Kategorie: Na dobré cestě Registrován: 07.03.2009(UTC) Zpráv: 139 Bydliště: Malé Březno Ústí n.L.
|
Jenže mě komisař při testaci oznámil, že jakékoliv nepůvodní otvory v kastli znamenají problém. Nehodlám nic vyřezávat. Jo autu něco schází ale co?
|
|
|
|
Kategorie: Anonymní
Blahořečen: 1-krát v 1 příspěvcích
|
Havlas napsal:Jenže mě komisař při testaci oznámil, že jakékoliv nepůvodní otvory v kastli znamenají problém. Nehodlám nic vyřezávat. Jo autu něco schází ale co? No já teda nevím. Ale tohle se na camaro normálně montovalo. Takže komisaři ti nemůžou říct ani popel. Ale stejně je to postavené na hlavu. Tady tě jebou za malichernosti, ale že tu jezdí Camaro z roku 73 se sedmilitrem LT1 z korvety to je v pořádku.
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Registrován: 01.03.2009(UTC) Zpráv: 1,480 Bydliště: Černilov, Hradec Králové
Blahořečil: 1-krát Blahořečen: 5-krát v 4 příspěvcích
|
Havlas napsal:Jenže mě komisař při testaci oznámil, že jakékoliv nepůvodní otvory v kastli znamenají problém. Nehodlám nic vyřezávat. Jo autu něco schází ale co? ja s autem k testacim ani nedorazi! jen poslu fotky.
|
|
|
|
Kategorie: Competition Allies Registrován: 20.03.2009(UTC) Zpráv: 1,333 Bydliště: Šternberk
|
tafna napsal:ja s autem k testacim ani nedorazi! jen poslu fotky. Tím bych se veřejně moc nechlubil, nikdy nevíš, kdo to tu čte...
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Registrován: 01.03.2009(UTC) Zpráv: 1,480 Bydliště: Černilov, Hradec Králové
|
hd1903 napsal: Tím bych se veřejně moc nechlubil, nikdy nevíš, kdo to tu čte...
sami pohodovi lidi!! uz mlcim
|
|
|
|
Kategorie: Na dobré cestě Registrován: 07.03.2009(UTC) Zpráv: 139 Bydliště: Malé Březno Ústí n.L.
|
Hele ten pocit mám už od začátku. Něž jsem koupil tohle, prohlížel jsem v Praze ještě jedno Camaro. Černý s 5,7 hrozně sežraný a vybydlený. Ale stále se mi zdálo zajímavější než moje. Ale proč? Jinak to modrofialový Camaro s maskou z tahokovu a stříkačkou z Vete má jeden exot blízko mě. Když jsem se ptal jak mohl projít tak prej když správně podmažeš, není žádný problém.
|
|
|
|
Kategorie: Hledá svoje místo Registrován: 01.09.2009(UTC) Zpráv: 23 Bydliště: Chodov
|
tafna napsal: a da se to dat i do kapoty ktra k tomu neni prispusobena? taky bych ho tam chtel! Jen ho tam dej...taky bych ho tam chtěl. Nechceš to Camárko prodat hned, jak ho doděláš?...prašule už mam připravený a nemůžu se dočkat
|
|
|
|
|
Kaabo napsal:Jen ho tam dej...taky bych ho tam chtěl. Nechceš to Camárko prodat hned, jak ho doděláš?...prašule už mam připravený a nemůžu se dočkat :))) az takhle si na nej brousis zuby??!! kazdopadne bych s tim rad obrazil nejake srazy. ale docela jsi me pobavil (v dobrem slova smyslu) :)))
|
|
|
|
Kategorie: Competition Allies Registrován: 20.03.2009(UTC) Zpráv: 1,333 Bydliště: Šternberk
|
Havlas napsal:Hele ten pocit mám už od začátku. Něž jsem koupil tohle, prohlížel jsem v Praze ještě jedno Camaro. Černý s 5,7 hrozně sežraný a vybydlený. Ale stále se mi zdálo zajímavější než moje. Ale proč? Jinak to modrofialový Camaro s maskou z tahokovu a stříkačkou z Vete má jeden exot blízko mě. Když jsem se ptal jak mohl projít tak prej když správně podmažeš, není žádný problém. Jestli jsem dobře informován, tak ten komisař co to dělal byl z Prahy a přišel o licenci :d/ :d/ :d/
|
|
|
|
|
Kaabo napsal:Jen ho tam dej...taky bych ho tam chtěl. Nechceš to Camárko prodat hned, jak ho doděláš?...prašule už mam připravený a nemůžu se dočkat Ti prodám moje, to je zajmavější
|
|
|
|
|
hd1903 napsal:Ti prodám moje, to je zajmavější A ty díry v podlaze zalepíš izolačkou
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Registrován: 18.03.2009(UTC) Zpráv: 647 Bydliště: Prazak,fujtajxl:)
Blahořečil: 3-krát Blahořečen: 2-krát v 2 příspěvcích
|
hd1903 napsal: Jestli jsem dobře informován, tak ten komisař co to dělal byl z Prahy a přišel o licenci :d/ :d/ :d/
Prosím, prosím, řekni, že to byl Košárek a že konečně skončil...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Registrován: 18.03.2009(UTC) Zpráv: 647 Bydliště: Prazak,fujtajxl:)
Blahořečil: 3-krát Blahořečen: 2-krát v 2 příspěvcích
|
Napsal: Jí a du se vozřat.
|
|
|
|
|
Okolojedouci napsal:
a du se vozřat.
