Kategorie: Člen smečky Registrován: 11.11.2009(UTC) Zpráv: 700 Bydliště: Brno - nejvetsi vesnice v CR
Blahořečen: 23-krát v 19 příspěvcích
|
No, jinými slovy, máme nějakej páteční bitevní plán, nebo prostě v pátek sraz na airportu, podle té mapky? |
camaro SPORT COUPE V6 1988 camaro Z28 1991 Rodinka: Firebird V6 92, Camaro LT 78, Monte Carlo 72, Golden Spirit 80, Mark VII 88 |
|
|
|
Kategorie: Vůdce smečky Registrován: 28.02.2009(UTC) Zpráv: 8,306 Bydliště: Třebenice (LT)
Blahořečil: 86-krát Blahořečen: 166-krát v 144 příspěvcích
|
Úplně nerozumím kdy tedy chceš přijet :-) Ale jestli chceš, dorazit můžeš už v pátek. Letiště bude volné od cca od 18h. Kdokoliv by chtěl dorazit v pátek, volejte mě na 606 677 888. Závora na příjezdu na letiště bude zavřená. Upraveno uživatelem středa 5. července 2017 20:04:17(UTC)
| Důvod úpravy: - |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Registrován: 11.11.2009(UTC) Zpráv: 700 Bydliště: Brno - nejvetsi vesnice v CR
|
Ne dobrý, já to blbě pochopil. Čili ty si v pátek nějak poradíš a teda ať mluvím za sebe já přijedu v sobotě ráno :) |
camaro SPORT COUPE V6 1988 camaro Z28 1991 Rodinka: Firebird V6 92, Camaro LT 78, Monte Carlo 72, Golden Spirit 80, Mark VII 88 |
|
|
|
Kategorie: Na dobré cestě Registrován: 03.09.2016(UTC) Zpráv: 185 Bydliště: Třebon
Blahořečil: 2-krát Blahořečen: 5-krát v 5 příspěvcích
|
Já dědek a Vlasta přijedeme už v pátek 😉
|
|
|
|
Kategorie: Vůdce smečky Registrován: 28.02.2009(UTC) Zpráv: 8,306 Bydliště: Třebenice (LT)
|
Kluci, připomínám prosbu, kdo máte nějaké vysílačky, tak je prosím vemte. Pomůže nám se dorozumívat holkama na vpouštěcí bráně a jinde. Díky moc. |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
Kategorie: Na dobré cestě Registrován: 22.09.2016(UTC) Zpráv: 149
Blahořečil: 7-krát Blahořečen: 7-krát v 7 příspěvcích
|
Ahoj borci ! Jelikož pojedu z Brna a můj stroj má trošku dírku v chladiči (snad to bude jediná moucha), asi se dám na cestu už v pátek, abych nemusel honit čas. Doufám, že se tam z pátku na sobotu dá hodit bivak ( něco jako stany mám) Asi tady bylo už vše řečeno stokrát, ale dlouho jsem tady nebyl a nechci to pročítat celý. Jinak se těším nejen já, ale všichni, co se do auta nacpou.
|
|
|
|
Kategorie: Na dobré cestě Registrován: 03.09.2016(UTC) Zpráv: 185 Bydliště: Třebon
Blahořečil: 2-krát Blahořečen: 5-krát v 5 příspěvcích
|
Sejdeme se vděčí na letišti v pátek 😁dáme pivečko, pokecáme , bude veselo 😉
|
|
|
|
|
Opatrně se tam sejít dá. Pokud nebude nikdo dělat hluk a nebude nás už v pátek 20 aut, tak neni snad problém :-) Letiště bude dostupné od 18h, ale bude zavřená závora. Kdyžtak mi zavolejte, kdyby tam zrovna nikdo nebyl, a někdo dorazí s klíčem. |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
Kategorie: Prodal Forda
Registrován od:: 22.06.2017(UTC) Zpráv: 35 Bydliště: Vysoke Myto , Hradec Kralove
|
Já pojedu v sobotu ráno a chci se zeptat,zda-li nemáte někdo domluvený sraz třeba někde na benzínce v HK apod...??? Rád bych se ke komukoliv připojil.
