Kategorie: Člen smečky Registrován: 18.03.2009(UTC) Zpráv: 647 Bydliště: Prazak,fujtajxl:)
Blahořečil: 3-krát Blahořečen: 2-krát v 2 příspěvcích
|
hd1903 napsal: Mě si líbí klasiky daleko více jak malé camara:-))ale mám malou garáž a to je problém...kurna celá rodina jezdí v amerikách, super:-)je to 4 místné? na foto to vypadá jako pro dva...
Je to 4 místné, na té fotce je přes zadní sedadla speciální odnímatelný kryt. http://www.toqinc.org/fords_downunder/62bird.jpg
|
|
|
|
Kategorie: Competition Allies Registrován: 20.03.2009(UTC) Zpráv: 1,333 Bydliště: Šternberk
Blahořečen: 1-krát v 1 příspěvcích
|
je to krásné auto, ten předek je super a ty zadní světla nemají chybu, někde jsem u nás viděl na prodej stejného, ale s pevnou střechou..
|
|
|
|
Kategorie: Competition Allies Registrován: 20.03.2009(UTC) Zpráv: 1,333 Bydliště: Šternberk
|
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Registrován: 18.03.2009(UTC) Zpráv: 647 Bydliště: Prazak,fujtajxl:)
|
Nemůžu si pomoct, ale mně se to na fotkách nelíbí(myslím Tbirda 62 obecně)...ale naživo je to něco úplně jiného. Na těch fotkách je takovej...malinkej:)
|
|
|
|
|
Okolojedouci napsal:
Nemůžu si pomoct, ale mně se to na fotkách nelíbí(myslím Tbirda 62 obecně)...ale naživo je to něco úplně jiného. Na těch fotkách je takovej...malinkej:)
tak každopádně je to zajmavé a jiné auto než ostatní ameriky..o tom žádná:-) cabrio je hezčí to je jasné:-)
|
|
|
|
Kategorie: Competition Allies Registrován: 01.05.2009(UTC) Zpráv: 333 Bydliště: Police n. Met / Pardubice
Blahořečil: 1-krát Blahořečen: 6-krát v 6 příspěvcích
|
Jo kabrio to bych si dal rict. Ten zadek je nadhernej a predek tak trochu zvlasntni, ale to melo spostu aut v te dobe.
|
|
|
|
|
Honza T napsal:Jo kabrio to bych si dal rict. Ten zadek je nadhernej a predek tak trochu zvlasntni, ale to melo spostu aut v te dobe. jak jsem psal vyse, tohle auto je strasne zvlastni. Nejen vzhledem, ale uz i jen tim, jak se k tomu clovek stavi na fotkach a v realu. Mne to na fotkach prijde moc zajimave, ale nelibi se mi. Ale nazivo? Nadhera. I ten predek, staci otevrit haubnu:) A zezadu ty svetla, je to jako raketa. A kdyz se sklapi strecha(hydraulicky, zadnej trapnej manual)...proste nazivo je to neco neskutecnyho. Uz jen ten volant. U camara trapne trosku nahoru se sklopi. Tady si to jako spravnej frajer clovek odklopi do strany, sedne si a zaklopi zpet.
|
|
|
|
Kategorie: Vůdce smečky Registrován: 28.02.2009(UTC) Zpráv: 8,306 Bydliště: Třebenice (LT)
Blahořečil: 86-krát Blahořečen: 166-krát v 144 příspěvcích
|
Já mám volant na fest, žádný štelýrung, Sport Coupé je Sport Coupé. Čím méně serepetiček tam je, tím méně se jich vysejří :) |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
|
xjohny napsal:Já mám volant na fest, žádný štelýrung, Sport Coupé je Sport Coupé. Čím méně serepetiček tam je, tím méně se jich vysejří :) jj, hlavne, ze si clovek najde duvod...ale vazne. To jsem ani nevedel, ze to nastavovani volantu je jen u nekterych verzi. Tzn, ze to jde jen u Berlinetty/Z28?
