Kategorie: Vůdce smečky Registrován: 28.02.2009(UTC) Zpráv: 8,306 Bydliště: Třebenice (LT)
Blahořečil: 86-krát Blahořečen: 166-krát v 144 příspěvcích
|
Nevim proč, ale minulé téma se nějak zbortilo a ztratilo, tak to zakládám znovu no. Pěkná kompilace od Chevyho k 50tému výročí: |
Camaro se rozskočilo...
|
1 uživatel blahořečil xjohny za tento úžasný příspvěvek.
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Registrován: 25.07.2011(UTC) Zpráv: 836 Bydliště: taková řiť světa kousek od Brna
Blahořečil: 10-krát Blahořečen: 10-krát v 9 příspěvcích
|
Wheelers Dealers - 1973 Camaro Koupit > opravit/přestavět > prodat. |
Pontiac Firebird 1987 (305cui V8 carb A/T) Klimatizace: WIP Potahy sedaček: Oprava Alarm: Chtělo by to opravit
|
1 uživatel blahořečil Bouri za tento úžasný příspvěvek.
|
|
|
Kategorie: Vůdce smečky Registrován: 28.02.2009(UTC) Zpráv: 8,306 Bydliště: Třebenice (LT)
|
Moc pěkně se na to kouká |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Registrován: 25.07.2011(UTC) Zpráv: 836 Bydliště: taková řiť světa kousek od Brna
|
Jo jo, když jsem dříve ještě chytal Discovery Channel, tak jsem se na ně rád díval. Jelikož jsou to Britové, tak z aut USA produkce toho moc nemají. Na disku s nimi mám nahraných pár aut vyrobených v USA: DeLorean DMC-12, Dodge Charger 1970, Chevrolet Bel Air 1957, Chevrolet Corvette C4, Chevrolet Pickup 3100 1954 a Jeep CJ-7. Pokud by měl někdo zájem, můžu někam nahrát (ale ne na YouTube). |
Pontiac Firebird 1987 (305cui V8 carb A/T) Klimatizace: WIP Potahy sedaček: Oprava Alarm: Chtělo by to opravit
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Registrován: 10.08.2009(UTC) Zpráv: 794 Bydliště: Horovice
Blahořečen: 22-krát v 21 příspěvcích
|
Je to pěkné, jen by mě zajímalo jak došli k těm 53 hodinam práce.
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Registrován: 29.10.2009(UTC) Zpráv: 1,285 Bydliště: Letohrad, Praha
Blahořečil: 18-krát Blahořečen: 12-krát v 12 příspěvcích
|
Napsal: Bouri ... pár aut vyrobených v USA: DeLorean DMC-12... Zrovna DeLorean vyráběli v Irsku, ne? i motor je evropskej... ale tak nějak americký kořeny to má no :) Upraveno uživatelem úterý 10. ledna 2017 14:25:10(UTC)
| Důvod úpravy: - |
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Registrován: 03.11.2013(UTC) Zpráv: 817 Bydliště: Praha
Blahořečil: 3-krát Blahořečen: 23-krát v 21 příspěvcích
|
Napsal: Cestovatel Je to pěkné, jen by mě zajímalo jak došli k těm 53 hodinam práce. noo jsou strasne moc sikovny
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Registrován: 29.04.2009(UTC) Zpráv: 762 Bydliště: Praha/Pribram
Blahořečil: 155-krát Blahořečen: 9-krát v 9 příspěvcích
|
Bouri, dík za to video s Camarem od WD, úplně mi zvedlo náladu a navnadilo do nové sezony :) Tady je odkaz na jedničkové, které také dělali: A pokud Vás to neurazí, dostal mě i díl s GTO, je to fakt pecka stroj a super video z města!!! Je zajímavé sledovat, jak se za ním lidi otáčejí a fotí ho. A taky smutný fakt, že kolem jezdí samé Hondy, Toyoty... v tomhle fakt Amíky nechápu a beru to jako jejich 2. Pearl Harbor :)
|
|
|
|
Kategorie: Kandidát rady starších Registrován: 14.05.2011(UTC) Zpráv: 1,564
Blahořečil: 6-krát Blahořečen: 24-krát v 21 příspěvcích
|
Taky to nechápu takovej hrdej národ a takhle se prodat.
