Kategorie: Člen smečky Registrován: 01.03.2009(UTC) Zpráv: 1,480 Bydliště: Černilov, Hradec Králové
Blahořečil: 1-krát Blahořečen: 5-krát v 4 příspěvcích
|
mohl by mi nekdo poradit!? dnes jsem to byl poprve projet a prevodovka radila v pohode. parkrat jsem to seslapl az na podlahu a prevodovka zacala radit az u 5tis.ot. mohl se zaseknout kikdaun? malo oleje? a co se tam leje? dik za kazdou radu! automatu vubec nerozumim!!!
|
|
|
|
Kategorie: Competition Allies Registrován: 28.02.2009(UTC) Zpráv: 778 Bydliště: Střelice u Brna
Blahořečil: 1-krát Blahořečen: 3-krát v 3 příspěvcích
|
tafna napsal:mohl by mi nekdo poradit!? dnes jsem to byl poprve projet a prevodovka radila v pohode. parkrat jsem to seslapl az na podlahu a prevodovka zacala radit az u 5tis.ot. mohl se zaseknout kikdaun? malo oleje? a co se tam leje? dik za kazdou radu! automatu vubec nerozumim!!! jestli zařadila je to OK..jestli nezařadila je to špatně:-) jinak u 5-ti tisíc otáček je to zcela běžné zařazení, já to mám ještě o trochu více:-) a kickdown je na podřazení, což když už převodka neutáhne rychlost, podřadí...ale převodovku máš v pořádku leje se tam olej do automatu Dexron II nebo Dexron III jsou to třídy kvalitáže oleje...při běžné výměně se mění cca. 4 litry náplně, tedy půlka náplně celkové a při této výměně musíš vyměnit i filtr automatu..toť celá věda |
HD's coming |
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Registrován: 01.03.2009(UTC) Zpráv: 1,480 Bydliště: Černilov, Hradec Králové
|
tak to jsem rad. to je na aute jedina vec do ktery bych se sam nepustil. ale jakto ze to predtim radilo driv?? tak 3tis.ot.
|
|
|
|
Kategorie: Competition Allies Registrován: 28.02.2009(UTC) Zpráv: 778 Bydliště: Střelice u Brna
|
tafna napsal:tak to jsem rad. to je na aute jedina vec do ktery bych se sam nepustil. ale jakto ze to predtim radilo driv?? tak 3tis.ot. to máš dle stylu jízdy...pokud jedeš pohodička piánko, tak to zařadí dříve, pokud mu dáš za krk, tak samozřejmě později...so easy:-) |
HD's coming |
|
|
|
Kategorie: Vůdce smečky Registrován: 28.02.2009(UTC) Zpráv: 8,306 Bydliště: Třebenice (LT)
Blahořečil: 86-krát Blahořečen: 166-krát v 144 příspěvcích
|
|
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
HD's coming |
|
|
|
|
je od firmi Holley. mysliz ze nebude vadit kdyz na nej prijde Edelbrucj?? nebo mam radeji volit tez Holley
|
|
|
|
|
tafna napsal:je od firmi Holley. mysliz ze nebude vadit kdyz na nej prijde Edelbrucj?? nebo mam radeji volit tez Holley nene, vůbec to tomu nevadí...Edelbrock by tam měl pasovat také |
HD's coming |
|
|
|
Kategorie: Kandidát smečky Registrován: 22.03.2010(UTC) Zpráv: 260 Bydliště: Karlovy Vary
Blahořečil: 13-krát Blahořečen: 6-krát v 5 příspěvcích
|
Ahoj, snad si to někdo přečte a poradí kde nejjednodušeji koupit filtr do převodovky? Myslim že tam mám TH350. Olej maj všude, ale filtr nevim.
|
|
|
|
Kategorie: Vůdce smečky Registrován: 28.02.2009(UTC) Zpráv: 8,306 Bydliště: Třebenice (LT)
|
Cartime, Simix, a podobní. Pamatuj, že se to nejlépe kupuje v kitu s těsněním na vanu. Jo a pro jistotu: Patří tam Castrol Dexron II TQD Upraveno uživatelem středa 31. března 2010 23:41:59(UTC)
| Důvod úpravy: - |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
Kategorie: Anonymní
Blahořečen: 1-krát v 1 příspěvcích
|
xjohny napsal:Cartime, Simix, a podobní.
Pamatuj, že se to nejlépe kupuje v kitu s těsněním na vanu. Přesně tak :-)
|
|
|
|
Kategorie: Kandidát smečky Registrován: 22.03.2010(UTC) Zpráv: 260 Bydliště: Karlovy Vary
Blahořečil: 13-krát Blahořečen: 6-krát v 5 příspěvcích
|
To je fofr. Díky
|
|
|
|
Kategorie: Anonymní
|
xjohny napsal:Cartime, Simix, a podobní.
