Kategorie: Kandidát smečky Registrován: 24.04.2014(UTC) Zpráv: 428 Bydliště: Pelhřimov
Blahořečil: 1-krát Blahořečen: 13-krát v 13 příspěvcích
|
Pro mě za mě, sto kiláků sem, sto tam, aspoň se ta kára provětrá Ale je pravda, že by to chtělo co nejhojněší účast. Nedokážu si představit, že by ten náš obr stát byl větší, to bysme se nikdy nesešli:))) Jen pro info, jakej je postih za jízdu na dálnici bez známky?:-D(samosebou při přistižení)
|
|
|
|
Kategorie: Kandidát smečky Registrován: 28.03.2012(UTC) Zpráv: 222
Blahořečen: 6-krát v 6 příspěvcích
|
Přesně nefňukejte nemůže se zavděčit všem, taky jsem to měl mít 330Km prostě to na otočku je nesmysl tak si dáte víkend po čechách. Nevim jak to moc chceš megalizovat, máme tu i nějaký divočáky takže bych tam dl nějakou exibici s pálením gum pro diváky. Možná i soutěž o nejlepší zvuk :-D aby to nebyli jen sprinty. Můj nápad.
|
|
|
|
Kategorie: Vůdce smečky Registrován: 28.02.2009(UTC) Zpráv: 8,306 Bydliště: Třebenice (LT)
Blahořečil: 86-krát Blahořečen: 166-krát v 144 příspěvcích
|
Nebuď na ně zlej, kluci si nechaj dlouhý převody a udělaj diferák až po sraze no :-D |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Registrován: 03.11.2013(UTC) Zpráv: 817 Bydliště: Praha
Blahořečil: 3-krát Blahořečen: 23-krát v 21 příspěvcích
|
ja vam snad nakoupim dalnicni znamky ty tri kila vas uz nepodelaj dneska si kazdej poridi ameriku a nema na znamku
|
|
|
|
|
samane udelej tabulku kdo kam chce ject a kdo na to prdi ja jsem pro akci ne pro bufet si koupim bagetu a beru chlast
|
|
|
|
Kategorie: Vůdce smečky Registrován: 28.02.2009(UTC) Zpráv: 8,306 Bydliště: Třebenice (LT)
|
Udělám registrační formulář... podobně jako to mívají Mustangáři. Ale až se to rozhodne o relokaci a podmínkách |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
Kategorie: Kandidát rady starších Registrován: 14.05.2011(UTC) Zpráv: 1,564
Blahořečil: 6-krát Blahořečen: 24-krát v 21 příspěvcích
|
Já jezdím zásadně bez známky a lapli mě jen jednou asi před desti lety dopadlo to domluvou.
|
1 uživatel blahořečil holanuvstatek za tento úžasný příspvěvek.
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Registrován: 14.01.2012(UTC) Zpráv: 977 Bydliště: Letohrad
Blahořečil: 14-krát Blahořečen: 12-krát v 12 příspěvcích
|
Tak v Mýtě by taky šlo pronajmout areál s okruhem, jen nevím, jak draho. Jinak se vzdáleností toho Mnichova Hradiště problém nemám. |
Firebird ´87 V6 T-top manuál |
|
|
|
|
Napsal: Standa Tak v Mýtě by taky šlo pronajmout areál s okruhem, jen nevím, jak draho. Jinak se vzdáleností toho Mnichova Hradiště problém nemám. okruh je hodne drahej a hlavne co na nom chces delat vzdyt to nikomu nezataci a hlavne nemuzes tam gumovat
|
|
|
|
|
Mýto: - 40 tisíc celej den na areál - kondiční jízdy - auto / 500 Kč / hodina - ale pouze v případě že tam není akce - Zákaz gumování a driftu, resp. schválného ztrácení trakce. Asi kvůli následnému uklízení trati. |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
|
Takže Camarádi. Změna - posunujeme se do Hoškovic, definitivně. Jdu teď zrušit Mýto A další důležitá věc, posunujeme se termínově na 8.-9.7. to bylo jediné volné místo. S jinými akcemi to nekoliduje. Ale musím to nějak výrazně zpropagovat. |
Camaro se rozskočilo...
|
1 uživatel blahořečil xjohny za tento úžasný příspvěvek.
