Kategorie: Vůdce smečky Registrován: 28.02.2009(UTC) Zpráv: 8,306 Bydliště: Třebenice (LT)
Blahořečil: 86-krát Blahořečen: 166-krát v 144 příspěvcích
|
Gumový špalek je dobrý nápad, tím se dá taky dobře vyřešit opískování toho otvoru pro hladinoměr.
Fido - moc jsi toho asi ještě nenajezdil, ale jak ta barva odolává kamínkům? |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
Kategorie: Kandidát smečky Registrován: 02.06.2010(UTC) Zpráv: 207 Bydliště: Kladno
Blahořečen: 4-krát v 4 příspěvcích
|
Napsal: xjohny Gumový špalek je dobrý nápad, tím se dá taky dobře vyřešit opískování toho otvoru pro hladinoměr.
Fido - moc jsi toho asi ještě nenajezdil, ale jak ta barva odolává kamínkům? Tak to ti zatím neřeknu, jel jsem jen do Letňan a zpátky.
|
|
|
|
Kategorie: Vůdce smečky Registrován: 28.02.2009(UTC) Zpráv: 8,306 Bydliště: Třebenice (LT)
|
Camaro se stěhuje kousek vedle, kde je víc místa pro další práce, takže na světle a v plné rozebrané kráse Zde si povšimněte nové konstrukce a to takzvané Neumannově spojovací tyče řízení. Jedná se o oblíbenou performance úpravu za mořem. Následuje ohledání a kontrolní zkoušky pracovníkem TZÚS Tak a auto přestěhováno, stačil na to výkon = 2mp (man-power) Upraveno uživatelem středa 11. května 2016 21:28:04(UTC)
| Důvod úpravy: - |
Camaro se rozskočilo...
|
1 uživatel blahořečil xjohny za tento úžasný příspvěvek.
|
|
|
Kategorie: Kandidát smečky Registrován: 02.06.2010(UTC) Zpráv: 207 Bydliště: Kladno
Blahořečen: 4-krát v 4 příspěvcích
|
Dobře si to odlehčil. Moc dobře to znám. Vůbec ti nezávidím. Jen tak dál.
|
|
|
|
|
Tak přední náprava fuč a může se pomalu začít se sundaváním půlrámu Díky za podnět na výrobu stahováku Fidovi, celkové náklady cca 80 Kč a funguje perfektně :-) |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Registrován: 03.11.2013(UTC) Zpráv: 817 Bydliště: Praha
Blahořečil: 3-krát Blahořečen: 23-krát v 21 příspěvcích
|
|
|
|
|
|
Ještě to trošku rozeberu a už končim :) V mezičase "renovuji" díly nápravy: Před Průběh a dozor Po: Subframe dole: Silentbloky dead. Tímto doporučuji všem (dvojkovým) výměnu, pokud tak ještě neudělali. Jde to normálně dělat i na autě kompletně sestaveným. Místo staré gumy tam půjde tužší a odolnější sada od Prothane. |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
|
tak konecne ted uz budes jen skladat
|
|
|
|
Kategorie: Kandidát rady starších Registrován: 14.05.2011(UTC) Zpráv: 1,564
Blahořečil: 6-krát Blahořečen: 24-krát v 21 příspěvcích
|
Ty polyurethanový silentbloky na polorám mám nachystaný jen mám obavy že když je vyměním tak mi nebudou lícovat blatníky s dveřmi.
