Kategorie: Člen smečky Registrován: 11.11.2009(UTC) Zpráv: 700 Bydliště: Brno - nejvetsi vesnice v CR
Blahořečen: 23-krát v 19 příspěvcích
|
Jo a řešení "nevoz v tom bordel do ekodvora" se nepřipouští :) |
camaro SPORT COUPE V6 1988 camaro Z28 1991 Rodinka: Firebird V6 92, Camaro LT 78, Monte Carlo 72, Golden Spirit 80, Mark VII 88 |
|
|
|
Kategorie: Vůdce smečky Registrován: 28.02.2009(UTC) Zpráv: 8,306 Bydliště: Třebenice (LT)
Blahořečil: 86-krát Blahořečen: 166-krát v 144 příspěvcích
|
Já mám na Tahoe nový Monroe už kolikátým rokem a žádný problém. Na Avika jsem koupil Sachsy a jsou moc příjemný. Ovšem zatím jsem s nima najel tak 40km :-) Kdybys byl purista, tak koupíš ACDelco (Professional, tj. OEM match). Kdybys byl chytrý purista, zjistíš kdo to pro ACDelco vyrábí a koupíš to o pár šušňů levněji od něj :-)) Upraveno uživatelem čtvrtek 22. února 2018 18:27:36(UTC)
| Důvod úpravy: - |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
Kategorie: Kandidát rady starších Registrován: 14.05.2011(UTC) Zpráv: 1,564
Blahořečil: 6-krát Blahořečen: 24-krát v 21 příspěvcích
|
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Registrován: 01.04.2009(UTC) Zpráv: 531 Bydliště: Bratislava, Sk
Blahořečen: 5-krát v 5 příspěvcích
|
Napsal: OndraS Chlapci, naložil jsem Camaro nějakýma dlaždičkama a bordelem, a nebylo toho tak moc, aby to nemohlo normálně pružit. Ale sedělo to na dorazech. Teda myšleno vzadu. Problém pozoruju už dlouho, no tak ono to auto má odhadem asi 300.000.000.000 najetých km, takže zkrátka mě to dneska zase upozornilo, že by to chtělo nový pružiny a už před deseti rokama bylompozdě :) Tak do toho asi pudu, ale s tím by bylo logický vyměnit i původní tlumiče. To je předmět dotazu. Má někdo nějakej tip? Ideálně něco, co roste na rockautu, není to ani levný ani drahý, a nevylágruje se po jedné sezoně? Je to přecijenom dailydriver. Jedna paní povídala že v žádným případě ne Monroe, a druhá paní že ideálně Gabriely. Kupoval někdo něco, na co by měl pozitivní reference? Ja davam vsade premiove tllmice Kyb Gas-a-just preto ze su monotube... (vsetky lacnejsie su vacsinou twin tube)
|
|
|
|
Kategorie: Na dobré cestě Registrován: 25.07.2010(UTC) Zpráv: 136 Bydliště: zlin
Blahořečil: 3-krát Blahořečen: 1-krát v 1 příspěvcích
|
Já mám nastavovací Koni a můžu říct, že mi zachránily život. Jednou jsem jel v Camaru s původními světly a překvapila mě pravoúhlá zatáčka v lese v cca 90ti kmh a bylo mi jasné, že je to průser a skončím ve stromě. Brzdit jsem nemohl, to by byl jasný smyk. Tak jsem tomu dal pravý a auto se neznatelně naklonilo a projelo bez ztráty kytičky s mírným zapištěním od gum a já se pak šel ožrat.. Auto je daleko tvrdší, ale není to nepříjemné. A navíc sakra drží na cestě.. |
Chevrolet Camaro Z28 87 V8 5.0 Chevrolet Camaro 3.8 00 V6 Pontiac Fiero 2M4 86 V6 3.1 GMC Tioga Fleetwood 79 V8 5.7 Chrysler Voyager 98 3.3
|
|
|
|
V tomto fóru nemůžete iniciovat nová témata.
V tomto fóru nemůžete na témata odpovídat.
V tomto fóru nemůžete své zprávy mazat.
V tomto fóru nemůžete své zprávy editovat.
V tomto fóru nemůžete iniciovat průzkumy mínění.
V tomto fóru nemůžete hlasovat v průzkumech mínění.
Soubory cookie:
chevroletcamaro.cz - fórum používá soubory cookie. Pokračováním prohlížení těchto stránek vyjadřujete souhlas s jejich použitím.
Více informací
OK