|
|
|
Kategorie: Kandidát smečky Registrován: 24.04.2014(UTC) Zpráv: 428 Bydliště: Pelhřimov
|
Taže camaráde, místo je mě fuk, ale ten původní termín byl lepší no, co ti budu povídat:( Doufám, že už budem mít v práci novýho člena, jinak sem v pr...
|
|
|
|
|
Bohužel no, velice se omlouvám, a to nikoliv na jednom místě, za tenhle chaos :-( Další termín byl konec července, ale tam koliduje a navíc by to bylo zbytečně jeden týden před jinými sprinty. Nemůžeš si s někým ten víkend přehodit? Upraveno uživatelem pondělí 6. února 2017 14:57:23(UTC)
| Důvod úpravy: - |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
Kategorie: Kandidát smečky Registrován: 28.03.2012(UTC) Zpráv: 222
Blahořečen: 6-krát v 6 příspěvcích
|
No já budu mít asi taky možná problém, sice mám dovolenou na tendle víkend, ale asi budu ještě v Řecku na dovolené :-(
|
|
|
|
|
dedku nemrmlej s tebou se pocita i kdybys mel utect z prace a pro dovolenkare jasny kdys budes v jine zemi tak jsi omluven
|
|
|
|
|
Já se z vás dvou poseru asi :-)) |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
|
to nedelej hejkal to auto pujci kamosum a dorazej oni a on se bude v klidku slunit
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Registrován: 14.01.2012(UTC) Zpráv: 977 Bydliště: Letohrad
|
Mě by teda byl konec července milejší. Začátkem mám být taky daleko. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Konec července se mi nechce, protože by mi kluci nemuseli chtít pučit časomíru. A už jsem to kurnik zarezervoval na 8.7. takže se budou návštěvníci muset přizpůsobit. Nebudu to měnit třikrát dokola |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
Kategorie: Kandidát rady starších Registrován: 14.05.2011(UTC) Zpráv: 1,564
Blahořečil: 6-krát Blahořečen: 24-krát v 21 příspěvcích
|
Bude to super akce tak koukejte dorazit.
|
1 uživatel blahořečil holanuvstatek za tento úžasný příspvěvek.
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Registrován: 29.04.2009(UTC) Zpráv: 762 Bydliště: Praha/Pribram
Blahořečil: 155-krát Blahořečen: 9-krát v 9 příspěvcích
|
Dovolenou v Chorvatsku dáváte každý rok, přivezete si ty stejný zážitky, fotky, zanadáváte si, že zmrzka stojí o pár "Kund" víc než loni, ale oslava 50-ti let těhle krásných aut se nás týká jen jednou za život (nedělám si iluze, že se dožijem té druhé)... :) :)
|
|
|
|
|
Někdo se 100 let Camaro dožije. Většina dorazivších aut už bude buď konvertovaná na spalování vodíku a pak tam budou ty nový plně elektrický. Benzín bude v té době stát 2500 Kč / litr (promítnuto do dnešních cen) a bude tedy záležitostí pouze přímých majitelů posledních 3 funkčních těžařských ložisek. Místo oleje v motoru bude možné použít 20x rafinovaný řepkový olej s intervalem výměny 1000 km. |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
|
Nedělal bych si iluze, že to takhle dopadne... Buď si tu zemi rozmlátíme úplně a potom těch pár přeživších bude zase mít jen starost, aby nechcípli hladem a nebo bude život fungovat normálně dál včetně aut. To, že jich bude víc na elektriku nebo vodík nezlikviduje ropný produkty úplně. |
|
|
|
|
....... a nebo zemi ovládnou mimozemšťané
|
|
|
|
V tomto fóru nemůžete iniciovat nová témata.
V tomto fóru nemůžete na témata odpovídat.
V tomto fóru nemůžete své zprávy mazat.
V tomto fóru nemůžete své zprávy editovat.
V tomto fóru nemůžete iniciovat průzkumy mínění.
V tomto fóru nemůžete hlasovat v průzkumech mínění.
Soubory cookie:
chevroletcamaro.cz - fórum používá soubory cookie. Pokračováním prohlížení těchto stránek vyjadřujete souhlas s jejich použitím.
Více informací
OK