Kategorie: Hledá svoje místo Registrován: 29.12.2018(UTC) Zpráv: 77 Bydliště: Praha
Blahořečen: 4-krát v 3 příspěvcích
|
Nazdar ve spolek. Tak sem se dostal k tomuhle kousku. Protoze sem jitrnice a podle vin a papiru to ma bejt trans am kterej to neni sem se dlouho rozmejslel zda ho vratim nebo necham. Zatim sem rozhodnutej si ho nechat s tim ze mi da prodavajici nejakou kompenzaci a trans am z toho udelam. Pomalu shanim doplnky typu kapota, narazniky, plastovy prahy. Zadni kridlo ne to se mi zoufale nelibi. Zadni svetla jeste nevim. Taky me moc neucarovali. Kazdopadne pokud by nekdo vedel kde co sehnat tak sem s radama plis. Drtivou vetsinu mam zatim v hledacku nekde v chrudimi za teda sileny ceny ale ma skoro vse. Tak to vezmu nejspis tam. Jinak je to papirove trans am rok 84 5.0 V8 lb69. Ve skutecnosti typuju 88, motor 5.0 je ale typ teprv zjistim, manual, targa. Vic sem zatim nevyzkoumal pac to byla hura akce a hned po koupi sem musel odjet. Tak zatim lezim jen na netu a hledam info. Nevysel sice na super mince ale vzhledem k tomu ze sem nenasel nic podobnyho ani u nas ani v rajchu tak si tenhle netransam paskvil necham a udelam podle sebe. Budu rad za kazdy rady a budu mit asi dost dotazu. Tak takle zatim na okraj. Cus vsem. Petr
|
|
|
|
Kategorie: Hledá svoje místo Registrován: 29.12.2018(UTC) Zpráv: 77 Bydliště: Praha
|
Obrazky budu muset jeste vychytat :-) Upraveno moderátorem středa 2. ledna 2019 19:29:52(UTC)
| Důvod úpravy: -
|
|
|
|
Kategorie: Na dobré cestě Registrován: 22.09.2016(UTC) Zpráv: 149
Blahořečil: 7-krát Blahořečen: 7-krát v 7 příspěvcích
|
Vůbec bych to nenazýval paskvilem. Řekněme spíš super americká kára - dobově upravená. To zní určitě líp !
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Registrován: 03.11.2013(UTC) Zpráv: 817 Bydliště: Praha
Blahořečil: 3-krát Blahořečen: 23-krát v 21 příspěvcích
|
|
|
|
|
|
:-) ani nevis jak je me. V sobotu dopol dovest auto a odlozit ho v dilne a vratit se az patyho ledna uz bych se v nem nejradsi hrabal
|
|
|
|
Kategorie: Vůdce smečky Registrován: 28.02.2009(UTC) Zpráv: 8,306 Bydliště: Třebenice (LT)
Blahořečil: 86-krát Blahořečen: 166-krát v 144 příspěvcích
|
A já si řikal, kdo by to mohl bejt, že zase někdo od Roberta ze servisu :-D Ale nepřipadalo mi reálný že vyměníš off-road za břichoplaz |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
|
Za offa... To je silny slovo :-) suba sem bral spis jako detskej sen. Tak taky mi neseplo ze se tu pohybujes. Cekal bych te spis na tahoeforum nebo tak neco :-)
|
|
|
|
Kategorie: Vůdce smečky Registrován: 28.02.2009(UTC) Zpráv: 8,306 Bydliště: Třebenice (LT)
|
Já všechno zvedlý s M/T gumama považuju za offroad no. S Camarem jsem začínal u amerik a můj sen byl taky vždycky Suburban jako daily, ale zvítězil "rozum" a mám tedy jeho kratší verzi. |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
|
No vidis ja mel suba na ateckach :-) tak netvrdim ze to byla uplne rozumna vymena no ale zravost 25 litru jako dejlykar nebylo asi rozumny. Aspon me to donuti zprovoznit vanduru na jezdeni do prace. Akorat je tu forum nejaky vospaly. Treba vam to tady jitrnice jako ja trochu zpestri :-)
