Kategorie: Competition Allies Registrován: 20.03.2009(UTC) Zpráv: 1,333 Bydliště: Šternberk
Blahořečen: 1-krát v 1 příspěvcích
|
xjohny napsal: Dnes obdržena platba od Okolojedoucího, dokonce to přeťal o jednu korunu :)) Ó děkuji!
Zbývají ještě Cámo a Jířa, abych vám nesebral dávky u odchodu ze sociálky!
to máš na pivo
|
|
|
|
Kategorie: Na dobré cestě Registrován: 07.03.2009(UTC) Views messages in topic : 139 Bydliště: Malé Březno Ústí n.L.
|
|
|
|
|
Kategorie: Vůdce smečky Registrován: 28.02.2009(UTC) Zpráv: 8,306 Bydliště: Třebenice (LT)
Blahořečil: 86-krát Blahořečen: 166-krát v 144 příspěvcích
|
Pochválen buď!! |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
Kategorie: Competition Allies Registrován: 20.03.2009(UTC) Zpráv: 1,333 Bydliště: Šternberk
|
:-)))))))))))))))))) Upraveno uživatelem pátek 24. července 2009 16:32:07(UTC)
| Důvod úpravy: -
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Registrován: 18.03.2009(UTC) Zpráv: 647 Bydliště: Prazak,fujtajxl:)
Blahořečil: 3-krát Blahořečen: 2-krát v 2 příspěvcích
|
xjohny napsal: Dnes obdržena platba od Okolojedoucího, dokonce to přeťal o jednu korunu :)) Ó děkuji!
Zbývají ještě Cámo a Jířa, abych vám nesebral dávky u odchodu ze sociálky!
za námahu:) Pochválen bud!
|
|
|
|
Kategorie: Vůdce smečky Registrován: 28.02.2009(UTC) Zpráv: 8,306 Bydliště: Třebenice (LT)
|
Okolojedouci napsal:za námahu:) Pochválen bud! Dodatečně jsem si všimnul poznámky u platby: "platba za plutonium od okolojedouciho" :-)))))))) Jsem si řikal, že mě poslední dobou asi někdo sleduje. |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
Kategorie: Kandidát smečky Registrován: 14.07.2009(UTC) Zpráv: 213 Bydliště: Praha
Blahořečil: 1-krát
|
xjohny napsal: Dodatečně jsem si všimnul poznámky u platby: "platba za plutonium od okolojedouciho"
:-)))))))) Jsem si řikal, že mě poslední dobou asi někdo sleduje.
platba za plutonium mě fakt hodně pobavila - geniální :)))))))))))
|
|
|
|
Kategorie: Competition Allies Registrován: 28.02.2009(UTC) Zpráv: 778 Bydliště: Střelice u Brna
Blahořečil: 1-krát Blahořečen: 3-krát v 3 příspěvcích
|
xjohny napsal: Dodatečně jsem si všimnul poznámky u platby: "platba za plutonium od okolojedouciho"
:-)))))))) Jsem si řikal, že mě poslední dobou asi někdo sleduje.
:-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDD tak to je gól teda:-D |
HD's coming |
|
|
|
|
Napsal: Cá :-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDD tak to je gól teda:-D Ty se styď, jsi poslední neplatič :)) |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
|
xjohny napsal: Ty se styď, jsi poslední neplatič :))
zabásnout:-)))
|
|
|
|
|
Ne ne, já mu ty prachy seberu až bude zase vycházet ze sociálky :)) |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
Kategorie: Competition Allies Registrován: 28.02.2009(UTC) Zpráv: 778 Bydliště: Střelice u Brna
Blahořečil: 1-krát Blahořečen: 3-krát v 3 příspěvcích
|
xjohny napsal: Ty se styď, jsi poslední neplatič :))
za co platit? |
HD's coming |
|
|
|
|
Napsal: Cá za co platit? Tričko chtěls... nebo jsi mi zaň dával cash na srazu?? |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
Kategorie: Hledá svoje místo Registrován: 01.08.2009(UTC) Zpráv: 37 Bydliště: Pardubice
|
johny o jaký tryčko jde ? mužeš mi hodit odkaz ?
