chevroletcamaro.cz - fórum
»
Jiné
»
Bazar
»
Camara a Firebirdy na prodej
Kategorie: Člen smečky Registrován: 29.04.2009(UTC) Zpráv: 762 Bydliště: Praha/Pribram
Blahořečil: 155-krát Blahořečen: 9-krát v 9 příspěvcích
|
Hmm, to je ale pěknej balík, za takovou Chevelle! Nedávno jsem koupil nějaký český 2-měsíčník o veteránech právě kvůli ní a Cougaru Eliminator /články o nich byly samozřejmě přejatý, ale pěkně napsaný/. Mělo by to být ještě na stáncích
|
|
|
|
Kategorie: Competition Allies Registrován: 28.02.2009(UTC) Zpráv: 778 Bydliště: Střelice u Brna
Blahořečil: 1-krát Blahořečen: 3-krát v 3 příspěvcích
|
Zdarec chlapi! Zdravím Vás ze slunného řecka...máme tady 35 stupňů,bez mraku:-) jo apropo, jestli někdo uvažuje o návštěvě Modré ústřice, nechť navštíví ostrov Mykonos:-) tam je zhruba 95% čtyřprocentních lidí z celé populace, naštěstí jsem tam byl jen jeden den, ale můžu Vám říct, že sem se pěkně bál...fujfuj Jinak věc El Camino, prostě se mi to rozleželo v hlavě a nekoupil to, celá věda... Upraveno uživatelem pátek 4. září 2009 18:39:37(UTC)
| Důvod úpravy: - |
HD's coming |
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Registrován: 18.03.2009(UTC) Zpráv: 647 Bydliště: Prazak,fujtajxl:)
Blahořečil: 3-krát Blahořečen: 2-krát v 2 příspěvcích
|
Napsal: Cá Zdarec chlapi! Zdravím Vás ze slunného řecka...máme tady 35 stupňů,bez mraku:-) jo apropo, jestli někdo uvažuje o návštěvě Modré ústřice, nechť navštíví ostrov Mykonos:-) tam je zhruba 95% čtyřprocentních lidí z celé populace, naštěstí jsem tam byl jen jeden den, ale můžu Vám říct, že sem se pěkně bál...fujfuj
Jinak věc El Camino, prostě se mi to rozleželo v hlavě a nekoupil to, celá věda... 95%? Takže po návratu bude taková legrační klátivá chůze? Kdyžtak natoč ňáký holky :-P Rudlík už má koupenou letenku?
|
|
|
|
Kategorie: Competition Allies Registrován: 20.03.2009(UTC) Zpráv: 1,333 Bydliště: Šternberk
Blahořečen: 1-krát v 1 příspěvcích
|
Napsal: Cá Zdarec chlapi! Zdravím Vás ze slunného řecka...máme tady 35 stupňů,bez mraku:-) jo apropo, jestli někdo uvažuje o návštěvě Modré ústřice, nechť navštíví ostrov Mykonos:-) tam je zhruba 95% čtyřprocentních lidí z celé populace, naštěstí jsem tam byl jen jeden den, ale můžu Vám říct, že sem se pěkně bál...fujfuj
Jinak věc El Camino, prostě se mi to rozleželo v hlavě a nekoupil to, celá věda...
Co taky lezeš do buzna baru, to je jasné, že 95% jsou buzny a lesby a zbytek je tam na čumendu jako ty [-o< [-o< [-o< [-o<
|
|
|
|
Kategorie: Competition Allies Registrován: 28.02.2009(UTC) Zpráv: 778 Bydliště: Střelice u Brna
Blahořečil: 1-krát Blahořečen: 3-krát v 3 příspěvcích
|
hd1903 napsal: Co taky lezeš do buzna baru, to je jasné, že 95% jsou buzny a lesby a zbytek je tam na čumendu jako ty [-o< [-o< [-o< [-o<
prd buzna bar, celé ostrov toho byl plnej...hrůza velebnosti Upraveno uživatelem pátek 4. září 2009 22:26:08(UTC)
HD's coming |
|
|
|
Kategorie: Competition Allies Registrován: 20.03.2009(UTC) Zpráv: 1,333 Bydliště: Šternberk
|
Napsal: Cá prd buzna bar, celé ostrov toho byl plnej...hrůza velebnosti
Jak jsi to poznal??Chtěli tě ošustiti, nebo co? [-o< [-o<
|
|
|
|
Kategorie: Hledá svoje místo Registrován: 01.09.2009(UTC) Zpráv: 23 Bydliště: Chodov
|
Napsal: Jí Když to tady čtu, tak je mi z toho pěkně smutno chlapci. Při pomyšlení na první F-body.... Jedno Camaro už tam bude chybět a další se staví proto aby se skoro hned prodalo. To moje se mi už natrucovalo až až. Poslední servisní akce 45 000Kč. Ale aby mě vůbec jen napadla myšlenka že bych ho prodal? Nikdy!!! Je to moje první amerika kterou si už hodlám nechat. A když koupit jinou ameriku, tak jedině ke Camaru. Ach jo... Neboj...to bude v pohodě. Pokud autíčko zustane v CZ, tak s ním na F-body přijede někdo jinej :-)
|
|
|
|
Kategorie: Anonymní
|
Trans79 napsal:Hmm, to je ale pěknej balík, za takovou Chevelle! Nedávno jsem koupil nějaký český 2-měsíčník o veteránech právě kvůli ní a Cougaru Eliminator /články o nich byly samozřejmě přejatý, ale pěkně napsaný/. Mělo by to být ještě na stáncích Četl jsem a mám koupeno ;-)
|
|
|
|
Kategorie: Na dobré cestě Registrován: 07.03.2009(UTC) Zpráv: 139 Bydliště: Malé Březno Ústí n.L.
