Kategorie: Prodal Forda
|
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Registrován: 11.11.2009(UTC) Zpráv: 700 Bydliště: Brno - nejvetsi vesnice v CR
Blahořečen: 23-krát v 19 příspěvcích
|
Zkráceně, mělo. Ovšem po 30ti letech stejně nelze kalkulovat s tím, že je plně funkční. Na mým třeba byl jenom vykuchanej obal. Ten jsem po čase nahradil opraveným kusem potrubí, nikdy už tam katalyzátor nebyl. Navíc na stanici ME (aspoň na té mé) nemají pro tento vůz vůbec data, takže technik hodnoty porovnával s jiným motorem V6 podobného objemu, a nakonec z toho vyšlo, že hodnoty, co vyrobilo moje Camaro, jsou zhruba na úrovni obyčejné oktávky. To všechno navíc s dávno zrušeným EGR. Tzn emisema to projde zcela bez problému, pokud motor samotnej v pořádku funguje a je dobře nastaven. Jiná věc je, že technik může absenci katalyzatoru považovat za závadu, i když ty hodnoty budou vynikající. Jednu chvíli jsem jevil vlastní snahu ten katalyzátor tam doplnit za použití univerzálního katalyzátoru vhodného typu. Zkušenosti jiných majitelů US aut mě ale nepřesvědčily o tom, že to je zrovna výhra. Nic to totiž sice nezhorší, ale ani nezlepší. |
camaro SPORT COUPE V6 1988 camaro Z28 1991 Rodinka: Firebird V6 92, Camaro LT 78, Monte Carlo 72, Golden Spirit 80, Mark VII 88 |
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Registrován: 11.11.2009(UTC) Zpráv: 700 Bydliště: Brno - nejvetsi vesnice v CR
|
Btw, u tohoto konkrétního kusu bych spíš než emise měl oprávněné obavy třeba hned u rozměru kol, který někdo naprasil do těch rozšířených lemů. To práskne techniky do očí už hned na evidenční kontrole, kterou budeš muset bezpodmínečné absolvovat. |
camaro SPORT COUPE V6 1988 camaro Z28 1991 Rodinka: Firebird V6 92, Camaro LT 78, Monte Carlo 72, Golden Spirit 80, Mark VII 88 |
|
|
|
|
Napsal: OndraS Btw, u tohoto konkrétního kusu bych spíš než emise měl oprávněné obavy třeba hned u rozměru kol, který někdo naprasil do těch rozšířených lemů. To práskne techniky do očí už hned na evidenční kontrole, kterou budeš muset bezpodmínečné absolvovat. Měl by na to zařídit výjmky do TP
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Registrován: 03.11.2013(UTC) Zpráv: 817 Bydliště: Praha
Blahořečil: 3-krát Blahořečen: 23-krát v 21 příspěvcích
|
tak myslim ze s timhle neprojdes teda podle me lemy pryc kola jine a tu blbost na kapote dolu a vejfuky taky pak bych problem nevidel
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Registrován: 29.10.2009(UTC) Zpráv: 1,285 Bydliště: Letohrad, Praha
Blahořečil: 18-krát Blahořečen: 12-krát v 12 příspěvcích
|
Tak já to teda napíšu... Pryč od toho! Výjimky na tohle legálně snad nemůžou jít dohnat. Ostrá hrana na kapotě, vejfuky přes obrys. Dále je to hnusný a odstranit ty prasárny bude drahý. No a cena je totálně mimo. Hezká V6 v perfektním stavu bude mít hodnotu třeba 100. Ale udělat z tohodle hezký auto bude stát, já nevím, 50 minimálně? |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Registrován: 14.01.2012(UTC) Zpráv: 977 Bydliště: Letohrad
Blahořečil: 14-krát Blahořečen: 12-krát v 12 příspěvcích
|
Ještě k těm emisím. Já jezdím na Dekru, kde si ty parametry najít dokážou. Bez katu bych tam neprošel ani náhodou. Jiná věc je karbcový auto, tam projde skoro cokoli. |
Firebird ´87 V6 T-top manuál |
|
|
|
Kategorie: Vůdce smečky Registrován: 28.02.2009(UTC) Zpráv: 8,306 Bydliště: Třebenice (LT)
Blahořečil: 86-krát Blahořečen: 166-krát v 144 příspěvcích
|
Napsal: Jirka_z28 Tak já to teda napíšu... Pryč od toho! Výjimky na tohle legálně snad nemůžou jít dohnat. Ostrá hrana na kapotě, vejfuky přes obrys. Dále je to hnusný a odstranit ty prasárny bude drahý. No a cena je totálně mimo. Hezká V6 v perfektním stavu bude mít hodnotu třeba 100. Ale udělat z tohodle hezký auto bude stát, já nevím, 50 minimálně? Předně píšu, nechci za to nějak orodovat, ale 50 tisíc? Chtělo by to zejména: - jinou kapotu (půjde sehnat s trochou štěstí i v ČR) - +-5 tisíc - jiný kola s gumama - 10-15+ tisíc - jiný výfuky + případně uni-kat - 5-10 tisíc Suma sumárum tak 25 tisíc, se štěstím i méně. Ale ta cenovka je fakt přestřelená, řekl bych dvojnásobně. |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Registrován: 14.01.2012(UTC) Zpráv: 977 Bydliště: Letohrad
