Kategorie: Na dobré cestě Registrován: 07.03.2009(UTC) Zpráv: 139 Bydliště: Malé Březno Ústí n.L.
|
Tak místo a čas OK, ještě koupit známku. Takže v sobotu ve 12 hod na začátku D8 na první pumpě.OK. Ještě dotaz: leštit nebo nechat tak? Protože se mi podařilo v sobotu při kompletaci sloupku řízení chytit tu šílenou průtrž s kroupama. Mělo to zajímavý vedlejší efekt - lak je dokonale čistý a perfektně vyleštěný. Upraveno uživatelem středa 8. července 2009 0:53:13(UTC)
| Důvod úpravy: -
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Registrován: 18.03.2009(UTC) Zpráv: 647 Bydliště: Prazak,fujtajxl:)
Blahořečil: 3-krát Blahořečen: 2-krát v 2 příspěvcích
|
wolfow napsal:Ok. Dám na Vás. Ale běda!!! Chtěl jsem si ty "panely" trošku zkrátit,když mám teď trošku tvrdší prdýlku díky tomu megahamrování,ale co bych pro zdárný průběh akce neudělal!!! Budu se těšit. Snad se nic nevyvrbí-a hlavně- POČASÍ POČASÍ aby vyšlo!!!!![-o< jaký panely, ty sou až dál:) Sou prázdniny, bude sobota...volno, pohodička. A počasí ani nemá smysl zminovat, bude prostě krásně.
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Metály: Registrován: 22.03.2009(UTC) Zpráv: 704 Bydliště: Haratice p...l světa...
Blahořečil: 1-krát
|
Okolojedouci napsal:
jaký panely, ty sou až dál:) Sou prázdniny, bude sobota...volno, pohodička. A počasí ani nemá smysl zminovat, bude prostě krásně.
Dobrá,dobrá... Máš doma Zárybnickou ne? Jo,bylo by to super! Ta Targa totiž není úplně vodotěsná-jak jsem zjistil při mytí! Jo,a taky jsem už dostal taky pěkný hodiny,když jsem s tím zatočil jak s quattrem jak jsem zvyklý-holt jiná provenience,no!
|
|
|
|
Kategorie: Competition Allies Registrován: 20.03.2009(UTC) Zpráv: 1,333 Bydliště: Šternberk
Blahořečen: 1-krát v 1 příspěvcích
|
wolfow napsal:Dobrá,dobrá... Máš doma Zárybnickou ne? Jo,bylo by to super! Ta Targa totiž není úplně vodotěsná-jak jsem zjistil při mytí! Jo,a taky jsem už dostal taky pěkný hodiny,když jsem s tím zatočil jak s quattrem jak jsem zvyklý-holt jiná provenience,no! Počítám, že chtá bude, jako každej den, bez toho by to prostě nešlo:-)))))))))))))))))
|
|
|
|
Kategorie: Vůdce smečky Registrován: 28.02.2009(UTC) Zpráv: 8,306 Bydliště: Třebenice (LT)
Blahořečil: 86-krát Blahořečen: 166-krát v 144 příspěvcích
|
Počasí zatím nic moc nevypadá :( A panely jsou až za Benešovem, takže se jim stejně nevyhneš ty Velkej Popove :) Havlas: Leštit či neleštit jest otázkou osobní hygieny, to ať si rozhodne každý sám A ještě jedna drobná připomínka, nezapomeňte si vzít 200,- Kč (nebo 8 EUR, 14 USD) za každé objednané tričko ;-) Upraveno uživatelem středa 8. července 2009 13:17:19(UTC)
| Důvod úpravy: - |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
Kategorie: Competition Allies Registrován: 20.03.2009(UTC) Zpráv: 1,333 Bydliště: Šternberk
|
xjohny napsal:Počasí zatím nic moc nevypadá :( A panely jsou až za Benešovem, takže se jim stejně nevyhneš ty Velkej Popove :) Havlas: Leštit či neleštit jest otázkou osobní hygieny, to ať si rozhodne každý sám A ještě jedna drobná připomínka, nezapomeňte si vzít 200,- Kč (nebo 8 EUR, 14 USD) za každé objednané tričko ;-) Zůstaly mi z víkendu nějaké zloté, ty mám vzít také?:-)))))))))))))
|
|
|
|
Kategorie: Vůdce smečky Registrován: 28.02.2009(UTC) Zpráv: 8,306 Bydliště: Třebenice (LT)
|
hd1903 napsal:Zůstaly mi z víkendu nějaké zloté, ty mám vzít také?:-))))))))))))) Platební terminál bohužel akceptuje pouze výše uvedené měny ;) |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
|
xjohny napsal: Platební terminál bohužel akceptuje pouze výše uvedené měny ;)
máš představu kolik nás tam dorazí?na foru je nás dost, ale někteří renovují, nebo jsou z dalekého slovenska:-) z moravy jedu asi jen já a cámo, z čech vás jede asi 5 ne?
