Kategorie: Na dobré cestě Registrován: 22.09.2016(UTC) Zpráv: 149
Blahořečil: 7-krát Blahořečen: 7-krát v 7 příspěvcích
|
Při renovaci Corvetty (1974) jsem pod koberečkama a v interiéru celkem našel dohromady 1,44 $ v drobných. Tuto sumu je tedy možno odečíst od pořizovací ceny vozu :-) A tímto se ptám: Jaký největší balík jste při renovacích našli vy? (nemyslím zapomenutých 20 kg koksu v rezervě - toto sem netahejme)
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Registrován: 03.11.2013(UTC) Zpráv: 817 Bydliště: Praha
Blahořečil: 3-krát Blahořečen: 23-krát v 21 příspěvcích
|
kdyz jsem delal buicka tak tam bylo taky vsude spousta minci ale jeste jsem to nepocital a v camaru jich taky par bylo
|
|
|
|
Kategorie: Vůdce smečky Registrován: 28.02.2009(UTC) Zpráv: 8,306 Bydliště: Třebenice (LT)
Blahořečil: 86-krát Blahořečen: 166-krát v 144 příspěvcích
|
Jak už jsem psal jinde ;-) U Camara jsem našel prt, protože tam už s interiérem šachovali předchozí majitelé. Ale u Avalanče se něco vytěžilo :) |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
Kategorie: Na dobré cestě Registrován: 22.09.2016(UTC) Zpráv: 149
Blahořečil: 7-krát Blahořečen: 7-krát v 7 příspěvcích
|
Spočítat a prohlídnout. Mince dokážou o autě hodně vypovědět. Když bude pod koberečkem mince z roku 2010, tak je třeba jasný, že to v té době (minimálně) ještě jezdilo. A taky to řekne někdy i víc než techničák. Kdysi jsem dělal Chryslera,, co byl údajně koupen nový v ČR a byly tam samý liry. Pak teprve prasklo, že je z italskýho bazaru a přepapírován. A Pontiac zase vydal Marky (západní) v souladu s techničákem. Jsou to úplný příběhy. Jen to dobře přečíst !
|
|
|
|
V tomto fóru nemůžete iniciovat nová témata.
V tomto fóru nemůžete na témata odpovídat.
V tomto fóru nemůžete své zprávy mazat.
V tomto fóru nemůžete své zprávy editovat.
V tomto fóru nemůžete iniciovat průzkumy mínění.
V tomto fóru nemůžete hlasovat v průzkumech mínění.
Soubory cookie:
chevroletcamaro.cz - fórum používá soubory cookie. Pokračováním prohlížení těchto stránek vyjadřujete souhlas s jejich použitím.
Více informací
OK