Kategorie: Na dobré cestě Registrován: 12.03.2014(UTC) Zpráv: 134 Bydliště: blansko
Blahořečen: 2-krát v 2 příspěvcích
|
Čau není zde někdo kdo poradí nebo nejlépe dokáže objednat díly na to moje camaro (Merkur). Nikdy jsem nic neobjednal ze zahraničí natož USA. Řešil jsem objednávku dílů asi půl roku s nějakým panem Leošem Papoušek tuším a tragédie tvrdil jak se tím živí že vše co chci sežene a po asi 5 telefonátech a 10 emailech a půl roce čekání nic nedovezl a jen se výmluvy. Byl by zde někdo kdo by pomohl ať se posunu o kousek dál. Nejlépe okolí Brna ale není podmínkou dojedu téměř kam koliv samozřejmě to nechci zadarmo. Dík |
Chevrolet camaro targa 5.7 r.v. 1990 |
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Metály: Registrován: 25.02.2010(UTC) Zpráv: 1,118 Bydliště: Smečno
Blahořečil: 26-krát Blahořečen: 8-krát v 8 příspěvcích
|
Objednat to a poslat na tvoji adresu neni problém. Spíš vybrat správně :D nejeden díl se mi doma válí protože jsem ho špatně objednal :) rozfiltruj si to na rockauto.com nebo summitracing.com či ebay.com na ebay ti to většinou ukáže hned i dopravu do čech na obchodem musíš dát checkout já ted přijel po půlnoci když si na to vzpomenu tak pak poradím
|
|
|
|
Kategorie: Rada starších Registrován: 25.09.2012(UTC) Zpráv: 2,025 Bydliště: Hradec Kralove
Blahořečil: 18-krát Blahořečen: 27-krát v 25 příspěvcích
|
nejdřív sepiš co potřebuješ, pak si připrav prachy a dá se to začít řešit :) hoď sem seznam a přesně co máš za auto a dá se to dát dokupy, jo a zařiď si paypal pokud ho ještě nemáš |
Repase karb. Edel-čeká Paliv. čerpadlo-čeká Chevy Camaro 79 Berlinetta Nový přírůstek Jeep Grand Cherokee 4.7 - V8 |
|
|
|
Kategorie: Na dobré cestě Registrován: 12.03.2014(UTC) Zpráv: 134 Bydliště: blansko
|
Ok díky moc o víkendu to dám dohromady potřebuji komplet věci na přední nápravu Upraveno uživatelem pondělí 20. října 2014 8:50:51(UTC)
| Důvod úpravy: - |
|
|
|
Kategorie: Vůdce smečky Registrován: 28.02.2009(UTC) Zpráv: 8,306 Bydliště: Třebenice (LT)
Blahořečil: 86-krát Blahořečen: 166-krát v 144 příspěvcích
|
|
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Metály: Registrován: 25.02.2010(UTC) Zpráv: 1,118 Bydliště: Smečno
Blahořečil: 26-krát Blahořečen: 8-krát v 8 příspěvcích
|
Ten kit bych viděl spíš ebay.Z rockauta přez fedex ti za každou položku nad 6 núčtujou snad 2-3stovky.já minule bral několik kusů konektorů každej asi za dolar a pul a za každej sem dostal několik stováků
|
|
|
|
|
Kit myslíte kompletní set všech čepu a silembloku? |
|
|
|
|
Tak jsem to dal nějak dohromady a sepsal co vše potřebuji mám aji obrázky zda by nebylo jasné co myslím. Pomohl by tedy někdo Čepy řízení vnitřní L+P Čepy řízení vnějsí L+P Hlavní čepy L+P Uložení stabilizátoru Silentbloky ramen L+P Zavěšení stabilizátoru L+P obr. Šroub geometrie L+P obr. Tyčky řízení L+P Napínací rameno obr. Řízení obr. Doraz L+P |
|
|
|
|
Jinak auto je r.v. 1990 targa originální motor byl 5.0 |
|
|
|
Kategorie: Vůdce smečky Registrován: 28.02.2009(UTC) Zpráv: 8,306 Bydliště: Třebenice (LT)
|
Příklad kitů: http://www.ebay.com/sch/...l+joint+kit&_sacat=0Nevím, zda se dá sehnat kit i s věcma pro stabilizátor. Umíš si aspoň termíny přeložit do angličtiny? Zkus případně zajít na www.RockAuto.com, vyfiltruj si tam CHEVROLET -> 1990 -> CAMARO -> 5.7 OHV -> Steering/Suspension (nebo tak něco), tam budou i obrázky. Aspoň se naučíš "základní" anglickou terminologii Já bohužel nemám čas to teď hledat |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
