Kategorie: Competition Allies Registrován: 20.03.2009(UTC) Zpráv: 1,333 Bydliště: Šternberk
Blahořečen: 1-krát v 1 příspěvcích
|
PAFKAGM napsal: to já ,viděl ,přijel ,projel ,koupil,vodjel bylo to trocha jinak ne?:-))přijel, viděl, poslal zálohu na účet a po více jak měsíci přijel pro káru:-)))jsme s Ivošem staří dobří kámoši, všechno vím, všechno znám:-)))
|
|
|
|
Kategorie: Competition Allies Registrován: 20.03.2009(UTC) Zpráv: 1,333 Bydliště: Šternberk
|
Okolojedouci napsal:
tak já to měl s tím mým taky úplně stejné:) Láska na první pohled:)
taky jsi přijel, vojel a odjel [-o< [-o<
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Registrován: 18.03.2009(UTC) Zpráv: 647 Bydliště: Prazak,fujtajxl:)
Blahořečil: 3-krát Blahořečen: 2-krát v 2 příspěvcích
|
hd1903 napsal: taky jsi přijel, vojel a odjel [-o< [-o<
no jo, sice to nevypada jak Modra ustrice, ale taky to byla fesanda:-P
|
|
|
|
|
Okolojedouci napsal:
no jo, sice to nevypada jak Modra ustrice, ale taky to byla fesanda:-P
hel moje auto je krásné, novej lak:-)))krásné blatníky, co bys nechtěl:-)))asi to tak i nechám, at jde vidět, že to je pořádnej rat car:-)))
|
|
|
|
Kategorie: Hledá svoje místo Registrován: 01.08.2009(UTC) Zpráv: 37 Bydliště: Pardubice
|
sem to vzal trošku polopatě noo ! ale láska na první pohled i když jsem motor slyšel poprvý aš při odvozu auta Upraveno uživatelem čtvrtek 6. srpna 2009 16:12:19(UTC)
| Důvod úpravy: -
|
|
|
|
|
PAFKAGM napsal:sem to vzal trošku polopatě noo ! ale láska na první pohled i když jsem motor slyšel poprvý aš při odvozu auta jj šak jsem si dělal srandu:-)
|
|
|
|
Kategorie: Hledá svoje místo Registrován: 01.08.2009(UTC) Zpráv: 37 Bydliště: Pardubice
|
|
|
|
|
V tomto fóru nemůžete iniciovat nová témata.
V tomto fóru nemůžete na témata odpovídat.
V tomto fóru nemůžete své zprávy mazat.
V tomto fóru nemůžete své zprávy editovat.
V tomto fóru nemůžete iniciovat průzkumy mínění.
V tomto fóru nemůžete hlasovat v průzkumech mínění.
Soubory cookie:
chevroletcamaro.cz - fórum používá soubory cookie. Pokračováním prohlížení těchto stránek vyjadřujete souhlas s jejich použitím.
Více informací
OK