Kategorie: Člen smečky Registrován: 01.03.2009(UTC) Zpráv: 1,480 Bydliště: Černilov, Hradec Králové
Blahořečil: 1-krát Blahořečen: 5-krát v 4 příspěvcích
|
Trans79 napsal:PROBOHAAAAAAAAA!!! Teď jsem si toho všiml, řekněte mi prosím, co to na tom camaru má za ty šílený čirý blinkry v horní části každého předního blatníku??? Ani mi neříkejte, že je to nějaký zhovadilý nařízení v ČR, pro naše auta-naprosto odmítám něco tak nevkusného vozit na svém autě!!!! Má to jako být náhrada za ta oranžová světla z boku-vždyť na jiných amerikách jsem to tady v životě neviděl, jen pouze na Camarech!! Proooooooooč??? myslim ze Oklojedouci to tam mel taky. jestli se nepletu tak ve Švicarsku to tak byt musi.
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Registrován: 29.04.2009(UTC) Zpráv: 762 Bydliště: Praha/Pribram
Blahořečil: 155-krát Blahořečen: 9-krát v 9 příspěvcích
|
..to bych pochopil v případě, že auto jezdí v běžném provozu. Ale nechat takovou opičárnu na veteránech?? To je na ránu!! No snad tu nic takovýho není uzákoněno....
|
|
|
|
Kategorie: Competition Allies Registrován: 20.03.2009(UTC) Zpráv: 1,333 Bydliště: Šternberk
Blahořečen: 1-krát v 1 příspěvcích
|
Trans79 napsal:..to bych pochopil v případě, že auto jezdí v běžném provozu. Ale nechat takovou opičárnu na veteránech?? To je na ránu!! No snad tu nic takovýho není uzákoněno.... když máš vete papíry nemusíš nic řešit...horší to pak na bílejch značkách, to pak třeba bílé blinkry, červené vzadu atd je na flastr a nikoho to nezajmá, pak klidně půjdou i po stk, kde ti ji dělali..
|
|
|
|
Kategorie: Anonymní
|
tomcat1 napsal: Kamos bol zo seriovym Mustangom GT 1999 na sprintoch. 13,8. Ma oklo 260 koni. To hento potom ma tak 200.
Je to nějaký divný. Nevypadá to líně....
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Registrován: 29.04.2009(UTC) Zpráv: 762 Bydliště: Praha/Pribram
|
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Registrován: 18.03.2009(UTC) Zpráv: 647 Bydliště: Prazak,fujtajxl:)
Blahořečil: 3-krát Blahořečen: 2-krát v 2 příspěvcích
|
Trans79 napsal:PROBOHAAAAAAAAA!!! Teď jsem si toho všiml, řekněte mi prosím, co to na tom camaru má za ty šílený čirý blinkry v horní části každého předního blatníku??? Ani mi neříkejte, že je to nějaký zhovadilý nařízení v ČR, pro naše auta-naprosto odmítám něco tak nevkusného vozit na svém autě!!!! Má to jako být náhrada za ta oranžová světla z boku-vždyť na jiných amerikách jsem to tady v životě neviděl, jen pouze na Camarech!! Proooooooooč??? v klidu, na veteránu takovou vopičárnu mít nemusíš. Maj to povětšinou, co jsem tak zaregistroval, auťáky ze švajcu. A jedna hororová na závěr:)
|
|
|
|
Kategorie: Competition Allies Registrován: 20.03.2009(UTC) Zpráv: 1,333 Bydliště: Šternberk
|
Okolojedouci napsal:v klidu, na veteránu takovou vopičárnu mít nemusíš. Maj to povětšinou, co jsem tak zaregistroval, auťáky ze švajcu. A jedna hororová na závěr:) Nechápu proč jsou jako nad sebou dva boční blinkry???[-o< [-o<
|
|
|
|
|
Okolojedouci napsal:v klidu, na veteránu takovou vopičárnu mít nemusíš. Maj to povětšinou, co jsem tak zaregistroval, auťáky ze švajcu. A jedna hororová na závěr:) Nechápu proč jsou jako nad sebou dva boční blinkry???[-o< [-o<
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Registrován: 01.03.2009(UTC) Zpráv: 1,480 Bydliště: Černilov, Hradec Králové
Blahořečil: 1-krát Blahořečen: 5-krát v 4 příspěvcích
|
hd1903 napsal: Nechápu proč jsou jako nad sebou dva boční blinkry???[-o< [-o<
no jeden je homologovanej a druhej ne !! :))
|
|
|
|
|
Hororová-to je dost výstižné. Považuju to za vrchol nevkusu! Ale také to poukazuje na směšnost našich zákonů!!!! Zřejmě se ne-každému měří stejným metrem-kolikrát v Praze potkám novýho Stanga nebo Vettu a tam všechny směrovky vesele svítí červeně : )
|
|
|
|
|
Trans79 napsal:PROBOHAAAAAAAAA!!! Teď jsem si toho všiml, řekněte mi prosím, co to na tom camaru má za ty šílený čirý blinkry v horní části každého předního blatníku??? Ani mi neříkejte, že je to nějaký zhovadilý nařízení v ČR, pro naše auta-naprosto odmítám něco tak nevkusného vozit na svém autě!!!! Má to jako být náhrada za ta oranžová světla z boku-vždyť na jiných amerikách jsem to tady v životě neviděl, jen pouze na Camarech!! Proooooooooč??? Světýlka na autě... Boha. Vy ale máte starosti [-o< [-o< [-o<. Já je tam mám taky a vůbec mě to nepumpuje. Ba naopak... Kdyby jste se nad tím zamysleli, tak zjistíte že z boku to auto není nikterak osvětleno. Krom Pontantiků a Camar s blinkrama uprostřed zadních světel. Mám je rozdělený na červený a bílý. Červený je to z pohledu od zádě a bílé od předku. Nikdy jsem se nad tím ani neopzastavil .