|
|
|
|
|
Počítám: Wolfow + 1, Okolojedoucí + 1 (tipuji), Já + 1, Jířa + 1, Cámo + 1, Ty + ?, Marvel, Zlumik + ?, Havlas + 1, jeden či dva potrdili účast na Facebooku.... vychází mi to kolem 20ti lidí +-. Aut by mohlo být do deseti. Tedy toto je pouze množství, kterého jsem si vědom, jestli přijede někdo další je otázkou. Upraveno uživatelem středa 8. července 2009 17:34:35(UTC)
| Důvod úpravy: - |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
|
xjohny napsal:Počítám: Wolfow + 1, Okolojedoucí + 1 (tipuji), Já + 1, Jířa + 1, Cámo + 1, Ty + ?, Marvel, Zlumik + ?, Havlas + 1, jeden či dva potrdili účast na Facebooku.... vychází mi to kolem 20ti lidí +-. Aut by mohlo být do deseti. Tedy toto je pouze množství, kterého jsem si vědom, jestli přijede někdo další je otázkou. jj cca 10 aut, snad dojede i někdo další kdo to našel v chrom a plameny, těch aut tu je fakt přes stov po celé čr...já beru kámoše, vzal bech nejraději malou i s přítelkyní, ale je to už přece jen kus cesty v autě, které moc neznám...
|
|
|
|
|
hd1903 napsal:jj cca 10 aut, snad dojede i někdo další kdo to našel v chrom a plameny, těch aut tu je fakt přes stov po celé čr...já beru kámoše, vzal bech nejraději malou i s přítelkyní, ale je to už přece jen kus cesty v autě, které moc neznám... On je taky trochu nečekaný problém, že ten areál bude plnej malých dětí a jiné zvěře... |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
|
xjohny napsal:On je taky trochu nečekaný problém, že ten areál bude plnej malých dětí a jiné zvěře... šak to se vědělo už dávno, že tam budou čoklíci ne??[-o<
|
|
|
|
|
Tak čoklíci byla pro mě nová informace cca 14 dní, věděl jsem akorát o nějakých dětech...
Teď něco praktického, prosil bych dovozce surovin, aby shrnuli, co kdo přiveze za jídlo / pití, aby bylo jasné, čeho je moc nebo naopak málo. Díky |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Registrován: 18.03.2009(UTC) Zpráv: 647 Bydliště: Prazak,fujtajxl:)
Blahořečil: 3-krát Blahořečen: 2-krát v 2 příspěvcích
|
xjohny napsal:Tak čoklíci byla pro mě nová informace cca 14 dní, věděl jsem akorát o nějakých dětech...
Teď něco praktického, prosil bych dovozce surovin, aby shrnuli, co kdo přiveze za jídlo / pití, aby bylo jasné, čeho je moc nebo naopak málo. Díky Naky spekacky, mnozstvi zatim nedokazu upresnit, ale tak pro 3 lidi? 5l soudek vedro neprezil, takze lahvace. Mnozstvi...pokud cirou nahodou zbyde, tak se neni ceho bat:)
|
|
|
|
|
xjohny napsal:Tak čoklíci byla pro mě nová informace cca 14 dní, věděl jsem akorát o nějakých dětech...
