Kategorie: Competition Allies Registrován: 20.03.2009(UTC) Zpráv: 1,333 Bydliště: Šternberk
Blahořečen: 1-krát v 1 příspěvcích
|
Napsal: Cá Tímto posledním příspěvkem ukončuji mé téma Cámovo Camaro. Příběh začal před třemi lety, kdy jsem byl naprosto okouzlen krásnými tvary, bublajícím osmiválcem a neutichujícím zvoláváním výfuků. Musel jsem ho mít a co se nestalo koupil jsem ho. V té době jsem neznal mnoho dalších amerik, takže tato volba byla naprosto jasná, musel jsem mít krásnou ameriku a tato podmínka byla opravdu splněna a stal jsem se velice pyšným majitelem mé první ameriky. Byl jsem zaláskován natolik, že jsem ho s tou největší péči pucoval a málem mu i zpíval na dobrou noc. Avšak zamilování mně opustilo právě v době, kdy jsem nahlédl do tajů vozů z USA více. Pravda, nedá se říci, že bych se odmiloval, ale věděl jsem, že Camaro není to pravé ořechové pro mne. Po pár měsících váhání zda opustit Camaro či neopustit Camaro jsem se dostal až k ráznému rychlému finiši. Camaro už nespinká v nové garáži, kde jsem mu chtěl dát další péči a vyšperkovat si ho, aby i Camaro mohlo svědomitě říci, že je na sebe hrdé a dát to okolí najevo svým bublajícím zvukovým projevem. Chtěl jsem, ale mé srdce patří opravdu jinam a snad jsem našel konečně to, co už nikdy neopustím. Nebudu hlásat do všech stran a vykřikovat něco, co ještě nemám, ale třeba toto auto je to pravé, byl bych rád, kdyby bylo, protože loučení s Camarem bylo doslova trpké. Večer mi bylo dosti úzko a smutno.Tu je vidět, jak i k neživým věcěm si člověk vypěstuje emoční závislost, prostě ho má rád. Ale vše smutné a špatné je k něčemu dobré, Camaro mě zavedlo do světa krásných vozů s obrovským duchem, dalo mi zkušenosti a ukázalo mi správnou cestu. Nyní vím, že budu žít bok po boku s amerikou. Jsem rád, že jsem mohl mít Camaro a bylo mi ctí seznámit se s autem, díky kterému jsem poznal hodně dobrých lidí a dalo mi nový směr, kterým půjdu dál a dál jak dlouho to půjde. Chtěl bych tedy poděkovat mému fialovému Camarádovi, že mi dělal společnost a ukázal kudy se v životě dát. Děkuji! Kurńa bys mohl vydat i knížku, jak ti to pěkně jde:-)
|