Kategorie: Člen smečky Registrován: 18.03.2009(UTC) Zpráv: 647 Bydliště: Prazak,fujtajxl:)
Blahořečil: 3-krát Blahořečen: 2-krát v 2 příspěvcích
|
Já jako dámu povezu tj-maxe:) Ale samozřejmě jsem pro, hospůdka vypadá lákavě.
|
|
|
|
Kategorie: Vůdce smečky Registrován: 28.02.2009(UTC) Zpráv: 8,306 Bydliště: Třebenice (LT)
Blahořečil: 86-krát Blahořečen: 166-krát v 144 příspěvcích
|
Zkusím to zarezervovat pro 20 lidí, doufám, že není pozdě, jinak budeme asi hledat alternativy až na místě, můžeme si mj. prohlédnout místní zámeček :D EDIT: Tak hospůdka rezervována pro +-20 lidí, výběr jídla na místě :) Načasoval jsem to tam na dvanáctou, tj. počítám s odjezdem z Jizbic kolem 11té dopoledne. Upraveno uživatelem pátek 10. července 2009 11:38:30(UTC)
| Důvod úpravy: - |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
Kategorie: Hledá svoje místo Registrován: 08.03.2009(UTC) Zpráv: 40 Bydliště: Příbram
|
Čau všichni chci jen potvrdit ze se na vas přijedu zítra podívat sice sežranym explorerem ale aspon neco.
|
|
|
|
Kategorie: Competition Allies Registrován: 28.02.2009(UTC) Zpráv: 778 Bydliště: Střelice u Brna
Blahořečil: 1-krát Blahořečen: 3-krát v 3 příspěvcích
|
xjohny napsal:Zkusím to zarezervovat pro 20 lidí, doufám, že není pozdě, jinak budeme asi hledat alternativy až na místě, můžeme si mj. prohlédnout místní zámeček :D
EDIT: Tak hospůdka rezervována pro +-20 lidí, výběr jídla na místě :) Načasoval jsem to tam na dvanáctou, tj. počítám s odjezdem z Jizbic kolem 11té dopoledne. das ist zupa trůpa:-) |
HD's coming |
|
|
|
Kategorie: Vůdce smečky Registrován: 28.02.2009(UTC) Zpráv: 8,306 Bydliště: Třebenice (LT)
|
Takže jedna spíš komičtější zpráva, posral jsem objednávku triček Místo tří černých L jsem objednal 5 bílých, chybí jedno černé a dvě bílé XL, a bílé S, navíc mám jedno černé a bílé M. Paráda, skvěle jsem to napočítal :DD Uděláme to tedy následovně, dohodneme se vši najednou, případně si dáte pěstní souboj o svou velikost :)) Myslim, že třeba L velikost je poměrně univerzální a do Mka se taky někdo vleze, no uvidíme... |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
Kategorie: Competition Allies Registrován: 20.03.2009(UTC) Zpráv: 1,333 Bydliště: Šternberk
Blahořečen: 1-krát v 1 příspěvcích
|
xjohny napsal:Takže jedna spíš komičtější zpráva, posral jsem objednávku triček Místo tří černých L jsem objednal 5 bílých, chybí jedno černé a dvě bílé XL, a bílé S, navíc mám jedno černé a bílé M. Paráda, skvěle jsem to napočítal :DD Uděláme to tedy následovně, dohodneme se vši najednou, případně si dáte pěstní souboj o svou velikost :)) Myslim, že třeba L velikost je poměrně univerzální a do Mka se taky někdo vleze, no uvidíme... ty vysokoškoláku, hlavně že jsi to od každého zjištoval:-)))))))))))))
|
|
|
|
|
hd1903 napsal:ty vysokoškoláku, hlavně že jsi to od každého zjištoval:-))))))))))))) Nechápu, kde se stala chyba, možná jsem někde otočil barvu bílá černá, příště to bude v jedné a basta :) |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Metály: Registrován: 22.03.2009(UTC) Zpráv: 704 Bydliště: Haratice p...l světa...
Blahořečil: 1-krát
|
Chlapi-já ten soudek vezmu,kdyby třeba zavřeli brzy,může být někde na pokoji v ledničce... Kdyžtak ho uvezu zpět. Vezmu i nějaké maso a gril-to samé-když se nesní,vezu zpět. Jen at si každý vezme sklo,u stánku Ti asi točí jen do kelímku. For Johny: Pošli mi prosím svoje číslo na mail-kvůli načasování zítra! Okolojedoucí může taky-když je z Prahy! Dík. Pošlu Vám svoje!
