Kategorie: Vůdce smečky Registrován: 28.02.2009(UTC) Zpráv: 8,306 Bydliště: Třebenice (LT)
Blahořečil: 86-krát Blahořečen: 166-krát v 144 příspěvcích
|
Hezký, Marvel zachytil náš trojsprint, paráda! :) |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
Kategorie: Kandidát smečky Registrován: 20.04.2009(UTC) Zpráv: 299 Bydliště: Kladruby nad Labem
|
wolfow napsal:Díky za tipy! Nějak to dopadne. Pochválen Buď ![-o< Pochválen Buď......ještě žlutohnědou košili a už jsem si myslel, že se vrátili naši....hehehe Jinak lidi dík za super akci a určitě jsem pro to třeba někdy v záři zopakovat...dal bych jiný místo, ale to letiště ničím nenahradíš.
|
|
|
|
Kategorie: Na dobré cestě Registrován: 07.03.2009(UTC) Zpráv: 139 Bydliště: Malé Březno Ústí n.L.
|
Čau , taky sem musím přidat postřeh. Stalo se to na D1 před Prahou. 3 pruhy, pravej stoupací. Auto v prostředním. Jéňa ho vzal stoupacím, Jířa ho vzal levým. Já jel taky doleva a chtěl se zařadit za Jířu. Ten mamrd pokaždý zrychlil a znemožnil mi se zařadit do prostředního. Zkusil jsem to asi 4x. Pak jsem se nasral, předjel jsem tu naši malou kolonu a ztratil jsem vás. Škoda, však se určitě zase uvidíme.
|
|
|
|
Kategorie: Vůdce smečky Registrován: 28.02.2009(UTC) Zpráv: 8,306 Bydliště: Třebenice (LT)
|
Havlas napsal:Čau , taky sem musím přidat postřeh. Stalo se to na D1 před Prahou. 3 pruhy, pravej stoupací. Auto v prostředním. Jéňa ho vzal stoupacím, Jířa ho vzal levým. Já jel taky doleva a chtěl se zařadit za Jířu. Ten mamrd pokaždý zrychlil a znemožnil mi se zařadit do prostředního. Zkusil jsem to asi 4x. Pak jsem se nasral, předjel jsem tu naši malou kolonu a ztratil jsem vás. Škoda, však se určitě zase uvidíme. No trošku jsem chtěl tu Vectru poškádlit, tak jsme mu dali "kleště" :-) Pak jsi ujel no, ale zase jsem tě viděl v Praze kousek před námi. Tady je foto od Davida aka týdžeje: http://daawid.rajce.idne...st_Czech_F-Body_Session/ |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
Kategorie: Kandidát smečky Registrován: 20.04.2009(UTC) Zpráv: 299 Bydliště: Kladruby nad Labem
|
už sem někdo hoďte ta videa s mojí "gumovačkou" prosííím.....
|
|
|
|
Kategorie: Na dobré cestě Registrován: 07.03.2009(UTC) Zpráv: 139 Bydliště: Malé Březno Ústí n.L.
|
Jo a fotka "pochválen buď" No, jelikož je Honza momentálně bez netu tak to budu muset zařídit já. Jenže on pořád pracuje a budu ho muset doslova odchytit. A pak budou fotky.
|
|
|
|
|
|
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
Kategorie: Anonymní
Blahořečen: 1-krát v 1 příspěvcích
|
Zlumik napsal:už sem někdo hoďte ta videa s mojí "gumovačkou" prosííím..... § Maruška zachytila jen tohle z dálky. Takže se to muselo vykrajovat a kvalit je tedy nic moc. Tak snad ještě někdo něco přidá... Upraveno uživatelem pondělí 13. července 2009 14:46:06(UTC)
| Důvod úpravy: -
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
xjohny napsal: Udělej si účet na youtube a uploadni je tam, máš to už v češtině, tak to prozkoumej, je to jednoduché ;)
radši zazipovat a na ulozto nebo na něco podbnýho, ať se to dá stáhnout
|
|
|
|
|
hele mám takovej nápad...Pochválen Buď! .... by mohl být takovej náš klubovej pozdrav, ne? BTW...kam zapadla ta myšlenka, že bychom si nějak říkali......jako třeba ti "Svobodní jezdci". Si myslím, že po tomto srazu bychom myšlenku na název mohli zase resurektovat...rozuměj oživit. Upraveno uživatelem pondělí 13. července 2009 16:18:26(UTC)
|
|
|
|
|
Zlumik napsal:hele mám takovej nápad...Pochválen Buď! .... by mohl být takovej náš klubovej pozdrav, ne? BTW...kam zapadla ty myšlenka, že bychom si nějak říkali......jako třeba ti "Svobodní jezdci".
