Vítej poutníče! Pro využití všech možností fóra použij Přihlášení či Registrace.

Notification

Icon
Error

3 stránek<123
Sdílet
Možnosti
K poslední zprávě K první nepřečtené
Offline xjohny  
#51 Odesláno : sobota 22. srpna 2009 23:30:34(UTC)
xjohny

Kategorie: Vůdce smečky

Zpráv: 8,306

Blahořečil: 86-krát
Blahořečen: 166-krát v 144 příspěvcích
Havlas napsal:
Takže Custom po česku. Ale jo špatný to není ale co značky? jak se k tomu staví tady? Půjde to vůbec zlegalizovat?

To bude jen show-car, stejně jako ty hot-rody, takže bez značek.
Camaro se rozskočilo...
Offline hd1903  
#52 Odesláno : neděle 23. srpna 2009 0:48:26(UTC)
hd1903

Kategorie: Competition Allies

Zpráv: 1,333

Blahořečen: 1-krát v 1 příspěvcích
xjohny napsal:

To bude jen show-car, stejně jako ty hot-rody, takže bez značek.

všechno jde, je to o známostech a o prachách....
Offline xjohny  
#53 Odesláno : neděle 23. srpna 2009 11:41:53(UTC)
xjohny

hd1903 napsal:
všechno jde, je to o známostech a o prachách....

No u tohohle oranžovýho bych to možná ještě bral, ale postavit a udržet hot-rod na číslech by musela být echt drahá sranda :)
Camaro se rozskočilo...
Offline wolfow  
#54 Odesláno : neděle 23. srpna 2009 15:56:31(UTC)
wolfow

Kategorie: Člen smečky

Metály: Přispěvatel: Tento uživatel přispěl finančním obnosem na chod tohoto úžasného fóra!
Zpráv: 704

Blahořečil: 1-krát
Čau camarádi! Johny to už shrnul-a já se přidávám že celkem slušná akce! Pěkný bylo i vystoupení Petra Kuchaře a jeho kumpána kteří ty skoky na motorkách maj fakt zmáknutý-někdy to hlava nebrala! 1.místo za zvuk nešlo vyhrát-jelikož Hot rod který má ze svodů jen 2 trumpety průměru transsibiřkého ropovodu prostě nejde přeřvat. 2.místo slušný-byla za to igelitka a v ní galon motorového oleje Delco,kšiltovka Delco a poukázka na slevu při koupi baterie Banner v nějakém obchodu.
Jen 200kč za vstup i pro toho kdo přijel s autem(a ne zrovna zblízka) se mi zdá-z hlediska principu(ne sumy),dost trapné. Ale asi museli zaplatit Kuchaře a Rudu z Ostravy,který to celé moderoval.

PS: Omluva Havlasovi za nedorozumění-ale bylo naspěch,Johny i já-takže příště! Ja nic
Offline Cámo  
#55 Odesláno : neděle 23. srpna 2009 15:59:45(UTC)
Cámo

Zpráv: 778

Blahořečen: 3-krát v 3 příspěvcích
wolfow napsal:
Čau camarádi! Johny to už shrnul-a já se přidávám že celkem slušná akce! Pěkný bylo i vystoupení Petra Kuchaře a jeho kumpána kteří ty skoky na motorkách maj fakt zmáknutý-někdy to hlava nebrala! 1.místo za zvuk nešlo vyhrát-jelikož Hot rod který má ze svodů jen 2 trumpety průměru transsibiřkého ropovodu prostě nejde přeřvat. 2.místo slušný-byla za to igelitka a v ní galon motorového oleje Delco,kšiltovka Delco a poukázka na slevu při koupi baterie Banner v nějakém obchodu.
Jen 200kč za vstup i pro toho kdo přijel s autem(a ne zrovna zblízka) se mi zdá-z hlediska principu(ne sumy),dost trapné. Ale asi museli zaplatit Kuchaře a Rudu z Ostravy,který to celé moderoval.

