Kategorie: Vůdce smečky Registrován: 28.02.2009(UTC) Zpráv: 8,306 Bydliště: Třebenice (LT)
Blahořečil: 86-krát Blahořečen: 166-krát v 144 příspěvcích
|
Tak se nám zase rodí myšlenka srazu, líbí se mi Dědův nápad, uspořádat v retro duchu na Vysočině, konkrétně:
- jednodenní akce, pojatá spíš jako sraz známých, nechci z toho dělat velkou oficiální akci jako bylo 50th Anniversary
- ježdění na letišti Kámen - lze tam i blbnout, narozdíl od Hoškovic
- odpoledne (cca 15-17h) přesun do nedalekého kempu a pohodové zakončení akce s "tvrdým jádrem"
Co je potřeba řešit: letiště není zadarmo, pokud se nic nezměnilo, tak to myslím tenkrát stálo +-10 tisíc v kempu by se teoreticky dalo být už od pátku, a v sobotu ráno jen dojet na letiště a připravit věci musí se asi co nejdříve vyřešit možné termíny
Připomínky, návrhy?
|
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Registrován: 29.10.2009(UTC) Zpráv: 1,285 Bydliště: Letohrad, Praha
Blahořečil: 18-krát Blahořečen: 12-krát v 12 příspěvcích
|
Zní to dobře. Pár návrhů teda přidám :) - Letiště bych řešil až podle účasti, dává mi to smysl až tak od 20 lidí, kteří by chtěli jezdit. - Kemp bych dal jen na jednu noc, vybranou předem, aby to nedopadlo jako minule, kdy se ohlásila sobota a byli jsme tam 3. I když i to bylo moc fajn. - Termín navrhuju třeba 20. července, +/- týden, protože v červnu a srpnu je akcí spousta a na začátku července si lidi berou dovolené kvůli st. svátku. |
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Registrován: 11.11.2009(UTC) Zpráv: 700 Bydliště: Brno - nejvetsi vesnice v CR
Blahořečen: 23-krát v 19 příspěvcích
|
Já navrhuju to uspořádat, a to jakkoliv a kdykoliv. Letiště správně viz Jirka, ale klidně se přidám do platících, i kdybych nejezdil. Tu čtvrtmíli nakonec člověk nenechá bez povšimnutí. Edit: himlhergot kterým mám vlastně jet? |
camaro SPORT COUPE V6 1988 camaro Z28 1991 Rodinka: Firebird V6 92, Camaro LT 78, Monte Carlo 72, Golden Spirit 80, Mark VII 88 |
|
|
|
Kategorie: Vůdce smečky Registrován: 28.02.2009(UTC) Zpráv: 8,306 Bydliště: Třebenice (LT)
|
|
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
Kategorie: Prodal Forda
Registrován: 04.05.2013(UTC) Zpráv: 41 Bydliště: Žďár nad Sázavou
Blahořečil: 1-krát Blahořečen: 1-krát v 1 příspěvcích
|
Taky bych se přidal pokud nebudu na dovolené.
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Registrován: 03.11.2013(UTC) Zpráv: 817 Bydliště: Praha
Blahořečil: 3-krát Blahořečen: 23-krát v 21 příspěvcích
|
cas si udelam
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Registrován: 14.01.2012(UTC) Zpráv: 977 Bydliště: Letohrad
Blahořečil: 14-krát Blahořečen: 12-krát v 12 příspěvcích
|
Já taky souhlasím. Kemp na jedno přespání na konci akce bude OK. |
Firebird ´87 V6 T-top manuál |
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Registrován: 11.11.2009(UTC) Zpráv: 700 Bydliště: Brno - nejvetsi vesnice v CR
|
Už se tady začíná scházet to tvrdý jádro :) |
camaro SPORT COUPE V6 1988 camaro Z28 1991 Rodinka: Firebird V6 92, Camaro LT 78, Monte Carlo 72, Golden Spirit 80, Mark VII 88 |
|
|
|
Kategorie: Kandidát smečky Registrován: 02.06.2010(UTC) Zpráv: 207 Bydliště: Kladno
Blahořečen: 4-krát v 4 příspěvcích
|
Taky si čas udělám.
|
|
|
|
Kategorie: Na dobré cestě Registrován: 22.09.2016(UTC) Zpráv: 149
Blahořečil: 7-krát Blahořečen: 7-krát v 7 příspěvcích
|
Snad nebudu vyfuckován, přijedu-li Vettou. Stroje se musí střídat !
