chevroletcamaro.cz - fórum
»
Jiné
»
Bazar
»
Camara a Firebirdy na prodej
Kategorie: Kandidát smečky Registrován: 14.07.2009(UTC) Zpráv: 213 Bydliště: Praha
Blahořečil: 1-krát
|
tafna napsal: video samozrejme s burnoutem :)) dobrá bestie :-)
|
|
|
|
Kategorie: Competition Allies Registrován: 20.03.2009(UTC) Zpráv: 1,333 Bydliště: Šternberk
Blahořečen: 1-krát v 1 příspěvcích
|
Napsal: Jí
Opačně. Nejdříve ho musíš zabrzdit a pak rozhrabat. Takže nejdřív pata a pak špička.
jsi mě nepochopil, nevadí,....pomatuješ na básníky a na Huga, už??? Upraveno uživatelem pátek 28. srpna 2009 12:37:24(UTC)
| Důvod úpravy: -
|
|
|
|
Kategorie: Competition Allies Registrován: 20.03.2009(UTC) Zpráv: 1,333 Bydliště: Šternberk
|
Napsal: Cá jasan mám na tebe founa...brnknu...
Copak brachu, držíš smutek??....[-o<
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Registrován: 29.04.2009(UTC) Zpráv: 762 Bydliště: Praha/Pribram
Blahořečil: 155-krát Blahořečen: 9-krát v 9 příspěvcích
|
|
|
|
|
Kategorie: Anonymní
|
Tak co ten Cámovo šutr? (EL Camínek)
|
|
|
|
|
Ahá... teď už chápu
|
|
|
|
|
Napsal: Jí Tak co ten Cámovo šutr? (EL Camínek) ....cáma to nevzal [-o< [-o< [-o< ...ale psstttt Upraveno uživatelem pátek 28. srpna 2009 13:43:05(UTC)
|
|
|
|
|
hd1903 napsal:....cáma to nevzal [-o< [-o< [-o< ...ale psstttt Jak to? Mě to můžeš říct... Já to nikde nepovím
|
|
|
|
Kategorie: Vůdce smečky Registrován: 28.02.2009(UTC) Zpráv: 8,306 Bydliště: Třebenice (LT)
Blahořečil: 86-krát Blahořečen: 166-krát v 144 příspěvcích
|
hd1903 napsal:....cáma to nevzal [-o< [-o< [-o< ...ale psstttt Cože??? |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
|
Ivoš mu slevnil dokonce na 180 tis. !!!!!.....nevím Cámovi se prej nezdálo, že na tom je nějaká práce..kuwa to je snad na každém autě..ale nic proti Cámovi, je to jen jeho rozhodnutí...já jen píšu co mi řekl Ivoš. Auto jsem také viděl, šak ostatně i Wolwov...
|
|
|
|
Kategorie: Kandidát smečky Registrován: 14.07.2009(UTC) Zpráv: 213 Bydliště: Praha
|
hd1903 napsal:....cáma to nevzal [-o< [-o< [-o< ...ale psstttt WTF? co s tím bylo? to mě zajímá proč to nevzal
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Metály: Registrován: 22.03.2009(UTC) Zpráv: 704 Bydliště: Haratice p...l světa...
|
Ty wole! Co se děje? co se děje? Vždyt to byl(alespon podle mne) luxusní kousek! Aspon tenhle model!!! Ostatní Camina nemají tak ušlechtilý čumáky a prdele jako tahle "79"!!!!! A honem-s pravdou ven!!! Tu cenu to určitě mělo,i kdyby na tom byla hromada práce-ostatně jako na každým kousku ze 70.let!
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Registrován: 29.04.2009(UTC) Zpráv: 762 Bydliště: Praha/Pribram
Blahořečil: 155-krát Blahořečen: 9-krát v 9 příspěvcích
|
..když je řeč o Caminu, tohle je k mání na Mobile, za 9999EU a má prý 500PS! Upraveno uživatelem pátek 28. srpna 2009 23:27:01(UTC)
|
|
|
|
|
Napsal: Cá jasan mám na tebe founa...brnknu...
Cámo ty se s náma už nebavíš???????
|
|
|
|
Kategorie: Vůdce smečky Registrován: 28.02.2009(UTC) Zpráv: 8,306 Bydliště: Třebenice (LT)
|
hd1903 napsal:Cámo ty se s náma už nebavíš??????? Cámo už letí směr Řecko :-) Prostě se s Ivem nedohodl a to auto se mu moc nezdálo, ani za ty peníze no... |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
|
xjohny napsal: Cámo už letí směr Řecko :-)
Prostě se s Ivem nedohodl a to auto se mu moc nezdálo, ani za ty peníze no...