|
|
|
|
Kategorie: Na dobré cestě Registrován: 22.09.2016(UTC) Zpráv: 149
Blahořečil: 7-krát Blahořečen: 7-krát v 7 příspěvcích
|
Fórum asi trochu hybernuje jako medvěd. Né každej se v tom v zimě rejpá. Já mám garáž v baráku a proto se v tom reju skoro pořád. Kór když živnost stagnuje kvůli počasí. Jinak je toto fórum plné otevřených hlav a vždy se najde někdo, kdo poradí a pomůže. :-)
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Registrován: 14.01.2012(UTC) Zpráv: 977 Bydliště: Letohrad
Blahořečil: 14-krát Blahořečen: 12-krát v 12 příspěvcích
|
Já mám auto ve vymrzlý garáži a nic podstatnýho nepotřebuje, tak ho teď nechávám spát. Tahat do sněhu ho taky nechci. |
Firebird ´87 V6 T-top manuál |
|
|
|
|
Všichni maj totiž už hotovo! :-D |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Registrován: 14.01.2012(UTC) Zpráv: 977 Bydliště: Letohrad
|
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Registrován: 11.11.2009(UTC) Zpráv: 700 Bydliště: Brno - nejvetsi vesnice v CR
Blahořečen: 23-krát v 19 příspěvcích
|
Například ta moje V6, to je úplně hotovo :)
Dneska jsem jel taky, sníh nesníh. Dřív jsem to měl jako ob-daily driver, neboli jezdilo často, málokdy stálo tři dny v kuse, ale přecijenom nejezdilo denně. Předloni se z toho stala už opravdu dailyna (nebo dylina?), udělal jsem si roční pojištění "jezdím malo platím málo" s limitem 5000 km, a ujel jsem 4900 :) a to vlastně všechno po městě. Dovolil bych se pasovat do role nejpoužívanějšího 3gen v ČR. Vlastně furt čekám, až se to nějak vysype, abych to mohl poslat do renovace.
A v teple garáže suším Zetko. Akorát se tam nedá hnout, takže práce se omezily na vyndání radia a pokus o jeho opravu.
Mimochodem, kdyby někdo měl zbytečný Delco rádio do trojkovýho FBody nebo podobný, beru a podle stavu a funkčnosti platím penězma. Mám jedno nahradní, je hezký, ale bohužel i u něj šumí pravý repráky. |
camaro SPORT COUPE V6 1988 camaro Z28 1991 Rodinka: Firebird V6 92, Camaro LT 78, Monte Carlo 72, Golden Spirit 80, Mark VII 88 |
|
|
|
|
Tak prave proto by tu ted melo bejt narvano a kazdej nasavat informace :-) v lete uz nikdo nema cas pac sou furt nekde na srazech nebo lestej svoje efko :-) Ondro taky to zatim budu vyuzivat jako dejlinu ale nevim jak moc velkej pruser to je na veckach. Navic jestli to muzu nahlasit na modrou zonu :-) no mozna asi prohodim motor ve vandure at s pontijakem neprovokuju....
|
|
|
|
|
Napsal: Standa I ty? Nepovídej. Já jsem tady nejaktivnější člen což implikuje že nebudu mít hotovo nikdy nic Napsal: OndraS Mimochodem, kdyby někdo měl zbytečný Delco rádio do trojkovýho FBody nebo podobný, beru a podle stavu a funkčnosti platím penězma. Mám jedno nahradní, je hezký, ale bohužel i u něj šumí pravý repráky. Hlásim se do řady, ale potřebuju Delco s CD z let 96-03 |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
|
No a kdyz nemam origo radijo a ani po nem niktetak nestonam tak to resite jak? Je tam dira ze bych tam moh dat tak tridinovy zpivatko :-) vyrabite si nejakej dekl nebo se da koupit redukce at to nejak vypada?