|
Základy ano a překladač funguje. Jen toho sakra je. Myslíš ze nA těch cepech co mám budou nějaké kódy ze bych to sehnal podle nich? |
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Registrován: 29.10.2009(UTC) Zpráv: 1,285 Bydliště: Letohrad, Praha
Blahořečil: 18-krát Blahořečen: 12-krát v 12 příspěvcích
|
Tyhle díly budou pravděpodobně stejný pro všechny z danýho roku. Jen průměr stabilizátoru si změř. Pak hledej podle r.v. (a radši i motorizace), já tohle kupoval a sedělo všechno. |
|
|
|
|
Kategorie: Rada starších Registrován: 25.09.2012(UTC) Zpráv: 2,025 Bydliště: Hradec Kralove
Blahořečil: 18-krát Blahořečen: 27-krát v 25 příspěvcích
|
Napsal: xjohny Příklad kitů: http://www.ebay.com/sch/...l+joint+kit&_sacat=0Nevím, zda se dá sehnat kit i s věcma pro stabilizátor. Umíš si aspoň termíny přeložit do angličtiny? Zkus případně zajít na www.RockAuto.com, vyfiltruj si tam CHEVROLET -> 1990 -> CAMARO -> 5.7 OHV -> Steering/Suspension (nebo tak něco), tam budou i obrázky. Aspoň se naučíš "základní" anglickou terminologii Já bohužel nemám čas to teď hledat Bodejť bys měl čas, když si válíš šunky u moře :) |
Repase karb. Edel-čeká Paliv. čerpadlo-čeká Chevy Camaro 79 Berlinetta Nový přírůstek Jeep Grand Cherokee 4.7 - V8 |
|
|
|
|
Jakou značku doporučujete. Moog? Nebo něco jiného |
|
|
|
|
Moog, Raybestos (prof.grade), nejlépe pak acdelco :) |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
Kategorie: Na dobré cestě Registrován: 22.09.2016(UTC) Zpráv: 149
Blahořečil: 7-krát Blahořečen: 7-krát v 7 příspěvcích
|
Ahoj všichni! Potřeboval bych asi poradit. Jelikož jsem zde od podzimu (tedy nováček, bažant, začátečník atd..), potřebuju poradit, jak s nákupem náhradních dílů. Nikdy jsem nic z USA neobjednával a taky neplatil. Jedná se mi o nový chladič (teče) na Firebirda 3.gen (V6 2,8 1986). K tomu bych pak asi vzal i svíčky a řemeny. Ale ten chladič mě asi letos nemine. Nechci to lepit. Když už to vyndám, tak to tam chce hned šupnout. Moc bych ocenil, když bude tady mít někdo trochu času a trpělivosti mi vysvětlit jednotlivé kroky. Díky Scott (asi nejsem jediný, kdo zde prudí s tímto požadavkem, tak jsem zkoušel najít nějaký univerzální návod, ale nezdařilo se - Ameriky HK - tam mi odkaz nefunguje atd . . )
|
|
|
|
|
|
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Registrován: 14.01.2012(UTC) Zpráv: 977 Bydliště: Letohrad
Blahořečil: 14-krát Blahořečen: 12-krát v 12 příspěvcích
|
Je otázka, jestli zrovna tyhle věci se vyplatí posílat z USA. Chladič tady zmiňoval OndraS a myslím, že ho kupoval za rozumný peníze v ČR. Svíčky a řemeny jdou normálně koupit. Zkus porovnat ceny vč. dopravy a proclení. |
Firebird ´87 V6 T-top manuál |
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Registrován: 25.07.2011(UTC) Zpráv: 836 Bydliště: taková řiť světa kousek od Brna
Blahořečil: 10-krát Blahořečen: 10-krát v 9 příspěvcích
|
Jak píše Standa, dovézt z Ameriky třeba velkej chladič zabere víc poštovnýho než samotná cena chladiče, plus to přitáhne oko na celnici a pošťáci si na tom rádi přičtou manipulační poplatek za proclení atd...