...za ty nakoupí žádné camino....možná vrak, tys to auto asi neviděl co?
|
|
|
|
|
Já ne... ale což, jsou to jeho prašule a jeho rozhodnutí, tak ať si s nima počne, co uzná za nejvhodnější. to každopádně... Upraveno uživatelem neděle 30. srpna 2009 20:08:13(UTC)
| Důvod úpravy: - |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Daawid napsal:http://www.sportovnivozy.cz/index.php?auto=chevrolet-camaro&idvyrb=6712&akce=detail&fotoZobraz=vse Docela silnej pětilitr, by mě zajímalo, jestli si to ti majitelé opravdu někde nechávaj změřit nebo to jen odhadujou, podle toho co tam nainstalujou :-) Chybí tomu konzole, ten prezervativ pod řadičkou vypadá fakt blbě :) Ten interiér bude nejspíš komplet přečalouněný. |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Registrován: 01.03.2009(UTC) Zpráv: 1,480 Bydliště: Černilov, Hradec Králové
Blahořečil: 1-krát Blahořečen: 5-krát v 4 příspěvcích
|
xjohny napsal: Docela silnej pětilitr, by mě zajímalo, jestli si to ti majitelé opravdu někde nechávaj změřit nebo to jen odhadujou, podle toho co tam nainstalujou :-)
Chybí tomu konzole, ten prezervativ pod řadičkou vypadá fakt blbě :) Ten interiér bude nejspíš komplet přečalouněný.
ma to dokonce i seriove svody! a to calouneni je nehesky udelane! Za ty prachy docela pěkné auto, ne druhou stranu ne? Upraveno uživatelem pondělí 31. srpna 2009 13:33:30(UTC)
|
|
|
|
|
xjohny napsal: Docela silnej pětilitr, by mě zajímalo, jestli si to ti majitelé opravdu někde nechávaj změřit nebo to jen odhadujou, podle toho co tam nainstalujou :-)
Chybí tomu konzole, ten prezervativ pod řadičkou vypadá fakt blbě :) Ten interiér bude nejspíš komplet přečalouněný.
Hlavně je to obouchaný jak píšťalka.
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Registrován: 18.03.2009(UTC) Zpráv: 647 Bydliště: Prazak,fujtajxl:)
Blahořečil: 3-krát Blahořečen: 2-krát v 2 příspěvcích
|
argh, ta šprcka na páce je fakt příšerná. Jinak ale jo, za ty prachy mi to, takhle z tech fotek(coz zas tolik nerekne) prijde ok.
|
|
|
|
|
hd1903 napsal: ...za ty nakoupí žádné camino....možná vrak, tys to auto asi neviděl co?
Ivošovo El Camino je již prodané...a za více než byl ochoten to dát cámovi...
|
|
|
|
Kategorie: Hledá svoje místo Registrován: 01.09.2009(UTC) Zpráv: 23 Bydliště: Chodov
|
Ahoj kluci, rád bych se přidal k vám jako new camarád :-) Je šance sehnat nějaký slušný kousek Camara od roku 78...kolem ceny cca 200tisíc? Přecijen máte širší rozhled, když už tyto krasavce vlastníte. Ještě bych prosil o radu, co vše bych musel podstoupit, kdybych Camaro přivez z NDR....pardon...z D :-)
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Registrován: 18.03.2009(UTC) Zpráv: 647 Bydliště: Prazak,fujtajxl:)
Blahořečil: 3-krát Blahořečen: 2-krát v 2 příspěvcích
|
Kaabo napsal:Ahoj kluci, rád bych se přidal k vám jako new camarád :-) Je šance sehnat nějaký slušný kousek Camara od roku 78...kolem ceny cca 200tisíc? Přecijen máte širší rozhled, když už tyto krasavce vlastníte. Ještě bych prosil o radu, co vše bych musel podstoupit, kdybych Camaro přivez z NDR....pardon...z D :-) Do 200 imho v klidu. A z NDR...tak akorat dovoz a papiry/testace, jinak me nic moc nenapada, ale mam mizernou pamet:) Proc od 78? Plastikovej naraznik ci co? A samozrejme...ahoj:) Upraveno uživatelem středa 2. září 2009 12:13:45(UTC)
|
|
|
|
chevroletcamaro.cz - fórum
»
Jiné
»
Bazar
»
Camara a Firebirdy na prodej
V tomto fóru nemůžete iniciovat nová témata.
V tomto fóru nemůžete na témata odpovídat.
V tomto fóru nemůžete své zprávy mazat.
V tomto fóru nemůžete své zprávy editovat.
V tomto fóru nemůžete iniciovat průzkumy mínění.
V tomto fóru nemůžete hlasovat v průzkumech mínění.
Soubory cookie:
chevroletcamaro.cz - fórum používá soubory cookie. Pokračováním prohlížení těchto stránek vyjadřujete souhlas s jejich použitím.
Více informací
OK