Kategorie: Anonymní
Blahořečen: 1-krát v 1 příspěvcích
|
Pruhy nejsou problém. Nastříknou se, strhnou se hrany a přelakují se.
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Registrován: 01.03.2009(UTC) Zpráv: 1,480 Bydliště: Černilov, Hradec Králové
Blahořečil: 1-krát Blahořečen: 5-krát v 4 příspěvcích
|
Napsal: Jí Pruhy nejsou problém. Nastříknou se, strhnou se hrany a přelakují se. znam par firem kde udelaji suprovej lak. oto ani tolik nejde nastrikat to neni az takovej problem polejou to 5ti vrstvi laku, po zaschnuti obrosej a pak lestej. ale nejvetsi kunst je to pod lak pripravit. ja si o sobe myslim ze to umim ale bestak jsem jen para z hovna!!! je to fakt alchimie a more praxe. a jeste jedna vec. v americe maj uplne jinej sortiment materialu samozrejme kvalitnejsich.
|
|
|
|
Kategorie: Kandidát smečky Registrován: 12.03.2009(UTC) Zpráv: 295 Bydliště: Brno
Blahořečil: 3-krát Blahořečen: 10-krát v 8 příspěvcích
|
tafna napsal:znam par firem kde udelaji suprovej lak. oto ani tolik nejde nastrikat to neni az takovej problem polejou to 5ti vrstvi laku, po zaschnuti obrosej a pak lestej. ale nejvetsi kunst je to pod lak pripravit. ja si o sobe myslim ze to umim ale bestak jsem jen para z hovna!!! je to fakt alchimie a more praxe. a jeste jedna vec. v americe maj uplne jinej sortiment materialu samozrejme kvalitnejsich. Aha, no tak vidim, že připravit to musí bejt kumšt. A bez kompletně rozebranýho auta to asi nepůjde že? Jo a nevíš jakej by byl rozdíl v celkovým výsledku, kdyby se to udělalo se všemi náležitostmi jako budeš mít ty a nebo jen s místními úpravami postižených míst a přebroušení původního laku, tak jak to udělal Zlumik?
|
|
|
|
Kategorie: Competition Allies Registrován: 20.03.2009(UTC) Zpráv: 1,333 Bydliště: Šternberk
|
Napsal: Jí
Jestli to někdo u ná umí, tak jen pár lidí. Ale ještě jsem tady neviděl tak super lak.
To je jako tohle...
Lak je sice super a u nás jich bude hafo lakýrníků co ti to takto udělají, je to taky otázka nasvícení, fotáku atd...prostě ten co to fotil věděl jak to má vyfotit...
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Registrován: 01.03.2009(UTC) Zpráv: 1,480 Bydliště: Černilov, Hradec Králové
|
hd1903 napsal: Lak je sice super a u nás jich bude hafo lakýrníků co ti to takto udělají, je to taky otázka nasvícení, fotáku atd...prostě ten co to fotil věděl jak to má vyfotit...
to v tom hraje nemalou roli!!!!
|
|
|
|
|
Marvel napsal:
Aha, no tak vidim, že připravit to musí bejt kumšt. A bez kompletně rozebranýho auta to asi nepůjde že? Jo a nevíš jakej by byl rozdíl v celkovým výsledku, kdyby se to udělalo se všemi náležitostmi jako budeš mít ty a nebo jen s místními úpravami postižených míst a přebroušení původního laku, tak jak to udělal Zlumik?
nikdy nevis co ti za pul roku z pod stareho laku vyleze. rozebrat cele auto a opiskovat je asi nejlepsi ale je to o dost narocnejsi. na youtube je dos videi ktere popisuji renovaci karoserie. dost lidi to tam resi vybrouseni cele karoserie lamelovim kotoucem a pak cele auto tmeli.(existuje take Polyesterový stříkací tmel ktery velice usnadni pripravu!! http://www.vltava2000.cz...rGoodsID=InBodyFiller260 to je ta vec kterou strikaji v superopravovne po vytmeleni na karoserii) taky reseni. zalezi na stavu daneho auta.
