chevroletcamaro.cz - fórum
»
Jiné
»
Bazar
»
Camara a Firebirdy na prodej
Kategorie: Competition Allies Registrován: 28.02.2009(UTC) Zpráv: 778 Bydliště: Střelice u Brna
Blahořečil: 1-krát Blahořečen: 3-krát v 3 příspěvcích
|
hd1903 napsal:že bych taky prodal camaro áá jé to jsem něco způsobil:-) |
HD's coming |
|
|
|
Kategorie: Competition Allies Registrován: 20.03.2009(UTC) Zpráv: 1,333 Bydliště: Šternberk
Blahořečen: 1-krát v 1 příspěvcích
|
Napsal: Cá áá jé to jsem něco způsobil:-)
:-)))))))))))))))neboj nezpůsobil, jen jsem uvažoval o tom Fordu, asi se tam stavím omrknout ho, už jsi ani moc nepomatuji, jak vypadal..
|
|
|
|
Kategorie: Competition Allies Registrován: 28.02.2009(UTC) Zpráv: 778 Bydliště: Střelice u Brna
|
hd1903 napsal: :-)))))))))))))))neboj nezpůsobil, jen jsem uvažoval o tom Fordu, asi se tam stavím omrknout ho, už jsi ani moc nepomatuji, jak vypadal..
no ten Fjord je pěkné auto o tom žádná, ale je to Fjord:-) Fordem tam a pješki spátki.. |
HD's coming |
|
|
|
Kategorie: Competition Allies Registrován: 20.03.2009(UTC) Zpráv: 1,333 Bydliště: Šternberk
|
Napsal: Cá no ten Fjord je pěkné auto o tom žádná, ale je to Fjord:-) Fordem tam a pješki spátki..
myslíš??já myslím, že ty staré kraksny se serou všechny stejně:-))))ale ta korba to se může jít el camino zahrabat...na forda bych naložil i můj hadraplán [-o< [-o<
|
|
|
|
|
hd1903 napsal: myslíš??já myslím, že ty staré kraksny se serou všechny stejně:-))))ale ta korba to se může jít el camino zahrabat...na forda bych naložil i můj hadraplán [-o< [-o<
však to nemám na vožení cihel nebo hadraplánů:-) |
HD's coming |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
:-D asi jo, musím se s nima domluvit |
HD's coming |
|
|
|
|
Napsal: Cá :-D asi jo, musím se s nima domluvit
psal jsem ivošovi, at ti dá zajmavou cenu, tak snad ti trocha sleví
|
|
|
|
|
hd1903 napsal:psal jsem ivošovi, at ti dá zajmavou cenu, tak snad ti trocha sleví :-) Dík:-) ale to nemusí být, Ivoš je férovej člověk a dalo by se s ním určitě nějak domluvit... |
HD's coming |
|
|
|
|
Napsal: Cá :-) Dík:-) ale to nemusí být, Ivoš je férovej člověk a dalo by se s ním určitě nějak domluvit...
jj vím, jen jsem ho naťukl:-)
|
|
|
|
|
Napsal: Cá :-) Dík:-) ale to nemusí být, Ivoš je férovej člověk a dalo by se s ním určitě nějak domluvit...
jj vím, jen jsem ho naťukl:-)
|
|
|
|
|
hd1903 napsal: jj vím, jen jsem ho naťukl:-)
tož díky:-) Oznamuji, že dnes "mé" Camaro opustilo garáž a už spinká jinde, vyzívám všechny nechť zanechají zde slova, jenž jsou nám tolik božská a uctíme tak památku fialového Cámova Camara!: Pochválen buď! |
HD's coming |
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Metály: Registrován: 22.03.2009(UTC) Zpráv: 704 Bydliště: Haratice p...l světa...
Blahořečil: 1-krát
|
Napsal: Cá tož díky:-) Oznamuji, že dnes "mé" Camaro opustilo garáž a už spinká jinde, vyzívám všechny nechť zanechají zde slova, jenž jsou nám tolik božská a uctíme tak památku fialového Cámova Camara!: Pochválen buď!
Pochválen buď pan Camaro vínový a nechť je mu asfalt pod koly pevným a nechť jeho nový pastýř nikdy jej neuvrhne v nemilost a utrpení způsobené nedostatkem (paliva,peněz,chuti,atd atd...) Amen!
|
|
|
|
Kategorie: Kandidát smečky Registrován: 12.03.2009(UTC) Zpráv: 295 Bydliště: Brno
Blahořečil: 3-krát Blahořečen: 10-krát v 8 příspěvcích
|
Napsal: Cá tož díky:-) Oznamuji, že dnes "mé" Camaro opustilo garáž a už spinká jinde, vyzívám všechny nechť zanechají zde slova, jenž jsou nám tolik božská a uctíme tak památku fialového Cámova Camara!: Pochválen buď!
