chevroletcamaro.cz - fórum
»
Jiné
»
Srazy
»
(21.-23.8. '09) Ú.S.tecká motorshow
Kategorie: Hledá svoje místo Registrován: 05.06.2009(UTC) Zpráv: 63
|
Dorazí někdo 21.08.2009 - 23.08.2009 na Ú.S.tecké motorshow do Chomutova ? Upraveno uživatelem čtvrtek 5. listopadu 2009 17:09:07(UTC)
| Důvod úpravy: -
|
|
|
|
Kategorie: Vůdce smečky Registrován: 28.02.2009(UTC) Zpráv: 8,306 Bydliště: Třebenice (LT)
Blahořečil: 86-krát Blahořečen: 166-krát v 144 příspěvcích
|
Pokud pojede i Jířa, tak dorazíme určitě oba. Pokud nepojede, tak se mi samotnému moc chtít nebude. |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
Kategorie: Anonymní
Blahořečen: 1-krát v 1 příspěvcích
|
Já mám volno. Takže já můžu. Jen doufám že tam zas nebudou tak nelicky a nevkusně řvát přizvané kapely .
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Metály: Registrován: 22.03.2009(UTC) Zpráv: 704 Bydliště: Haratice p...l světa...
Blahořečil: 1-krát
|
Rád se k Vám přidám-ale je to 50 na 50 s časem!
|
|
|
|
Kategorie: Na dobré cestě Registrován: 07.03.2009(UTC) Zpráv: 139 Bydliště: Malé Březno Ústí n.L.
|
Chomutov je kósek (hanáčtina) takže pokud nebudu nemocný nebo mrtvý tak dorazím.
|
|
|
|
Kategorie: Vůdce smečky Registrován: 28.02.2009(UTC) Zpráv: 8,306 Bydliště: Třebenice (LT)
|
|
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
Kategorie: Competition Allies Registrován: 20.03.2009(UTC) Zpráv: 1,333 Bydliště: Šternberk
|
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Registrován: 18.03.2009(UTC) Zpráv: 647 Bydliště: Prazak,fujtajxl:)
Blahořečil: 3-krát Blahořečen: 2-krát v 2 příspěvcích
|
Mel bych dorazit, ale resil bych to az operativne dle nalady, pocasi a takovejch tech kravin.
|
|
|
|
|
Dtto, já předpokládám účast pouze v sobotu. |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
|
Zatim to vypadá na sobotu jako oblačno s přeháňkama, no uvidím, stěrače už mi fungujou, tak se deště nebojím, ba naopak, drifting se stane reálným |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
|
Hm, počasí asi bude chčivé, Jířa ani Okolojedoucí nejedou. Tak na to asi taky kálim. Stejně mi to momentálně nebrzdí, tak to radši v tu sobotu lupnu do "servisu" na dodělání těch výfuků a odvzdušnění. |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Metály: Registrován: 22.03.2009(UTC) Zpráv: 704 Bydliště: Haratice p...l světa...
Blahořečil: 1-krát
|
Neházejte flintu do žita!!! Vždyt víte,že se poslední dobou nedá těm předpovědím nikterak věřit. Já bych jel-ale když tam nebude nikdo "od nás" tak mě to maličko odrazuje....
|
|
|
|
|
Já bych měl totiž radši spořit zlaťáky a leštit novou hliníkovou lištu na přední okno :D |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
Kategorie: Na dobré cestě Registrován: 07.03.2009(UTC) Zpráv: 139 Bydliště: Malé Březno Ústí n.L.
|
No já se chystal jet. Zkusit protáhnout auto po slavné silnici Most - Chomutov. Pokud nebude pršet nebo moc pršet tak pojedu.
|
|
|
|
Kategorie: Competition Allies Registrován: 20.03.2009(UTC) Zpráv: 1,333 Bydliště: Šternberk
|
xjohny napsal:Já bych měl totiž radši spořit zlaťáky a leštit novou hliníkovou lištu na přední okno :D Raděj jezdi, šetřit můžeš přes zimu:-)konec sezony se pomalu blíží
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Registrován: 18.03.2009(UTC) Zpráv: 647 Bydliště: Prazak,fujtajxl:)
Blahořečil: 3-krát Blahořečen: 2-krát v 2 příspěvcích
|
xjohny napsal:Hm, počasí asi bude chčivé, Jířa ani Okolojedoucí nejedou. Tak na to asi taky kálim. Stejně mi to momentálně nebrzdí, tak to radši v tu sobotu lupnu do "servisu" na dodělání těch výfuků a odvzdušnění. Okolojedoucí možná jo, ale všechno záleží až na sobotním dopoledni...jak mu bude(kde bude:), jak bude počasí...takže všechno hraje proti mě, tož raději se mnou nepočítat. Ale kdybych náhodou na vejlet vyrazil, tak tam přijedu.
|
|
|
|
|
Já bych rád, jenže výfuky mi padají, auto nebrzdí a potřebuju během podzimu vyměnit čepařinu... No ještě hovidím jak to dopadne v sobotu. Upraveno uživatelem čtvrtek 20. srpna 2009 19:40:43(UTC)
| Důvod úpravy: - |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
|
xjohny napsal: Já bych rád, jenže výfuky mi padají, auto nebrzdí a potřebuju během podzimu vyměnit čepařinu... No ještě hovidím jak to dopadne v sobotu.
jak nebrzdí, šak brzdy jsi dělal ne?Já do auta krom blbostí ještě nehrábl a vše OK.
|
|
|
|
|
|
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
|
Hele já měnil 12 let starou brzdovku a s kámošem to bylo hotové za 40 min. komplet. Jednou jsem odvzdušňoval moskviče při začínající bouřce a hotovo za 12 min. Je to prostě brnkačka.
|
|
|
|
Kategorie: Kandidát smečky Registrován: 20.04.2009(UTC) Zpráv: 299 Bydliště: Kladruby nad Labem
|
Já teda pojedu asi až do Luštěnic. pokud bych případně jel do Mostu - záleží na všech faktorech dříve jmenovaných - počasí, fyzický a psychický stav, atd. tak jen na sobotu.
|
|
|
|
|
Zlumik napsal:Já teda pojedu asi až do Luštěnic. pokud bych případně jel do Mostu - záleží na všech faktorech dříve jmenovaných - počasí, fyzický a psychický stav, atd. tak jen na sobotu. To je v Chomutově, ne v Mostu :-) |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
Kategorie: Kandidát smečky Registrován: 20.04.2009(UTC) Zpráv: 299 Bydliště: Kladruby nad Labem
|
xjohny napsal: To je v Chomutově, ne v Mostu :-)
jeee..tak to sry...to víš pro nás kluky z východu je to tam na severu všechno stejný
|
|
|
|
|
No já jen abys nedojel do Mostu a nehledal to tam někde :) |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
|
Tak ľudia, kto ide? Počasí vypadá zatím rozumně, lišta nainstalována.... :))) |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
chevroletcamaro.cz - fórum
»
Jiné
»
Srazy
»
(21.-23.8. '09) Ú.S.tecká motorshow
V tomto fóru nemůžete iniciovat nová témata.
V tomto fóru nemůžete na témata odpovídat.
V tomto fóru nemůžete své zprávy mazat.
V tomto fóru nemůžete své zprávy editovat.
V tomto fóru nemůžete iniciovat průzkumy mínění.
V tomto fóru nemůžete hlasovat v průzkumech mínění.
Soubory cookie:
chevroletcamaro.cz - fórum používá soubory cookie. Pokračováním prohlížení těchto stránek vyjadřujete souhlas s jejich použitím.
Více informací
OK