Pamatuj, že se to nejlépe kupuje v kitu s těsněním na vanu.
Jo a pro jistotu: Patří tam Castrol Dexron II TQD Já používám Dexron III
|
|
|
|
|
Taky tam jde, je to novější náhrada. Ale podle specifikací tam patří přesně ta dvojka a dokud je v prodeji, radši bych tam lil ji. |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
|
Jen taková teoretická... kolik litrů běžně měníte v TH350?
Jsem to udělal váženou metodou (zvážil jsem to co vyteklo a podle toho nalil nového), ale almara hlásí že málo, tak nevim :-)
(ano, měřeno po cca 10 minutách jízdy, řazením všech kvaltů, za chodu motoru) |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
Kategorie: Competition Allies Registrován: 01.05.2009(UTC) Zpráv: 333 Bydliště: Police n. Met / Pardubice
Blahořečil: 1-krát Blahořečen: 6-krát v 6 příspěvcích
|
Za par tejdnu budu nalejvat do Th400. Vyteklo myslim neco kolem 7-8 litru. Pocitam v ze TH350 bude krapet min. Jeste mrknu o vikednu do manualu je to tam napsany. Celkova napln je si 10-11 l a neco zustane v menici.
|
|
|
|
|
Už mi souběžně radili na jiném fóru, že cca 4 litry. Ono to tak myslím odpovídá a taky jsem to snad někde četl. |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
Kategorie: Prodal Forda
|
Pomoc!! zdravím vespolek potřeboval bych radu Vás zkušených. Chystal jsem se na výměnu oleje v převodovce (3 st automat asi 350) (+ filtr a těsnění) ale zatím k tomu nedošlo - dle měrky vypadá že oleje je dost a je čirý. Nastartoval jsem a zařadil a vono nic na jakýkoliv kvalt, předcházelo že při zařazení na D nebo R začala převodovka reagovat až s nějakým prodlením - za studena, při ohřátí řadila normáílně. Úplně původně převodovka řadila normálně i za studena. Děkuji za rady - vůbec nevím co s tím.
|
|
|
|
|
Málo kapaliny, měřit za tepla a po prořazení všech stupňů. |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Registrován: 01.04.2009(UTC) Zpráv: 531 Bydliště: Bratislava, Sk
Blahořečen: 5-krát v 5 příspěvcích
|
Napsal: xjohny Málo kapaliny, měřit za tepla a po prořazení všech stupňů. A pri nastartovanom motore! lebo to moc ludi nevie....
|
|
|
|
|
děkuji za radu - olej dolit (měřeno za chodu) a hle opravdu to řadí.
|
|
|
|
|
Ahoj chlapy, dopředu se omlouvám že se cpu na Vaše forum, ale potřebuju radu a Vaši miláčci jsou troufám si říct velmi blízcí příbuzní toho mého. Nenašel jsem lepší místo kde bych se mohl zeptat. Mám poměrně čerstvě Vette 76, motorizace L48 se 4 speed manuálem. Od začátku co ji vlastním mám celkem problém řadit zpátečku, skoro pokaždé ji tam "cpu" pomaličku ale jakoby "přes zuby", prostě je to docela slyšet a ani to není asi moc košer. Čekání na spojce nebo vícero vyšlápnutí moc nepomáhá... Občas zaskočí čistě, ale převahu má spíš ten problém. Pomůže mi s tím třeba výměna oleje? Nevíte prosím cca kolik a jaký typ tam má být? Zkouším googlit ale moc sem toho nenašel, víc informací je všude o automatech než manuálu tak to zkouším tady u Vás, třeba jste někdo něco podobného už řešil. Předem moc díky, "bubák"
|
|
|
|
|
Pokud tam není vyloženě mazut, tak olej nepomůže. Zní mi to spíš jako špatné synchrony. |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
V tomto fóru nemůžete iniciovat nová témata.
V tomto fóru nemůžete na témata odpovídat.
V tomto fóru nemůžete své zprávy mazat.
V tomto fóru nemůžete své zprávy editovat.
V tomto fóru nemůžete iniciovat průzkumy mínění.
V tomto fóru nemůžete hlasovat v průzkumech mínění.
Soubory cookie:
chevroletcamaro.cz - fórum používá soubory cookie. Pokračováním prohlížení těchto stránek vyjadřujete souhlas s jejich použitím.
Více informací
OK