Kategorie: Člen smečky Registrován: 29.04.2009(UTC) Zpráv: 762 Bydliště: Praha/Pribram
Blahořečil: 155-krát Blahořečen: 9-krát v 9 příspěvcích
|
|
|
|
|
Kategorie: Kandidát smečky Registrován: 22.03.2010(UTC) Zpráv: 260 Bydliště: Karlovy Vary
Blahořečil: 13-krát Blahořečen: 6-krát v 5 příspěvcích
|
přemýšlím o tom
|
1 uživatel blahořečil Blackwind za tento úžasný příspvěvek.
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Registrován: 29.04.2009(UTC) Zpráv: 762 Bydliště: Praha/Pribram
|
Nepřemýšlej a pojeď-už jsme 2 :)
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Registrován: 10.08.2009(UTC) Zpráv: 794 Bydliště: Horovice
Blahořečen: 22-krát v 21 příspěvcích
|
Jel bych. Máš na mysli nějaký konkrétní termín?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kategorie: Kandidát smečky Registrován: 16.04.2014(UTC) Zpráv: 425 Bydliště: Kladno
Blahořečil: 32-krát Blahořečen: 8-krát v 8 příspěvcích
|
Je to tam pěkné, ale asi pojedu Jeepem, protože jsem se nějak kochal při rozebírání Camara.
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Registrován: 10.08.2009(UTC) Zpráv: 794 Bydliště: Horovice
|
Toho 30 teho ještě nevím jak na tom budu s časem.
|
|
|
|
|
Ahoj pánové, už tušíte, kdo z Vás by třeba v So měl prostor na výlet? Jizbice jsem nejel, ale tohle mě celkem láká
|
|
|
|
Kategorie: Kandidát smečky Registrován: 16.04.2014(UTC) Zpráv: 425 Bydliště: Kladno
|
Já už tam byl na podzim a vřele doporučuji vzít si s sebou několik kapesníků na uslintanou hu.... aspoň já to tak měl.
|
|
|
|
|
Jestli nezasáhne v vyšší zájem tak jedu.
|
|
|
|
Kategorie: Kandidát smečky Registrován: 02.06.2010(UTC) Zpráv: 207 Bydliště: Kladno
Blahořečen: 4-krát v 4 příspěvcích
|
Když nebude pršet, tak jedu taky.
|
|
|
|
Kategorie: Vůdce smečky Registrován: 28.02.2009(UTC) Zpráv: 8,306 Bydliště: Třebenice (LT)
Blahořečil: 86-krát Blahořečen: 166-krát v 144 příspěvcích
|
Nemám sice po ruce žádnou klasiku, ale přemýšlím jestli tam nenakouknout, budu totiž dopoledne v Žatci. |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
Kategorie: Kandidát smečky Registrován: 09.08.2013(UTC) Zpráv: 349 Bydliště: Novy Knin, Okres PB
Blahořečil: 1-krát Blahořečen: 11-krát v 11 příspěvcích
|
|
|
|
|
|
Kategorie: Vůdce smečky Registrován: 28.02.2009(UTC) Zpráv: 8,306 Bydliště: Třebenice (LT)
|
No vida, tak jste se sešli. Fido nebyl?
A co T/A 79? Jak to jezdí? |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
|
Fído byl a Cestovatel taky, ale byl tam trochu "trouble"snad to dobře dopadne.
|
|
|
|
Kategorie: Na dobré cestě Registrován: 13.10.2011(UTC) Zpráv: 149 Bydliště: České Budějovice
|
Tvl, jakej kokot tam zrušil ty vrata?
|
|
|
|
Kategorie: Na dobré cestě Registrován: 13.10.2011(UTC) Zpráv: 149 Bydliště: České Budějovice
|
|
|
|
|
|
Ajjjj Co jste blbnuli chlapi? Kdyby jen ty vrata... :-(( Upraveno uživatelem neděle 1. května 2016 18:17:41(UTC)
| Důvod úpravy: - |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Registrován: 03.11.2013(UTC) Zpráv: 817 Bydliště: Praha
Blahořečil: 3-krát Blahořečen: 23-krát v 21 příspěvcích
|
|
|
|
|
Kategorie: Kandidát smečky Registrován: 09.08.2013(UTC) Zpráv: 349 Bydliště: Novy Knin, Okres PB
|
Ja v tom prsty nemam, uz jsem byl pryc ... |
|
|
|
|
|
TransAm79, nechme prosím ukvapené soudy. Je to souhra velice špatných náhod. Byl to velmi vypjatý den, ovlivněný nejen touto nehodou, ale i jinými událostmi, které jsem se dozvěděl po mém příjezdu domů.... /náhlá hospitalizace mých 2 rod.příslušníků/ Nehodu a tech.stav auta ať zhodnotí znalec. Já jen slyším ránu a v zrcátku vidím kolegu, co naráží do vrat. Bohužel až pak vyjde najevo, že u auta je zaklíněný jeden divák.
Spíš bych se pozastavil nad chováním některých přihlížejících. Stáli, fotili komentovali, lékárna nikde... moje přítelkyně s paní, která byla od zdravotnictví poskytly okamžitou pomoc. Policie od místa neštěstí ani neodvedla řidiče vozu, ani manželku zraněného pána - co to je?
Nutno poznamenat, že všichni ze zúčastněných byli ve velikém šoku. Všichni snad máme společného koníčka, nadšení pro auta, která opečováváme.
Nekopejme do vlastních řad, počkejte prosím, dokud se vše pečlivě nevyšetří.
|
|
|
|
|
Muj kratky comment byl bez znalosti ostatnich souvislosti. Dle fotek jsem myslel, ze slo jen o plechy. Ted, kdyz vim vic, tak si jen preju, aby vsechno dobre dopadlo pro vsechny zucastnene a moc drzim palce. Vlasto, to same plati i k tobe. At je vsechno brzy ok a na akci, ktera zacala spolecnou jizdou krasnou ceskou krajinou a skoncila tak nestastne vsichni brzy pokud mozno zapomeneme. |
|
|
|
|
V tomto fóru nemůžete iniciovat nová témata.
V tomto fóru nemůžete na témata odpovídat.
V tomto fóru nemůžete své zprávy mazat.
V tomto fóru nemůžete své zprávy editovat.
V tomto fóru nemůžete iniciovat průzkumy mínění.
V tomto fóru nemůžete hlasovat v průzkumech mínění.
Soubory cookie:
chevroletcamaro.cz - fórum používá soubory cookie. Pokračováním prohlížení těchto stránek vyjadřujete souhlas s jejich použitím.
Více informací
OK