Kategorie: Člen smečky Metály: Registrován: 22.03.2009(UTC) Zpráv: 704 Bydliště: Haratice p...l světa...
Blahořečil: 1-krát
|
|
|
|
|
Kategorie: Competition Allies Registrován: 20.03.2009(UTC) Zpráv: 1,333 Bydliště: Šternberk
Blahořečen: 1-krát v 1 příspěvcích
|
Napsal: Jí Jsem pro pozdrav i pro nějaký ten klubový název. Jinak tvá gumavačka je tady... Od 6min. a 10 vteřiny Super video
|
|
|
|
Kategorie: Kandidát smečky Registrován: 12.03.2009(UTC) Zpráv: 295 Bydliště: Brno
Blahořečil: 3-krát Blahořečen: 10-krát v 8 příspěvcích
|
paráda super fotečky
|
|
|
|
Kategorie: Anonymní
|
Rudolf prostě chyběl. To jeho Camaro jsem chtěl také vidět a hlavně slyšet v akci. P.S. Na fotkách už pracuji. Během dneška se tu snad objeví.
|
|
|
|
Kategorie: Kandidát smečky Registrován: 14.07.2009(UTC) Zpráv: 213 Bydliště: Praha
|
Tak ste mě donutili se taky registrovat - sraz super, psal sem to na Usmotors
Jinak xjohnny - videa ti pošlu, ale musím je přeformátovat z quicktimu do avi - bude to chvíli trvat a ten upload taky
Zlumik: tvoje gumovačky tam mám taky, tak až to pošlu Honzovi, tak si to bud můžete nějak vyměnit, nebo ti to pak pošlu extra na mail
|
|
|
|
Kategorie: Kandidát smečky Registrován: 14.07.2009(UTC) Zpráv: 213 Bydliště: Praha
|
Napsal: Cá Má někdo mou chvilkovou a lehoučkou gumovačku?:-) hele nezachytil - byt bych rád, ale když nedáš vědět a člověk není ready, tak to za takovou chvilku ani nestihne zapnout video na foťáku :)))) - Zlumika sem stačil jen protože sem ho natáčel jak přijížděl (takže ve skutečnosti trochu náhoda) příště musíme domluvit nějakej signál, nebo potenciální gumovači (chtějí-li být zachyceni na videu) musí dát "kameramanům" vědět :))
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kategorie: Vůdce smečky Registrován: 28.02.2009(UTC) Zpráv: 8,306 Bydliště: Třebenice (LT)
Blahořečil: 86-krát Blahořečen: 166-krát v 144 příspěvcích
|
Daawid napsal:Tak ste mě donutili se taky registrovat - sraz super, psal sem to na Usmotors
Jinak xjohnny - videa ti pošlu, ale musím je přeformátovat z quicktimu do avi - bude to chvíli trvat a ten upload taky
Zlumik: tvoje gumovačky tam mám taky, tak až to pošlu Honzovi, tak si to bud můžete nějak vyměnit, nebo ti to pak pošlu extra na mail Nic nepřevádět!!! Quicktime v pohodě přehraju :) |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
Kategorie: Vůdce smečky Registrován: 28.02.2009(UTC) Zpráv: 8,306 Bydliště: Třebenice (LT)
|
Napsal: Jí Pěkné fotky, tahle se bude dozajista velice zamlouvat kolegovi! |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
|
xjohny napsal: Nic nepřevádět!!! Quicktime v pohodě přehraju :)
převádět to musím - uploadovat 1+GB fakt nechci :)) Máš to tam - converted, ale v dobré kvalitě
|
|
|
|
|
Jo tak, tak to potom ju. Díky moc :) |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
Kategorie: Competition Allies Registrován: 20.03.2009(UTC) Zpráv: 1,333 Bydliště: Šternberk
|
Napsal: Jí Rudolf prostě chyběl. To jeho Camaro jsem chtěl také vidět a hlavně slyšet v akci. P.S. Na fotkách už pracuji. Během dneška se tu snad objeví. tak příště no:-)
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Registrován: 01.03.2009(UTC) Zpráv: 1,480 Bydliště: Černilov, Hradec Králové
Blahořečil: 1-krát Blahořečen: 5-krát v 4 příspěvcích
|
