Kategorie: Kandidát smečky Registrován: 20.04.2009(UTC) Zpráv: 299 Bydliště: Kladruby nad Labem
|
hd1903 napsal: ty máš na svém novej lak??mi to ani nepřišlo...
ti to ani přijít nemohlo neb ses věnoval pouze perorální lubrikaci a hledání bukvic, pak ses zřejmě zastyděl a zbaběle ujel hned ráno, takže sis ani nemohl mého zánovního laku všimnout
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Registrován: 01.03.2009(UTC) Zpráv: 1,480 Bydliště: Černilov, Hradec Králové
Blahořečil: 1-krát Blahořečen: 5-krát v 4 příspěvcích
|
Zlumik napsal:ti to ani přijít nemohlo neb ses věnoval pouze perorální lubrikaci a hledání bukvic, pak ses zřejmě zastyděl a zbaběle ujel hned ráno, takže sis ani nemohl mého zánovního laku všimnout kurna co se na tom sraze delo????
|
|
|
|
Kategorie: Anonymní
Blahořečen: 1-krát v 1 příspěvcích
|
tafna napsal: kurna co se na tom sraze delo???? Grilovalo, pilo, jedlo, spalo a užívalo se jízdy a krásy F-body
|
|
|
|
Kategorie: Competition Allies Registrován: 20.03.2009(UTC) Zpráv: 1,333 Bydliště: Šternberk
|
tafna napsal: kurna co se na tom sraze delo???? to ani nechtěj vědět, někdo odpadl myslím už v sedm hodin, ne-li dříve, ti lepší vydrželi do 12 h:-) i tak to je nějak brzo, ale co už příště:-))
|
|
|
|
Kategorie: Competition Allies Registrován: 20.03.2009(UTC) Zpráv: 1,333 Bydliště: Šternberk
|
Zlumik napsal:ti to ani přijít nemohlo neb ses věnoval pouze perorální lubrikaci a hledání bukvic, pak ses zřejmě zastyděl a zbaběle ujel hned ráno, takže sis ani nemohl mého zánovního laku všimnout Raději jsem jel domů, jinak bych vám všem natrhl prdel na letišti a to by vás sralo:-))))Hele na tvé auto jsem koukal, kdysik jsem chtěl brát tento ročník, ale fakt mi nepřišlo, že by zrovna vyjel z lakovny..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Napsal: Jí :-)))by ses bál, že bys nebyl první, že jo:-))abychom pak nejeli na odtahovce do servisu [-o< [-o<
|
|
|
|
|
hd1903 napsal: :-)))by ses bál, že bys nebyl první, že jo:-))abychom pak nejeli na odtahovce do servisu [-o< [-o<
Že bych nebyl prví, toho bych se nebál. Ale té odtahovky jsem se bál celou cestu tam i zpátky [-o< Mám celej vršek motoru novej. Tak aby se náhodou něco nepopsilo. A nepopsilo :d/ ale nesmím to zakřiknout. To camaro má světla všude
|
|
|
|
Kategorie: Kandidát smečky Registrován: 12.03.2009(UTC) Zpráv: 295 Bydliště: Brno
Blahořečil: 3-krát Blahořečen: 10-krát v 8 příspěvcích
|
off road use only
|
|
|
|
|
Marvel napsal:off road use only /quote] fuj hnus..
|
|
|
|
Kategorie: Kandidát smečky Registrován: 12.03.2009(UTC) Zpráv: 295 Bydliště: Brno
Blahořečil: 3-krát Blahořečen: 10-krát v 8 příspěvcích
|
Čip a jeho radovánky s camarem ve známém pořadu... 1.část 2.část 3.část 4.část 5.část ještě by mě zajímalo, jestli to není habaďůra, páč u některých dílů měli kameramany u ksichtu "výherce" ještě před oznámením...
|
|
|
|
|
Marvel napsal:Čip a jeho radovánky s camarem ve známém pořadu... 1.část 2.část 3.část 4.část 5.část ještě by mě zajímalo, jestli to není habaďůra, páč u některých dílů měli kameramany u ksichtu "výherce" ještě před oznámením... Modrá byla stejně hezčí jako ta stříbrná...
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Registrován: 18.03.2009(UTC) Zpráv: 647 Bydliště: Prazak,fujtajxl:)
Blahořečil: 3-krát Blahořečen: 2-krát v 2 příspěvcích
|
hd1903 napsal: Modrá byla stejně hezčí jako ta stříbrná...
tak to mně je zas sympatičtější ta stříbrná, akorát ten zbytek je podle mě příšernej. Tohle Camaro bylo vrak, ale viděl jsem nějaký díl...nějaké jedničková Corvette? Ale nevím, možná si to pletu, každopádně to auto bylo celkem pěkný, ve slušnym původnim stavu, sice žádnej zázrak, ale šlo to...a oni to tak příšerně zprznili...bych je tam asi umlátil.
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Registrován: 01.03.2009(UTC) Zpráv: 1,480 Bydliště: Černilov, Hradec Králové
Blahořečil: 1-krát Blahořečen: 5-krát v 4 příspěvcích
|
Okolojedouci napsal:
tak to mně je zas sympatičtější ta stříbrná, akorát ten zbytek je podle mě příšernej. Tohle Camaro bylo vrak, ale viděl jsem nějaký díl...nějaké jedničková Corvette? Ale nevím, možná si to pletu, každopádně to auto bylo celkem pěkný, ve slušnym původnim stavu, sice žádnej zázrak, ale šlo to...a oni to tak příšerně zprznili...bych je tam asi umlátil.
nevim no. u mne maji velky obdiv!!!!! vse zalezi na fkusu :)
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Registrován: 18.03.2009(UTC) Zpráv: 647 Bydliště: Prazak,fujtajxl:)
|
tafna napsal: nevim no. u mne maji velky obdiv!!!!! vse zalezi na fkusu :) tak obdiv rozhodně, práce je to úžasná, to zas ne že ne...jen prostě nejsem na tehle typ kár.
|
|
|
|
|
Okolojedouci napsal:
tak obdiv rozhodně, práce je to úžasná, to zas ne že ne...jen prostě nejsem na tehle typ kár.
