Kategorie: Vůdce smečky Registrován: 28.02.2009(UTC) Zpráv: 8,306 Bydliště: Třebenice (LT)
Blahořečil: 86-krát Blahořečen: 166-krát v 144 příspěvcích
|
Okolojedouci napsal:S Mad Docem II jsem jel v minikolonce. Potkal jsem ho cestou na testace...a frcelo mu to paradne. Nemuzu si vybavit co, ale neco se mi tam nelibilo...jestli to byl nejakej tuzingovej vnitrek ci co...A jinak,vymena cumaku sice asi problem moc neni, ale me by to stvalo vedet, ze to neni origo dil. Akorat ted me to "trklo"...me delaj problemy kvuli blinkrum a mad doc, kterej ma totalne neofiko masku, tak projde v pohode. kopulovat. Protože hodně testačních komisařů ví prd, pro který rok platí která maska auta :-) |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
Kategorie: Competition Allies Registrován: 20.03.2009(UTC) Zpráv: 1,333 Bydliště: Šternberk
Blahořečen: 1-krát v 1 příspěvcích
|
xjohny napsal: Protože hodně testačních komisařů ví prd, pro který rok platí která maska auta :-)
To musí asi bejt úplnej debil, co to nepozná, bo většina jich mrkne na net a vidí:-))) [-o< [-o<
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Registrován: 29.04.2009(UTC) Zpráv: 762 Bydliště: Praha/Pribram
Blahořečil: 155-krát Blahořečen: 9-krát v 9 příspěvcích
|
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Registrován: 29.04.2009(UTC) Zpráv: 762 Bydliště: Praha/Pribram
|
Zašla u někoho z vás už tahle vášeň až takhle daleko??
|
|
|
|
Kategorie: Vůdce smečky Registrován: 28.02.2009(UTC) Zpráv: 8,306 Bydliště: Třebenice (LT)
|
Ten Fire-Am je od nějakýho dobovýho úpravce? |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
|
xjohny napsal:Ten Fire-Am je od nějakýho dobovýho úpravce? Přesně tak, podobně jako třeba auta od DKM a nebo pro mě teď nově nalezený a mýty opředený California outlaw special edition! Nedávno ho někdo skutečně objevil a tady je jeho foto
|
|
|
|
Kategorie: Competition Allies Registrován: 20.03.2009(UTC) Zpráv: 1,333 Bydliště: Šternberk
|
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Metály: Registrován: 22.03.2009(UTC) Zpráv: 704 Bydliště: Haratice p...l světa...
Blahořečil: 1-krát
|
Okolojedouci napsal:
pytle, mit to jeste ten starsi predek, tak sem se asi zalubil:)
Jo-je to nádhera-líbí se mi to moc! Přední kola už jsou v Hradci a zadní jedou v "závěsu" ve druhém kontajneru. Těším se na ně- si piš!!!
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Metály: Registrován: 22.03.2009(UTC) Zpráv: 704 Bydliště: Haratice p...l světa...
|
Na kolik asi ten předek příjde,co? Budu dělat v zimě ten celolak......
|
|
|
|
|
wolfow napsal:Na kolik asi ten předek příjde,co? Budu dělat v zimě ten celolak...... U tebe by to bylo už možná moc okatý, to spíš klasickýho bandita 78... |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
|
Celá přední část stojí okolo 400 USD
|
|
|
|
|
..jen tak pro zajímavost, někdo teď na transamcountry foru prodává fajráka 301 za 1000USD!!!/není to překlep/. Auto je plně funkční a matching numbers)
|
|
|
|
|
Trans79 napsal:..jen tak pro zajímavost, někdo teď na transamcountry foru prodává fajráka 301 za 1000USD!!!/není to překlep/. Auto je plně funkční a matching numbers) Ty wole!!!! Dostat ho do kontajneru.... Třeba přes Hvězdu!!! Je to na lak,ale pořizovačka slušná!
|
|
|
|
|
Pche, mám větší motor :)) |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
Kategorie: Kandidát smečky Registrován: 14.07.2009(UTC) Zpráv: 213 Bydliště: Praha
|
xjohny napsal:Pche, mám větší motor :)) o 4cui?
|
|
|
|
|
Já jen prostě čumim, jak levně se teď daj docela pěkný auta pořídit-myslím teda na forech různých klubů. Kdybych ho kupoval teď, bylo by z čeho vybírat. Našel jsem tolik aut do 5 tis. USD, který vůbec nevypadaly špatně!!
|
|
|
|
|
..třeba tohle. Hrozně mi připomíná Jířovo pruhy na Camaru
|
|
|
|
Kategorie: Na dobré cestě Registrován: 07.03.2009(UTC) Zpráv: 139 Bydliště: Malé Březno Ústí n.L.
|
Mírnej OT.Kdo je "hvězda" Dejte kontakt,taky bych potřeboval něco dovézt.
|
|
|
|
|
Trans79 napsal:Já jen prostě čumim, jak levně se teď daj docela pěkný auta pořídit-myslím teda na forech různých klubů. Kdybych ho kupoval teď, bylo by z čeho vybírat. Našel jsem tolik aut do 5 tis. USD, který vůbec nevypadaly špatně!! To jsou ale úplně normální ceny v USA...když to auto pojede sem do čr solo tak to máš sto táců se clem a dph pomalu nahoru, plus doprava po USA, které může být daleko dražší jako doprava přes oceán...
|
|
|
|
|
Havlas napsal:Mírnej OT.Kdo je "hvězda" Dejte kontakt,taky bych potřeboval něco dovézt. Jan Hvězda je z AmerikyHK! Koukni na ty stránky a tam seženeš kontakty(tel,mail...) Veze mi ta kola na Pontiaca.
|
|
|
|
|
wolfow napsal:Jan Hvězda je z AmerikyHK! Koukni na ty stránky a tam seženeš kontakty(tel,mail...) Veze mi ta kola na Pontiaca. Nějak mu to trvá ne??? [-o< [-o<
|
|
|
|
Kategorie: Anonymní
|
Já ten manuál prostě musím mít
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Registrován: 01.03.2009(UTC) Zpráv: 1,480 Bydliště: Černilov, Hradec Králové
Blahořečil: 1-krát Blahořečen: 5-krát v 4 příspěvcích
|
pekna barva a pekna kola!!!!! co vi na to?
|
|
|
|
Kategorie: Anonymní
|
tafna napsal:pekna barva a pekna kola!!!!! co vi na to? Pěkná barva ale kola se mi teda vůbec nelíbí. Velký průměr a nízký profil se k tomuhle Camaru nehodí.
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Registrován: 01.03.2009(UTC) Zpráv: 1,480 Bydliště: Černilov, Hradec Králové
Blahořečil: 1-krát Blahořečen: 5-krát v 4 příspěvcích
|
Napsal: Jí
Pěkná barva ale kola se mi teda vůbec nelíbí. Velký průměr a nízký profil se k tomuhle Camaru nehodí.
prave ze ty kola se mi k tomu libi!! asi sedmnactky ne?!
|
|
|
|
V tomto fóru nemůžete iniciovat nová témata.
V tomto fóru nemůžete na témata odpovídat.
V tomto fóru nemůžete své zprávy mazat.
V tomto fóru nemůžete své zprávy editovat.
V tomto fóru nemůžete iniciovat průzkumy mínění.
V tomto fóru nemůžete hlasovat v průzkumech mínění.
Soubory cookie:
chevroletcamaro.cz - fórum používá soubory cookie. Pokračováním prohlížení těchto stránek vyjadřujete souhlas s jejich použitím.
Více informací
OK