Kategorie: Člen smečky Registrován: 10.08.2009(UTC) Zpráv: 794 Bydliště: Horovice
Blahořečen: 22-krát v 21 příspěvcích
|
Pres zimu chci z meho osunteleho Camara udelat Camaro fesaka. Zacal jsem sepisovat dily ktere bych chtel vymenit a seznam je jiz dost dlouhy. Od drobnych casti jako jsou ruzna tesneni az po predni sklo. Roli toaletniho papiru jsem zatim nepopsal, ale je toho dost. Objednavat dily jednotlive se mi zda pri zapocitani ceny dopravy drahe, proto potrebuji poradit. Muze mi nekdo doporucit nejakeho SLUSNEHO obchodnika, ktery by dily dovezl jako jednu dodavku? Zaroven bych potreboval mnoho technickych konzultaci. KDY BUDE DALSI F-BODY SESSION?
|
|
|
|
Kategorie: Anonymní
Blahořečen: 1-krát v 1 příspěvcích
|
Já mám dobré zkušenosti s Honzou Hvězdou (http://www.ameriky-hk.cz/) Posílá kontejnery ze států, takže rychlost nic moc. Ale co chceš, to doveze. A kdy bude další F-body session? To se teprva punktuje. Ale pokud sleduješ toto forum, tak vám určitě neunikne :-) Upraveno uživatelem čtvrtek 10. září 2009 11:25:51(UTC)
| Důvod úpravy: -
|
|
|
|
Kategorie: Competition Allies Registrován: 01.05.2009(UTC) Zpráv: 333 Bydliště: Police n. Met / Pardubice
Blahořečil: 1-krát Blahořečen: 6-krát v 6 příspěvcích
|
Honzu Hvezdu mohu taky doporucit. Vozi tak 1 kontejner za mesic. Cesta trva tak 6 tydnu. Od obejdnani pocitej tak 2-3 mesice nez mas dily doma. Ceny za dopravu si s nim muzes domluvit predem podle mnozstvi dilu. Zaridi i celni odbaveni, cemuz se bohuzel asi nevyhne nikdo.
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Registrován: 01.03.2009(UTC) Zpráv: 1,480 Bydliště: Černilov, Hradec Králové
Blahořečil: 1-krát Blahořečen: 5-krát v 4 příspěvcích
|
jj na spolupraci s Hvezdou se chystam i ja.
|
|
|
|
Kategorie: Kandidát smečky Registrován: 20.04.2009(UTC) Zpráv: 299 Bydliště: Kladruby nad Labem
|
Hvězdu taky doporučuji..naposledy mi dovezl celou stropnici. Trvá to dýl, ale vše je OK.
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Registrován: 10.08.2009(UTC) Zpráv: 794 Bydliště: Horovice
|
U nekterych dilu si nejsem zcela jist jestli budou pasovat a nebo jestli se nemusi jeste neco doobjednavat. Napr. nemam a chci namontovat el. stahovani oken (staci koupit jen motory a spinace), premyslim o kotoucich na zadni kola nekde jsem se docetl ze se musi vymennit rozdelovac tlaku nevim ale za jaky atd. Dokaze Hvezda i poradit nebo doporucit nejake reseni?
|
|
|
|
Kategorie: Vůdce smečky Registrován: 28.02.2009(UTC) Zpráv: 8,306 Bydliště: Třebenice (LT)
Blahořečil: 86-krát Blahořečen: 166-krát v 144 příspěvcích
|
Takové technické speciality asi už stěží, spíš ti pomůže se sháněním konkrétních věcí.
Trochu si myslím, že jsou kotouče vzad zbytečné, když na to hamtnu, tak se mi zadek vždycky pěkně zablokuje :d/ |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
|
Dik za kontakt. Nakontaktuji ho a pak dam vedet vysledek. K tem kotoucum na zadek, me se zda ze mi to moc nebrzdi. Je ale pravda ze jsem se jeste nedostal k tomu abych prekontroloval stav brzd na obou napravach.
|
|
|
|
|
Cestovatel napsal:Dik za kontakt. Nakontaktuji ho a pak dam vedet vysledek. K tem kotoucum na zadek, me se zda ze mi to moc nebrzdi. Je ale pravda ze jsem se jeste nedostal k tomu abych prekontroloval stav brzd na obou napravach. Vyprdni se na kotouče. Pokud máš dobře udělané a seřízené bubny, tak brzdí lépe jak kotouče. Vyzkoušeno ;-)
|
|
|
|
|
O tech kotoucich nejsem zatim rozhodnutej. Uvedl jsem to jen jako priklad. Rozhodil jsem site a pokud to vyjde tak necham poslat objednane dily jedenomu znamemu do Kanady on to pak necha cele zabalit a posle jako jednu zasilk lodi. Pokud to vyjde a bude to fungovat nabizim tuto moznost i ostatnim na foru.