Si myslím, že po tomto srazu bychom myšlenku na název mohli zase resurektovat...rozuměj oživit. Jsem pro pozdrav i pro nějaký ten klubový název. Jinak tvá gumavačka je tady... Od 6min. a 10 vteřiny
|
|
|
|
|
Napsal: Jí Jsem pro pozdrav i pro nějaký ten klubový název. Jinak tvá gumavačka je tady... Od 6min. a 10 vteřiny Díkes.. ..fakt pěkně zpracovaný Jen bych opravdu poprosil o upload někam, odkud se to dá sosnout Upraveno uživatelem pondělí 13. července 2009 16:17:47(UTC)
|
|
|
|
|
Zlumik napsal:Díkes.. ..fakt pěkně zpracovaný Jen bych opravdu poprosil o upload někam, odkud se to dá sosnout Jojo... Davidovi se to video pěkně povedlo Na stahuj.cz si stáhni program aTube Catcher. Ten ti umožní stahovat vše z You Tube :-)
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Registrován: 18.03.2009(UTC) Zpráv: 647 Bydliště: Prazak,fujtajxl:)
Blahořečil: 3-krát Blahořečen: 2-krát v 2 příspěvcích
|
Zlumik napsal:hele mám takovej nápad...Pochválen Buď! .... by mohl být takovej náš klubovej pozdrav, ne? BTW...kam zapadla ta myšlenka, že bychom si nějak říkali......jako třeba ti "Svobodní jezdci".
Si myslím, že po tomto srazu bychom myšlenku na název mohli zase resurektovat...rozuměj oživit. Houpající se jezdci?:)
|
|
|
|
|
Sraz byl naprosto suprovej. Počasí taky vyšlo perfektně, bezva grilovačka, poznal jsem spustu báječnech lidí a o legraci taky nebyla nouze. S Camarem jsem to měl jen tak tak, ale taky se to na konec podařilo. Organizace na výbornou jak s výběram areálu, tak s obědem v Pacově. No a o letišti snad ani mluvit nemusíme Ještě že se i to Zlumikovo Camaro umoudřilo a taky si zablbnul. Škoda že Rudolf musel předčasně odjet. No prostě paráda. Tak už se jen nabízí další otázka..... Kdy bude 2nd. F-body session? :d/
|
|
|
|
|
Napsal: Jí Tak už se jen nabízí další otázka..... Kdy bude 2nd. F-body session? :d/ Tak správně by měl být takýto "veliký" oficiální sraz jednou za rok, ale co brání tomu, dělat minisrázky každý víkend :D Jo a s tim našim jménen, pár lidí jistě zná " Mustang Riders Club", takže my bychom se mohli jmenovat " Mustang Slayers/Hunters Club" :)))) Upraveno uživatelem pondělí 13. července 2009 16:45:28(UTC)
| Důvod úpravy: - |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
|
xjohny napsal:Tak správně by měl být takýto "veliký" oficiální sraz jednou za rok, ale co brání tomu, dělat minisrázky každý víkend :D Jo a s tim našim jménen, pár lidí jistě zná " Mustang Riders Club", takže my bychom se mohli jmenovat " Mustang Slayers/Hunters Club" :)))) Tak já bych hlasoval pro Slayers ... páč Hunters by mohlo bejt, že loví a ulovit nemůže Jinak protože jsem od přírody povahy mírné, tak možná ještě něco méně agresivního.
|
|
|
|
|
No, ohledně dalšího srazu či mini srazu. Co využít nabídku Wolfowa že můžeme u něj? Rád k němu zajedu a pokud nás bude víc jen lépe.