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Registrován: 29.04.2009(UTC) Zpráv: 762 Bydliště: Praha/Pribram
Blahořečil: 155-krát Blahořečen: 9-krát v 9 příspěvcích
|
Honzo tvé číslo mám, včas ti zavolám, v koloně pojedem už od Prahy, see you soon :) :)
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Registrován: 14.01.2012(UTC) Zpráv: 977 Bydliště: Letohrad
Blahořečil: 14-krát Blahořečen: 12-krát v 12 příspěvcích
|
Napsal: Adam Já pojedu v sobotu ráno a chci se zeptat,zda-li nemáte někdo domluvený sraz třeba někde na benzínce v HK apod...??? Rád bych se ke komukoliv připojil. Nevím, jak Hradečáci, ale já přes HK určitě pojedu. Nejspíš kolem 8. |
Firebird ´87 V6 T-top manuál |
|
|
|
Registrován od:: 22.06.2017(UTC) Zpráv: 35 Bydliště: Vysoke Myto , Hradec Kralove
|
Napsal: Standa Nevím, jak Hradečáci, ale já přes HK určitě pojedu. Nejspíš kolem 8.
ještě teda nevím jak stihnu připravit auto ale asi okolo 8h bych přes Hradec jel tak kdyžtak písnu a daly by jsem třeba někde sraz ?
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Registrován: 14.01.2012(UTC) Zpráv: 977 Bydliště: Letohrad
Blahořečil: 14-krát Blahořečen: 12-krát v 12 příspěvcích
|
Klidně napiš. Viděl bych to na poslední benzinku na výpadu z HK (tuším MOL). Já počítám s tou 8. hod. Příp. tel.608179101 |
Firebird ´87 V6 T-top manuál |
|
|
|
|
super, pokud mě to bude vycházet,tak se cca o půl 8 ozvu
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Metály: Registrován: 11.01.2010(UTC) Zpráv: 1,115 Bydliště: Praha
Blahořečil: 3-krát Blahořečen: 22-krát v 20 příspěvcích
|
Zdarek myslim ze se akce naramne vydarila, Robert dostal na prdku aut docela dosti , pocasi super , skoda tech prudicu letistni kontroly , ale pak jsme si to trocha vysvetlili ze za to uplne moc nemuzou.. asi si budeme muset do budouctna koupit bezhlucne pneu jeste dluzim za 1 pizzu tak jeste jednou velke diky predsedovi za super organizaci !!
|
1 uživatel blahořečil fik za tento úžasný příspvěvek.
|
|
|
|
Díky, dělali jsem co se dalo Nahoďte nějaký fotky, já nic vyfotit nezvládnul kromě 3 fotek v pátek. |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
Kategorie: Kandidát rady starších Registrován: 14.05.2011(UTC) Zpráv: 1,564
Blahořečil: 6-krát Blahořečen: 24-krát v 21 příspěvcích
|
Akce dobrá mám spálenej krk a zjistil sem že mi to jede jak lemra.
|
|
|
|
|
Děkuji předsedovi za zorganizování akce. Bylo mi potěšením vypomoci s realizací sprintů. Taky mě trochu zarazilo prudění za strany okolních obcí, mladá tam kdysi byla na sprintech motorek a různých dragsterových vozidel a byl to prej kravál celodenní od dopoledne až do večera, hlasitej moderovanej program a neustálý tůrování, takže ten náš srázek si myslim bylo takový tichý polední setkání starých verglů, doufám Honzo že tě nebudou nějak dál popotahovat. Fotek mám víc než tři, rovných sedm :D |
|
|
|
|
A ještě dovětek, z Pace caru už je zase normální bílý auto, napříště vymyslím jinou chujovinu :) |
2 uživatelů blahořečilo OndraS za tento úžasný příspvěvek.
