Kategorie: Člen smečky Registrován: 18.03.2009(UTC) Zpráv: 647 Bydliště: Prazak,fujtajxl:)
Blahořečil: 3-krát Blahořečen: 2-krát v 2 příspěvcích
|
Napsal: Cá kolektivní introkopulanti = z m r d i :-DDDDD jasně chápu:-) ale nějak se jim musí dát najevo, že jsou blázni a že takhle si ty poplatky prostě nezaslouží
problem je, ze kdyz udelas bordel, tak budes mit akorat vetsi problemy. Je to banda curaku.
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Registrován: 18.03.2009(UTC) Zpráv: 647 Bydliště: Prazak,fujtajxl:)
Blahořečil: 3-krát Blahořečen: 2-krát v 2 příspěvcích
|
Okolojedouci napsal: problem je, ze kdyz udelas bordel, tak budes mit akorat vetsi problemy. Je to banda curaku.
hihi, ten legracni prevod pravdivych slov na slusne je prima...banda c.u.r.a.k.u.
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Registrován: 01.03.2009(UTC) Zpráv: 1,480 Bydliště: Černilov, Hradec Králové
Blahořečil: 1-krát Blahořečen: 5-krát v 4 příspěvcích
|
jak jste se bavili o tech hotrodech ze by to bylo slozite prihlasit to na znacky. tak se podivejte na toto! mohl bych to mit za velice slusnou cenu na bylejch znackach a vsechno legal zapsane v TP !
|
|
|
|
Kategorie: Competition Allies Registrován: 28.02.2009(UTC) Zpráv: 778 Bydliště: Střelice u Brna
Blahořečil: 1-krát Blahořečen: 3-krát v 3 příspěvcích
|
tafna napsal:jak jste se bavili o tech hotrodech ze by to bylo slozite prihlasit to na znacky. tak se podivejte na toto! mohl bych to mit za velice slusnou cenu na bylejch znackach a vsechno legal zapsane v TP ! hmm, prozraď co za to:-) |
HD's coming |
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Registrován: 01.03.2009(UTC) Zpráv: 1,480 Bydliště: Černilov, Hradec Králové
|
Napsal: Cá hmm, prozraď co za to:-)
pry sto za auto. a neco za papiry. skoda ze jsem to nevedel nez jsem koupil camaro :))
|
|
|
|
Kategorie: Competition Allies Registrován: 28.02.2009(UTC) Zpráv: 778 Bydliště: Střelice u Brna
|
tafna napsal: pry sto za auto. a neco za papiry. skoda ze jsem to nevedel nez jsem koupil camaro :)) mňo:-) a více fotek by nebylo? |
HD's coming |
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Metály: Registrován: 22.03.2009(UTC) Zpráv: 704 Bydliště: Haratice p...l světa...
Blahořečil: 1-krát
|
http://img230.imageshack.us/img230/1081/ds3q.jpg Chlapi potřebuju sehnat někde tu žaluzii na zadní okno na Pontiaca! Nevíte někdo o něčem? Pomalu musím začít shánět věci na zimní akci "CELOLAK". Odkaz na samolepky mám od Davida. Ted ještě tu žaluzii,peníze a můžem!!!
|
|
|
|
Kategorie: Vůdce smečky Registrován: 28.02.2009(UTC) Zpráv: 8,306 Bydliště: Třebenice (LT)
Blahořečil: 86-krát Blahořečen: 166-krát v 144 příspěvcích
|
Podle všeho se tomu řiká "window louvers". Tady jsem třeba jedny našel. |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Metály: Registrován: 22.03.2009(UTC) Zpráv: 704 Bydliště: Haratice p...l světa...
|
xjohny napsal:Podle všeho se tomu řiká "window louvers". Tady jsem třeba jedny našel. Aha-no vidíš! Ty jsi rychlý! Podle všeho soudím,že Pontiac a Camaro mají stejné zadní okno! A taky na dalších fotkách je vidět výrobce CRAGAR! Třeba by se dala sehnat i nová. Kdo ví v jakém stavu by přišla tato jetá... Díky moc! Aspon vím jak se tomu anglicky říká!!!!
|
|
|
|
Kategorie: Vůdce smečky Registrován: 28.02.2009(UTC) Zpráv: 8,306 Bydliště: Třebenice (LT)
|
wolfow napsal:Aha-no vidíš! Ty jsi rychlý! Podle všeho soudím,že Pontiac a Camaro mají stejné zadní okno! A taky na dalších fotkách je vidět výrobce CRAGAR! Třeba by se dala sehnat i nová. Kdo ví v jakém stavu by přišla tato jetá... Díky moc! Aspon vím jak se tomu anglicky říká!!!! Tyto nová těžko, leda nikdy nepoužitá. "Cragar stopped making these in the early 80's." |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
|
xjohny napsal: Tyto nová těžko, leda nikdy nepoužitá.
"Cragar stopped making these in the early 80's."
