Kategorie: Hledá svoje místo Registrován: 29.12.2018(UTC) Zpráv: 77 Bydliště: Praha
Blahořečen: 4-krát v 3 příspěvcích
|
Nechci do toho kecat ale v tom velkym darku jsme byli loni. Resp chteli sme tam zakempovat. Bylo to tak hrozny ze sme se presunuli vo kousek dal. Je fakt ze sme meli skupinu s dost detma takze na nejaky pankovy kempovani nebyl prostor. Misto pro stan a auto by asi slo ale hajzly smrdeli tak v okoli 200 m a vypadali jako v palpfiksn. S tema nikdo nic nedelal pocitam tak 30 let. Od toho se odvijelo i posezeni v knajpe kde byla tahle zrudnost nadosah. Leda nakoupit plechovky a chodit srat do lesa :-) ale jinak sem pro ze nekam prijedem. Nejspis koupim firebirdovi brachu, takze mozna dvouma :-)
|
|
|
|
Kategorie: Hledá svoje místo Registrován: 29.12.2018(UTC) Zpráv: 77 Bydliště: Praha
|
Napsal: OndraS Já bych se předbežně zúčastnil. Když by to bylo spací, tak spim v autě. Spim v aute? Ty ses pikaču? 😁 V tom se snad neda vyspat pokud nemas 150cm v kohoutku ne? :-)
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Registrován: 14.01.2012(UTC) Zpráv: 977 Bydliště: Letohrad
Blahořečil: 14-krát Blahořečen: 12-krát v 12 příspěvcích
|
Napsal: Káfič Spim v aute? Ty ses pikaču? 😁 V tom se snad neda vyspat pokud nemas 150cm v kohoutku ne? :-)
Musíš být trochu vynalézavější. Já mám nějakých 185 a přespávám v 3.gen na srazech běžně. Nejpohodlnější je asi položit sedačku spolujezdce a dát pod sebe ještě jednu vrstvu, případně polštářek na sedák, aby bylo ležení úplně v lajně. |
Firebird ´87 V6 T-top manuál |
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Registrován: 25.07.2011(UTC) Zpráv: 836 Bydliště: taková řiť světa kousek od Brna
Blahořečil: 10-krát Blahořečen: 10-krát v 9 příspěvcích
|
Já sice mlčím, páč vím prd o výběru, ale taky se plánuju zúčastnit a přespání nejspíš ve stanu (tipuju, že případný chatky budou už plný). |
Pontiac Firebird 1987 (305cui V8 carb A/T) Klimatizace: WIP Potahy sedaček: Oprava Alarm: Chtělo by to opravit
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Registrován: 29.10.2009(UTC) Zpráv: 1,285 Bydliště: Letohrad, Praha
Blahořečil: 18-krát Blahořečen: 12-krát v 12 příspěvcích
|
Ahoj, je tu nějaké ticho. Stále se s akcí počítá? Z pátku na sobotu nebo ze soboty na neděli? Plánů je hodně, tak je potřebuju sladit. |
|
|
|
|
Kategorie: Vůdce smečky Registrován: 28.02.2009(UTC) Zpráv: 8,306 Bydliště: Třebenice (LT)
Blahořečil: 86-krát Blahořečen: 166-krát v 144 příspěvcích
|
Asi bych se srazil (toho 20.7.) ale zatím jsem nic neobvolával... |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
|
A vymyslime neco? Cas leti....
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Registrován: 14.01.2012(UTC) Zpráv: 977 Bydliště: Letohrad
|
Doufám, že to dopadne. Každopádně s tím počítám. |
|
|
|
Kategorie: Vůdce smečky Registrován: 28.02.2009(UTC) Zpráv: 8,306 Bydliště: Třebenice (LT)
|
Tak jsem naťukl zkusmo ten Sýkovec s touhle odpovědí - podle mě to bude všude vesměs stejné. Tj. pokud tam není žádný sraz, tak stejně rezervace neberou. Citace:Dobry den, daný termín je víkend tak očekáváme zvýšenou obsazenost. Žádnou rezervaci ani akci neocekáváme. Rezervace bohužel neprijimame. Zkuste napsat v pátek jak to vypadá. |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
|
Co se srazit někde, a objet 3 vytipovaný kempy, třeba podél Sázavy? Trošku dobrodrůžo Upraveno uživatelem středa 26. června 2019 14:24:35(UTC)
| Důvod úpravy: - |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Registrován: 29.10.2009(UTC) Zpráv: 1,285 Bydliště: Letohrad, Praha
|
|
|
|
|
|
|
Nějaké návrhy kde se srazit? Udělal bych to v nějakém městečku na náměstí, kde může cca 10-15 aut zaparkovat a jít poobědvat do okolních restaurací.
