Kategorie: Competition Allies Registrován: 20.03.2009(UTC) Zpráv: 1,333 Bydliště: Šternberk
Blahořečen: 1-krát v 1 příspěvcích
|
wolfow napsal:No jo.... Škoda. Ale domluvil jsem si,že mi udělá testace i na starou audi. Čísla mi zůstanou původní,ale pojistka veteránská. Jen z toho musím shodit tu světelnou rampu. Takže S1 veterán!!! Na co Audinu máš, jezdíš s ní na nějaké akce, nebo závody, nebo běžně do práce?
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Metály: Registrován: 22.03.2009(UTC) Zpráv: 704 Bydliště: Haratice p...l světa...
Blahořečil: 1-krát
|
hd1903 napsal:Na co Audinu máš, jezdíš s ní na nějaké akce, nebo závody, nebo běžně do práce?[/quote Ne-mám jí jen tak,že se mi líbí tohle první quattro v coupe,20V turbo pětiválec-super hračka na perfektní svezení. To je odpich z místa!!! Žádný hrabačky-je to jak když kopneš do angličáku,a málem zlomená sedačka! Vždyt jsem sem už někam tu fotku dával-viděls?
|
|
|
|
Kategorie: Competition Allies Registrován: 20.03.2009(UTC) Zpráv: 1,333 Bydliště: Šternberk
|
wolfow napsal:hd1903 napsal:Na co Audinu máš, jezdíš s ní na nějaké akce, nebo závody, nebo běžně do práce?[/quote Ne-mám jí jen tak,že se mi líbí tohle první quattro v coupe,20V turbo pětiválec-super hračka na perfektní svezení. To je odpich z místa!!! Žádný hrabačky-je to jak když kopneš do angličáku,a málem zlomená sedačka! Vždyt jsem sem už někam tu fotku dával-viděls? Jo pomatuji tu fotku měl světelnou rampu :-)
|
|
|
|
|
hd1903 napsal: Jo pomatuji tu fotku měl světelnou rampu :-)
Nějaké video z víkendového srazu HD na Balatonu: V koloně jelo cca 10 tis mašin, kolona jela hodinu a půl, šílenost...
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Registrován: 01.03.2009(UTC) Zpráv: 1,480 Bydliště: Černilov, Hradec Králové
Blahořečil: 1-krát Blahořečen: 5-krát v 4 příspěvcích
|
hd1903 napsal:Nějaké video z víkendového srazu HD na Balatonu: V koloně jelo cca 10 tis mašin, kolona jela hodinu a půl, šílenost... no zrovna jako HD sraz to nevypadalo!! ale mohlo to bejt suprovi!
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Registrován: 01.03.2009(UTC) Zpráv: 1,480 Bydliště: Černilov, Hradec Králové
|
lidi POZOR!! vit kdo je vas soused???
|
|
|
|
|
tafna napsal: no zrovna jako HD sraz to nevypadalo!! ale mohlo to bejt suprovi! no právě to mě taky dost překvapilo pořádá to madarskej hog, ale hd a zybtek mašin to bylo tak 50 na 50...
|
|
|
|
|
tafna napsal:lidi POZOR!! vit kdo je vas soused??? ten je hustej:-)))))))))))))))
|
|
|
|
|
hd1903 napsal: ten je hustej:-)))))))))))))))
Znáte někdo americkou značku Pyle? Dělají repráky a jinou elektroniku...chci od této značky něco brát, ale neslyšel jsem o nich nikdy..díky.
|
|
|
|
Kategorie: Competition Allies Registrován: 28.02.2009(UTC) Zpráv: 778 Bydliště: Střelice u Brna
Blahořečil: 1-krát Blahořečen: 3-krát v 3 příspěvcích
|
|
HD's coming |
|
|
|
|
tak panove. za pul hodiny odjizdim do Madarska na Hungaroring. dnes je volny vstup do depa tak se tesim jak malej kluk! tak zatim zdar ozvu se v pondeli
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Brnaci !!!!!!! nevite o nekom kdo se zbavuje vstupenek na MOTO GP v Brne ???????
|
|
|
|
|
tafna napsal:Brnaci !!!!!!! nevite o nekom kdo se zbavuje vstupenek na MOTO GP v Brne ??????? se dá určitě ještě běžně koupit...
