Kategorie: Člen smečky Registrován: 11.11.2009(UTC) Zpráv: 700 Bydliště: Brno - nejvetsi vesnice v CR
Blahořečen: 23-krát v 19 příspěvcích
|
Ja nevim, jestli na takovou prkotinu nejdete moc vědecky. Tak mám to snad venku, rozměr vidim, jakej se mezi ty unašeče asi tak vejdou, najdu nějakou tvrdou gumu, kus silentbloku, nebo nějakej pryžovej doraz z nějakýho krámu, a nacpu to v poctu 3ks mezi ty unašeče. Hotovo. |
camaro SPORT COUPE V6 1988 camaro Z28 1991 Rodinka: Firebird V6 92, Camaro LT 78, Monte Carlo 72, Golden Spirit 80, Mark VII 88 |
|
|
|
Kategorie: Hledá svoje místo Registrován: 29.12.2018(UTC) Zpráv: 77 Bydliště: Praha
Blahořečen: 4-krát v 3 příspěvcích
|
Jj takle nejak to dopadne. Jen sem myslel jestli nekdo nema v supliku nahradni a nevzal by supleru a nezmeril mi to. Nacpu tam nejakou hadicku s nakladanym sroubkem a seru na to. Sem zvyklej bastlit z offroadu tak sem nechtel bejt za prase i s fajrosem. Jinak ty dva zajebany plasty na predni blatniky mam. Jupi jupi. Bylo to trosku slozitejsi pac sem musel koupit celou sadu :-) tak kdyby nekdo touzil po trans am naraznicich a bokach tak muzu slouzit. Bez prednich plastu :-)
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Registrován: 29.10.2009(UTC) Zpráv: 1,285 Bydliště: Letohrad, Praha
Blahořečil: 18-krát Blahořečen: 12-krát v 12 příspěvcích
|
Napsal: Bouri Umí-neumí, tiskárny zvládnou kdejakej materiál, jde jen o odolnost trysky (metalické, karbonové či speciální materiály) nebo kde je motor extruderu (pokud je přímo v tiskové hlavě, tak pružné materiály bude umět; naopak, pokud je motor extruderu mimo tiskovou hlavu, tak s pružnými materiály máš smůlu). Zbytek je o nastavení materiálu ve sliceru (teploty, rychlosti atd.). Jinak běžně používanej pružnější materiál je PETG. ABS je naopak docela pevné (nejevnější z běžně používaných je PLA). Pokud bys potřeboval ohledně 3D tisku poradit (nebo kdokoli další), tak rád poradím. Vlastním Prusa MK3 a do auta už sem pár věcí tisknul. Právě proto, že mám extruder mimo, jsem psal, že pružné spíš neumí. PLA je do auta nesmysl, měkne při nízkých teplotách. Doslova "pár" tisknutých věcí už na autech taky mám a budu přidávat. Jedna z nich je středová poklička do origo disků. S konfiguracema jsem se už částečně vyučil, aktuálně jsem na 3,7 km struny a tisknu 4. RC letadlo, tak musím řešit i předstih a pod., ale díky za nabídku :) Upraveno uživatelem pondělí 28. ledna 2019 22:49:02(UTC)
| Důvod úpravy: - |
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Registrován: 29.10.2009(UTC) Zpráv: 1,285 Bydliště: Letohrad, Praha
|
Napsal: OndraS Ja nevim, jestli na takovou prkotinu nejdete moc vědecky. Tak mám to snad venku, rozměr vidim, jakej se mezi ty unašeče asi tak vejdou, najdu nějakou tvrdou gumu, kus silentbloku, nebo nějakej pryžovej doraz z nějakýho krámu, a nacpu to v poctu 3ks mezi ty unašeče. Hotovo. to víš, my, co si rádi hrajeme se SW, radši tiskneme, než vzít do ruky pilku :) |
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Registrován: 11.11.2009(UTC) Zpráv: 700 Bydliště: Brno - nejvetsi vesnice v CR
Blahořečen: 23-krát v 19 příspěvcích
|
No tak, já to víc než chápu :) sám takovýmu vědeckýmu bastlení dost často propadnu. Výsledkem je většinou přípravek na přípravu přípravku pro montáž přípravku k odmontování šlicovýho šroubku M5 :) |
camaro SPORT COUPE V6 1988 camaro Z28 1991 Rodinka: Firebird V6 92, Camaro LT 78, Monte Carlo 72, Golden Spirit 80, Mark VII 88 |
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Registrován: 03.11.2013(UTC) Zpráv: 817 Bydliště: Praha
Blahořečil: 3-krát Blahořečen: 23-krát v 21 příspěvcích
|
|
|
|
|
Kategorie: Hledá svoje místo Registrován: 29.12.2018(UTC) Zpráv: 77 Bydliště: Praha
|
To staci natankovat vipauvr ne? Maximalne jeste muzu dat na hadice od paliva magnety, zamotat je paskou vod horsta a musi to ject jaxvine :-)
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Bordel z auta myslis asi vysypanej popelnik, vyhazeny papiry z podnohama a vyluxovany zadni sesle vot parchantu kery tam svacili ze? No tak kdyz to prida nejaky horse navic tak do toho jdu :-) ja budu na sprintech soutezit o nejpomalejsi auto a urco se umistim :-)
|
|
|
|
|
Nechapu jak to slozim vsechno zpatky.... Takovejch herberku sundanejch....