|
|
|
|
|
xjohny napsal: Tak správně by měl být takýto "veliký" oficiální sraz jednou za rok, ale co brání tomu, dělat minisrázky každý víkend :D
Jizbice bych nechal každoročně touto dobou, páč to letiště bylo nepřekonatelný :d/
|
|
|
|
|
Zlumik napsal:Jinak protože jsem od přírody povahy mírné, tak možná ještě něco méně agresivního. Jojo, koukal jsem, jak jsi mírně rozgumoval Camaro :d/ Tohle byl spíše vtip, na hledání jména by se mohla založit jinší rubrika, což asi hnedle udělám... ať se nám tady hned tak neztratí krásné vzpomínky na letošní ročník :) EDIT: Tady můžete debatovat o našem pojmenování Upraveno uživatelem pondělí 13. července 2009 18:13:02(UTC)
| Důvod úpravy: - |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
Kategorie: Competition Allies Registrován: 28.02.2009(UTC) Zpráv: 778 Bydliště: Střelice u Brna
Blahořečil: 1-krát Blahořečen: 3-krát v 3 příspěvcích
|
Napsal: Jí
Jizbice bych nechal každoročně touto dobou, páč to letiště bylo nepřekonatelný :d/
áno, letiště bylo super:-) akorát jsem zklamaný, nechce mi ta mrška moc jet:-) teď ji snad naučím zatáčet a řadit, poté ji musím naučit jak správně sosat benzínek:-) jinak ze srazu jsem ještě emočně vedle, nejlepší bylo, když byli naši mazlíčci, ještě v Jizbicích, nastartovaní a Jířa ke mně došel a říkal: Ty máš taky husí kůži z toho že?:-) ano měl jsem a ještě mám, prostě parádička a bomba:-) |
HD's coming |
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Metály: Registrován: 22.03.2009(UTC) Zpráv: 704 Bydliště: Haratice p...l světa...
Blahořečil: 1-krát
|
No to je počteníčko!!! Už makám na těch fotkách a videích... Učím se ... Ale je to fuška! Ted zrovna uploaduju fotky na Uložto,ale to je doba,to je doba.... Tak ta videa budou asi trvat ještě déle.
For Zlumík: Mám Tě tam pěkně-tak snad se to zdaří....[-o<
|
|
|
|
Kategorie: Competition Allies Registrován: 28.02.2009(UTC) Zpráv: 778 Bydliště: Střelice u Brna
Blahořečil: 1-krát Blahořečen: 3-krát v 3 příspěvcích
|
Má někdo mou chvilkovou a lehoučkou gumovačku?:-) |
HD's coming |
|
|
|
Kategorie: Competition Allies Registrován: 20.03.2009(UTC) Zpráv: 1,333 Bydliště: Šternberk
|
Napsal: Jí Sraz byl naprosto suprovej. Počasí taky vyšlo perfektně, bezva grilovačka, poznal jsem spustu báječnech lidí a o legraci taky nebyla nouze. S Camarem jsem to měl jen tak tak, ale taky se to na konec podařilo. Organizace na výbornou jak s výběram areálu, tak s obědem v Pacově. No a o letišti snad ani mluvit nemusíme Ještě že se i to Zlumikovo Camaro umoudřilo a taky si zablbnul. Škoda že Rudolf musel předčasně odjet. No prostě paráda. Tak už se jen nabízí další otázka..... Kdy bude 2nd. F-body session? :d/ Nebut smutnej:-)))trocha mě mrzí že jsem tam nebyl to jo, ale zase jsem se pěkně projel s Kamčou na haryku, jela se mnou vlastně letos od porodu poprvé dělší trasu:-)
|
|
|
|
V tomto fóru nemůžete iniciovat nová témata.
V tomto fóru nemůžete na témata odpovídat.
V tomto fóru nemůžete své zprávy mazat.
V tomto fóru nemůžete své zprávy editovat.
V tomto fóru nemůžete iniciovat průzkumy mínění.
V tomto fóru nemůžete hlasovat v průzkumech mínění.
Soubory cookie:
chevroletcamaro.cz - fórum používá soubory cookie. Pokračováním prohlížení těchto stránek vyjadřujete souhlas s jejich použitím.
Více informací
OK