Kategorie: Prodal Forda
|
Na Camaro 1980 Berlinetta se mi uplne rozpadla spodni mrizka (viz prilozeny obrazek - neni z meho auta), snazim se ji ruzne sehnat, ale vsude prodavaji jen horni; kdyz uz nekde maji spodni tak ma jiny vzhled a stoji okolo 100USD. Chtel bych si to vytisknout na 3d tiskarne, ale ta mrizka je uz v tak hroznem stavu, ze se uplne rozpada na kousky a nic na tom nezmerim. Nevi nekdo, kde bych rozmery/vykres mohl sehnat? Nebo koupit ... EDIT: nasel jsem to k prodeji TADY ale 300USD za to fakt davat nechci Diky grille.jpg (84kb) staženo 82krát.Upraveno uživatelem úterý 7. července 2020 16:25:25(UTC)
| Důvod úpravy: -
|
|
|
|
Kategorie: Vůdce smečky Registrován: 28.02.2009(UTC) Zpráv: 8,306 Bydliště: Třebenice (LT)
Blahořečil: 86-krát Blahořečen: 166-krát v 144 příspěvcích
|
|
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
Kategorie: Prodal Forda
|
Super! diky moc za odkazy, tyhle stranky se budou urcite hodit i na jiny dily. fakt super!
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Metály: Registrován: 11.01.2010(UTC) Zpráv: 1,115 Bydliště: Praha
Blahořečil: 3-krát Blahořečen: 22-krát v 20 příspěvcích
|
pokud by se ti to povedlo vytisknout zajem by byl maji ji vsichni rozpadlou Napsal: Bonesus Super! diky moc za odkazy, tyhle stranky se budou urcite hodit i na jiny dily. fakt super!
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Metály: Registrován: 08.08.2009(UTC) Zpráv: 558 Bydliště: Bor u Tachova
Blahořečil: 76-krát Blahořečen: 8-krát v 8 příspěvcích
|
také bych jí potřeboval kdyby jsi tiskl...... Já třeba nemám vůbec..... test3.jpg (245kb) staženo 302krát. |
Chevrolet Camaro Z/28 1979
|
|
|
|
Kategorie: Vůdce smečky Registrován: 28.02.2009(UTC) Zpráv: 8,306 Bydliště: Třebenice (LT)
Blahořečil: 86-krát Blahořečen: 166-krát v 144 příspěvcích
|
Mně by se nejvíc pozdávalo, kdyby to někdo vyrobil z hliníku a dal do eloxu, ale to bych asi chtěl moc 😁 |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Metály: Registrován: 11.01.2010(UTC) Zpráv: 1,115 Bydliště: Praha
Blahořečil: 3-krát Blahořečen: 22-krát v 20 příspěvcích
|
Napsal: xjohny Mně by se nejvíc pozdávalo, kdyby to někdo vyrobil z hliníku a dal do eloxu, ale to bych asi chtěl moc 😁 plast staci
|
1 uživatel blahořečil fik za tento úžasný příspvěvek.
|
|
|
V tomto fóru nemůžete iniciovat nová témata.
V tomto fóru nemůžete na témata odpovídat.
V tomto fóru nemůžete své zprávy mazat.
V tomto fóru nemůžete své zprávy editovat.
V tomto fóru nemůžete iniciovat průzkumy mínění.
V tomto fóru nemůžete hlasovat v průzkumech mínění.
Soubory cookie:
chevroletcamaro.cz - fórum používá soubory cookie. Pokračováním prohlížení těchto stránek vyjadřujete souhlas s jejich použitím.
Více informací
OK