|
|
|
|
|
Redukce jsou, ale nic hezkýho. Dá se koupit i 1,5 DIN rádio, ale ne u nás. Já jsem si redukci udělal a vypadá to líp než ty prodávaný obludnosti, navíc tam mám místo na další vypínače (mlhovka... ). Problém je, že tam není na hloubku dost místa na klasický rádio s CD (znamená to koupit kratší bez mechaniky, nebo říznout do plastů za rádiem). Origo rádio jsem už taky sehnal, ale ještě nebyl čas ho vyzkoušet. Edit: na Ebay se občas něco válí nový i starý i teď jich tam pár je. Upraveno uživatelem čtvrtek 3. ledna 2019 18:56:42(UTC)
| Důvod úpravy: - |
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Registrován: 29.10.2009(UTC) Zpráv: 1,285 Bydliště: Letohrad, Praha
Blahořečil: 18-krát Blahořečen: 12-krát v 12 příspěvcích
|
Napsal: OndraS Například ta moje V6, to je úplně hotovo :)
Dneska jsem jel taky, sníh nesníh. Dřív jsem to měl jako ob-daily driver, neboli jezdilo často, málokdy stálo tři dny v kuse, ale přecijenom nejezdilo denně. Předloni se z toho stala už opravdu dailyna (nebo dylina?), udělal jsem si roční pojištění "jezdím malo platím málo" s limitem 5000 km, a ujel jsem 4900 :) a to vlastně všechno po městě. Dovolil bych se pasovat do role nejpoužívanějšího 3gen v ČR. Vlastně furt čekám, až se to nějak vysype, abych to mohl poslat do renovace.
A v teple garáže suším Zetko. Akorát se tam nedá hnout, takže práce se omezily na vyndání radia a pokus o jeho opravu.
Mimochodem, kdyby někdo měl zbytečný Delco rádio do trojkovýho FBody nebo podobný, beru a podle stavu a funkčnosti platím penězma. Mám jedno nahradní, je hezký, ale bohužel i u něj šumí pravý repráky. já v roce 2017 najel 4500 a to mi přijde, že nejezdím :) Od té doby jsem přikoupil 2 postrky, tak už nájezd tak nepřibývá. Nemáš v tom náhradním rádiu funkční kazetový modul Blaupunkt? hodil by se mi do Vetty :) |
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Registrován: 11.11.2009(UTC) Zpráv: 700 Bydliště: Brno - nejvetsi vesnice v CR
Blahořečen: 23-krát v 19 příspěvcích
|
Je tam napsaný Licence STAAR. |
camaro SPORT COUPE V6 1988 camaro Z28 1991 Rodinka: Firebird V6 92, Camaro LT 78, Monte Carlo 72, Golden Spirit 80, Mark VII 88 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Registrován: 29.10.2009(UTC) Zpráv: 1,285 Bydliště: Letohrad, Praha
|
nemáme to všichni jako Ty :) Jednak nemám rád nefunkční věci v autě a jednak má Vette skvělý ozvučení na svou dobu. |
|
|
|
|
|
no nevim ja mel repro sezrany od mysi a v zadu nejakej tuning
|
|
|
|
|
Ale já vím, jak to mám, originální rádio jsem rozchodil, jen ten kazeťák tam nefunguje. V Camaru jsem musel dávat repro i rádio nový. |
|
|
|
|
|
Tak dneska sem nakoupil fajrakovi nejaky cajky. Snad z toho bude jednou hezkej kousek. Snad. Nasel sem super kluka kousek od chrudimi. Tak mam radost ze se daj sehnat dily. Objednal by mi nekdo repajr sadu na levy predni svetlo? Ozubeny kolecka. Honzo to je asi dotaz smerovanej k tobe :-)
|
|
|
|
V tomto fóru nemůžete iniciovat nová témata.
V tomto fóru nemůžete na témata odpovídat.
V tomto fóru nemůžete své zprávy mazat.
V tomto fóru nemůžete své zprávy editovat.
V tomto fóru nemůžete iniciovat průzkumy mínění.
V tomto fóru nemůžete hlasovat v průzkumech mínění.
Soubory cookie:
chevroletcamaro.cz - fórum používá soubory cookie. Pokračováním prohlížení těchto stránek vyjadřujete souhlas s jejich použitím.
Více informací
OK