- Mnichovice - Uhlířské Janovice (tam budou asi někde zrovna stavět letní kino) - Zruč nad Sázavou - Ledeč n.S. - Kácov - pivovar :-) - ... ? |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
|
Je otázka, kde bude dost místa. Zruč je asi na jistotu, má dost velký náměstí, ale taky je profláklá z Jizbických srazů. Lákal by mě Kácov nebo Ledeč, ale půjde v centru zaparkovat? Možná Světlá n. Sázavou. Polná je hezká s velkým náměstím, ale je to zase o kus dál. Jinak je mi celkem jedno, kde. |
|
|
|
|
Hmmm tak to nevypada na nejakej sraz co? Jsem ted v kempu hamr na jezere. Coz nejni uplne stred cr ale mame tu chatu. Resp moje draha. Kemp uz je obsazenej teda ale dalo by se parkovat u chaty a stanovat na zahrade chaty (par pelisku i v chate) hajzl, kuchyn atd poruce. Knajpa v kempu. Nejni to teda zadna pecka ale kdyby bylo nejhur, zkusil bych to domluvit tady. DSC_2931.JPG (2,166kb) staženo 108krát.
|
|
|
|
|
Je tu stále nějak mrtvo. Já jsem připravenej vyrazit kamkoli. Doufám, že xjohny už má rozmyšleno. Pokud by to nevyšlo, rád pojedu i jinam.
Káfiči dík za nabídku, určitě by to taky šlo. Já jsem skromnej a stačí mi plac pro auto. A předpokládám, že by nás takhle bylo několik bez větších nároků. |
|
|
|
Kategorie: Prodal Forda
|
Taky mam v planu pripojit se. Kdyby jel nekdo z Brna, tak se muzem domluvit a vytvorit maly konvoj:)
|
|
|
|
|
Tak predpokladam ze vzhledem k pocasi se kempy dost vyprazdni. Akorat tady se to moc nechyta. Vutce by to mel trochu popohnat :-) nebo na fb? Haloooo.... 😁 20.7 se blizi.
|
|
|
|
|
Dejte pokoj, člověk si ani nemůže užít dovolený :-D |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
No já si myslim. Já totiž nevím jak bych to měl organizovat, když to má být vlastně neorganizovaný sraz :-D Jé, ono by to mělo být už tuhle sobotu, tvl, úplně jsem na to zapomněl Tak to asi radši odložíme, protože spousta lidí na to taky pozapomnělo a už budou mít jiný plány |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
|
Naopak, srdcaři drží v kalendáři místo a lokalitě se přizpůsobí :)
A pokud by změna termínu nebyl fór, tak za mě odklad max o 3 týdny, pak už bych to asi nedal... |
|
|
|
|
|
Napsal: xjohny No já si myslim. Já totiž nevím jak bych to měl organizovat, když to má být vlastně neorganizovaný sraz :-D Jé, ono by to mělo být už tuhle sobotu, tvl, úplně jsem na to zapomněl Tak to asi radši odložíme, protože spousta lidí na to taky pozapomnělo a už budou mít jiný plány :-) :-) ty si kus :-) tady neco domluvit bude asi taky vocistec. Oukej poustim to z hlavy. Pani uz me pres mesic buzi jestli nekam 20tyho jedu nebo ne. Budu v tom hamru nejspis, tak pokud by chtel nekdo vyvetrat svuj poklad, tak se stavte treba aspon ze soboty na nedeli. Udelame sraz o svou az tri autech :-)
|
|
|
|
|
Já to tam nemám moc daleko, tak uvidím. Třeba bych se v sobotu odpoledne zastavil. Včera mě navíc chytil zub po šikovném zákroku zubaře, takže jsem totálně odpadl, snad budu o víkendu v cajku |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
|
Já mám jiný víkendy dost obsazený. Takže souhlasím s plánem přepadnout Káfiče. Prosím, drž mi teda jedno místo pro auto. Během odpoledne bych dorazil. Pak přespím v autě a ráno odjedu. |
|
|
|
|
Tyjo tak super. Ja tam jedu ve ctvrtek tak zkusim dohodnout nejaky lukrativnejsi parkovani a hodim sem odkaz kde to presne je. Kdyby nekdo potreboval tak cislo na me je 777888026 a pripadne navedu. Kazdopadne autokemp hamr na jezere. Nikdo nebude na recepci nic platit, to dohodnu. Maximalne tam predaj info kde bude "sraz". Nebude to asi zadnej velkej luxus ale myslim ze bude fajn se aspon sejit a neco vypit. Pro fajnsmekry je ve strazi pod ralskem jezdeni na vodnich lyzich, pro abstinenty dobra cukrarna a par slusnejch hospod na jidlo. Mam dve deti a psa tak klidne deti a psi sebou. Smradi tam maj hriste a muzete jim vzit kola :-) :-) kdo ma treba tazny :-) treba to bude fajn a udelame z toho tradici :-) tesim se!
|
|
|
|
V tomto fóru nemůžete iniciovat nová témata.
V tomto fóru nemůžete na témata odpovídat.
V tomto fóru nemůžete své zprávy mazat.
V tomto fóru nemůžete své zprávy editovat.
V tomto fóru nemůžete iniciovat průzkumy mínění.
V tomto fóru nemůžete hlasovat v průzkumech mínění.
Soubory cookie:
chevroletcamaro.cz - fórum používá soubory cookie. Pokračováním prohlížení těchto stránek vyjadřujete souhlas s jejich použitím.
Více informací
OK