Hele jak je to s věcí posílanou z USA? Něco jsem objednal a podle čísla se mi to zaseklo na celnici a píší, že adresát bude vyzván. To jak jako? Dopisem??Tel jsem myslím nedával...kuwa proč to neproclej a nepošlou to na dobírku? Jsem myslel, že se to tak běžně dělá. díky za info.
|
|
|
|
|
hd1903 napsal: Hele jak je to s věcí posílanou z USA? Něco jsem objednal a podle čísla se mi to zaseklo na celnici a píší, že adresát bude vyzván. To jak jako? Dopisem??Tel jsem myslím nedával...kuwa proč to neproclej a nepošlou to na dobírku? Jsem myslel, že se to tak běžně dělá. díky za info.
to ti gratuluju, chytli ti to celnici. Meli by poslat, nebo se klidne rovnou u celniku zastav...litani od prepazky k prepazce, je to moc prima, co jsem slysel. Me zatim nastesti nikdy nic nechytli.
|
|
|
|
|
Okolojedouci napsal:
to ti gratuluju, chytli ti to celnici. Meli by poslat, nebo se klidne rovnou u celniku zastav...litani od prepazky k prepazce, je to moc prima, co jsem slysel. Me zatim nastesti nikdy nic nechytli.
jo věděl jsem, že to bude k proclení, ale přece nepojedu do prahy ne????boha jeho, cámo jak to bejvá u tebe se clením?
|
|
|
|
Kategorie: Competition Allies Registrován: 28.02.2009(UTC) Zpráv: 778 Bydliště: Střelice u Brna
Blahořečil: 1-krát Blahořečen: 3-krát v 3 příspěvcích
|
hd1903 napsal: jo věděl jsem, že to bude k proclení, ale přece nepojedu do prahy ne????boha jeho, cámo jak to bejvá u tebe se clením?
podle toho jaká byla přepravní firma...Fedex, UPS Ti to proclí sami na základě plné moci , kterou Ti pošlou via email a ty jim to pošleš zpět pomoci zase emailu.. druhá varianta je ta, že ti to proclí nějaká jiná firma a buďto tam musíš zajet, nebo jim řekneš, ať ti to pošlou na dobírku |
HD's coming |
|
|
|
|
Napsal: Cá podle toho jaká byla přepravní firma...Fedex, UPS Ti to proclí sami na základě plné moci , kterou Ti pošlou via email a ty jim to pošleš zpět pomoci zase emailu.. druhá varianta je ta, že ti to proclí nějaká jiná firma a buďto tam musíš zajet, nebo jim řekneš, ať ti to pošlou na dobírku
OK díky, tak počkám jak se ozvou a řeknu jim to s tou dobírkou..kuwa to se táhne šmejdi od 10.8 to mají na celnici, kokoti..
|
|
|
|
Kategorie: Competition Allies Registrován: 28.02.2009(UTC) Zpráv: 778 Bydliště: Střelice u Brna
|
hd1903 napsal: OK díky, tak počkám jak se ozvou a řeknu jim to s tou dobírkou..kuwa to se táhne šmejdi od 10.8 to mají na celnici, kokoti..
cože??? od 10.8?? to sou šao-lini |
HD's coming |
|
|
|
|
Napsal: Cá cože??? od 10.8?? to sou šao-lini
no právě kokoti..a to není věc pro mě, ale pro známého a ten už je docela nervozní:-((
|
|
|
|
|
hd1903 napsal: no právě kokoti..a to není věc pro mě, ale pro známého a ten už je docela nervozní:-((
no tak to je pech...ale asi nic neuděláš, ještě počkej nějaký čas a pak tam dojeď a udělej tam bordel!:-) |
HD's coming |
|
|
|
|
Napsal: Cá no tak to je pech...ale asi nic neuděláš, ještě počkej nějaký čas a pak tam dojeď a udělej tam bordel!:-)
se mi teda moc nevyplatí valit do rpahy a vyhodit dovolenou a dva tácy na cestu...ale jsou to fakt kolektivní introkopulanti
|
|
|
|
|
hd1903 napsal:se mi teda moc nevyplatí valit do rpahy a vyhodit dovolenou a dva tácy na cestu...ale jsou to fakt kolektivní introkopulanti kolektivní introkopulanti = z m r d i :-DDDDD jasně chápu:-) ale nějak se jim musí dát najevo, že jsou blázni a že takhle si ty poplatky prostě nezaslouží |
HD's coming |
|
|
|
V tomto fóru nemůžete iniciovat nová témata.
V tomto fóru nemůžete na témata odpovídat.
V tomto fóru nemůžete své zprávy mazat.
V tomto fóru nemůžete své zprávy editovat.
V tomto fóru nemůžete iniciovat průzkumy mínění.
V tomto fóru nemůžete hlasovat v průzkumech mínění.
Soubory cookie:
chevroletcamaro.cz - fórum používá soubory cookie. Pokračováním prohlížení těchto stránek vyjadřujete souhlas s jejich použitím.
Více informací
OK