|
|
|
|
|
Napsal: Jí Světýlka na autě... Boha. Vy ale máte starosti [-o< [-o< [-o<. Já je tam mám taky a vůbec mě to nepumpuje. Ba naopak... Kdyby jste se nad tím zamysleli, tak zjistíte že z boku to auto není nikterak osvětleno. Krom Pontantiků a Camar s blinkrama uprostřed zadních světel. Mám je rozdělený na červený a bílý. Červený je to z pohledu od zádě a bílé od předku. Nikdy jsem se nad tím ani neopzastavil . Protože to tam máš věky a nikdy ti to asi nepřišlo divné...
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Registrován: 10.08.2009(UTC) Zpráv: 794 Bydliště: Horovice
Blahořečen: 22-krát v 21 příspěvcích
|
To zdvojeni je jako kdyz jeptiska navlikla preservativ na svicku a rika "Jistota je jistota"
|
|
|
|
|
Koukám že tyhle se fakt nenudí...
|
|
|
|
|
hd1903 napsal: Protože to tam máš věky a nikdy ti to asi nepřišlo divné...
Já se nad tím nepozastavil ani když jsem to kupoval .
|
|
|
|
|
moc pěkný, taky chci něco takovýho točit-kameru na to mám : )
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Registrován: 18.03.2009(UTC) Zpráv: 647 Bydliště: Prazak,fujtajxl:)
Blahořečil: 3-krát Blahořečen: 2-krát v 2 příspěvcích
|
hd1903 napsal: Nechápu proč jsou jako nad sebou dva boční blinkry???[-o< [-o<
Inu to spodní je pozička a proč nebyla využita jako blinkr? Na to mám jen jednu teorii - je v linii blatníku, není vystouplá, takže to nevyhovovalo nějaké směrnici nebo jiné píčovině. Každopádně sem fakt rád, že už je to pryč. Teď mě zas sere to, že když sem sundal ty linky(nálepky), tak na tělě, nejvíc je to znát na střeše, někdo očividně ten lak dělal tak dementně, že ty nálepky nesundal a znovu to nalakoval kolem. Tzn., že po sundání je tam celkem velká nerovnost a vypadá to divně. No sranda:)
|
|
|
|
|
Fotka do avataru pro Libora...
|
|
|
|
Kategorie: Vůdce smečky Registrován: 28.02.2009(UTC) Zpráv: 8,306 Bydliště: Třebenice (LT)
Blahořečil: 86-krát Blahořečen: 166-krát v 144 příspěvcích
|
Hmm, když už to má díru v haubně a vetenoty, tak bych tam ten supercharger teda přidal :D |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
|
xjohny napsal:Hmm, když už to má díru v haubně a vetenoty, tak bych tam ten supercharger teda přidal :D Je tu jedno takové Camaro. A má ho dokonce testační komisárik.
|
|
|
|
|
Okolojedouci napsal:
Inu to spodní je pozička a proč nebyla využita jako blinkr? Na to mám jen jednu teorii - je v linii blatníku, není vystouplá, takže to nevyhovovalo nějaké směrnici nebo jiné píčovině. Každopádně sem fakt rád, že už je to pryč. Teď mě zas sere to, že když sem sundal ty linky(nálepky), tak na tělě, nejvíc je to znát na střeše, někdo očividně ten lak dělal tak dementně, že ty nálepky nesundal a znovu to nalakoval kolem. Tzn., že po sundání je tam celkem velká nerovnost a vypadá to divně. No sranda:)
Nalep je zpět:-)))))))))))))
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kategorie: Vůdce smečky Registrován: 28.02.2009(UTC) Zpráv: 8,306 Bydliště: Třebenice (LT)
Blahořečil: 86-krát Blahořečen: 166-krát v 144 příspěvcích
|
Kulturistická vložka aneb Does your car have the muscle?? Upraveno uživatelem neděle 27. září 2009 0:34:41(UTC)
| Důvod úpravy: - |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
|
xjohny napsal:Kulturistická vložka aneb Does your car have the muscle?? /quote] [-o< [-o< [-o< [-o< Kulturista zdachau
|
|
|
|
Kategorie: Kandidát smečky Registrován: 20.04.2009(UTC) Zpráv: 299 Bydliště: Kladruby nad Labem
|
xjohny napsal:Kulturistická vložka aneb Does your car have the muscle?? Ty voe..to sis dal spenat z plechovky, ne? A ze se ti to neprevrati, kdyz to drzis jen za prah
|
|
|
|
V tomto fóru nemůžete iniciovat nová témata.
V tomto fóru nemůžete na témata odpovídat.
V tomto fóru nemůžete své zprávy mazat.
V tomto fóru nemůžete své zprávy editovat.
V tomto fóru nemůžete iniciovat průzkumy mínění.
V tomto fóru nemůžete hlasovat v průzkumech mínění.
Soubory cookie:
chevroletcamaro.cz - fórum používá soubory cookie. Pokračováním prohlížení těchto stránek vyjadřujete souhlas s jejich použitím.
Více informací
OK