|
Pak jsou tam ty zadní lemy, chybějící znáčky a pár dalších věcí vidět na fotkách. To zadní křídlo taky není extra hezký... Já bych věřil spíš těm 50. |
|
|
|
Kategorie: Vůdce smečky Registrován: 28.02.2009(UTC) Zpráv: 8,306 Bydliště: Třebenice (LT)
|
Tak já mluvim hlavně o zprovoznění a jakžtakž průchod STK. |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Registrován: 29.10.2009(UTC) Zpráv: 1,285 Bydliště: Letohrad, Praha
|
Já psal, aby to byla "Hezká V6 v perfektním stavu". K tomu, co psal brácha taky lakování, volant, koberec a další části interiéru. Pak se v tom někdo tutově vrtal (třeba v elektrice - ty zavařený kliky) a dál si každý může udělat představu, když tohle je vidět na pár malých fotkách :)
A z druhé strany, i kdyby to zlegalizoval za těch 30 s lakováním + optimistických 5 za výjimky + předpokládám 10 ekovýpalný zlegalizoval... tak kolik by musel stát základ, z kterýho bude "takový divný Camaro"? Řekl bych tak 10-20. Kdyby bylo za půlku i s výpalným, tak máš pořád V6 za víc než 100 a bude na ní spousta práce. Tak mi přijde lepší mít za stejnou cenu jakž takž původní auto (věřím, že se zase něco objeví), ale proti gustu... |
|
|
|
|
|
kola mam na 3 camo z iroka a jedny obyc 5 paprsky ze starsiho modelu muzu vymenit za ty tvoje
|
|
|
|
|
Napsal: OndraS ten bych bral raci nez toho bastla co usetris do nej das a mas hezounka
|
|
|
|
|
Standa: to křídlo by se mi zrovna hodilo, je to origoš pro rok 88. I když moc krásy nepobralo. Jo a ty máš origoš katík? Původní? Upraveno uživatelem pondělí 18. února 2019 16:27:53(UTC)
| Důvod úpravy: Edit |
|
|
|
|
Prostě je to kup na houno, o tom žádná Ale když sleví na polovinu, tak to třeba nějakej odvážlivec koupí |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
|
Napsal: OndraS Standa: to křídlo by se mi zrovna hodilo, je to origoš pro rok 88. I když moc krásy nepobralo.
Jo a ty máš origoš katík? Původní? Ne, já jsem auto koupil se zbastleným napojením na sajdpajpy. Takže jsem kupoval celej vejfuk novej. Cat je Magnaflow, ale tvarově odpovídá originálu, takže pasuje bez úprav. Cena byla rozumná (tuším $117). |
|
|
|
|
Díky za názory. Auto jsem zatím nekupil, čéká na výjimky cca 14 dnů. Musím to pořádně promyslet. Upraveno uživatelem úterý 19. února 2019 16:46:54(UTC)
| Důvod úpravy: -
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Netvrdím že to koupím. A fakt si cením Vaších názoru. Ze starších strojů jsem měl starý porsche 924, 944, 928 bavoráky od E 30, ameriku veterána nikdy, proto to beru jako výzvu. Každopádně nechci problém a lákadlo na dopravní policii. Jak jsem psal nekoupil jem to a zatím je to na úrovni nezávázného jednání. Bojím se schánení dílů, třeba stěracích lišt oken dveří atd. Ještě jednou děkuji.
|
|
|
|
|
Oproti Porsche budou díly asi tak o řád levnější :) + teda cca to samý za dopravu a daně
Zrovna sametka do dveří je $33 za kus.
|
|
|
|
|
|
Pošleš mi odkaz? Kde byto šlo obj.?
|
|
|
|
|
Ještě by mě záímalo, má to samosvorný diferák?
|
|
|
|
|
Oblíbené je rockautoSamosvor se dával jen do některých aut, u V6 asi nešel ani na přání. Ale mohl ho tam vyměnit. |
|
|
|
|
|
To stříbrný vypadá o hodně perspektivněji, navíc je to V8 a cena je hodně vstřícná. |
|
|
|
V tomto fóru nemůžete iniciovat nová témata.
V tomto fóru nemůžete na témata odpovídat.
V tomto fóru nemůžete své zprávy mazat.
V tomto fóru nemůžete své zprávy editovat.
V tomto fóru nemůžete iniciovat průzkumy mínění.
V tomto fóru nemůžete hlasovat v průzkumech mínění.
Soubory cookie:
chevroletcamaro.cz - fórum používá soubory cookie. Pokračováním prohlížení těchto stránek vyjadřujete souhlas s jejich použitím.
Více informací
OK