Česky je to-že už to přestali vyrábět??? Ku-va!!! No tak to asi budeme muset skočit do téhle... Co myslíš,ještě počkat-nebo jí vzít?
|
|
|
|
|
wolfow napsal:Česky je to-že už to přestali vyrábět??? Ku-va!!! No tak to asi budeme muset skočit do téhle... Co myslíš,ještě počkat-nebo jí vzít? Cragar už je nevyrábí no. Já bych ještě sečkal, třeba se vokážou lepší. |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
Kategorie: Anonymní
Blahořečen: 1-krát v 1 příspěvcích
|
Bez ní je to hezčí... ;-)
|
|
|
|
Kategorie: Competition Allies Registrován: 20.03.2009(UTC) Zpráv: 1,333 Bydliště: Šternberk
|
wolfow napsal:http://img230.imageshack.us/img230/1081/ds3q.jpg Chlapi potřebuju sehnat někde tu žaluzii na zadní okno na Pontiaca! Nevíte někdo o něčem? Pomalu musím začít shánět věci na zimní akci "CELOLAK". Odkaz na samolepky mám od Davida. Ted ještě tu žaluzii,peníze a můžem!!! To je hnus, tobě se top fakt líbí???[-o< [-o<
|
|
|
|
Kategorie: Competition Allies Registrován: 20.03.2009(UTC) Zpráv: 1,333 Bydliště: Šternberk
|
tafna napsal:jak jste se bavili o tech hotrodech ze by to bylo slozite prihlasit to na znacky. tak se podivejte na toto! mohl bych to mit za velice slusnou cenu na bylejch znackach a vsechno legal zapsane v TP ! A tak to víš, že se dají sehnat papíry, ale nevím jak by se to fízlům líbilo:-)))))))))))))papíry třeba na ford fiestu:-)))))))))nebo co to má zač...
|
|
|
|
|
Napsal: Jí Bez ní je to hezčí... ;-) Ne ne Jířo... Hele-černý Bandit,černá targa,černá žaluzie,extra vyleštěná chromová kola.... Už mám vizi a nenechám si to vymluvit. Pak už chybí jen černé Tanga!!!:d/
|
|
|
|
Kategorie: Anonymní
|
wolfow napsal:
Ne ne Jířo... Hele-černý Bandit,černá targa,černá žaluzie,extra vyleštěná chromová kola.... Už mám vizi a nenechám si to vymluvit. Pak už chybí jen černé Tanga!!!:d/
To možná jo... Ale teď k té zlaté se to k tomu nehodí :-)
|
|
|
|
|
Napsal: Jí
JASNÝ-VŽDYŤ Říkám-sháním to dopředu,kvůli celolaku,aby to pak nebylo na poslední chvíli! No,a kdyby se mi to nelíbilo-sundáme-prodáme. No problem.
|
|
|
|
|
Napsal: Jí
ty Tanga?:-) |
HD's coming |
|
|
|
|
hd1903 napsal: A tak to víš, že se dají sehnat papíry, ale nevím jak by se to fízlům líbilo:-)))))))))))))papíry třeba na ford fiestu:-)))))))))nebo co to má zač...
vsak rikam!!! vsechno legalni prestavba!!!!!! policajti by si rvali vlasi :)))
|
|
|
|
|
tafna napsal: vsak rikam!!! vsechno legalni prestavba!!!!!! policajti by si rvali vlasi :))) No tak víceméně čistá cesta je homologace, což je ale docela drahá sranda pokud se jedná o jeden kus. Ale takovej podobnej příklad může být Kaipan. Ovšem dost pochybuju, že hot-rod bude splňovat bezpečnostní kritéria. O rat-rodu už vůbec nemluvě :-D |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
tafna napsal: vsak rikam!!! vsechno legalni prestavba!!!!!! policajti by si rvali vlasi :))) žádál jako o schválení stavby?? to musel být ranec, prej snad musíš dodat dva kusy a jeden zešrotují na testy....žádná prdel.
|
|
|
|
|
No si taky myslim, že to musí projít něčím jako crash-test. No chtěl bych vidět tu pasivní bezpečnost u rat-rodu, kterej má sotva pásy :))) |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
|
pry je to prestavba na dvomistne cabrio a byla delana uz pred mnoha lety. nevim jak moc to bylo prisne po revoluci ci jakym kouzlem to dokazali ale je to tak.
|
|
|
|
V tomto fóru nemůžete iniciovat nová témata.
V tomto fóru nemůžete na témata odpovídat.
V tomto fóru nemůžete své zprávy mazat.
V tomto fóru nemůžete své zprávy editovat.
V tomto fóru nemůžete iniciovat průzkumy mínění.
V tomto fóru nemůžete hlasovat v průzkumech mínění.
Soubory cookie:
chevroletcamaro.cz - fórum používá soubory cookie. Pokračováním prohlížení těchto stránek vyjadřujete souhlas s jejich použitím.
Více informací
OK