|
|
|
|
|
Napsal: scott67 Snad nebudu vyfuckován, přijedu-li Vettou. Stroje se musí střídat ! neboj nebudes jde o to jestli jsi v pohode ne cim prijedes
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Registrován: 25.07.2011(UTC) Zpráv: 836 Bydliště: taková řiť světa kousek od Brna
Blahořečil: 10-krát Blahořečen: 10-krát v 9 příspěvcích
|
Já bych se taky mohl zjevit, když už jsem tenhle rok vyjel jen na jeden sraz... Napsal: Robert neboj nebudes jde o to jestli jsi v pohode ne cim prijedes Znám osobně a naprosto v pohodě, byl i minulej rok na F-Body a neslyšel jsem žádné stížnosti. |
Pontiac Firebird 1987 (305cui V8 carb A/T) Klimatizace: WIP Potahy sedaček: Oprava Alarm: Chtělo by to opravit
|
|
|
|
|
Jímal bych to spíše jako sraz přátelský. Nemám rád oficální akce. Tudíž, kdo čím přijede, neřeším. Vítán je každý, kdo přinese přátelskou a veselou náladu. Beztak sám Camarem nepřijedu |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Což o to, rád bych si do nějakého zase po letech sedl :-)) |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
|
Napsal: xjohny Což o to, rád bych si do nějakého zase po letech sedl :-)) ti to pujcim neboj
|
|
|
|
Kategorie: Kandidát rady starších Registrován: 14.05.2011(UTC) Zpráv: 1,564
Blahořečil: 6-krát Blahořečen: 24-krát v 21 příspěvcích
|
Tak teoreticky bych se taky mohl otocit.
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Registrován: 29.04.2009(UTC) Zpráv: 762 Bydliště: Praha/Pribram
Blahořečil: 155-krát Blahořečen: 9-krát v 9 příspěvcích
|
|
|
|
|
|
Předběžně jsem zjišťoval možnosti letiště a překvapilo mne že ceny se ani po osmi letech nezměnily :-) Pronájem plochy tedy vychází na nějakých 10k, což je podle mě cena dobrá za takhle velkou plochu. Problém je, že bych to chtělo aspoň 20 aut na ježdění, aby se ty náklady rozložily.
Moje idea srazu je, že by to mělo proběhnout v klidu a relativně užším okruhu, žádná oficiální velko-akce jako byla Camaro50. Ale ještě uvidíme. |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
Kategorie: Hledá svoje místo Registrován: 29.12.2018(UTC) Zpráv: 77 Bydliště: Praha
Blahořečen: 4-krát v 3 příspěvcích
|
|
|
|
|
|
Bereme všechny samozřejmě :-)) Šlo mi spíš o (ne)propagaci, nechci to zbytečně přehánět s velikostí. Super bylo druhý fbody (2010) - měření odhadem stopkama, pak jeden proti jednomu. Aut poskrovnu, ale pro zábavu to stačilo. Ale to nám dal tenkrát půl peněz sponzor. Aut bych samozřejmě rád viděl víc než tenkrát |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Registrován: 29.04.2009(UTC) Zpráv: 762 Bydliště: Praha/Pribram
Blahořečil: 155-krát Blahořečen: 9-krát v 9 příspěvcích
|
Já s takovým pojetím jen souhlasím, navíc, až vymyslíme termín, zas to někomu vyjde, jinému ne, další se rozhodnou podle počasí ještě onen den.. Sprinty bych rád, ale pokud půjde i jen o obyč. setkání někde v kempu, budu rád!
|
|
|
|
|
|
1 uživatel blahořečil Robert za tento úžasný příspvěvek.
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Registrován: 29.10.2009(UTC) Zpráv: 1,285 Bydliště: Letohrad, Praha
Blahořečil: 18-krát Blahořečen: 12-krát v 12 příspěvcích
|
Já bych to taky viděl tak, že potřebujeme hlavně ten termín. Pak si můžeme říct, kdo by ten termín přijel a jestli chce platit letiště. No a pokud bude chtít platit aspoň těch cca 20 lidí, pojďme do toho. Honzo, pronájem na kratší dobu za kratší peníze asi nejde, že? |
|
|
|
|
|
Nižší pronájem je jedině za jednu malou plochu, dobrou tak na udělání parkoviště pro 100 aut :-)
Termín je zatím hodně otevřený, možná bych radši srpen, ale nechci udělat kolizi s nějakým zásadním srazem. - LCW je v červnu - Hradecká V8 se ještě neví
Jaké srazy ještě taky bývají? |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
V tomto fóru nemůžete iniciovat nová témata.
V tomto fóru nemůžete na témata odpovídat.
V tomto fóru nemůžete své zprávy mazat.
V tomto fóru nemůžete své zprávy editovat.
V tomto fóru nemůžete iniciovat průzkumy mínění.
V tomto fóru nemůžete hlasovat v průzkumech mínění.
Soubory cookie:
chevroletcamaro.cz - fórum používá soubory cookie. Pokračováním prohlížení těchto stránek vyjadřujete souhlas s jejich použitím.
Více informací
OK