|
Pro Cáma: neboj, tvoje Camaro v Luštěnicích bylo.
|
|
|
|
|
Havlas napsal:Pro Cáma: neboj, tvoje Camaro v Luštěnicích bylo. Ty seš provokatér [-o< [-o< [-o<
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kategorie: Vůdce smečky Registrován: 28.02.2009(UTC) Zpráv: 8,306 Bydliště: Třebenice (LT)
Blahořečil: 86-krát Blahořečen: 166-krát v 144 příspěvcích
|
Se divim, že to nemá beďary |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
|
Napsal: Jí For Rudolf...
JJ to jsem už viděl v době, kdy jsem bral to své, asi to nemůže prodat... Upraveno uživatelem středa 9. září 2009 23:30:12(UTC)
| Důvod úpravy: -
|
|
|
|
|
hd1903 napsal: JJ to jsem už viděl v době, kdy jsem bral to své, asi to nemůže prodat...
kdo chce moje camaro [-o< [-o<
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kategorie: Kandidát smečky Registrován: 20.04.2009(UTC) Zpráv: 299 Bydliště: Kladruby nad Labem
|
Napsal: Jí Zpřerážet ruce je málo No tak píšou tam HOT ROD, ale hnusný to je fakt dost Upraveno uživatelem čtvrtek 10. září 2009 11:56:08(UTC)
| Důvod úpravy: -
|
|
|
|
Kategorie: Vůdce smečky Registrován: 28.02.2009(UTC) Zpráv: 8,306 Bydliště: Třebenice (LT)
|
Napsal: Jí Zpřerážet ruce je málo link Hehe, tak ten je krutej :))) Helejte se, když máte takhle šíleně dlouhý odkazy, tak je prosím vkládejte tak, že napíšeš třeba "link" nebo "odkaz", označíš to a klikneš na ikonku zeměkoule s řetězem, tam pak ten odkaz vložíš. Funguje to v podstatě stejně jako když se vkládá obrázek. Jde mi o to, že když jsou extrémně dlouhý, tak to pak brutálně roztáhne stránku do šířky a špatně se to čte |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
|
xjohny napsal:Hehe, tak ten je krutej :))) Helejte se, když máte takhle šíleně dlouhý odkazy, tak je prosím vkládejte tak, že napíšeš třeba "link" nebo "odkaz", označíš to a klikneš na ikonku zeměkoule s řetězem, tam pak ten odkaz vložíš. Funguje to v podstatě stejně jako když se vkládá obrázek. Jde mi o to, že když jsou extrémně dlouhý, tak to pak brutálně roztáhne stránku do šířky a špatně se to čte Zeměkoule s řetězem?
|
|
|
|
|
Napsal: Jí Zeměkoule s řetězem? |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
|
Hm... Tak to tu nikde nemám
|
|
|
|
|
Napsal: Jí Hm... Tak to tu nikde nemám Tak jsi asi slepej :-) Hned napravo vedle ikonky na obrázek... |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Napsal: Jí Nevidím - neklikám... Ehm, tak samozřejmě myslím v editačním okénku zprávy ne, trochu přemýšlení paňáčku :-) Ještě rekapitulace: V textu příspěvku označíš slovo nebo více slov myší (např. podívejte se tady), pak klikneš na tu ikonku a tam vložíš odkaz. Zobrazí se to pak pěkně "útulně". Třeba takhle, nebo to jde i takhle. Upraveno uživatelem čtvrtek 10. září 2009 15:36:29(UTC)
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
|
xjohny napsal:Ehm, tak samozřejmě myslím v editačním okénku zprávy ne, trochu přemýšlení paňáčku :-) Ještě rekapitulace: V textu příspěvku označíš slovo nebo více slov myší (např. podívejte se tady), pak klikneš na tu ikonku a tam vložíš odkaz. Zobrazí se to pak pěkně "útulně". Třeba takhle, nebo to jde i takhle. Na mě musíš s počítačema polopaticky :-D Tak tady máš něco za odměnu za vysvětlení. Camaro
|
|
|
|
chevroletcamaro.cz - fórum
»
Jiné
»
Bazar
»
Camara a Firebirdy na prodej
V tomto fóru nemůžete iniciovat nová témata.
V tomto fóru nemůžete na témata odpovídat.
V tomto fóru nemůžete své zprávy mazat.
V tomto fóru nemůžete své zprávy editovat.
V tomto fóru nemůžete iniciovat průzkumy mínění.
V tomto fóru nemůžete hlasovat v průzkumech mínění.
Soubory cookie:
chevroletcamaro.cz - fórum používá soubory cookie. Pokračováním prohlížení těchto stránek vyjadřujete souhlas s jejich použitím.
Více informací
OK