chevroletcamaro.cz - fórum
»
Jiné
»
Bazar
»
Camara a Firebirdy na prodej
Kategorie: Competition Allies Registrován: 20.03.2009(UTC) Zpráv: 1,333 Bydliště: Šternberk
Blahořečen: 1-krát v 1 příspěvcích
|
Napsal: Jí Zpřerážet ruce je málo link mě se to třeba líbí, proč by měla camara vypadat všechna stejně:-)))
|
|
|
|
Kategorie: Anonymní
|
hd1903 napsal: mě se to třeba líbí, proč by měla camara vypadat všechna stejně:-)))
Ty fakt dostaneš toho lepáka ;-)
|
|
|
|
Kategorie: Competition Allies Registrován: 20.03.2009(UTC) Zpráv: 1,333 Bydliště: Šternberk
|
|
|
|
|
|
hd1903 napsal: kdo chce moje camaro [-o< [-o<
nikdo nechce moje camárko, no nic tak si ho asi nechám [-o< [-o<
|
|
|
|
|
hd1903 napsal: nikdo nechce moje camárko, no nic tak si ho asi nechám [-o< [-o<
Nic jsem nečet ani neviděl
|
|
|
|
|
Napsal: Jí Nic jsem nečet ani neviděl Ani babičku? [-o< [-o<
|
|
|
|
Kategorie: Hledá svoje místo Registrován: 01.09.2009(UTC) Zpráv: 23 Bydliště: Chodov
|
Napsal: Jí Zpřerážet ruce je málo link To je hnus....velebnosti
|
|
|
|
Kategorie: Hledá svoje místo Registrován: 01.09.2009(UTC) Zpráv: 23 Bydliště: Chodov
|
Hele...Jířo...26.9. se budu poflakovat kolem Litvínova. Bylo by možno někdy odpoledne zhlédnout ten Tvuj krásnej stroj? Rád bych navnadil rodinku...aby se lépe zorientovala...v čem je budu vozit :-) Jen nakouknem a hned vypadnem :-)))))
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kaabo napsal:Hele...Jířo...26.9. se budu poflakovat kolem Litvínova. Bylo by možno někdy odpoledne zhlédnout ten Tvuj krásnej stroj? Rád bych navnadil rodinku...aby se lépe zorientovala...v čem je budu vozit :-) Jen nakouknem a hned vypadnem :-))))) Slíbit ti to nemůžu, páč má přítelkyně narozeniny. Takže buď budu v Litvínově a nebo v Ústí. Ale pokud budu v Litvínově, tak to určitě nebude problém :-)
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Registrován: 01.03.2009(UTC) Zpráv: 1,480 Bydliště: Černilov, Hradec Králové
Blahořečil: 1-krát Blahořečen: 5-krát v 4 příspěvcích
|
vypada to docela zajimave!! par vyhrad bych ke vzhledu mel ale to je jen muj vkus :)
|
|
|
|
|
tafna napsal: vypada to docela zajimave!! par vyhrad bych ke vzhledu mel ale to je jen muj vkus :) Jediná věc ke které bych měl výhrady jsou výfuky. Ty bych hned předělal. Takhle jsou akorát tak zralý je někde utrhnout. Boha... Co jsem se se sajdpajpama nazlobil. Ale pak už to bylo bez problémů.
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Registrován: 01.03.2009(UTC) Zpráv: 1,480 Bydliště: Černilov, Hradec Králové
|
Napsal: Jí
Jediná věc ke které bych měl výhrady jsou výfuky. Ty bych hned předělal. Takhle jsou akorát tak zralý je někde utrhnout. Boha... Co jsem se se sajdpajpama nazlobil. Ale pak už to bylo bez problémů.
presne to jsem myslel!! :)
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Registrován: 18.03.2009(UTC) Zpráv: 647 Bydliště: Prazak,fujtajxl:)
Blahořečil: 3-krát Blahořečen: 2-krát v 2 příspěvcích
|
Těch Camar tu je opravdu jak šafránu...pořád nějaký ten inzerát, fotka atd., ale na srazu ne a ne na ně narazit.
|
|
|
|
|
No... další
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kategorie: Kandidát smečky Registrován: 12.03.2009(UTC) Zpráv: 295 Bydliště: Brno
Blahořečil: 3-krát Blahořečen: 10-krát v 8 příspěvcích
|
To je Pepeho camaro že? Škoda...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Jediná věc ke které bych měl výhrady jsou výfuky. Ty bych hned předělal. Takhle jsou akorát tak zralý je někde utrhnout. Boha... Co jsem se se sajdpajpama nazlobil. Ale pak už to bylo bez problémů.
Jo...na ty výfuky jsem taky koukal...že jsou hodně nízko.
|
|
|
|
|
Slíbit ti to nemůžu, páč má přítelkyně narozeniny. Takže buď budu v Litvínově a nebo v Ústí. Ale pokud budu v Litvínově, tak to určitě nebude problém :-)
OK...asi by bylo dobré vyměnit si tel.čísla...abych se mohl kdyžtak ozvat. Teda, kdyby Tě to moc neotravovalo...
|
|
|
|
Kategorie: Na dobré cestě Registrován: 07.03.2009(UTC) Zpráv: 139 Bydliště: Malé Březno Ústí n.L.
|
Ó, naše rodná matka garáže vltava. Líheň to českých svalnatých autí.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
chevroletcamaro.cz - fórum
»
Jiné
»
Bazar
»
Camara a Firebirdy na prodej
V tomto fóru nemůžete iniciovat nová témata.
V tomto fóru nemůžete na témata odpovídat.
V tomto fóru nemůžete své zprávy mazat.
V tomto fóru nemůžete své zprávy editovat.
V tomto fóru nemůžete iniciovat průzkumy mínění.
V tomto fóru nemůžete hlasovat v průzkumech mínění.
Soubory cookie:
chevroletcamaro.cz - fórum používá soubory cookie. Pokračováním prohlížení těchto stránek vyjadřujete souhlas s jejich použitím.
Více informací
OK