|
|
|
|
Napsal: OndraS doufám Honzo že tě nebudou nějak dál popotahovat No jak píše fik, oni mají v tomhle svázané ruce. Je pak na pořadatelích těch větších akcí, aby si objeli vesnice a domluvili si nějaké podmínky (určitě něco jako $$$). Naše pidiakce s pidirozpočtem toto bohužel nedovolí... Ve výsledku mi byly navrhnuty dvě varianty - zejména po tom co ten trouba vzadu přímo u jejich haly začal blbnout - pokuta za nedodržení smluvních podmínek nebo nemožnost pořádání příštích akcí. S variantou 2 už jsem stejně předběžně počítal, když jsem viděl jak jim postupem dne začínaly téct nervy. Takže teď jen tiše doufám, že to náhodou nebude některá z okolních vesnic chtít ještě eskalovat. Myslim si, že jsme to sbalili ještě docela včas. Omlouvám se, že jsme i kvůli tomu nedali to společný focení :-( Tady aspoň přikládám jednu použitelnou fotku ze třech Večer před dnem DUpraveno uživatelem neděle 9. července 2017 13:27:05(UTC)
| Důvod úpravy: - |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
Kategorie: Na dobré cestě Registrován: 22.09.2016(UTC) Zpráv: 149
Blahořečil: 7-krát Blahořečen: 7-krát v 7 příspěvcích
|
Akce skvělá (organizačně výborně zvládnutá) Najeto přes 500km víceméně bez poruchy. Jenom rozebrání motorku stahování oken do mrtě a složení. (v těchto vedrech to bez okna nejde) Dolívání vody do děravého chladiče je spíš folklór. A výměnu chystám příští týden. Konečně jsem některé borce poznal osobně. Takže díky za přehlídku nejlepších aut a těšíme se na další....
|
|
|
|
|
Xjohny - jo, to mě bylo jasný už v průběhu akce, že jsme tam poprvý a naposled. Byli nepříjemní jak osina; mě rozveselilo, jak se pan majitel osobně svým Jagem přijel podívat, vstříc startujícím autům, když musel vidět, že auta čekají na konci dráhy. Mimochodem, kolegové, zadejte do youtube slovní spojení "dragstery Hoškovice" a udělejte si vlastní názor, jestli náš sraz byl hlučný. Pokud někomu vadí občasné zapískání gum, pak nevím, že mu nevadí dalekonásobnější kravál od dragsterů. Čili bych se přidržel toho názoru, že " máte love, dělejte co chcete" . Nemáte ( náš případ) - držte huby a ticho. Jinak super. Hajzliky, žrádlo, hasiči, myslím že už to svědčí o tom že to předseda podchytil správně a já mu jménem ústavního výboru (složení výboru: náčelník, mechanik, psychiatr, nástěnkář) děkuji. |
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Registrován: 25.07.2011(UTC) Zpráv: 836 Bydliště: taková řiť světa kousek od Brna
Blahořečil: 10-krát Blahořečen: 10-krát v 9 příspěvcích
|
Uběhlo něco přes 24 hodin, co jsem opustil letiště a chtěl bych ještě jednou poděkovat předsedovi za akci, kterou pro nás udělal k 50. výročí F-Body a ostatním účastníkům, že přijeli. Dle mého se akce až na zmíněné drobnosti povedla a to i s počasím a lehkým osvěžujícím deštěm. Škoda že nebylo společné foto, které by se dalo zarámovat. Jsem rád, že se mi podařilo zprovoznit auto (za to patří velké díky Zdeňku Bulínovi), že jsem mohl dojet a i když to nebylo úplně doladěné, tak s drobnostmi po cestě jsem úspěšně dojel na akci a zpět domů. Když už nebylo společné foto, tak sem zkusím dát nějaké fotky, co jsem nafotil... Společné fotky aut na ploše (moc jich není) Moje "maličkost" "Maličkost", která nám dělala velký doprovod na akci: Nějaké to najíždění na kvalifikační jízdy sprintů: A nakonec nějaká videa z kvalifikačních jízd (shodou náhod vítězové svých kategorií): |
Pontiac Firebird 1987 (305cui V8 carb A/T) Klimatizace: WIP Potahy sedaček: Oprava Alarm: Chtělo by to opravit
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Registrován: 03.11.2013(UTC) Zpráv: 817 Bydliště: Praha
Blahořečil: 3-krát Blahořečen: 23-krát v 21 příspěvcích
|
|
|
|
|
V tomto fóru nemůžete iniciovat nová témata.
V tomto fóru nemůžete na témata odpovídat.
V tomto fóru nemůžete své zprávy mazat.
V tomto fóru nemůžete své zprávy editovat.
V tomto fóru nemůžete iniciovat průzkumy mínění.
V tomto fóru nemůžete hlasovat v průzkumech mínění.
Soubory cookie:
chevroletcamaro.cz - fórum používá soubory cookie. Pokračováním prohlížení těchto stránek vyjadřujete souhlas s jejich použitím.
Více informací
OK