Kategorie: Kandidát smečky Registrován: 09.08.2013(UTC) Zpráv: 349 Bydliště: Novy Knin, Okres PB
Blahořečil: 1-krát Blahořečen: 11-krát v 11 příspěvcích
|
Jeste ne, protoze mam auto venku a furt prsi. Muzes me trochu navest? Pripada mi, ze pojistek je tam asi milion a na ruznejch mistech. Je to ta skrinka pod kapotou u ridice nebo ty vevnitr v interieru? Budu muset konecne sehnat nejakej dobrej manual. Na berusku toho mam plno ale na lorda zatim nic moc. |
|
|
|
|
Kategorie: Vůdce smečky Registrován: 28.02.2009(UTC) Zpráv: 8,306 Bydliště: Třebenice (LT)
Blahořečil: 86-krát Blahořečen: 166-krát v 144 příspěvcích
|
No ale předtím jsi vlastně psal žes měl malý napětí na baterce. Taky se stává, že je špatný startér a utíká to přes něj.
Taky se podívej na kontakty na baterce, tj. sundat a odstranit korozi. |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
Kategorie: Kandidát smečky Registrován: 09.08.2013(UTC) Zpráv: 349 Bydliště: Novy Knin, Okres PB
|
Vsechny pojistky jsem zkontroloval a byly ok. Baterku jsem taky zmeril a zjistil, ze je uplne prazdna prestoze rano vsechno ok. Byla jeste puvodni a uz to ma teda za sebou. Mel jsem uz koupenou novou -vymenil a vsechno funguje. Jedu se project |
|
|
|
|
Kategorie: Vůdce smečky Registrován: 28.02.2009(UTC) Zpráv: 8,306 Bydliště: Třebenice (LT)
|
|
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
|
Super. Na amazonu does not ship to CR, ale najdu ho jinde. Hlavne, ze vim typ. Diky :-) |
|
|
|
|
|
Tak jsem nakonec koupil Blue Driver od Lemuru. Komunikuje perfektne s ajfounem. Potvrdil chybovy kod 154, B2S1 senzor nevysila zadny signal. Budu menit ... |
|
|
|
|
|
Vidíš, doporučuji si nejdřív promyslet kudy tam polezeš, připravit na to dílnu a před zasahem auto prohřát. Půjde to pak lépe povolit. Taky si kup na to speciální klíč, pomůže to: http://klice.heureka.cz/...6DyYz1_c8CFQs6GwodLDMINwA zakrej si ruce něčím teploodolnym ;) |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
|
Klic jsem objednal, rukavice mam. Diky. |
|
|
|
|
|
Klic dorazil a neco tak divnyho jsem jeste nevidel. Co jsi nacpal do ty osmihranny hvezdice - nejakej imbus nebo se da sehnat nejakej gola bit? Zkusim se po necem podivat v hornbachu az se tam dostanu. |
|
|
|
|
|
Normálně tam strč ráčnu, páku od goly s 1/2" čtyřhranem :) |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
|
No jo, pro samy hvezdicky jsem nevidel, ze tam muzu nacpat ctverecek |
|
|
|
|
V tomto fóru nemůžete iniciovat nová témata.
V tomto fóru nemůžete na témata odpovídat.
V tomto fóru nemůžete své zprávy mazat.
V tomto fóru nemůžete své zprávy editovat.
V tomto fóru nemůžete iniciovat průzkumy mínění.
V tomto fóru nemůžete hlasovat v průzkumech mínění.
Soubory cookie:
chevroletcamaro.cz - fórum používá soubory cookie. Pokračováním prohlížení těchto stránek vyjadřujete souhlas s jejich použitím.
Více informací
OK