nazdarek lidi!! tak uz jsem zpet. koukal jsem na ty fotecky ze srazu a moc pekne! moc vas tam teda nebylo ale aspon ze tam dorazili zdejsi camaristi! no skoda ze jsem chybel :( snad priste. Xjohny: diky za mail! chtel bych velikost L v cerne barve. dik
|
|
|
|
|
Vítej!! Sice nás nebylo tolik ale o to byla lepší atmosféra a zábava, méně lidí se lépe organizuje :) Příště už musíš jet! |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
|
Nechce ještě někdo přiobjednat tričko, když už to budu dělat?? |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
|
xjohny napsal:Nechce ještě někdo přiobjednat tričko, když už to budu dělat?? Já se hlásím o jedno Camaří vínový, nejlíp ve VELIKOSTI S ( pro Marušku) a černý L (for me) ;-)
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Registrován: 18.03.2009(UTC) Zpráv: 647 Bydliště: Prazak,fujtajxl:)
Blahořečil: 3-krát Blahořečen: 2-krát v 2 příspěvcích
|
xjohny napsal:Nechce ještě někdo přiobjednat tričko, když už to budu dělat?? když už v tom budeš, vezmi mi ještě jedno černé XL, děkuji
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Metály: Registrován: 22.03.2009(UTC) Zpráv: 704 Bydliště: Haratice p...l světa...
|
Zdar Cámoši! Tak snad ta videa Vám půjdou stáhnout,a budou co k čemu. Musel jsem udělat menší cenzuru,páč tam byly natočeny i všelijaké nesmysly a nepovedenosti ale snad z toho půjde něco použít. http://uloz.to/2118752/1fbody-videa.rarPochválen buď !
|
|
|
|
Kategorie: Kandidát smečky Registrován: 20.04.2009(UTC) Zpráv: 299 Bydliště: Kladruby nad Labem
|
wolfow napsal:Zdar Cámoši! Tak snad ta videa Vám půjdou stáhnout,a budou co k čemu. Musel jsem udělat menší cenzuru,páč tam byly natočeny i všelijaké nesmysly a nepovedenosti ale snad z toho půjde něco použít. http://uloz.to/2118752/1fbody-videa.rarPochválen buď ! Super práce...vidíš jak se pěkně učíš. Tak....Pochválen Buď
|
|
|
|
|
Trička přiobjednána, budou ale až někdy v srpnu, pán je na dovolené. |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Registrován: 01.03.2009(UTC) Zpráv: 1,480 Bydliště: Černilov, Hradec Králové
Blahořečil: 1-krát Blahořečen: 5-krát v 4 příspěvcích
|
xjohny napsal:Trička přiobjednána, budou ale až někdy v srpnu, pán je na dovolené. nevadíííí :)
|
|
|
|
|
tafna napsal: nevadíííí :) V takovém případě bych poprosil od každého 200,- za každé tričko na účet: 94-3411840227 / 0100Poštovné máte exkluzivně každý hrazené mou osobou ;-) |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
|
|
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
Kategorie: Hledá svoje místo Registrován: 18.05.2009(UTC) Zpráv: 19 Bydliště: Poniklá
|
Moc pěkný video.To mě mrzí že sem nemoh jet .Tak snad přiště
|
|
|
|
|
Pepe napsal:Moc pěkný video.To mě mrzí že sem nemoh jet .Tak snad přiště Určitě příště doraž a taky to pořádně rozgumuj :)) U šestiválce by to bylo velmi překvapivé, ale manuální převodovka mluví ve tvůj prospěch |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
V tomto fóru nemůžete iniciovat nová témata.
V tomto fóru nemůžete na témata odpovídat.
V tomto fóru nemůžete své zprávy mazat.
V tomto fóru nemůžete své zprávy editovat.
V tomto fóru nemůžete iniciovat průzkumy mínění.
V tomto fóru nemůžete hlasovat v průzkumech mínění.
Soubory cookie:
chevroletcamaro.cz - fórum používá soubory cookie. Pokračováním prohlížení těchto stránek vyjadřujete souhlas s jejich použitím.
Více informací
OK