Kategorie: Člen smečky Registrován: 29.04.2009(UTC) Zpráv: 762 Bydliště: Praha/Pribram
Blahořečil: 155-krát Blahořečen: 9-krát v 9 příspěvcích
|
..sice to není 2nd Gen, ale patří do rodiny
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Registrován: 29.04.2009(UTC) Zpráv: 762 Bydliště: Praha/Pribram
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kategorie: Anonymní
Blahořečen: 1-krát v 1 příspěvcích
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
..parádní kola
|
|
|
|
|
Napsal: Jí Vychytávka jako blázen!! Hned se kouknu, kolik to stojí
|
|
|
|
Kategorie: Competition Allies Registrován: 20.03.2009(UTC) Zpráv: 1,333 Bydliště: Šternberk
|
Trans79 napsal:..parádní kola Vauuu, pěkně:-)
|
|
|
|
Kategorie: Anonymní
|
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Registrován: 18.03.2009(UTC) Zpráv: 647 Bydliště: Prazak,fujtajxl:)
Blahořečil: 3-krát Blahořečen: 2-krát v 2 příspěvcích
|
Jen pro pobaveni:) (koukat na stred kola) A jedna (kvalitně mobilem vyfocená) hádanková - kdopak pozná o co se jedná?:) Je tam vidět i menší nápověda. Upraveno uživatelem pondělí 6. července 2009 23:14:12(UTC)
| Důvod úpravy: -
|
|
|
|
Kategorie: Vůdce smečky Registrován: 28.02.2009(UTC) Zpráv: 8,306 Bydliště: Třebenice (LT)
Blahořečil: 86-krát Blahořečen: 166-krát v 144 příspěvcích
|
|
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Registrován: 18.03.2009(UTC) Zpráv: 647 Bydliště: Prazak,fujtajxl:)
|
Ale tfuj. ten znak na volantu neni Chevrolet.
|
|
|
|
Kategorie: Vůdce smečky Registrován: 28.02.2009(UTC) Zpráv: 8,306 Bydliště: Třebenice (LT)
|
No já tam vidím něco jako bowtie křížek a závodnickou vlajku :) |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
Kategorie: Competition Allies Registrován: 20.03.2009(UTC) Zpráv: 1,333 Bydliště: Šternberk
|
Okolojedouci napsal:
Ale tfuj. ten znak na volantu neni Chevrolet.
Mustangy měly podobné palubovky s kulatejma budíkama..ale mustang to není:-)
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Koupím, koupím, ihned koupím:-))))))))))))
|
|
|
|
|
hd1903 napsal: Koupím, koupím, ihned koupím:-))))))))))))
Obávám se, že bez šance:) Ale snad už příští rok bude na některém ze srazů.
|
|
|
|
|
Teď jsem si toho všiml, kdes vzal Trans-Amáckej střed do kol? :) |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
|
Okolojedouci napsal:
Obávám se, že bez šance:) Ale snad už příští rok bude na některém ze srazů.
to se dostalo k nám do čr ju? přesně ten co je na foto?
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Metály: Registrován: 22.03.2009(UTC) Zpráv: 704 Bydliště: Haratice p...l světa...
Blahořečil: 1-krát
|
xjohny napsal:Teď jsem si toho všiml, kdes vzal Trans-Amáckej střed do kol? :) Jo! Na to jsem se taky chtěl zeptat!!! Na Camaru Pontiacový Cupy?!
|
|
|
|
|
hd1903 napsal: to se dostalo k nám do čr ju? přesně ten co je na foto?
Není to přesně ten na foto, ale je to též rally sport v červené(takže ano, vypadá prakticky stejně), vnitřek, tělo, komplet rekonstrukce. Ještě zbývá dodělat motor a nějaké ty "drobnosti" stylu nádrž. Už se nemohu dočkat až poprvé vyjede. Neskutečnej povoz...62. a všechno v elektrice...nastavitelný sedačky v elektrice? Hydraulické sklápění střechy, první tranzistorové radio v autě(tuším)...no prostě kurna at už je na cestě:) xjohny: to to trval Je to z našeho žlutého fajráka, přišly někdy minulý týden. Bohužel na fajrákovi kdovíproč nedrží(ty moje tam jdou a ty fajrácké jdou na můj), takže se ještě bude muset dořešit přichycení...no a já neodolal si tohle vyfotit:)
|
|
|
|
|
|
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
|
Okolojedouci napsal:Není to přesně ten na foto, ale je to též rally sport v červené(takže ano, vypadá prakticky stejně), vnitřek, tělo, komplet rekonstrukce. Ještě zbývá dodělat motor a nějaké ty "drobnosti" stylu nádrž. Už se nemohu dočkat až poprvé vyjede. Neskutečnej povoz...62. a všechno v elektrice...nastavitelný sedačky v elektrice? Hydraulické sklápění střechy, první tranzistorové radio v autě(tuším)...no prostě kurna at už je na cestě:) xjohny: to to trval Je to z našeho žlutého fajráka, přišly někdy minulý týden. Bohužel na fajrákovi kdovíproč nedrží(ty moje tam jdou a ty fajrácké jdou na můj), takže se ještě bude muset dořešit přichycení...no a já neodolal si tohle vyfotit:) To je jako tvůj thunderbird? :-)
|
|
|
|
|
wolfow napsal:Jo! Na to jsem se taky chtěl zeptat!!! Na Camaru Pontiacový Cupy?! Nelibi se ti Firemaro?:) Byla to jen srandicka, jsou tam normalni chevroletacke, tohle bylo z Fajráka. Vsak proto jsem sem taky tu fotku daval. hd: muj? Ale kdeze. Mne se vic libi Camaro, i kdyz ten Tbird je samozrejme mnohem vetsi raritka. Prasknu ho, otcuv je.
|
|
|
|
|
Okolojedouci napsal:
Nelibi se ti Firemaro?:) Byla to jen srandicka, jsou tam normalni chevroletacke, tohle bylo z Fajráka. Vsak proto jsem sem taky tu fotku daval.
hd: muj? Ale kdeze. Mne se vic libi Camaro, i kdyz ten Tbird je samozrejme mnohem vetsi raritka. Prasknu ho, otcuv je.
Mě si líbí klasiky daleko více jak malé camara:-))ale mám malou garáž a to je problém...kurna celá rodina jezdí v amerikách, super:-)je to 4 místné? na foto to vypadá jako pro dva...
|
|
|
|
V tomto fóru nemůžete iniciovat nová témata.
V tomto fóru nemůžete na témata odpovídat.
V tomto fóru nemůžete své zprávy mazat.
V tomto fóru nemůžete své zprávy editovat.
V tomto fóru nemůžete iniciovat průzkumy mínění.
V tomto fóru nemůžete hlasovat v průzkumech mínění.
Soubory cookie:
chevroletcamaro.cz - fórum používá soubory cookie. Pokračováním prohlížení těchto stránek vyjadřujete souhlas s jejich použitím.
Více informací
OK