In nomine patri.... nechť je mu asfalt lehký[-o< To auto bylo parádní, a ať je to nový ještě lepší Pochválen buď!
|
|
|
|
|
Marvel napsal:In nomine patri.... nechť je mu asfalt lehký[-o< To auto bylo parádní, a ať je to nový ještě lepší Pochválen buď!
|
|
|
|
|
Zítra si zřejmě jedu pro El Camino, tak buď Rudy nachystanej, že budu volat a stavím se na otočku:-) tak kolem 17.00 dorazím do Ostravy a kolem 19:00 bych se stavil...ju? |
HD's coming |
|
|
|
|
Napsal: Cá Zítra si zřejmě jedu pro El Camino, tak buď Rudy nachystanej, že budu volat a stavím se na otočku:-) tak kolem 17.00 dorazím do Ostravy a kolem 19:00 bych se stavil...ju? Super, stav se to budu určo doma, vem to přes Opavu, je tam pěkná cesta...telefon na mě máš ne? Upraveno uživatelem čtvrtek 27. srpna 2009 0:32:39(UTC)
| Důvod úpravy: -
|
|
|
|
|
hd1903 napsal: Super, stav se to budu určo doma, vem to přes Opavu, je tam pěkná cesta...telefon na mě máš ne?
jasan mám na tebe founa...brnknu... |
HD's coming |
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Metály: Registrován: 22.03.2009(UTC) Zpráv: 704 Bydliště: Haratice p...l světa...
|
Napsal: Cá jasan mám na tebe founa...brnknu...
Tak šťastné pořízení! A pozdravuj Ivouše-že Pontiac funguje skvěle a zadní náprava vč.listaků je po G.O. Že mu ještě jednou děkuju. Pochválen Buď!
|
|
|
|
Kategorie: Kandidát smečky Registrován: 14.07.2009(UTC) Zpráv: 213 Bydliště: Praha
|
Napsal: Cá jasan mám na tebe founa...brnknu...
opovaž se neudělat nějaký fotky :d/ a video taky - dej to please někam na skouknutí co nejdřív - hrozně se na to těším/e
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Registrován: 01.03.2009(UTC) Zpráv: 1,480 Bydliště: Černilov, Hradec Králové
Blahořečil: 1-krát Blahořečen: 5-krát v 4 příspěvcích
|
Daawid napsal:opovaž se neudělat nějaký fotky :d/ a video taky - dej to please někam na skouknutí co nejdřív - hrozně se na to těším/e video samozrejme s burnoutem :)) Upraveno uživatelem čtvrtek 27. srpna 2009 18:35:29(UTC)
| Důvod úpravy: -
|
|
|
|
Kategorie: Vůdce smečky Registrován: 28.02.2009(UTC) Zpráv: 8,306 Bydliště: Třebenice (LT)
Blahořečil: 86-krát Blahořečen: 166-krát v 144 příspěvcích
|
Hm, chci ho vidět borca, než se naučí burnoutit s manuálem, obzvlášť s těma jeho medvědíma nohama :)) |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
Kategorie: Anonymní
|
xjohny napsal:Hm, chci ho vidět borca, než se naučí burnoutit s manuálem, obzvlášť s těma jeho medvědíma nohama :)) Pata špička.... :-)
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kategorie: Anonymní
|
Opačně. Nejdříve ho musíš zabrzdit a pak rozhrabat. Takže nejdřív pata a pak špička.
|
|
|
|
chevroletcamaro.cz - fórum
»
Jiné
»
Bazar
»
Camara a Firebirdy na prodej
V tomto fóru nemůžete iniciovat nová témata.
V tomto fóru nemůžete na témata odpovídat.
V tomto fóru nemůžete své zprávy mazat.
V tomto fóru nemůžete své zprávy editovat.
V tomto fóru nemůžete iniciovat průzkumy mínění.
V tomto fóru nemůžete hlasovat v průzkumech mínění.
Soubory cookie:
chevroletcamaro.cz - fórum používá soubory cookie. Pokračováním prohlížení těchto stránek vyjadřujete souhlas s jejich použitím.
Více informací
OK