|
|
|
|
|
To je vysoce pravděpodobný protože budou vyšší než ty vymačkaný gumy. |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
|
Dorazil nový chladič topení, je z hliníku, takže úspora hmotnosti |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Registrován: 11.11.2009(UTC) Zpráv: 700 Bydliště: Brno - nejvetsi vesnice v CR
Blahořečen: 23-krát v 19 příspěvcích
|
Ty trubky z něho vedó nějak šejdrem než na tom starým, nebude to vadit montáži? |
camaro SPORT COUPE V6 1988 camaro Z28 1991 Rodinka: Firebird V6 92, Camaro LT 78, Monte Carlo 72, Golden Spirit 80, Mark VII 88 |
|
|
|
|
Nemělo by, vedou ze stejnýho místa, jen jsou jinak nakroucený. Přímo na ně se dávají hadice. Holt čínská druhovýroba, ale furt lepší než origo popraskaný. Byla od toho vyrezlá ventilace, takže jsem měl aspoň příležitost to ošetřit. Přinejhorším se mírně upraví ten dekl v motoru: Upraveno uživatelem pátek 10. června 2016 21:43:35(UTC)
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Registrován: 11.11.2009(UTC) Zpráv: 700 Bydliště: Brno - nejvetsi vesnice v CR
|
No právě o ten dekl to bude asi zavazet, je to nakroucený víc k němu. To je přímo na Camaro, nebo nějakej uni díl? Já nevím že to nemůžou vyrobit prostě tak aby to pasovalo, to je jak s blbcema :) |
camaro SPORT COUPE V6 1988 camaro Z28 1991 Rodinka: Firebird V6 92, Camaro LT 78, Monte Carlo 72, Golden Spirit 80, Mark VII 88 |
|
|
|
|
Hele ty trubky jsou na stejný lokaci jako ty původní, jen jsou zahnutý mírně jinam. Ale jak říkám, vadit by to teoreticky nemělo, protože jich stejně většina čumí ven z firewallu. Aspoň že se vejde kam má a ty trubky mají správný průměry Druhovýroba holt nejni perfektní a ACDelco to už nevyrábí. Takže bohužel čína :-( |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
Kategorie: Hledá svoje místo Registrován: 08.03.2009(UTC) Zpráv: 68 Bydliště: Bratislava
|
ACDelco vyraba tiež v číne :)
|
|
|
|
|
To je pravda, ale aspoň se snažej to zadat tak, aby to vesměs vypadalo skoro stejně jako originální díl :) |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
|
Poslední droboť z kastle dole Opravená ventilace dokončena. Zkoušel jsem zadeklovat a ty trubky opravdu nepřekáží, jen mají jíný úhel výstupu no. |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
|
tak sup sup a ted jen sesroubovat a jedeeem
|
|
|
|
Kategorie: Kandidát smečky Registrován: 09.08.2013(UTC) Zpráv: 349 Bydliště: Novy Knin, Okres PB
Blahořečil: 1-krát Blahořečen: 11-krát v 11 příspěvcích
|
|
|
|
|
|
|
Předsedo, hele, a víš o tom, že tohle se jmenuje renovace? :) Já jenom, že dopotavaď jsi to tu popisoval, že je potřeba "se na to trochu podívat" :D |
|
|
|
|
Jo, chtěl jsem jen poopravit kastli no |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
|
Dovolenkáři samý a aby někdo něco udělal na autě a s radostí se o to s námi podělil, to ne. No nic, tak aspoň trošku drobotě z mého projektu. Věnoval jsem se teď trošku jemnější mechanice a to konkrétně opravě panelu topení. Původní měl ulomené ramínko pro nastavení COLD-HOT (musel jsem ten bowden vždycky tahat ručně ) a taky ten panel vypadal ne úplně pěkně: Vyrobil jsem z 4mm duralové desky nové ramínko (moje soustružní nástroje sestávají z flexy, brusky, vrtačky, pilníku) Na zadní stěnu použil čerstvý papír nalakovaný načerno A sestavil Lepčí ne? Upraveno uživatelem středa 29. června 2016 18:36:04(UTC)
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
Kategorie: Kandidát smečky Registrován: 24.04.2014(UTC) Zpráv: 428 Bydliště: Pelhřimov
Blahořečil: 1-krát Blahořečen: 13-krát v 13 příspěvcích
|
Ty hele Johny, moc parádní práce. Teď mě tak napadá, že bych taky potřeboval něco vysoustružit, pošlu náčrt Je super jak se do toho pouštíš a co všechno si uděláš sám. Jen pro zajímavost, čím je přilepený ten závit k duralový destičce? Ať jsem zase o něco chytřejší
|
|
|
|
|
Ďyk. Ideálně kdyby ta díra byla menší a udělal bych tam závit, ale bohužel jsem vyvrtal díru stejně velkou jako origo a až pak zjistil, že i malá matička tam moc zavází. Takže jsem prostě vzal dvousložkový epoxy co pojí i kovy a tim tam ten šroubek přilepil. Je to spíš vodící než zátěžový místo, takže by to mělo v pohodě vydržet. S tím lepidlem mám dobrý zkušenosti, drží kovy pevně. Je to od Pattexu, nějaký epoxy universal 5minutes. |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
V tomto fóru nemůžete iniciovat nová témata.
V tomto fóru nemůžete na témata odpovídat.
V tomto fóru nemůžete své zprávy mazat.
V tomto fóru nemůžete své zprávy editovat.
V tomto fóru nemůžete iniciovat průzkumy mínění.
V tomto fóru nemůžete hlasovat v průzkumech mínění.
Soubory cookie:
chevroletcamaro.cz - fórum používá soubory cookie. Pokračováním prohlížení těchto stránek vyjadřujete souhlas s jejich použitím.
Více informací
OK