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Registrován: 29.10.2009(UTC) Zpráv: 1,285 Bydliště: Letohrad, Praha
|
Ten hrdej národ je plnej přistěhovalců, naprostá většina lidí nepotřebuje V8, je jim ukradená poháněná náprava, ale chce prostě levný přibližovadlo s nízkými náklady... úplně logický. No a malý levný auta prostě Japonci umějí líp. A teda stačí z města vyrazit na venkov, zvlášť na západě je těch trucků fakt hodně. V bohatších částech je před spoustou domků zase vidět zaparkovaný něco placatýho pro zábavu, v Kalifornii mi jako pomalu nejběžnější auto přišel úplně novej Mustang cabrio... ono není tak zle :)
Mně u většiny věcí je taky celkem jedno, že existuje něco lepšího. Potřebuju funkčnost, dobrej poměr ceny a užitku... a až ten mobil / notebook / boty / cokoliv doslouží, tak si koupím nový... a oni to tak mají s autama no. A vlastně tak trochu i s barákama :) |
|
1 uživatel blahořečil Jirka_z28 za tento úžasný příspvěvek.
|
|
|
Kategorie: Na dobré cestě Registrován: 03.09.2016(UTC) Zpráv: 185 Bydliště: Třebon
Blahořečil: 2-krát Blahořečen: 5-krát v 5 příspěvcích
|
Je to užasnej seroš, mam nastahovany vsechny dily, koukam, na ne už leta :D Jen jak pisete ty hodiny prace jsou zvlastni.. pokud nema v prdeli vrtuli tak nevim jak by to stihal :D
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Registrován: 29.04.2009(UTC) Zpráv: 762 Bydliště: Praha/Pribram
|
...tlusťoch si v tom vět.jen vozí prdel a hází pyskem, ale toho dlouhána jsem už kdysi zaregistroval v jednom díle Top gearu - to když si Clarkson vymyslel nějakou ukrutnou přestavbu.. Ty díly z USA jsou pecka!
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Registrován: 14.01.2012(UTC) Zpráv: 977 Bydliště: Letohrad
Blahořečil: 14-krát Blahořečen: 12-krát v 12 příspěvcích
|
K těm hodinám snad jen připomínka, že je to čistě jeho čas montování na autě. Jakýkoli špekulování, shánění dílů, externě dělaný věci tam nejsou započtený. Další věc je, že opravdu umí a má vybavenou dílnu. Tak mi těch asi 7 odpracovaných dní přijde reálných.
Když si vezmu u nás mechanika, starýho fachmana, tak třeba výměnu spojky na Subaru mi dělal půl dne. To musel motor ven a místa nikde moc není, takže rozebrat další věci kolem. Já bych to asi nezvládl ani za celý víkend v dobře vybavený dílně. |
Firebird ´87 V6 T-top manuál |
|
|
|
|
Stando nepodceňuj se, mít dobře vybavenou dílnu, dělat to jako on celý život, tak to uděláš i poslepu...
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Registrován: 14.01.2012(UTC) Zpráv: 977 Bydliště: Letohrad
Blahořečil: 14-krát Blahořečen: 12-krát v 12 příspěvcích
|
Já se nepodceňuju, ale měnil jsem spojku u Fajráka a trvalo mi to asi 7 hodin. A přitom je to krásně jednoduchý a přístupný proti tomu Subaru. Takže jeho 4 hodiny jsou pro mě nepředstavitelný. Tím spíš, že japonce skoro nedělá. |
Firebird ´87 V6 T-top manuál |
|
|
|
|
Znáte film More american graffiti? Bohužel jen v Nj...
|
|
|
|
Kategorie: Prodal Forda
Blahořečen: 1-krát v 1 příspěvcích
|
|
1 uživatel blahořečil FatalDooM za tento úžasný příspvěvek.
|
|
|
|
Taková "recenze" na Camaro Fifty |
|
1 uživatel blahořečil Bouri za tento úžasný příspvěvek.
|
|
|
|
Tak se pánové přiznejte, komu ho letos přinese Ježíšek? Mně tak leda v měřítku 1/24 a přitom jsem byl tak hodný...
|
|
|
|
|
Když už nový, tak buď ZL1 (ZLý Camaro) nebo tu Z/28 (5. generace), to bude jednou sběratelský kousek. |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
|
mně se tyhle "lepší" verze nelíbí tolik, už jsou moc přehnaný... 5. generace, US verze před FL, s atmosférickou V8, klidně bez střechy... a je to optimální :) |
|
1 uživatel blahořečil Jirka_z28 za tento úžasný příspvěvek.
|
|
|
|
Ta Z/28 je takový dost extrém ve všech směrech, na běžný ježdění málo použitelná, vyrobeno málo kusů, proto mě zaujala ze všech verzí asi nejvíc. Jinak mě ty moderní Camara nechávají celkem chladným. |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
|
Dokud někdo konečně nezpracuje stroj dle vzoru našich II./ III. generací, zůstanu chladný...
|
|
|
|
|
Klidně ať vymyslej něco novýho, retro už je okoukaný. Třeba Ford se toho s novým Mustangem nebál... |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
V tomto fóru nemůžete iniciovat nová témata.
V tomto fóru nemůžete na témata odpovídat.
V tomto fóru nemůžete své zprávy mazat.
V tomto fóru nemůžete své zprávy editovat.
V tomto fóru nemůžete iniciovat průzkumy mínění.
V tomto fóru nemůžete hlasovat v průzkumech mínění.
Soubory cookie:
chevroletcamaro.cz - fórum používá soubory cookie. Pokračováním prohlížení těchto stránek vyjadřujete souhlas s jejich použitím.
Více informací
OK