Kategorie: Člen smečky Registrován: 01.03.2009(UTC) Zpráv: 1,480 Bydliště: Černilov, Hradec Králové
Blahořečil: 1-krát Blahořečen: 5-krát v 4 příspěvcích
|
|
|
|
|
Kategorie: Vůdce smečky Registrován: 28.02.2009(UTC) Zpráv: 8,306 Bydliště: Třebenice (LT)
Blahořečil: 86-krát Blahořečen: 166-krát v 144 příspěvcích
|
Téda, ty máš fakt zlaté ruce! |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Registrován: 01.03.2009(UTC) Zpráv: 1,480 Bydliště: Černilov, Hradec Králové
|
xjohny napsal:Téda, ty máš fakt zlaté ruce! dik!! jsou to ale jen rovne plechy! jo kdyby mi takhle slo od ruky camaro!!! to by se mi samotnemu libilo :))
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Registrován: 01.04.2009(UTC) Zpráv: 531 Bydliště: Bratislava, Sk
Blahořečen: 5-krát v 5 příspěvcích
|
Da sa taketo vyvaranie robit na komercnej baze? Ved zatial co vyvaris jednen vrak, mas opravenych niekolko novych naburanych aut..
|
|
|
|
Kategorie: Competition Allies Registrován: 20.03.2009(UTC) Zpráv: 1,333 Bydliště: Šternberk
Blahořečen: 1-krát v 1 příspěvcích
|
tafna napsal: dik!! jsou to ale jen rovne plechy! jo kdyby mi takhle slo od ruky camaro!!! to by se mi samotnemu libilo :)) ty wole, mazec, zůstal tam vůbec nějakej původní plech??
|
|
|
|
|
tomcat1 napsal:Da sa taketo vyvaranie robit na komercnej baze? Ved zatial co vyvaris jednen vrak, mas opravenych niekolko novych naburanych aut.. to neni vyvarene! je to komplet nove postavene!! jelikos je to pro kamose tak to bude mit zadarmo. jinak se takovato nova kastle prodava za 55tis kč. hd1903:stare tam bude jen palubka ta se mi nechtele delat a byla zdrava viz foto http://img15.imageshack.us/img15/1876/trend007.jpg budu strasne rad az mi to vypadne z dilny!!!!! :))))))))
|
|
|
|
Kategorie: Competition Allies Registrován: 20.03.2009(UTC) Zpráv: 1,333 Bydliště: Šternberk
|
tafna napsal:to neni vyvarene! je to komplet nove postavene!! jelikos je to pro kamose tak to bude mit zadarmo. jinak se takovato nova kastle prodava za 55tis kč. hd1903:stare tam bude jen palubka ta se mi nechtele delat a byla zdrava viz foto http://img15.imageshack.us/img15/1876/trend007.jpg budu strasne rad az mi to vypadne z dilny!!!!! :)))))))) aha no tak to je mazec...asi se tím, živíš, že?
|
|
|
|
|
hd1903 napsal:aha no tak to je mazec...asi se tím, živíš, že? no jsem vyucenej mechanik ale tohle delam radeji. je za tebou vydet kus prace!!!! a jeste kdyz te to bavi! :)))))
|
|
|
|
|
tafna napsal:no jsem vyucenej mechanik ale tohle delam radeji. je za tebou vydet kus prace!!!! a jeste kdyz te to bavi! :))))) jen čuchat ty smrady:-((((ale jsi šikovnej:-)
|
|
|
|
|
hd1903 napsal: jen čuchat ty smrady:-((((ale jsi šikovnej:-)
samozrejme ze si neceho cichnes ale uz to neni takovi jak driv ze se vyvarovali shnilaky autogenem.
|
|
|
|
|
nedavno jsem okukoval to me camaro a dosel jsem k nazoru ze se mi nechce delat lemi na zadnich blatnicich. tak jsem si je nechal privest. behem nekolika dnu by meli byt vypraveny do cech. a jeste jsem k tomu nechal prihodit nove kliky dveri :)))
|
|
|
|
Kategorie: Vůdce smečky Registrován: 28.02.2009(UTC) Zpráv: 8,306 Bydliště: Třebenice (LT)
|
tafna napsal:a jeste jsem k tomu nechal prihodit nove kliky dveri :))) Tak za ty musel bejt ranec :)) |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
Kategorie: Anonymní
|
tafna napsal:nedavno jsem okukoval to me camaro a dosel jsem k nazoru ze se mi nechce delat lemi na zadnich blatnicich. tak jsem si je nechal privest. behem nekolika dnu by meli byt vypraveny do cech.