|
|
|
|
Kategorie: Kandidát smečky Registrován: 20.04.2009(UTC) Zpráv: 299 Bydliště: Kladruby nad Labem
|
tafna napsal:lidi POZOR!! vit kdo je vas soused??? Sousedy znám a tenhle týpek je můj spolužák z gymplu....živí se hraním (hrál toho fakýra v reklamě na vodafone----vyléčíme žlučový kameny..hehehe) Ale hustý to je dostt..a jak psali v komentářích...je to krutor
|
|
|
|
Kategorie: Kandidát smečky Registrován: 20.04.2009(UTC) Zpráv: 299 Bydliště: Kladruby nad Labem
|
Napsal: Cá Ty joo..to je nějaká příplatková výbavička...bych koupil 2x...hehehe
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Registrován: 18.03.2009(UTC) Zpráv: 647 Bydliště: Prazak,fujtajxl:)
Blahořečil: 3-krát Blahořečen: 2-krát v 2 příspěvcích
|
Zlumik napsal:Ty joo..to je nějaká příplatková výbavička...bych koupil 2x...hehehe Hlavně pěkná Corvetta:) (a za tu výbavičku bych se taky nezlobil:)
|
|
|
|
|
no konecne to mam doma!! :))
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Metály: Registrován: 22.03.2009(UTC) Zpráv: 704 Bydliště: Haratice p...l světa...
|
Napsal: Cá Ty krávo! Fakt nádhera!!! Všema deseti!!!
|
|
|
|
|
Apropo! POZOR POZOR POZOR!!!!! Kdo dnes nejdete nikam kalit tak se podívejte ve 21.45 na Čt 1 -BLEDÝ JEZDEC!!! Viděl jsem ukázky-ty vole! Super Americký káry-honičky,karamboly!!! Myslím že pastva pro oči dost dobrá!
|
|
|
|
Kategorie: Competition Allies Registrován: 28.02.2009(UTC) Zpráv: 778 Bydliště: Střelice u Brna
Blahořečil: 1-krát Blahořečen: 3-krát v 3 příspěvcích
|
wolfow napsal:Ty krávo! Fakt nádhera!!! Všema deseti!!! asi tak:-) jak červeno vlásku tak i bloncku:-) |
HD's coming |
|
|
|
Kategorie: Anonymní
|
wolfow napsal:Apropo! POZOR POZOR POZOR!!!!! Kdo dnes nejdete nikam kalit tak se podívejte ve 21.45 na Čt 1 -BLEDÝ JEZDEC!!! Viděl jsem ukázky-ty vole! Super Americký káry-honičky,karamboly!!! Myslím že pastva pro oči dost dobrá! Bledýho jezdce neznám. Ale ve 22:30 na nově dávají Auto Zabiják (Death Proof) s Jénikovým oblíbeným vozem Chevrolet Nova :-) Hraje tam snad Kurt Russell
|
|
|
|
Kategorie: Anonymní
|
tafna napsal:no konecne to mam doma!! :))
Tak hlavně nejezdi jako ovád ;-)
|
|
|
|
|
Napsal: Jí
Bledýho jezdce neznám. Ale ve 22:30 na nově dávají Auto Zabiják (Death Proof) s Jénikovým oblíbeným vozem Chevrolet Nova :-) Hraje tam snad Kurt Russell
Sorry-OPRAVA! Máš recht Jířo-je to auto zabiják,jsem to popletl-Bledý jezdec je western s Eastwoodem! Ale ve 21.55 na Discovery-opravna vraků-CAMARO! Ale nepíšou jestli dvojkový.
|
|
|
|
|
Napsal: Jí
Tak hlavně nejezdi jako ovád ;-)
neboj nejsem mladej poblaznenej kluk! mam velkej respekt!
|
|
|
|
V tomto fóru nemůžete iniciovat nová témata.
V tomto fóru nemůžete na témata odpovídat.
V tomto fóru nemůžete své zprávy mazat.
V tomto fóru nemůžete své zprávy editovat.
V tomto fóru nemůžete iniciovat průzkumy mínění.
V tomto fóru nemůžete hlasovat v průzkumech mínění.
Soubory cookie:
chevroletcamaro.cz - fórum používá soubory cookie. Pokračováním prohlížení těchto stránek vyjadřujete souhlas s jejich použitím.
Více informací
OK