|
|
|
|
Kategorie: Kandidát smečky Registrován: 12.03.2009(UTC) Zpráv: 295 Bydliště: Brno
|
S tím focením plně souhlasím, na slunku to bude vypadat jináč, jinak pro mě to není zrovna aktuální téma, jen sem se chtěl dozvědět, jestli lze u nás dosáhnout podobných výsledků. Jo a pak by mě zajímalo, jestli tu dělají potahy sedadel přímo na míru (barevná kombinace, materiál, rozměry) sedadel, který jim ukážete. Díky.
|
|
|
|
|
Marvel napsal:S tím focením plně souhlasím, na slunku to bude vypadat jináč, jinak pro mě to není zrovna aktuální téma, jen sem se chtěl dozvědět, jestli lze u nás dosáhnout podobných výsledků. Jo a pak by mě zajímalo, jestli tu dělají potahy sedadel přímo na míru (barevná kombinace, materiál, rozměry) sedadel, který jim ukážete. Díky. myslis calouneni nebo sundavaci potah?? jestli potah ta Hradci Kralove je firma ktera to dela. za sestimistneho transportera nam rekli 7tis a vypada to jako calounene!!!!
|
|
|
|
|
tafna napsal: myslis calouneni nebo sundavaci potah?? jestli potah ta Hradci Kralove je firma ktera to dela. za sestimistneho transportera nam rekli 7tis a vypada to jako calounene!!!! myslel jsem čalounění.
|
|
|
|
Kategorie: Competition Allies Registrován: 01.05.2009(UTC) Zpráv: 333 Bydliště: Police n. Met / Pardubice
Blahořečil: 1-krát Blahořečen: 6-krát v 6 příspěvcích
|
a není jednodušší i levnější objednat čalounění z US za pár dolarů ? Pokud si tedy vyberes z nabídky tamních firem. U nás sice existuje spousta firem která to udělá na míru a z materiálu jakýho chceš ale je dost drahé. Viděl jsem dělané u známého čalounění na Felicii dělané u někoho u Plzně a vypadalo pěkně. Další známý renovoval Jaguar E type '66 a jen za kožené čalounění dal 100 tisíc.
|
|
|
|
|
Honza T napsal:a není jednodušší i levnější objednat čalounění z US za pár dolarů ? Pokud si tedy vyberes z nabídky tamních firem. U nás sice existuje spousta firem která to udělá na míru a z materiálu jakýho chceš ale je dost drahé. Viděl jsem dělané u známého čalounění na Felicii dělané u někoho u Plzně a vypadalo pěkně. Další známý renovoval Jaguar E type '66 a jen za kožené čalounění dal 100 tisíc. aha, přiznám se, to mě nenapadlo, ale pak to stejně musíš dát tady někomu, by to do toho oblíkl ne?
|
|
|
|
Kategorie: Competition Allies Registrován: 01.05.2009(UTC) Zpráv: 333 Bydliště: Police n. Met / Pardubice
Blahořečil: 1-krát Blahořečen: 6-krát v 6 příspěvcích
|
Marvel napsal:
aha, přiznám se, to mě nenapadlo, ale pak to stejně musíš dát tady někomu, by to do toho oblíkl ne?
To je ale už mnohem jednodušši než si to nechat celé ušít Kompletni potahy na Camaro seženš v US za 350 USD. Zkušený čalouník je pak potáhne během chvilky. A pokdu jseš trochu kutil tak si to mužeš potáhnout sám. Já jsem si to na Mustangu tak udělal a vypadá to super. Viz Tady (úplně dole)
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Registrován: 10.08.2009(UTC) Zpráv: 794 Bydliště: Horovice
Blahořečen: 22-krát v 21 příspěvcích
|
S cenou calouneni na zakazku to neni tak hrozne. Osobne jsem videl v garazich Vltava nove ocalounene Camaro v bile kuzi plus pristrojova deska (cerna). Ddelal to nekdo v Praze a jak mi rekli stalo to 30 tis. V K. Varech to nekdo dela take v kuzi plus koberce za 40 tis.