|
|
|
|
Kategorie: Vůdce smečky Registrován: 28.02.2009(UTC) Zpráv: 8,306 Bydliště: Třebenice (LT)
|
Okolojedouci napsal:jj, hlavne, ze si clovek najde duvod...ale vazne. To jsem ani nevedel, ze to nastavovani volantu je jen u nekterych verzi. Tzn, ze to jde jen u Berlinetty/Z28? Řekl bych že ano, asi ještě bude záležet na ročníku. Případně to může někdo mít jako příplatkovou výbavu. Ale to místo v motorovým prostoru bez klimy mi upřímně každej závidí :-P |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
|
Okolojedouci napsal:
jj, hlavne, ze si clovek najde duvod...ale vazne. To jsem ani nevedel, ze to nastavovani volantu je jen u nekterych verzi. Tzn, ze to jde jen u Berlinetty/Z28?
já mám taky stavitelnej volant...
|
|
|
|
|
Au au :( |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
Kategorie: Kandidát smečky Registrován: 20.04.2009(UTC) Zpráv: 299 Bydliště: Kladruby nad Labem
|
hd1903 napsal: já mám taky stavitelnej volant...
Já taky .... LT je holt LT
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Registrován: 01.03.2009(UTC) Zpráv: 1,480 Bydliště: Černilov, Hradec Králové
Blahořečil: 1-krát Blahořečen: 5-krát v 4 příspěvcích
|
|
|
|
|
|
tafna napsal:http://www.youtube.com/watch?v=pu23Yg_JKVQ no korna ty žiješ, jak je??...krásné camino tam bude pár set koníkůůů
|
|
|
|
Kategorie: Kandidát smečky Registrován: 20.04.2009(UTC) Zpráv: 299 Bydliště: Kladruby nad Labem
|
tafna napsal:http://www.youtube.com/watch?v=pu23Yg_JKVQ Ty voe...to chci na auto...klidně bez tý hlavy na kapotě...tu nahradí hlava uvnitř....hehehe
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Registrován: 01.03.2009(UTC) Zpráv: 1,480 Bydliště: Černilov, Hradec Králové
|
hd1903 napsal: no korna ty žiješ, jak je??...krásné camino tam bude pár set koníkůůů
zdar. dik za optani! musi to jit.... :) jj to camino je fakt nasrany!!!!!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
vzdy jse po waranoj touzil!!
|
|
|
|
|
tafna napsal: vzdy jse po waranoj touzil!! tvé přání budiž splněno, kam ho mám dovést?[-o< [-o< [-o<
|
|
|
|
|
hd1903 napsal:tvé přání budiž splněno, kam ho mám dovést?[-o< [-o< [-o< jezisi nestras!!! ty takvi klenot vlastnis?? nech si ho!! za chvili budes moct jezdit ece homo :))))))
|
|
|
|
|
tafna napsal:jezisi nestras!!! ty takvi klenot vlastnis?? nech si ho!! za chvili budes moct jezdit ece homo :)))))) néééé ale určo by mi ho nějakej cigoš dal zadara:-))))
|
|
|
|
Kategorie: Competition Allies Registrován: 28.02.2009(UTC) Zpráv: 778 Bydliště: Střelice u Brna
Blahořečil: 1-krát Blahořečen: 3-krát v 3 příspěvcích
|
|
HD's coming |
|
|
|
|
Tak to je mazlíček [-o< |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
|
xjohny napsal:Tak to je mazlíček [-o< hmmm [-o< [-o<
|
|
|
|
V tomto fóru nemůžete iniciovat nová témata.
V tomto fóru nemůžete na témata odpovídat.
V tomto fóru nemůžete své zprávy mazat.
V tomto fóru nemůžete své zprávy editovat.
V tomto fóru nemůžete iniciovat průzkumy mínění.
V tomto fóru nemůžete hlasovat v průzkumech mínění.
Soubory cookie:
chevroletcamaro.cz - fórum používá soubory cookie. Pokračováním prohlížení těchto stránek vyjadřujete souhlas s jejich použitím.
Více informací
OK