jo! Není-liž pravda!
|
|
|
|
|
wolfow napsal:Ach jo.... To nám to pěkně začíná. Auto nepřijede-ale chlap snad jo! Není-liž pravda! No doufám že ano, 2 místa u mě jsou volná :-) |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
Kategorie: Competition Allies Registrován: 28.02.2009(UTC) Zpráv: 778 Bydliště: Střelice u Brna
|
xjohny napsal: No doufám že ano, 2 místa u mě jsou volná :-)
aspoň uděláš test lisťáků:-) |
HD's coming |
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Metály: Registrován: 22.03.2009(UTC) Zpráv: 704 Bydliště: Haratice p...l světa...
|
Tak jsem si zabukoval pokoj na hotelu v Jizbicích. Takže doufám,že už se nic nepo...e, a vše dobře dopadne. Moc se těším-kámošku beru,gril taky,soudek taky,nějakej ten vercajk(co kdyby...) no a hlavně to počasí aby vyšlo![-o<
|
|
|
|
|
wolfow napsal:Tak jsem si zabukoval pokoj na hotelu v Jizbicích. Takže doufám,že už se nic nepo...e, a vše dobře dopadne. Moc se těším-kámošku beru,gril taky,soudek taky,nějakej ten vercajk(co kdyby...) no a hlavně to počasí aby vyšlo![-o< sakra jenom jednu??no nějak se budem muset hold podělit, beru i kámoše, snad to zmákne [-o< [-o< [-o<
|
|
|
|
|
hd1903 napsal:sakra jenom jednu??no nějak se budem muset hold podělit, beru i kámoše, snad to zmákne [-o< [-o< [-o< Hele, nepleť si fórum se seznamkou, jedeme tam čumět na auta, na ženský si můžeš čumět jinde :)) |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Registrován: 01.03.2009(UTC) Zpráv: 1,480 Bydliště: Černilov, Hradec Králové
Blahořečil: 1-krát Blahořečen: 5-krát v 4 příspěvcích
|
tak kamaradickove at vam to vyjde a at vsicni dobre dojedete!! na nejakou chvili se odmlcim. tak zdar
|
|
|
|
|
xjohny napsal: Hele, nepleť si fórum se seznamkou, jedeme tam čumět na auta, na ženský si můžeš čumět jinde :))
Moje řeč! Beru ji jen jako závozníka který se stará o přeleštění(auta!!!),očistu skel,světel,o jídlo atd... Auta jsou prvořadá věc,wo tom žádná!!! Chce jet-tak ať maká! Že jo!
|
|
|
|
|
tafna napsal:tak kamaradickove at vam to vyjde a at vsicni dobre dojedete!! na nejakou chvili se odmlcim. tak zdar Tak ať Ti to dobře dopadne,a brzy nashle-na další akci! Ještě jich pár bude do zimy,určitě! Hlavu vzhůru-a drž se!!!
|
|
|
|
|
Chlapi ze severu:-) pojedete do Jizbic přes Brno? totiž věc se má tak, že by to kdyžtak chtělo udělat kolonku:-) nebo někde po cestě můžeme dát sraz... |
HD's coming |
|
|
|
|
Napsal: Cá Chlapi ze severu:-) pojedete do Jizbic přes Brno? totiž věc se má tak, že by to kdyžtak chtělo udělat kolonku:-) nebo někde po cestě můžeme dát sraz... Brno je přeci na konci D1 a sjezd na Jizbice je někde u Humpolce-takže v půlce D1. Já to vidím tak,že bych najel někde za Prahou(nebo v Praze) na D1 a pokračoval s ostatními. Kdybych jel do Brna-tak to vlastně přejedu!!!! Apropo jak je to s dálniční známkou u veteránů? Asi žádná výjimka že?
|
|
|
|
|
Napsal: Cá Chlapi ze severu:-) pojedete do Jizbic přes Brno? totiž věc se má tak, že by to kdyžtak chtělo udělat kolonku:-) nebo někde po cestě můžeme dát sraz... jasně já jedu se někde u brna sejdem, domluvíme se ještě...