|
|
|
|
|
Číslo dám rovnou sem, jakožto "organizátor" bych měl vokázat kontakt: 604 839 605 |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
Kategorie: Competition Allies Registrován: 28.02.2009(UTC) Zpráv: 778 Bydliště: Střelice u Brna
|
FOR HD: Tak Marvela vyzvedávám ve 12.00...takže tak nějak v 12.30 sraz na té benzínce??? |
HD's coming |
|
|
|
Kategorie: Competition Allies Registrován: 20.03.2009(UTC) Zpráv: 1,333 Bydliště: Šternberk
|
Napsal: Cá FOR HD: Tak Marvela vyzvedávám ve 12.00...takže tak nějak v 12.30 sraz na té benzínce??? OK pojedu po obchvatu přes Brno, tak na první shellce za Brnem směr Praha, myslím, že jsi posílal nějakou mapku. Můj tel je 608322909.
|
|
|
|
|
Jakubhe napsal:Čau všichni chci jen potvrdit ze se na vas přijedu zítra podívat sice sežranym explorerem ale aspon neco. Super, rádi tě uvidíme, čím víc nás bude tím bude větší bordel:-))))
|
|
|
|
|
hd1903 napsal: OK pojedu po obchvatu přes Brno, tak na první shellce za Brnem směr Praha, myslím, že jsi posílal nějakou mapku. Můj tel je 608322909.
jasan, tak na té Shellce, viz mapka v 12.30 sraz...kdyby něco máme founy:-) |
HD's coming |
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Metály: Registrován: 22.03.2009(UTC) Zpráv: 704 Bydliště: Haratice p...l světa...
|
Dobrá-takže zítra ve 13.30+ na první pumpě za Prahou! Budu se těšit. Všem přeji šťastnou cestu a bez nehod!!![-o<
|
|
|
|
|
wolfow napsal:Dobrá-takže zítra ve 13.30+ na první pumpě za Prahou! Budu se těšit. Všem přeji šťastnou cestu a bez nehod!!![-o< Je to Benzina a je tam McDonald's, tak to nespleť :-) Akorát jsem zvědavej, jestli tam bude na nás dost místa, moc velkej parkplac tam nejni :-/ |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
|
xjohny napsal: Je to Benzina a je tam McDonald's, tak to nespleť :-) Akorát jsem zvědavej, jestli tam bude na nás dost místa, moc velkej parkplac tam nejni :-/
šak vás nebude dvěstě:-)))
|
|
|
|
|
xjohny napsal: Je to Benzina a je tam McDonald's, tak to nespleť :-) Akorát jsem zvědavej, jestli tam bude na nás dost místa, moc velkej parkplac tam nejni :-/
No,snad si zjednáme respekt!!!
|
|
|
|
|
wolfow napsal:No,snad si zjednáme respekt!!! respect:-)
|
|
|
|
|
jdu spát, čeká mě zítra náročnej den:-))
|
|
|
|
Kategorie: Kandidát smečky Registrován: 20.04.2009(UTC) Zpráv: 299 Bydliště: Kladruby nad Labem
|
Již zítra, již zítra......:d/ :d/
|
|
|
|
|
Zlumik napsal:Již zítra, již zítra......:d/ :d/ už pomalu vyrážímmmmmm:-))
|
|
|
|
|
hd1903 napsal: už pomalu vyrážímmmmmm:-))
ok:-) budu tě čekat s červeným kobercem |
HD's coming |
|
|
|
|
Napsal: Cá ok:-) budu tě čekat s červeným kobercem
tááák sem první doma, dobrá akce, jen se nějak málo chlastalo:-)))
|
|
|
|
|
hd1903 napsal: tááák sem první doma, dobrá akce, jen se nějak málo chlastalo:-)))
ták a jsem druhej doma:-) akce super, sraz super atd.... Hele a udělal jsi chybu! To letiště bylo kruté:-) |
HD's coming |
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Registrován: 18.03.2009(UTC) Zpráv: 647 Bydliště: Prazak,fujtajxl:)
Blahořečil: 3-krát Blahořečen: 2-krát v 2 příspěvcích
|
Napsal: Cá ták a jsem druhej doma:-) akce super, sraz super atd....
Hele a udělal jsi chybu! To letiště bylo kruté:-)
Třetí (no jó, Pražák:) a také musím vše pochválit, i to počásko vyšlo skvěle. Fajne Camarádi, dosti klidně bublajících motůrků(Wolfow:), pohoupáníčko nejen na houpačkách, dnes to letiště a moc fajn kolonka. A těší mě, že mi to jezdí překvapivě kvalitně i oproti ostatním:) A samozřejmě poděkování všem zúčastněným, hlavně pak Johnymu za tu organizaci a trička. Jen kdyby nebyla už neděle.
|
|
|
|
V tomto fóru nemůžete iniciovat nová témata.
V tomto fóru nemůžete na témata odpovídat.
V tomto fóru nemůžete své zprávy mazat.
V tomto fóru nemůžete své zprávy editovat.
V tomto fóru nemůžete iniciovat průzkumy mínění.
V tomto fóru nemůžete hlasovat v průzkumech mínění.
Soubory cookie:
chevroletcamaro.cz - fórum používá soubory cookie. Pokračováním prohlížení těchto stránek vyjadřujete souhlas s jejich použitím.
Více informací
OK