|
|
|
|
|
Limitovaná edice k prvnímu F-Body srazu :-) Budeš si muset asi počkat až na příští rok, na nové tričko... Tady mám bílé, slečna oranžové, na zádech je vytištěn plakát srazu. Projdi si fotogalerie, na který najdeš odkazy v úplně prvním příspěvku: http://forum.chevroletca...lt.aspx?g=posts&t=15Upraveno uživatelem čtvrtek 6. srpna 2009 15:38:20(UTC)
| Důvod úpravy: - |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
|
Dorazila poslední várka triček, některá předám osobně, jiná pošlu pošlou..
Prosím Okolojedoucího a tafnu aby mi poslali adresu přes soukromou zprávu (ikonka PM). Díky |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Registrován: 18.03.2009(UTC) Zpráv: 647 Bydliště: Prazak,fujtajxl:)
|
xjohny napsal:Limitovaná edice k prvnímu F-Body srazu :-) Budeš si muset asi počkat až na příští rok, na nové tričko... Tady mám bílé, slečna oranžové, na zádech je vytištěn plakát srazu. Projdi si fotogalerie, na který najdeš odkazy v úplně prvním příspěvku: http://forum.chevroletca...lt.aspx?g=posts&t=15 jo, dekuju pekne, to sem tam musel bejt zrovna ja s tim xichtem? Jinak ja bych si s dovolenim dojel osobne o vejkendu pokud by to nevadilo a nebude hnusny pocasi. (kurna, a stejne ty kola vypadaj suprove:)
|
|
|
|
|
Hele, vlastně já přes týden dělám v Prahe, tak bychom mohli dát sraza někde tady. Jedeš na ústeckou motorshow? Tam to budu předávat právě Jířoj. |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
xjohny napsal:Hele, vlastně já přes týden dělám v Prahe, tak bychom mohli dát sraza někde tady. Jedeš na ústeckou motorshow? Tam to budu předávat právě Jířoj. nejedu, ale v Práglu budu, tak se můžeme nějak domluvit. Většinou sem od rána do pěti na Chodově, ale neměl by být až takový problém se utrhnout nebo pak někdy večer.
|
|
|
|
|
Okolojedouci napsal:nejedu, ale v Práglu budu, tak se můžeme nějak domluvit. Většinou sem od rána do pěti na Chodově, ale neměl by být až takový problém se utrhnout nebo pak někdy večer. Hm, druhá strana Prahy, ale možná budu nablízku příští týden, tak bychom se kdyžtak dohodli blíž emailem nebo nečim takovym (ICQ, MSN, Skyp) |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Registrován: 01.03.2009(UTC) Zpráv: 1,480 Bydliště: Černilov, Hradec Králové
Blahořečil: 1-krát Blahořečen: 5-krát v 4 příspěvcích
|
tak tricko uz dorazilo! je fajnove ! Dik:d/
|
|
|
|
|
tafna napsal:tak tricko uz dorazilo! je fajnove ! Dik:d/ Super, díky za zprávu. |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
|
|
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
Kategorie: Kandidát smečky Registrován: 12.03.2009(UTC) Zpráv: 295 Bydliště: Brno
Blahořečil: 3-krát Blahořečen: 10-krát v 8 příspěvcích
|
|
|
|
|
V tomto fóru nemůžete iniciovat nová témata.
V tomto fóru nemůžete na témata odpovídat.
V tomto fóru nemůžete své zprávy mazat.
V tomto fóru nemůžete své zprávy editovat.
V tomto fóru nemůžete iniciovat průzkumy mínění.
V tomto fóru nemůžete hlasovat v průzkumech mínění.
Soubory cookie:
chevroletcamaro.cz - fórum používá soubory cookie. Pokračováním prohlížení těchto stránek vyjadřujete souhlas s jejich použitím.
Více informací
OK