|
|
|
|
|
xjohny napsal: Hele, nepleť si fórum se seznamkou, jedeme tam čumět na auta, na ženský si můžeš čumět jinde :))
neboj já vím, že jsi čerstvě zamilovanej,neboj nepřeberem ti ji:-))))))))))))zamozřejmě, že ten můj předchozí příspěvek byla ironie, kterou někdo asi nepochopil [-o<
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Registrován: 18.03.2009(UTC) Zpráv: 647 Bydliště: Prazak,fujtajxl:)
Blahořečil: 3-krát Blahořečen: 2-krát v 2 příspěvcích
|
wolfow napsal:Brno je přeci na konci D1 a sjezd na Jizbice je někde u Humpolce-takže v půlce D1. Já to vidím tak,že bych najel někde za Prahou(nebo v Praze) na D1 a pokračoval s ostatními. Kdybych jel do Brna-tak to vlastně přejedu!!!! Apropo jak je to s dálniční známkou u veteránů? Asi žádná výjimka že? žádná výjimka panáčku, hezky cvakej za známečku:) Jinak z Práglu(nebo přes prágl) nás pár pojede, viděl bych to na sraz na nějaké benzínce u D1)
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Registrován: 18.03.2009(UTC) Zpráv: 647 Bydliště: Prazak,fujtajxl:)
|
tafna napsal:tak kamaradickove at vam to vyjde a at vsicni dobre dojedete!! na nejakou chvili se odmlcim. tak zdar a tafnovi drzime palce at je to safra vsechno v poho a priste zachlasta s nama!
|
|
|
|
|
wolfow napsal:Brno je přeci na konci D1 a sjezd na Jizbice je někde u Humpolce-takže v půlce D1. Já to vidím tak,že bych najel někde za Prahou(nebo v Praze) na D1 a pokračoval s ostatními. Kdybych jel do Brna-tak to vlastně přejedu!!!! Apropo jak je to s dálniční známkou u veteránů? Asi žádná výjimka že? Ty se samozřejmě spíchneš s námi hnedle za Prahou, inštrukce předáme později. hd1903 napsal:neboj já vím, že jsi čerstvě zamilovanej,neboj nepřeberem ti ji:-))))))))))))zamozřejmě, že ten můj předchozí příspěvek byla ironie, kterou někdo asi nepochopil [-o< A ty jsi místní tlučhuba že :)) |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
|
když už to tu johny nakousnul, mám taky místo, tak kdyby někdo z Práglu chtěl vejlet...:)
|
|
|
|
|
Dobrá zpráva, prý už dorazila všechna trička, až budu doma z práce, tak to čeknu :-) |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
|
Ještě jeden dotaz, pan majitel nám drží jednu chatku, je sice pro osm osob, ale je mu jedno kolik tam bude lidí, cena je pořád stejná. Tak nevim, kdyby se třeba něco grilovalo, tak by to asi bylo lepší u chatky ne? Než pak nějak tahat ty věci na hotel... Kdyby tam nějaký dobrovolník šel spát :-) Chatku držím do víkendu, pak pošlu SMS že je volná.
Jinak je domluveno, že bychom se měli vejít na to párkoviště před hotelem (pokud nás bude řekněme 10 aut +-), pejskaři budou mít vesměs auta spíš u chatek. Jo a ještě jednou bych prosil, aby se tam přijelo poklidně, radši moc netůrovat motory, to můžeme pak udělat třeba nějakou vyjížďku (když nepočítám tu nedělní). Znáte lidi, oni by si pak stěžovali, že jsou psi na prášky atp. |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
|
xjohny napsal:Ještě jeden dotaz, pan majitel nám drží jednu chatku, je sice pro osm osob, ale je mu jedno kolik tam bude lidí, cena je pořád stejná. Tak nevim, kdyby se třeba něco grilovalo, tak by to asi bylo lepší u chatky ne? Než pak nějak tahat ty věci na hotel... Kdyby tam nějaký dobrovolník šel spát :-) Chatku držím do víkendu, pak pošlu SMS že je volná.
Jinak je domluveno, že bychom se měli vejít na to párkoviště před hotelem (pokud nás bude řekněme 10 aut +-), pejskaři budou mít vesměs auta spíš u chatek. Jo a ještě jednou bych prosil, aby se tam přijelo poklidně, radši moc netůrovat motory, to můžeme pak udělat třeba nějakou vyjížďku (když nepočítám tu nedělní). Znáte lidi, oni by si pak stěžovali, že jsou psi na prášky atp. seš nějakej slušňák pane ne?:-)))))))))))sem se těšil jak tam ukážeš jak se dělá za psa samolepka a pěkně ho ogumuješ a zatím tam auta budem tlačit, aby někoho nejeblo:-)))))))))))
|
|
|
|
V tomto fóru nemůžete iniciovat nová témata.
V tomto fóru nemůžete na témata odpovídat.
V tomto fóru nemůžete své zprávy mazat.
V tomto fóru nemůžete své zprávy editovat.
V tomto fóru nemůžete iniciovat průzkumy mínění.
V tomto fóru nemůžete hlasovat v průzkumech mínění.
Soubory cookie:
chevroletcamaro.cz - fórum používá soubory cookie. Pokračováním prohlížení těchto stránek vyjadřujete souhlas s jejich použitím.
Více informací
OK