Chladič navíc možná ještě najdu můj z V6; musel bych se podívat do "skladu". |
Pontiac Firebird 1987 (305cui V8 carb A/T) Klimatizace: WIP Potahy sedaček: Oprava Alarm: Chtělo by to opravit
|
1 uživatel blahořečil Bouri za tento úžasný příspvěvek.
|
|
|
Kategorie: Na dobré cestě Registrován: 22.09.2016(UTC) Zpráv: 149
Blahořečil: 7-krát Blahořečen: 7-krát v 7 příspěvcích
|
Tak to bych byl docela rád, když se do toho skladu mrkneš. Nový není samozřejmě podmínkou. Stačí, když nepoteče. Aspoň bychom se konečně mohli potkat. Budu se těšit na zprávu Scott
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Registrován: 25.07.2011(UTC) Zpráv: 836 Bydliště: taková řiť světa kousek od Brna
Blahořečil: 10-krát Blahořečen: 10-krát v 9 příspěvcích
|
Tak jsem ti poslal zprávu, ale s tím chaldičem tě nepotěším, našel sem jen ten špatnej, kerej je taky prasklej (přemejšlím, proč ho ještě držím na skladě)... |
Pontiac Firebird 1987 (305cui V8 carb A/T) Klimatizace: WIP Potahy sedaček: Oprava Alarm: Chtělo by to opravit
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Registrován: 11.11.2009(UTC) Zpráv: 700 Bydliště: Brno - nejvetsi vesnice v CR
Blahořečen: 23-krát v 19 příspěvcích
|
Kupoval jsem chladič na Camaro, byl se vším všudy za 6.000 z rockauta, na fajráka kupoval Vlčák tady v Brně, jméno firmy si nevzpomenu, ale chladič je Nissens a stál 3.600 myslím. Úspora zřejmá, probíhalo to tak že jsme borcovi dovezli ten tekoucí, zkoušel to zalepit (bylo to prasklý v tom plastovým konci, ten můj taky, ale obstojně lepit to nejde), ale nešlo to, a podle rozměrů našel u Nissensu v katalogu nějakou náhradu. Pozor ale hlavně na rozměr závitu pro ten vestavěnej chladič špajzky. |
camaro SPORT COUPE V6 1988 camaro Z28 1991 Rodinka: Firebird V6 92, Camaro LT 78, Monte Carlo 72, Golden Spirit 80, Mark VII 88 |
|
|
|
V tomto fóru nemůžete iniciovat nová témata.
V tomto fóru nemůžete na témata odpovídat.
V tomto fóru nemůžete své zprávy mazat.
V tomto fóru nemůžete své zprávy editovat.
V tomto fóru nemůžete iniciovat průzkumy mínění.
V tomto fóru nemůžete hlasovat v průzkumech mínění.
Soubory cookie:
chevroletcamaro.cz - fórum používá soubory cookie. Pokračováním prohlížení těchto stránek vyjadřujete souhlas s jejich použitím.
Více informací
OK