|
|
|
|
Kategorie: Competition Allies Registrován: 20.03.2009(UTC) Zpráv: 1,333 Bydliště: Šternberk
|
Cestovatel napsal:O tech kotoucich nejsem zatim rozhodnutej. Uvedl jsem to jen jako priklad. Rozhodil jsem site a pokud to vyjde tak necham poslat objednane dily jedenomu znamemu do Kanady on to pak necha cele zabalit a posle jako jednu zasilk lodi. Pokud to vyjde a bude to fungovat nabizim tuto moznost i ostatnim na foru. fungovat to bude, ale budeš čekat minimálně 2 měsíce:-)
|
|
|
|
Kategorie: Vůdce smečky Registrován: 28.02.2009(UTC) Zpráv: 8,306 Bydliště: Třebenice (LT)
|
Cestovatel napsal:Dik za kontakt. Nakontaktuji ho a pak dam vedet vysledek. K tem kotoucum na zadek, me se zda ze mi to moc nebrzdi. Je ale pravda ze jsem se jeste nedostal k tomu abych prekontroloval stav brzd na obou napravach. Základ je vyměnit všechno obložení, kapalinu, přední kotouče a případně repasovat/vyměnit celý posilovač. Hlavně ty první 3 věci by měly být dost znát. Taky si můžeš vzadu zkontrolovat, jestli nejdou ty pakny trošku víc vytáhnout směrem k bubnům tím aretačním šroubkem. |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
|
Predni kotouce vypadaji z vnejsi strany dobre. Co je videt nebo se necha nahmatat bez sundani kola je bez opotrebeni. Jeste k tem dilum protoze jich budu objednavat opravdu hodne a budu je potrebovat az na jare, tak me cas netlaci a melo by to byt podstatne levnejsi nez platit leteckou dopravu kazdeho dilu zvlast.
|
|
|
|
|
A při brždění kotouče nevibrujou? |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
|
Kotouce nevibrujou jen od zadnich brzd se nekdy pri bzdeni ozve piskani ale jen nekdy. Vetsinou kdyz jsou studene tj. pri prvnich brzdenich.
|
|
|
|
Kategorie: Competition Allies Registrován: 02.05.2009(UTC) Zpráv: 348
|
|
kočka už mňouká teď opravíme nějaky camara nebo majitele |
|
|
|
|
Já o nich slyšel, ale zkušenosti nemám žádné... |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
Kategorie: Competition Allies Registrován: 01.05.2009(UTC) Zpráv: 333 Bydliště: Police n. Met / Pardubice
|
Bral jsem od nich jednou varku dilu na Mustanga. Do CR, ale posilaji jenom Fedexem - coz bylo silene drahy. K USPS se mi je nepodarilo premluvit. Je to teda ale, uz rok a pul a treba zmenili podminky. Jinak rychlost dodavky , komunikace a kvalita dilu bez problemu.
|
|
|
|
|
Pokud ten díl není těžší nebo moc veliký, tak je FedEx akceptovatelnej. Holt si připlatíš za rychlost a kvalitu, kterou u USPS po dvou ztracených balících tak nějak postrádám... |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
|
To sice jo, ale bral jsem od nich veci asi za 200 USD. Celkem malej balik cca 4 kg a postovny 200 USD mi prislo fakt dost. A to mi jeste navi vymerili clo a DPH. Celni deklaraci a kategorizaci materialu jsem si pomalu musel delat sam. Rock auto ma si nejake lepsi smluvni podminky, ale tady me to fakt prekvapilo. Pres USPS jsem toho si toho uz nechal poslat dost a krome jednoho baliku, kde odesilatel zmatlal adresu, zatim, diky bohu zadny problem.
|
|
|
|
|
Pri patrani po zpusobu jak dostat do CR za rozumnou cenu to mnozstvi dilu ktere jsem si vybral, jsem se dostal k firme ktera se takovou dopravou a nejen ji zabyva. Znate nekdo USASERVIS?
|
|
|
|
|
Neznám, ale na první pohled ty kolotočářský stránky moc důvěru nevzbuzujou. Zkusil bych radši nějakou menší zásilku na oťuknutí. Jestli do nich půjdeš, tak prosím založ nové diskuzní vlákno a tam popiš své zkušenosti, protože by mě to docela zajímalo. Upraveno uživatelem středa 21. října 2009 16:34:48(UTC)
| Důvod úpravy: - |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
Kategorie: Competition Allies Registrován: 20.03.2009(UTC) Zpráv: 1,333 Bydliště: Šternberk
|
xjohny napsal:Neznám, ale na první pohled ty kolotočářský stránky moc důvěru nevzbuzujou. Zkusil bych radši nějakou menší zásilku na oťuknutí.
Jestli do nich půjdeš, tak prosím založ nové diskuzní vlákno a tam popiš své zkušenosti, protože by mě to docela zajímalo. myslíš, že to jsou podvodníci??nějak stejně nechápu tu jejich jednotnou cenu, přece mi za 149 kč nedovezou celé auto [-o< [-o<
|
|
|
|
|
Nemyslim si radši nic, ale asi si taky nic přivézt nenechám, aspoň ne jako první :-) |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
|
xjohny napsal:Nemyslim si radši nic, ale asi si taky nic přivézt nenechám, aspoň ne jako první :-) :d/ :d/ :d/
|
|
|
|
V tomto fóru nemůžete iniciovat nová témata.
V tomto fóru nemůžete na témata odpovídat.
V tomto fóru nemůžete své zprávy mazat.
V tomto fóru nemůžete své zprávy editovat.
V tomto fóru nemůžete iniciovat průzkumy mínění.
V tomto fóru nemůžete hlasovat v průzkumech mínění.
Soubory cookie:
chevroletcamaro.cz - fórum používá soubory cookie. Pokračováním prohlížení těchto stránek vyjadřujete souhlas s jejich použitím.
Více informací
OK