chevroletcamaro.cz - fórum
»
Jiné
»
Bazar
»
Camara a Firebirdy na prodej
Kategorie: Competition Allies Registrován: 20.03.2009(UTC) Zpráv: 1,333 Bydliště: Šternberk
Blahořečen: 1-krát v 1 příspěvcích
|
|
|
|
|
Kategorie: Competition Allies Registrován: 20.03.2009(UTC) Zpráv: 1,333 Bydliště: Šternberk
|
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Registrován: 29.04.2009(UTC) Zpráv: 762 Bydliště: Praha/Pribram
Blahořečil: 155-krát Blahořečen: 9-krát v 9 příspěvcích
|
No, ty ceny jsou hooooooooodně zajímavý
|
|
|
|
Kategorie: Vůdce smečky Registrován: 28.02.2009(UTC) Zpráv: 8,306 Bydliště: Třebenice (LT)
Blahořečil: 86-krát Blahořečen: 166-krát v 144 příspěvcích
|
|
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Registrován: 18.03.2009(UTC) Zpráv: 647 Bydliště: Prazak,fujtajxl:)
Blahořečil: 3-krát Blahořečen: 2-krát v 2 příspěvcích
|
xjohny napsal:Nějakej novej chudáček v GV za 99K toho jsem tam videl, kdyz jsem tam vezl moji chudinku. Celkove vypadal v celkem slusnem stavu, ale to jsem jen probehl kolem a zbezne nakoukl dovnitr. Akorat praskly blok motoru:) Petr pry uz ma na ceste novy, ale kdo vi na kolik to prijde pak...
|
|
|
|
Kategorie: Vůdce smečky Registrován: 28.02.2009(UTC) Zpráv: 8,306 Bydliště: Třebenice (LT)
|
No ale taky by mě zajímalo, proč ten Ponťas má na fotce 2 různý motory :-) |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Metály: Registrován: 22.03.2009(UTC) Zpráv: 704 Bydliště: Haratice p...l světa...
Blahořečil: 1-krát
|
Jo-dobrý!!! Taky jsem si všiml,že se tam vloudila fotka MOTORU jiného! Asi ještě toho mého firebirda"k nezaplacení" ten měl takový dekl na filtru. A hlavně smějící-se Radek za volantem-ten mě potěšil. Asi jako když se otevře stará jizva!!!! Kluk jeden vykutálená..... Upraveno uživatelem středa 1. července 2009 10:39:50(UTC)
| Důvod úpravy: -
|
|
|
|
|
wolfow napsal:Jo-dobrý!!! Taky jsem si všiml,že se tam vloudila fotka MOTORU jiného! Asi ještě toho mého firebirda"k nezaplacení" ten měl takový dekl na filtru. A hlavně smějící-se Radek za volantem-ten mě potěšil. Asi jako když se otevře stará jizva!!!! Kluk jeden vykutálená..... Jsem si na tebe hned vzpoměl, že z teho nebudeš nadšenej, jak tam ten šašek sedí za volantem, trochu trapná fotka na inzerci co ten tvůj bejvalej ten už se prodal, nevíš? Upraveno uživatelem středa 1. července 2009 19:35:52(UTC)
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Metály: Registrován: 22.03.2009(UTC) Zpráv: 704 Bydliště: Haratice p...l světa...