|
1 uživatel blahořečil Káfič za tento úžasný příspvěvek.
|
|
|
Kategorie: Vůdce smečky Registrován: 28.02.2009(UTC) Zpráv: 8,306 Bydliště: Třebenice (LT)
Blahořečil: 86-krát Blahořečen: 166-krát v 144 příspěvcích
|
To bude krasavec! |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
Kategorie: Prodal Forda
Registrován: 04.05.2013(UTC) Zpráv: 41 Bydliště: Žďár nad Sázavou
Blahořečil: 1-krát Blahořečen: 1-krát v 1 příspěvcích
|
Pěkný
|
|
|
|
|
Diky diky. Taky doufam ze to bude fesak. Zejtra s tim snad trochu pohnu
|
|
|
|
Kategorie: Vůdce smečky Registrován: 28.02.2009(UTC) Zpráv: 8,306 Bydliště: Třebenice (LT)
|
Já jsem s tím pohnul (nový zadní dveře), ale fešák to ještě pořád neni :-D Ale aspoň už dobře stahuje zadní okno a hraje repráček Upraveno uživatelem neděle 17. února 2019 14:44:30(UTC)
| Důvod úpravy: - |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
|
Hezky, jeste dolakovat troje dvere, kapotu a par plechu a bude to vonavy :-) Me uz z fajrose asi jebne.
|
|
|
|
|
Ale už vypadá že je složenej :-)
Co sametky, sedí? |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
|
Sametky jakstaks ale ty gumy na dvere sou vocistec.
|
|
|
|
|
Takhle to vypadá moc hezky... za předpokladu, že kapota je otevřená ;) |
|
|
|
|
|
Kapota se ti zda ze nesedi? Sakra. Tak ja s tim zkusim jeste nekam pohnout :-)
|
|
|
|
|
no mohla to být snaha přiblížit se prototypům, ale nepatrně jsi to přehnal ;) |
|
|
|
|
|
No nevim na patrolu minulej majitel podlozil kapotu aby tam sel vzduch a uchladilo to tu problemovou 2.8 hlavu :-) tak to muzu praktikovat na fajrosi ne? :-) no zaklap sem ji a stejne moc nesedi. Tak to nejak zvohybam :-)
|
|
|
|
|
No neni to nadhera? Na to ze uz je to stara kredenc, tak prdylku ma hezci nez kdejaka vosumnactka :-) Jirko... Kufr je zabouchnutej :-)
|
1 uživatel blahořečil Káfič za tento úžasný příspvěvek.
|
|
|
|
Kufr dobrej, ale ty dveře ti nějak nesedí :-P Je to moc pěkný auto! |
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Registrován: 14.01.2012(UTC) Zpráv: 977 Bydliště: Letohrad
Blahořečil: 14-krát Blahořečen: 12-krát v 12 příspěvcích
|
Napsal: Káfič ... Kufr je zabouchnutej :-) Jak zabouchnutej? Snad dovřenej (elektricky). Už to vypadá hezky. Já se ve svým nemám důvod hrabat, tak ho asi dneska vezmu na projížďku... |
Firebird ´87 V6 T-top manuál |
|
|
|
|
Napsal: Káfič No neni to nadhera? Na to ze uz je to stara kredenc, tak prdylku ma hezci nez kdejaka vosumnactka :-) Jirko... Kufr je zabouchnutej :-) to je kraaaasa vzdy potesi kdys jdu okolo
|
|
|
|
V tomto fóru nemůžete iniciovat nová témata.
V tomto fóru nemůžete na témata odpovídat.
V tomto fóru nemůžete své zprávy mazat.
V tomto fóru nemůžete své zprávy editovat.
V tomto fóru nemůžete iniciovat průzkumy mínění.
V tomto fóru nemůžete hlasovat v průzkumech mínění.
Soubory cookie:
chevroletcamaro.cz - fórum používá soubory cookie. Pokračováním prohlížení těchto stránek vyjadřujete souhlas s jejich použitím.
Více informací
OK