Není třeba. Je to z roku 2004
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
hd1903 napsal:Kdes vzal díry v podlaze?? Na blatníkách jo.. A co ukotvení zadních pásů. To není podlaha? Je!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kategorie: Hledá svoje místo Registrován: 01.09.2009(UTC) Zpráv: 23 Bydliště: Chodov
|
tafna napsal: :))) az takhle si na nej brousis zuby??!! kazdopadne bych s tim rad obrazil nejake srazy. ale docela jsi me pobavil (v dobrem slova smyslu) :))) Jo...myslim to vážně!!! Budu vědět, že plechařina je poctivě udělaná (viz dokumentace Tvé práce)...a barevnou kombinaci taky plánuješ luxusní Jenže rok je dlouhá doba Nu což....už jsem to bez takového fára vydržel 38 let, tak si asi rok počkám. Je tu ale riziko, že si prodej rozmyslíš a pak budu v pr...
|
|
|
|
|
hd1903 napsal:Ti prodám moje, to je zajmavější Copak....už se Ti něco pos...lo, že to prodáváš???
|
|
|
|
Kategorie: Kandidát smečky Registrován: 20.04.2009(UTC) Zpráv: 299 Bydliště: Kladruby nad Labem
|
Tak jsem konečně stáhnul nějaké fotky z Luštěnic a nahrál je na RapidShare - zde je link na album. 8th American Day LuštěnicePředně omluvte kompozici, nejsem žádný umělec a fotím stylem "byl jsem zde". Taky na mnoha fotkách uvidíte mou dceru, čímž zde nechci prezentovat svou rodinu, ale když už jsem ji měl sebou, fotil jsem vše dohromady. Jinak musím konstatovat, že na celém srazu bylo poněkud přemustangováno - řady F-Body byly vskutku prořídlé. Naštěstí se prezentovala nová Camara a největší gumař byl Firebird a nějaká Camara 3. generace. Řady mustangů byly také penetrovány záškodníky z řad našeho fóra - a nebo že by dotyčný nevěděl, čí je? Na závěr bych vám chtěl ukázat malé rodinné autíčko, které plánuji brzo pořídit. Nejdřív však musím našetřit na žebřík, který usnadní a nebo umožní nastupováni Upraveno uživatelem neděle 13. září 2009 21:33:49(UTC)
| Důvod úpravy: -
|
|
|
|
|
Zlumik napsal:Tak jsem konečně stáhnul nějaké fotky z Luštěnic a nahrál je na ImageShack - zde je link na album. http://img17.imageshack.us/gal.php?g=p9050148.jpgPředně omluvte kompozici, nejsem žádný umělec a fotím stylem "byl jsem zde". Taky na mnoha fotkách uvidíte mou dceru, čímž zde nechci prezentovat svou rodinu, ale když už jsem ji měl sebou, fotil jsem vše dohromady. Jinak musím konstatovat, že na celém srazu bylo poněkud přemustangováno - řady F-Body byly vskutku prořídlé. Naštěstí se prezentovala nová Camara a největší gumař byl Firebird a nějaká Camara 3. generace. Řady mustangů byly také penetrovány záškodníky z řad našeho fóra - a nebo že by dotyčný nevěděl, čí je? Na závěr bych vám chtěl ukázat malé rodinné autíčko, které plánuji brzo pořídit. Nejdřív však musím našetřit na žebřík, který usnadní a nebo umožní nastupováni Neser, nebylo místo, tak kam jsem si měl asi stoupnout??To už nepíšeš, že pak jsem byl vedle camar [-o< [-o< měl bys dostat ještě na prdel, za tu tvou jízdu domů, kuwa ty jsi jel pořád osmdesát, boha jeho, to bych jel dom 5 hodin!!!
|
|
|
|
Kategorie: Kandidát smečky Registrován: 20.04.2009(UTC) Zpráv: 299 Bydliště: Kladruby nad Labem
|
hd1903 napsal: Neser, nebylo místo, tak kam jsem si měl asi stoupnout??To už nepíšeš, že pak jsem byl vedle camar [-o< [-o< měl bys dostat ještě na prdel, za tu tvou jízdu domů, kuwa ty jsi jel pořád osmdesát, boha jeho, to bych jel dom 5 hodin!!!
Sry...pravda následně byl u Camar. A domů jsem jel pomalu, páč mi strašně hučí diferák - bude třeba brzo řešit, jo a taky jsem si řikal, že ti dva by mě mohli předjet a jeli bychom kousek spolu - taky jsem se jim pořád uhejbal.
|
|
|
|
|
Zlumik napsal:
Sry...pravda následně byl u Camar. A domů jsem jel pomalu, páč mi strašně hučí diferák - bude třeba brzo řešit, jo a taky jsem si řikal, že ti dva by mě mohli předjet a jeli bychom kousek spolu - taky jsem se jim pořád uhejbal.
No jenže oni jeli se mnou:-))))))))))))
|
|
|
|
|
hd1903 napsal: No jenže oni jeli se mnou:-))))))))))))
Tak to nám vznikla takzvaná "prekérka" [-o<
|
|
|
|
V tomto fóru nemůžete iniciovat nová témata.
V tomto fóru nemůžete na témata odpovídat.
V tomto fóru nemůžete své zprávy mazat.
V tomto fóru nemůžete své zprávy editovat.
V tomto fóru nemůžete iniciovat průzkumy mínění.
V tomto fóru nemůžete hlasovat v průzkumech mínění.
Soubory cookie:
chevroletcamaro.cz - fórum používá soubory cookie. Pokračováním prohlížení těchto stránek vyjadřujete souhlas s jejich použitím.
Více informací
OK