|
|
|
|
|
OK pánové, z tý ameriky by to vyšlo líp. Jen zjišťuju co se u nás dá či nedá udělat.děkuji :)
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kategorie: Kandidát smečky Registrován: 20.04.2009(UTC) Zpráv: 299 Bydliště: Kladruby nad Labem
|
Jasne...to jsem si presne zjistil...to chrani vejfuky, pri prejezdech nerovnosti :d/
|
|
|
|
|
Zlumik napsal:Jasne...to jsem si presne zjistil...to chrani vejfuky, pri prejezdech nerovnosti :d/ ajó, takže když vletíš do díry, tak to drbne do těch "chráničů" a ne do tlumičů (v tomhle případě). původně sem myslel že to slouží jako nějaká podpora pro držení nápravy. dikec
|
|
|
|
|
no ja mam za to ze to opravdu slouzi k udrzeni napravi na svem miste!!! s tema vejfukama to je podle me nesmysl !!!!!!
|
|
|
|
|
tafna napsal:no ja mam za to ze to opravdu slouzi k udrzeni napravi na svem miste!!! s tema vejfukama to je podle me nesmysl !!!!!! Tak teď babo raď... A kde jsi to Zlumiku zjistil že je to právě tak?
|
|
|
|
Kategorie: Vůdce smečky Registrován: 28.02.2009(UTC) Zpráv: 8,306 Bydliště: Třebenice (LT)
Blahořečil: 86-krát Blahořečen: 166-krát v 144 příspěvcích
|
Žlumik si z tebe střílí :-) Řekl bych, že to slouží ke zlepšení stabilizace. |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
|
xjohny napsal:Žlumik si z tebe střílí :-) Řekl bych, že to slouží ke zlepšení stabilizace. To myslíte jako fakt že si ze mě dělá šoufky? :D Pravdou je, že sem byl překvapenej že by to fakt bylo na "ochranu" když to není kdovíjak robustní...
|
|
|
|
|
To jsou traction bars. Zabraňuje to poskakování kola při případném protočení. Hodně se to používá u drag racingu. Tentokráte opravu :-) Upraveno uživatelem středa 10. března 2010 19:38:16(UTC)
| Důvod úpravy: -
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Registrován: 22.11.2009(UTC) Zpráv: 1,135 Bydliště: Ústí nad Orlicí
Blahořečil: 5-krát Blahořečen: 2-krát v 2 příspěvcích
|
Napsal: Jí To jsou traction bars. Zabraňuje to poskakování kola při případném protočení. Hodně se to používá u drag racingu. Tentokráte opravu :-) spravne ucni :) pri dragu bez tej srandy se ti rozkmita kolo a pak zacnes skakat jak na elektrickem bykoj... Upraveno uživatelem středa 10. března 2010 19:51:41(UTC)
| Důvod úpravy: - |
Chevrolet Camaro '79 Buick Century Estate Wagon '89
|
|
|
|
|
Napsal: Jí To jsou traction bars. Zabraňuje to poskakování kola při případném protočení. Hodně se to používá u drag racingu. Tentokráte opravu :-) Jo, tak tomuhle věřím :) díky za vysvětlení, i sejkovi. Příště si radši chvílu počkám, něž tu začnu jásat nad blábolem... :)
|
|
|
|
|
Marvel napsal:Jo, tak tomuhle věřím :) díky za vysvětlení, i sejkovi. Příště si radši chvílu počkám, něž tu začnu jásat nad blábolem... :)
Koukni na tuhle scénu (3:55) Jak poskakuje to kolo... Ty traction bars tom uzabraňují...
|
|
|
|
V tomto fóru nemůžete iniciovat nová témata.
V tomto fóru nemůžete na témata odpovídat.
V tomto fóru nemůžete své zprávy mazat.
V tomto fóru nemůžete své zprávy editovat.
V tomto fóru nemůžete iniciovat průzkumy mínění.
V tomto fóru nemůžete hlasovat v průzkumech mínění.
Soubory cookie:
chevroletcamaro.cz - fórum používá soubory cookie. Pokračováním prohlížení těchto stránek vyjadřujete souhlas s jejich použitím.
Více informací
OK