Blahořečil: 1-krát
|
hd1903 napsal:Jsem si na tebe hned vzpoměl, že z teho nebudeš nadšenej, jak tam ten šašek sedí za volantem, trochu trapná fotka na inzerci co ten tvůj bejvalej ten už se prodal, nevíš? Jo,vždyt ho otočil hned na place! Hodinu po tom co jsem ho vrátil si ho vzal týpek za 60t. A peníze mi poslal za týden na účet.... Asi se s nimi musel ještě pomazlit. A kdo ví jak to nakonec bylo... Nechci po tom ani radši pátrat. Život jde dál! Upraveno uživatelem čtvrtek 2. července 2009 18:50:15(UTC)
|
|
|
|
|
wolfow napsal:Jo,vždyt ho otočil hned na place! Hodinu po tom co jsem ho vrátil si ho vzal týpek za 60t. A peníze mi poslal za týden na účet.... Asi se s nimi musel ještě pomazlit. A kdo ví jak to nakonec bylo... Nechci po tom ani radši pátrat. Život jde dál! aha, no víš, jak aspon udělal nejlepší prodej tohoto roku, co už
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Vypadá pěkně, ale ty rychlý pruhy na pětilitru? :) Jo, možná to je to, co dřív bylo v nabídce Denkeru, tam byl taky takovej celočernej pětilitr, ale ještě bez pruhů a sajdpajp. Tušim za něco kolem 200k Upraveno uživatelem pátek 3. července 2009 17:34:12(UTC)
| Důvod úpravy: - |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Registrován: 18.03.2009(UTC) Zpráv: 647 Bydliště: Prazak,fujtajxl:)
|
no do...dyt na dotle bych se bal i podivat, ze to znicim:)
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Hm, tam se někdo asi řádově spletl :)) |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
|
xjohny napsal:Hm, tam se někdo asi řádově spletl :)) že bych jedno koupil v německu za tisíc eček a pak je prodával za mega, bych nemusel chodit pár let do práce:-))))
|
|
|
|
|
hd1903 napsal:že bych jedno koupil v německu za tisíc eček a pak je prodával za mega, bych nemusel chodit pár let do práce:-)))) Jestlipak to někdo koupí, že bych vzal hypotéku.... |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
|
ještě bych to doplnil linkemod Bobashe z usmotors http://cgi.ebay.com/ebay...45&_trkparms=65%3A12|39%3A1|72%3A317 panove v motor holdingu jsou vazne...slusne me napada snad jen sasci. Nejvic by me dostalo, kdybych tohle Camaro fakt nekde v republice potkal, ze to nekdo za ty prachy koupil:)
|
|
|
|
|
A nejlepší je, jak už tam předem počítají s tím, že přetočej tacháč z 31k na 7.5k :DDD |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
|
Okolojedouci napsal:ještě bych to doplnil linkemod Bobashe z usmotors http://cgi.ebay.com/ebay...45&_trkparms=65%3A12|39%3A1|72%3A317 panove v motor holdingu jsou vazne...slusne me napada snad jen sasci. Nejvic by me dostalo, kdybych tohle Camaro fakt nekde v republice potkal, ze to nekdo za ty prachy koupil:) no ty wole, to je jedno a to stejné auto mě poser:-)))to jsou dobří kolektivní introkopulanti i s tím tacháčem, to snad není ani možné...jak jsi to tak rychle našel??
|
|
|
|
|
hd1903 napsal: no ty wole, to je jedno a to stejné auto mě poser:-)))to jsou dobří kolektivní introkopulanti i s tím tacháčem, to snad není ani možné...jak jsi to tak rychle našel??
já ne, na usmotors dával link Bob Ash, zeptej se jeh Třeba to sleduje a vzpomněl si, že něco takového viděl...kdo ví. Ten tacháček mě taky pobavil:)
|
|
|
|
|
Okolojedouci napsal:já ne, na usmotors dával link Bob Ash, zeptej se jeh Třeba to sleduje a vzpomněl si, že něco takového viděl...kdo ví. Ten tacháček mě taky pobavil:) už jen to, že při 7500 km někdo měnil ložiska je prapodivné:-))))))))))))asi to ten Holding budou pěkní podvodníci mají v nabídce 327 aut a většina přes mega kč. a pochybuji, že tam mají jednu třetinu aut co inzerují...
|
|
|
|
|
hd1903 napsal:už jen to, že při 7500 km někdo měnil ložiska je prapodivné:-))))))))))))asi to ten Holding budou pěkní podvodníci mají v nabídce 327 aut a většina přes mega kč. a pochybuji, že tam mají jednu třetinu aut co inzerují... Zavolej, že se jedeš zejtra podivat na to černý Camaro, vážný zájemce :)) Třeba ti koupěj letenku a budeš mít vejlet zadarmo. BTW: Tahle aukce na eBayi bude ono, zajímavé, že ty auta vypadaj úplně stejně. Upraveno uživatelem čtvrtek 9. července 2009 17:34:53(UTC)
| Důvod úpravy: - |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
|
xjohny napsal:Zavolej, že se jedeš zejtra podivat na to černý Camaro, vážný zájemce :)) Třeba ti koupěj letenku a budeš mít vejlet zadarmo. BTW: Tahle aukce na eBayi bude ono, zajímavé, že ty auta vypadaj úplně stejně. víš, že mě to napadlo, že ho chcu vidět:-))))
|
|
|
|
chevroletcamaro.cz - fórum
»
Jiné
»
Bazar
»
Camara a Firebirdy na prodej
V tomto fóru nemůžete iniciovat nová témata.
V tomto fóru nemůžete na témata odpovídat.
V tomto fóru nemůžete své zprávy mazat.
V tomto fóru nemůžete své zprávy editovat.
V tomto fóru nemůžete iniciovat průzkumy mínění.
V tomto fóru nemůžete hlasovat v průzkumech mínění.
Soubory cookie:
chevroletcamaro.cz - fórum používá soubory cookie. Pokračováním prohlížení těchto stránek vyjadřujete souhlas s jejich použitím.
Více informací
OK