Teď něco praktického, prosil bych dovozce surovin, aby shrnuli, co kdo přiveze za jídlo / pití, aby bylo jasné, čeho je moc nebo naopak málo. Díky Hej co to je za kemp, tam netočej pivo a nevaří nebo co?? Tahat teplé pivo, kuwa to se mi teda nechce:-(((
|
|
|
|
Kategorie: Kandidát smečky Registrován: 12.03.2009(UTC) Zpráv: 295 Bydliště: Brno
Blahořečil: 3-krát Blahořečen: 10-krát v 8 příspěvcích
|
mno já beru minimálně 1kg kuřecího, což bude asi tak pro 2-3 lidi včetně mě. maso musím připravit až na místě, protože sem zjistil že se strašně rychle kazí a už sem musel vyhodit to původní, co už sem měl koupený ale nebojte, s sebou vezmu čerstvý
|
|
|
|
|
hd1903 napsal:Hej co to je za kemp, tam netočej pivo a nevaří nebo co?? Tahat teplé pivo, kuwa to se mi teda nechce:-((( Pivo tam samozřejmě točej, a docela dobré, popíjel jsem dvanáctku gambáče. Jídlo tam taky mají, takže ta grill-party je možná spíš jako doplněk, aspoň tak bych to bral. Hlady tam rozhodně nikdo nezemře, jde mi teda spíš o to, aby se toho nepřivezlo moc. |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
|
Marvel napsal:mno já beru minimálně 1kg kuřecího, což bude asi tak pro 2-3 lidi včetně mě. maso musím připravit až na místě, protože sem zjistil že se strašně rychle kazí a už sem musel vyhodit to původní, co už sem měl koupený ale nebojte, s sebou vezmu čerstvý proč to kupuješ taky rok dopředu:-))))))))))))
|
|
|
|
|
xjohny napsal: Pivo tam samozřejmě točej, a docela dobré, popíjel jsem dvanáctku gambáče. Jídlo tam taky mají, takže ta grill-party je možná spíš jako doplněk, aspoň tak bych to bral. Hlady tam rozhodně nikdo nezemře, jde mi teda spíš o to, aby se toho nepřivezlo moc.
aha tak to jo už jsem se lekl, já rozhodně žrádlo ani pivo tahat nebudu:-)))))))když tam je možnost si tam vše koupit:-)ubytování jsem taky zatím neřešil, to pořeším až na místě:-)
|
|
|
|
|
hd1903 napsal:aha tak to jo už jsem se lekl, já rozhodně žrádlo ani pivo tahat nebudu:-)))))))když tam je možnost si tam vše koupit:-)ubytování jsem taky zatím neřešil, to pořeším až na místě:-) Jo, do chatky se snad ještě vejdeš :) |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
|
xjohny napsal:Jo, do chatky se snad ještě vejdeš :) hotel by měl bejt taky volnej ne, to tu někdo hlásil:-)uvidíme na místě..
|
|
|
|
Kategorie: Hledá svoje místo Registrován: 05.06.2009(UTC) Zpráv: 63
|
ahoj, chci se zeptat zda letos někdo pojede na sraz do Chomutova. :)
|
|
|
|
|
V8 napsal:ahoj, chci se zeptat zda letos někdo pojede na sraz do Chomutova. :) Uvidí se, asi jo, ale to spíš pro to založ novou rubriku tady ve Srazech, než to psát sem. |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
|
|
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
Kategorie: Competition Allies Registrován: 28.02.2009(UTC) Zpráv: 778 Bydliště: Střelice u Brna
Blahořečil: 1-krát Blahořečen: 3-krát v 3 příspěvcích
|
|
HD's coming |
|
|
|
V tomto fóru nemůžete iniciovat nová témata.
V tomto fóru nemůžete na témata odpovídat.
V tomto fóru nemůžete své zprávy mazat.
V tomto fóru nemůžete své zprávy editovat.
V tomto fóru nemůžete iniciovat průzkumy mínění.
V tomto fóru nemůžete hlasovat v průzkumech mínění.
Soubory cookie:
chevroletcamaro.cz - fórum používá soubory cookie. Pokračováním prohlížení těchto stránek vyjadřujete souhlas s jejich použitím.
Více informací
OK