a jeste jsem k tomu nechal prihodit nove kliky dveri :))) Máš nějaké aktuální fotky? Už dlouho se tu nic neobjevilo.
|
|
|
|
|
xjohny napsal: Tak za ty musel bejt ranec :))
si pis!!! rovnejch 19 dolaru :)) ne ty jsem k tomu vzal kuli tomu ze za nakup pres 170 dolaru byla nejaka sleva.
|
|
|
|
|
Napsal: Jí
Máš nějaké aktuální fotky? Už dlouho se tu nic neobjevilo.
hmmmm uz dlouho jsem na to ani nesahl! furt se seru s tim terenakem ale uz brzy!! Upraveno uživatelem středa 23. září 2009 1:11:18(UTC)
| Důvod úpravy: -
|
|
|
|
Kategorie: Hledá svoje místo Registrován: 01.09.2009(UTC) Zpráv: 23 Bydliště: Chodov
|
tafna napsal: hmmmm uz dlouho jsem na to ani nesahl! furt se seru s tim terenakem ale uz brzy!! Už se těšíme :-))))
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kategorie: Competition Allies Registrován: 02.05.2009(UTC) Zpráv: 348
|
:d/ he he to jsou ostřikovače:d/ Jinak moc fajn práce kdyby to nebylo tak daleko přivezl bych ti svou G20 |
kočka už mňouká teď opravíme nějaky camara nebo majitele |
|
|
|
|
Baronet74 napsal:
:d/ he he to jsou ostřikovače:d/
Jinak moc fajn práce kdyby to nebylo tak daleko přivezl bych ti svou G20
ostrikovace!? tak to me nenapadlo! camaro jsem po ctrnacti dnech vlastnictvi rozebral takze ani nebyl cas zkoumat :)) G20 si nech pekne doma!! :)))
|
|
|
|
|
Co je v tom vlastně za motor. Nevím proč, ale připadá mi to jako 305ka.
|
|
|
|
|
Napsal: Jí Co je v tom vlastně za motor. Nevím proč, ale připadá mi to jako 305ka. To by mě zajímalo, z čeho soudíš. Ty motory jsou naprosto identický na první pohled, jediné co hraje do karet 305ce je to, že je to zrezivělý, protože o to nikdo neměl zájem :)) Jinak je tam opravdu 305, viz http://forum.chevroletca...spx?g=posts&m=56#56. |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Napsal: Jí Nebo na 350ce, který ten šnorchl ke chladiči taky upadnul :-) Myslim, že ta fotka už tu někde byla, ale ta kapalina ostřikovačů nad svodama je zajímavej nápad, asi nahřejvání, když je venku -40°C. Upraveno uživatelem pondělí 5. října 2009 14:45:39(UTC)
| Důvod úpravy: - |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
|
xjohny napsal: Nebo na 350ce, který ten šnorchl ke chladiči taky upadnul :-)
Myslim, že ta fotka už tu někde byla, ale ta kapalina ostřikovačů nad svodama je zajímavej nápad, asi nahřejvání, když je venku -40°C.
Asi s tím moc daleko v horku ještě nejel :-D
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Registrován: 10.08.2009(UTC) Zpráv: 794 Bydliště: Horovice
Blahořečen: 22-krát v 21 příspěvcích
|
To Camaro snad vytahli z more?
|
|
|
|
V tomto fóru nemůžete iniciovat nová témata.
V tomto fóru nemůžete na témata odpovídat.
V tomto fóru nemůžete své zprávy mazat.
V tomto fóru nemůžete své zprávy editovat.
V tomto fóru nemůžete iniciovat průzkumy mínění.
V tomto fóru nemůžete hlasovat v průzkumech mínění.
Soubory cookie:
chevroletcamaro.cz - fórum používá soubory cookie. Pokračováním prohlížení těchto stránek vyjadřujete souhlas s jejich použitím.
Více informací
OK