Kategorie: Na dobré cestě Registrován: 22.09.2016(UTC) Zpráv: 149
Blahořečil: 7-krát Blahořečen: 7-krát v 7 příspěvcích
|
Obávám se, že jsem si koupil práci až do důchodu.
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Registrován: 11.11.2009(UTC) Zpráv: 700 Bydliště: Brno - nejvetsi vesnice v CR
Blahořečen: 23-krát v 19 příspěvcích
|
No a odteď ti bude fajrák připadat výkonově jako tráboš. |
camaro SPORT COUPE V6 1988 camaro Z28 1991 Rodinka: Firebird V6 92, Camaro LT 78, Monte Carlo 72, Golden Spirit 80, Mark VII 88 |
|
|
|
|
Na fajráka nedám dopustit. Corvetta je ostatně již částečně rozložena a roznošena po celém domě. :-)
|
|
|
|
Kategorie: Vůdce smečky Registrován: 28.02.2009(UTC) Zpráv: 8,306 Bydliště: Třebenice (LT)
Blahořečil: 86-krát Blahořečen: 166-krát v 144 příspěvcích
|
Hustý, jsem nevěděl že už v 74tym se dávaly couvací pípáky :-D
Moc pěkná, tak ať jde práce od ruky! |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
Rank:: Kandidát rady starších Registrován: 14.05.2011(UTC) Zpráv: 1,564
Blahořečil: 6-krát Blahořečen: 24-krát v 21 příspěvcích
|
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Registrován: 14.01.2012(UTC) Zpráv: 977 Bydliště: Letohrad
Blahořečil: 14-krát Blahořečen: 12-krát v 12 příspěvcích
|
Nádherná, asi tu budeme slintat hromadně |
Firebird ´87 V6 T-top manuál |
|
|
|
|
Chlapi, je na tom tolik práce, že je mi z toho chvílemi až na blití. Ale je pojízdná a to je základ. Ostatní jsou detaily. A vždycky, když už nebudu vědět, kudy kam, zasednu do fajráka a ono se mi udělá líp :-)
|
|
|
|
Rank:: Kandidát rady starších Registrován: 14.05.2011(UTC) Zpráv: 1,564
Blahořečil: 6-krát Blahořečen: 24-krát v 21 příspěvcích
|
A nebo to nastrkáš do krabic a až půlku věcí nebudeš vědět kde máš tak ji pošleš do světa.
|
|
|
|
Kategorie: Prodal Forda
Registrován: 22.06.2017(UTC) Zpráv: 35 Bydliště: Vysoke Myto , Hradec Kralove
|
Napsal: holanuvstatek A nebo to nastrkáš do krabic a až půlku věcí nebudeš vědět kde máš tak ji pošleš do světa. tak o tom bych mohl vyprávět story , to jsem udělal s Rapidem 136 a dodnes toho lituju :-(
|
|
|
|
|
Snažím se, nerozebírat to celý. To vím, že je pak problém. :-) Předpokládám na tom tak rok práce a příští jaro se půjde na testace. Pokud všechno klapne.
|
|
|
|
Kategorie: Vůdce smečky Registrován: 28.02.2009(UTC) Zpráv: 8,306 Bydliště: Třebenice (LT)
Blahořečil: 86-krát Blahořečen: 166-krát v 144 příspěvcích
|
|
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Registrován: 29.10.2009(UTC) Zpráv: 1,285 Bydliště: Letohrad, Praha
Blahořečil: 18-krát Blahořečen: 12-krát v 12 příspěvcích
|
Máš to moc pěkný, barva předpokládám vypadá v reálu líp, než focená mobilem pod zářivkama :) Jaká je barva interiéru? |
|
|
|
|
|
Na laku bude ještě hodně leštění. Dělal jsem to sám. Interiér je světle béžový. (Saddle) Na tom právě začínám dělat. Nejhorší bylo poskládat dveře. Všechny ty lišty, skla, motory. Je to běh na dlouhou trať. Snad na jaře bude hotovo. Nesmím taky zanedbávat Fajráka. Právě jsem mu dodělal brzdy. Někdy mám pocit, že se v tom furt jenom hrabu :-)
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Registrován: 11.11.2009(UTC) Zpráv: 700 Bydliště: Brno - nejvetsi vesnice v CR
Blahořečen: 23-krát v 19 příspěvcích
|
Takovej pocit mám taky. A pak je doba, kdy to jenom jezdí, a já mam dojem, že jsem se v tom podezřele dlouho nehrabal a že je tudíž potřeba se v tom znova hrabat. K hrabání se v tom ty auta máme, ne? |
camaro SPORT COUPE V6 1988 camaro Z28 1991 Rodinka: Firebird V6 92, Camaro LT 78, Monte Carlo 72, Golden Spirit 80, Mark VII 88 |
|
|
|
|
No jistěěě ! :-) Fajráka například chystám na STK. Prošel by i bez toho, že bych na něj hrábl, ale já vůl jsem to zvednul, natřel pěkně celej spodek. Výfuk. Promazal klouby. Vyměnil brzdový obložení, včetně paken na zadku (bylo ho tam všude ještě tak na rok). Gumičky v zadních prasátkách. A mám z toho skvělej pocit. A autíčko taky. A vo tom to je :-)
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Registrován: 29.10.2009(UTC) Zpráv: 1,285 Bydliště: Letohrad, Praha
Blahořečil: 18-krát Blahořečen: 12-krát v 12 příspěvcích
|
Napsal: scott67 Na laku bude ještě hodně leštění. Dělal jsem to sám. Interiér je světle béžový. (Saddle) Na tom právě začínám dělat. Nejhorší bylo poskládat dveře. Všechny ty lišty, skla, motory. Je to běh na dlouhou trať. Snad na jaře bude hotovo. Nesmím taky zanedbávat Fajráka. Právě jsem mu dodělal brzdy. Někdy mám pocit, že se v tom furt jenom hrabu :-)
tak to je fajn, jsem se lekl, že je vínovej, když takovej byl exteriér |
|
|
|
|
|
Některý barevný kombinace interiérů s lakem jsou opravdu šílený. Když jsem to kupoval, pár jsem jich viděl. Ale ta béžová s modrou (i když jinou modrou) byla i v originále.
|
|
|
|
V tomto fóru nemůžete iniciovat nová témata.
V tomto fóru nemůžete na témata odpovídat.
V tomto fóru nemůžete své zprávy mazat.
V tomto fóru nemůžete své zprávy editovat.
V tomto fóru nemůžete iniciovat průzkumy mínění.
V tomto fóru nemůžete hlasovat v průzkumech mínění.
Soubory cookie:
chevroletcamaro.cz - fórum používá soubory cookie. Pokračováním prohlížení těchto stránek vyjadřujete souhlas s jejich použitím.
Více informací
OK