Kategorie: Hledá svoje místo Registrován: 20.07.2012(UTC) Zpráv: 62 Bydliště: ČR - Olomoucko
Blahořečil: 3-krát
|
Sháněli jste někdo koberečky na trojku?
Mám na mysli jen ten kobereček, co se položí pod nohy (ne komplet koberec).
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Registrován: 25.07.2011(UTC) Zpráv: 836 Bydliště: taková řiť světa kousek od Brna
Blahořečil: 10-krát Blahořečen: 10-krát v 9 příspěvcích
|
Nevím jak u Camara, ale u Firebirda jsem žádnej kobereček nepostřehl - v tom velkým "kompletu" je pod pedálama v koberci všitá plastová podložka, na kerou se můžou odložit nohy a stejně tak i další kousek plastu nalevo od pedálů, kam se odkládá levá noha. |
Pontiac Firebird 1987 (305cui V8 carb A/T) Klimatizace: WIP Potahy sedaček: Oprava Alarm: Chtělo by to opravit
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Registrován: 14.01.2012(UTC) Zpráv: 977 Bydliště: Letohrad
Blahořečil: 14-krát Blahořečen: 12-krát v 12 příspěvcích
|
Já jsem měl v autě origo (nejspíš) koberečky kromě PP. Koupil jsem v Lidlu sadu podobných textilních a sedí tam dobře, jen PP se trochu mačká kvůli tvaru podlahy. |
Firebird ´87 V6 T-top manuál |
|
|
|
Kategorie: Hledá svoje místo Registrován: 20.07.2012(UTC) Zpráv: 62 Bydliště: ČR - Olomoucko
|
Předchozí majitel dával do motoru Castrol GTX Hihg Mileage. Budu olej měnit. Můžu nechat tuhle značku, nebo mám měnit? Měl by to být minerál, tak by snad neměl být problém.
Nebo je něco vhodnějšího? Případně jestli máte odkaz na nějaké aditivum do oleje.
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Registrován: 14.01.2012(UTC) Zpráv: 977 Bydliště: Letohrad
|
Klidně ho použij. Aditivum nemá smysl dávat. |
|
|
|
|
Dnes úspěšně probuzeno ze zimního spánku. Vyměněny filtry, olej a vyměněno provizorně opravené lanko k převodovce za nové. Zítra to vidím na vejlet kolem komína
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Registrován: 11.11.2009(UTC) Zpráv: 700 Bydliště: Brno - nejvetsi vesnice v CR
Blahořečen: 23-krát v 19 příspěvcích
|
Jako člověk, kterej Camaro k zimnímu spánku neukládá a jezdí s ním obden do práce, se musím ovšem ptát: prož tak pozdě? Myslel jsem že to uvidïme na Jizbici :) |
camaro SPORT COUPE V6 1988 camaro Z28 1991 Rodinka: Firebird V6 92, Camaro LT 78, Monte Carlo 72, Golden Spirit 80, Mark VII 88 |
|
|
|
|
Já se bojím škaredyho počasí Nemá někdo tip na kvalitní baterii? Ať nekoupím nějakou jednosezonovku :) Předpokládám, že poly jsou tam obráceně než u nových aut.
|
|
|
|
|
Původní baterku mít asi nebudeš, takže je potřeba kouknout, co tam je teď. Na každou značku někdo plive a někdo ji chválí... Poslední dobou jsou dobře hodnocený Motorcraft, Exide. Na Vartu lidi nadávaj, ale ve Fajráku vydržela 11 let.
