Kategorie: Na dobré cestě Registrován: 07.03.2009(UTC) Zpráv: 139 Bydliště: Malé Březno Ústí n.L.
|
Jsem přímo na srazu,neprší,jen je trochu kosa.Z nás je tu jen já a Zlumík a Cámovo Camaro. HD zde není.
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Metály: Registrován: 22.03.2009(UTC) Zpráv: 704 Bydliště: Haratice p...l světa...
Blahořečil: 1-krát
|
Havlas napsal:Jsem přímo na srazu,neprší,jen je trochu kosa.Z nás je tu jen já a Zlumík a Cámovo Camaro. HD zde není. Všechna čest! Pozdravujte Radka "obchodníka" !
|
|
|
|
Kategorie: Competition Allies Registrován: 20.03.2009(UTC) Zpráv: 1,333 Bydliště: Šternberk
Blahořečen: 1-krát v 1 příspěvcích
|
Havlas napsal:Jsem přímo na srazu,neprší,jen je trochu kosa.Z nás je tu jen já a Zlumík a Cámovo Camaro. HD zde není. Nekecej dojel jsem ve 13 h
|
|
|
|
Kategorie: Competition Allies Registrován: 20.03.2009(UTC) Zpráv: 1,333 Bydliště: Šternberk
|
wolfow napsal:Všechna čest! Pozdravujte Radka "obchodníka" ! Kuwa proč jsi nedojel, jsi to měl za bukem...
|
|
|
|
|
wolfow napsal:Zdar! Vzhledem k tomu co se venku děje-ruším akci! Omlouvám se všem,ale do tohodle marastu Ponťase tahat nechci. Užijte si to,a aspoň poreferujte pak tady na fóru. Najel jsem dnes přes 500 km a nespadla ani kapka....asi ti soused něco lil na hlavu [-o< [-o< [-o<
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Metály: Registrován: 22.03.2009(UTC) Zpráv: 704 Bydliště: Haratice p...l světa...
Blahořečil: 1-krát
|
hd1903 napsal: Najel jsem dnes přes 500 km a nespadla ani kapka....asi ti soused něco lil na hlavu [-o< [-o< [-o<
Ty vole-dopoledne tady chcalo jak z konve! Ale hlavně ty moje osobní antipatie vůči pořadatelům téhle akce rozhodly. Bylo by to nepříjemné setkání a těžko bych se udržel na uzdě slušnosti... Pak bych byl vykázán z areálu a ta ostuda....
|
|
|
|
Kategorie: Vůdce smečky Registrován: 28.02.2009(UTC) Zpráv: 8,306 Bydliště: Třebenice (LT)
Blahořečil: 86-krát Blahořečen: 166-krát v 144 příspěvcích
|
wolfow napsal:Ty vole-dopoledne tady chcalo jak z konve! Ale hlavně ty moje osobní antipatie vůči pořadatelům téhle akce rozhodly. Bylo by to nepříjemné setkání a těžko bych se udržel na uzdě slušnosti... Pak bych byl vykázán z areálu a ta ostuda.... No on je pořadatel spíš Petr Bell. Pelech potom podle mě pouze profituje z pronájmu areálu. Takovej R***k s tim nemá moc co společného, i když se určitě nějakym způsobem zůčastňuje. |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
Kategorie: Vůdce smečky Registrován: 28.02.2009(UTC) Zpráv: 8,306 Bydliště: Třebenice (LT)
|
|
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
|
wolfow napsal:Ty vole-dopoledne tady chcalo jak z konve! Ale hlavně ty moje osobní antipatie vůči pořadatelům téhle akce rozhodly. Bylo by to nepříjemné setkání a těžko bych se udržel na uzdě slušnosti... Pak bych byl vykázán z areálu a ta ostuda.... Tam bylo tolik lidí, že sotva bys je někde potkal...ale tvá věc, akce to byla suprová a pěkně zorganizovaná a jen za kilečko, což mě docela překvapilo, na takovou velkou akci.
|
|
|
|
|
hd1903 napsal: Tam bylo tolik lidí, že sotva bys je někde potkal...ale tvá věc, akce to byla suprová a pěkně zorganizovaná a jen za kilečko, což mě docela překvapilo, na takovou velkou akci.
Toto se nedávno prodalo 135 tis na veteran.cz...motor diesel obsah 4 litry..http://caddys.info/auta/srazy/lustenice2009/content/IMG_8303_large.html ....za babku krásné pojízdné a docela slušně zachovalé auto.
|
|
|
|
Kategorie: Anonymní
|
hd1903 napsal: nezačně to raději prodám...
No ty jsi ale hrdina.. To bych raději poslal z baráku ty motorový dvoukoláky
|
|
|
|
|
hd1903 napsal:Toto se nedávno prodalo 135 tis na veteran.cz...motor diesel obsah 4 litry..http://caddys.info/auta/srazy/lustenice2009/content/IMG_8303_large.html ....za babku krásné pojízdné a docela slušně zachovalé auto. Diesel??? Neřikej, že se v těhle letech vůbec nějaký dýzly do osobáků dělaly...?! |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
xjohny napsal: Diesel??? Neřikej, že se v těhle letech vůbec nějaký dýzly do osobáků dělaly...?!
jj taky jsem na to čuměl, snažil jsem se něco o tpom autu vypátrat, zjistil jsem , že se diesel děla a tento motor dávaly do více aut..přemýšlel jsem totiž o koupi toho pontiaca
|
|
|
|
|
hd1903 napsal:To ani náhodou nervy mám jen jedny..letos má na camaru něco přes 2 tis km a ani jsem na něj nešáhl, ani olej jsem nestihl vyměnit [-o< [-o< a vše funguje, nikdy se nic neposralo.. Každopádně nečekej že ti tenhle stav u 36 let staré káry dlouho vydží. Kor v tom stavu v jakým to máš. Já dokončil kastli a po roce ježdění to začlo. První rok převodovka, pak motor a letos byly ještě dodělávky na hlavách a rozdělovači. Nevím no. Ale po tom co tu čtu, tak se tu pak zase objeví fráze prodám Camaro
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Byla tam Jenik...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Napsal: Jí Byla tam Jenik... Hmm... dobrá. Ale ještě te nejni ono, můj ročník je 70-71 :) |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Registrován: 29.04.2009(UTC) Zpráv: 762 Bydliště: Praha/Pribram
Blahořečil: 155-krát Blahořečen: 9-krát v 9 příspěvcích
|
Paráda!! Já už ji viděl frčet na Břevnově začátkem jara, ale protože bylo přítmí, tak jsem hned nepoznal, o co jde a nechtěl jsem sem psát nějakou blbost-je fakt pěkná!!
|
|
|
|
|
|
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
Kategorie: Na dobré cestě Registrován: 07.03.2009(UTC) Zpráv: 139 Bydliště: Malé Březno Ústí n.L.
|
Zajímavá fotka mého auta.
|
|
|
|
|
Havlas napsal:Zajímavá fotka mého auta. Nemůžu si pomoct Havlas, ale tomo tvýmu camaru něco chybí
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
V tomto fóru nemůžete iniciovat nová témata.
V tomto fóru nemůžete na témata odpovídat.
V tomto fóru nemůžete své zprávy mazat.
V tomto fóru nemůžete své zprávy editovat.
V tomto fóru nemůžete iniciovat průzkumy mínění.
V tomto fóru nemůžete hlasovat v průzkumech mínění.
Soubory cookie:
chevroletcamaro.cz - fórum používá soubory cookie. Pokračováním prohlížení těchto stránek vyjadřujete souhlas s jejich použitím.
Více informací
OK