PS: Omluva Havlasovi za nedorozumění-ale bylo naspěch,Johny i já-takže příště! Ja nic

Jen malá poznámka, Rudy je ze Šternbrku:-)
HD's coming
Offline Marvel  
#56 Odesláno : neděle 23. srpna 2009 16:02:44(UTC)
Marvel

Kategorie: Kandidát smečky

Zpráv: 295

Blahořečil: 3-krát
Blahořečen: 10-krát v 8 příspěvcích
Napsal: Cá Přejít na citovaný příspěvek

No on asi myslel tohodle Rudu ne?
Offline xjohny  
#57 Odesláno : neděle 23. srpna 2009 18:31:01(UTC)
xjohny

wolfow napsal:

No, ono se platí i na akcích pořádaných Petrem Bellem, tj. Luštěnice, Jizbice apod... Ale zase jenom stovka.
Myslim, že jsme platili za ty hezký nerezový hajzle, co tam za rok vyrostly místo loňských ToiToi story (příběh sraček) Ja nic

...a ano, Ruda z Ostravy, resp. z pořadu Na stojáka.

Upraveno uživatelem neděle 23. srpna 2009 18:32:53(UTC)  | Důvod úpravy: -

Camaro se rozskočilo...
Offline Havlas  
#58 Odesláno : neděle 23. srpna 2009 21:02:59(UTC)
Havlas

Kategorie: Na dobré cestě

Zpráv: 139

Pro Wolfa - nebuď tak skromnej, když jsem vás míjel tak dlouho dopředu byl slyšet řev tvého fajráka. No když tak se srazíme v Pelechově.
No a s tím placením mě taky dost nasr. Že zaplatím já no dobře ale že bude muset platit i manželka to mě dostalo. Takže placení za osobu, ne za osádku. Kdyby jsem sebou neměl mladýho co se těšil na auta tak to otočím a jedu pryč.
Offline xjohny  
#59 Odesláno : neděle 23. srpna 2009 21:04:57(UTC)
xjohny

Havlas napsal:
Pro Wolfa - nebuď tak skromnej, když jsem vás míjel tak dlouho dopředu byl slyšet řev tvého fajráka. No když tak se srazíme v Pelechově.
No a s tím placením mě taky dost nasr. Že zaplatím já no dobře ale že bude muset platit i manželka to mě dostalo. Takže placení za osobu, ne za osádku. Kdyby jsem sebou neměl mladýho co se těšil na auta tak to otočím a jedu pryč.

Jo aha, tak to už teda nefér je... Já byl sám, ale taky by mě to pěkně naštvalo. Dáš 1700 za benzín aby ses jim tam vůbec ukázal a pak ještě za rodinu zaplatit 600?? Nasr..

A to jsem jim ještě férově šel extra zaplatit, protože jsem se tam protáhnul zadarmo uvnitř kolony, která jela zrovna spanilku Doprrr Doprrr
Camaro se rozskočilo...
Offline hd1903  
#60 Odesláno : neděle 23. srpna 2009 22:46:18(UTC)
hd1903

xjohny napsal:

No u tohohle oranžovýho bych to možná ještě bral, ale postavit a udržet hot-rod na číslech by musela být echt drahá sranda :)

Jo to asi jo a to by asi nikdo nadal....tuning to ještě ale takovou brutalitu jak hot rod...
Offline hd1903  
#61 Odesláno : neděle 23. srpna 2009 22:48:48(UTC)
hd1903

wolfow napsal:

200 za vstup....jen tak Držková byla vstupné dobrovolné a ameriky v Brně u Olympie taky vstupné dobrovolné....tak tam na vás v čechách nějak rejžujou:-))))))))))))
Offline hd1903  
#62 Odesláno : neděle 23. srpna 2009 22:49:34(UTC)
hd1903

Šternberku hombre [-o&lt; [-o&lt; [-o&lt;
Offline wolfow  
#63 Odesláno : neděle 23. srpna 2009 23:01:55(UTC)
wolfow

Metály: Přispěvatel: Tento uživatel přispěl finančním obnosem na chod tohoto úžasného fóra!

hd1903 napsal:

200 za vstup....jen tak Držková byla vstupné dobrovolné a ameriky v Brně u Olympie taky vstupné dobrovolné....tak tam na vás v čechách nějak rejžujou:-))))))))))))

V Hr.Týnci bylo taky vstupné dobrovolné a ještě jsi dostal igelitku s reklamníma předmětama a malý pohárek se štítkem a datumem jako vzpomínku-milé! Je to asi holt o sponzoringu který někde holt umí zajistit a někde sedřou i chudáky co šetří na celolak z kůže....Slinttt
Offline hd1903  
#64 Odesláno : neděle 23. srpna 2009 23:18:49(UTC)
hd1903

wolfow napsal:

V Hr.Týnci bylo taky vstupné dobrovolné a ještě jsi dostal igelitku s reklamníma předmětama a malý pohárek se štítkem a datumem jako vzpomínku-milé! Je to asi holt o sponzoringu který někde holt umí zajistit a někde sedřou i chudáky co šetří na celolak z kůže....Slinttt

Mě to spíš hodně překvapilo, že to bylo dobrovolné....jsem zvyklej na různé vstupné, běžně platím i 1500 kč na našich i zahraničních akcích, ale nikdy jsem to nějak neřešil je to hold koníček, kterej něco stojí
Offline wolfow  
#65 Odesláno : neděle 23. srpna 2009 23:52:41(UTC)
wolfow

hd1903 napsal:

Mě to spíš hodně překvapilo, že to bylo dobrovolné....jsem zvyklej na různé vstupné, běžně platím i 1500 kč na našich i zahraničních akcích, ale nikdy jsem to nějak neřešil je to hold koníček, kterej něco stojí

Jak říkám je to o sponzorech... Kdo je sežene je borec. Pak se mu tam budou lidi vracet. Kdo je nesežene-nasadí cenu-poplatí pronájem a nějaký to křoví a bud vydělá nebo prodělá. Myslím že komorní akce typu 1.F-Body Session jsou nejlepší,protože si nikdo na nic nehraje a je to o pohodě. Kdy uděláme tedy tu druhou slezinu-a ukončíme sezonu? Má nabídka stále platí(místa dost...).Hurraa
Offline Cámo  
#66 Odesláno : pondělí 24. srpna 2009 0:00:37(UTC)
Cámo

Zpráv: 778

Blahořečen: 3-krát v 3 příspěvcích
wolfow napsal:

Jak říkám je to o sponzorech... Kdo je sežene je borec. Pak se mu tam budou lidi vracet. Kdo je nesežene-nasadí cenu-poplatí pronájem a nějaký to křoví a bud vydělá nebo prodělá. Myslím že komorní akce typu 1.F-Body Session jsou nejlepší,protože si nikdo na nic nehraje a je to o pohodě. Kdy uděláme tedy tu druhou slezinu-a ukončíme sezonu? Má nabídka stále platí(místa dost...).Hurraa

Pro ukončení sezony jsem pro:-) klidně můžu vzít Rudyho na korbu:-))))
HD's coming
Offline xjohny  
#67 Odesláno : pondělí 24. srpna 2009 0:47:55(UTC)
xjohny

Jsem pro, můžeme klidně u tebe :)) Viděl bych to na říjen-listoprd, dle počáska...? Zde nová rubrika :-)
Camaro se rozskočilo...
Offline hd1903  
#68 Odesláno : pondělí 24. srpna 2009 17:29:48(UTC)
hd1903

Pro ukončení sezony jsem pro:-) klidně můžu vzít Rudyho na korbu:-))))

No super:-)))naložím tam haryka a jedem:-)))))))
Uživatelé, kteří si prohlížejí toto téma
Guest (14)
3 stránek<123
V tomto fóru nemůžete iniciovat nová témata.
V tomto fóru nemůžete na témata odpovídat.
V tomto fóru nemůžete své zprávy mazat.
V tomto fóru nemůžete své zprávy editovat.
V tomto fóru nemůžete iniciovat průzkumy mínění.
V tomto fóru nemůžete hlasovat v průzkumech mínění.