Edit: a velikostně asi 80Ah. |
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Registrován: 25.07.2011(UTC) Zpráv: 836 Bydliště: taková řiť světa kousek od Brna
Blahořečil: 10-krát Blahořečen: 10-krát v 9 příspěvcích
|
Velikostně stačí i menší. Já mám 72Ah a bohatě postačuje, dokonce je tak velká, že se nevejde do toho vytvarovanýho prostoru pro držák baterky (je o trochu větší, než má být)). A pokud tam jen tak klimbá, tak to pro ni není zrovna dobrý (zvláště pro bezúdržbové autobaterky). |
Pontiac Firebird 1987 (305cui V8 carb A/T) Klimatizace: WIP Potahy sedaček: Oprava Alarm: Chtělo by to opravit
|
|
|
|
Kategorie: Kandidát rady starších Registrován: 14.05.2011(UTC) Zpráv: 1,564
Blahořečil: 6-krát Blahořečen: 24-krát v 21 příspěvcích
|
Pánové já mám v kamaru 42ku a točí jak zběsilá,
|
|
|
|
Kategorie: Kandidát smečky Registrován: 09.08.2013(UTC) Zpráv: 349 Bydliště: Novy Knin, Okres PB
Blahořečil: 1-krát Blahořečen: 11-krát v 11 příspěvcích
|
Napsal: Hellborn Já se bojím škaredyho počasí Nemá někdo tip na kvalitní baterii? Ať nekoupím nějakou jednosezonovku :) Předpokládám, že poly jsou tam obráceně než u nových aut. Moje beruska ma poly standartni, jako jiny auta, ale lord je ma opacne. |
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Registrován: 11.11.2009(UTC) Zpráv: 700 Bydliště: Brno - nejvetsi vesnice v CR
Blahořečen: 23-krát v 19 příspěvcích
|
Do trojkových f bodys pasuje 60tka. Onehdá jsem kupoval na doporučení více lidí nezávislých na sobě Bannerku. |
camaro SPORT COUPE V6 1988 camaro Z28 1991 Rodinka: Firebird V6 92, Camaro LT 78, Monte Carlo 72, Golden Spirit 80, Mark VII 88 |
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Registrován: 29.10.2009(UTC) Zpráv: 1,285 Bydliště: Letohrad, Praha
Blahořečil: 18-krát Blahořečen: 12-krát v 12 příspěvcích
|
No vidíš, tátovi banner držel v téměř nepoužívaném autě spoustu let, mně v Camaru (taky používané málo, ale pořád aspoň 5x víc) odešla po 3,5 - 4 letech. Teď tam mám 3 roky Motorcraft 71 Ah, takže zatím nemůžu soudit. Na start v pohodě stačila i 44 Ah, co tam chvíli byla, tuhle kapacitu mám pro napájení jiných spotřebičů při stání. |
|
|
|
|
|
Já mám teď Motorcraft 60Ah (u V6), ale zatím krátce. Pokud auto dobře startuje, tak by měla 60 stačit i pro pětilitr. Je pravda, že velká baterka se dýl dobíjí. |
|
|
|
Kategorie: Vůdce smečky Registrován: 28.02.2009(UTC) Zpráv: 8,306 Bydliště: Třebenice (LT)
Blahořečil: 86-krát Blahořečen: 166-krát v 144 příspěvcích
|
Oni američani kapacity autobaterií neuvádějí, dávají tam spíš specifikace jako startovací proud a startovací proud za studena. Ten druhý je důležitější a podle toho se dá jakžtakž trefit baterka tady. Každopádně samotná velikost baterky to určitě vpodstatě sama za sebe. Jinak těm americkým by odopovídalo něco kolem 60Ah. A běžně taky by tam měla přijí levá, pokud už někdo elektriku nepřetahal. S tím naším ježděním na značce vůbec nezáleží. Stačí, když ji na zimu odpojíte a přenesete někam, kde nemrzne. Občasné dobití a kontrola jednou za měsíc taky neuškodí. Pak i lecjaká levná baterka vydrží roky. Upraveno uživatelem čtvrtek 4. května 2017 10:43:13(UTC)
| Důvod úpravy: - |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
|
Tak už skoro měsíc jezdím (o víkendu) s novou baterií BOSCH S4, 12V, 74Ah, 680A. Popravdě asi není co vychvalovat, nová baterka bude prostě aspoň ten rok vždycky fungovat :) Uvidíme časem Jinak je větší než je vybrání pro ni, ale to byla i ta předchozí. Poly byly obrácené než je u nás standart.
|
|
|
|
|
Nemáte někdo zkušenosti s odbočkou výfuku tzv CUT OUT ? Případně kde jste objednávali. Díky za postřehy.
|
|
|
|
|
Napsal: Hellborn Nemáte někdo zkušenosti s odbočkou výfuku tzv CUT OUT ? Případně kde jste objednávali. Díky za postřehy. Koukám, že jsem dával dotaz na CUT OUT, tak tady dám rovnou i video s klapkou na mym autě. Dělá mi to zase o trochu větší rohlík na tlamě Už sem měl v plánu auto prodat, protože jsem od koupě najel asi 500km a vypadá to, že si ho zase chvíli nechám
|
|
|
|
V tomto fóru nemůžete iniciovat nová témata.
V tomto fóru nemůžete na témata odpovídat.
V tomto fóru nemůžete své zprávy mazat.
V tomto fóru nemůžete své zprávy editovat.
V tomto fóru nemůžete iniciovat průzkumy mínění.
V tomto fóru nemůžete hlasovat v průzkumech mínění.
Soubory cookie:
chevroletcamaro.cz - fórum používá soubory cookie. Pokračováním prohlížení těchto stránek vyjadřujete souhlas s jejich použitím.
Více informací
OK