Kategorie: Competition Allies Registrován: 28.02.2009(UTC) Zpráv: 778 Bydliště: Střelice u Brna
Blahořečil: 1-krát Blahořečen: 3-krát v 3 příspěvcích
|
|
HD's coming |
|
|
|
Kategorie: Kandidát smečky Registrován: 12.03.2009(UTC) Zpráv: 295 Bydliště: Brno
Blahořečil: 3-krát Blahořečen: 10-krát v 8 příspěvcích
|
Dobře ty :d/
|
|
|
|
Kategorie: Anonymní
Blahořečen: 1-krát v 1 příspěvcích
|
Napsal: Cá Báby báby... Co Laďa? Co chystá z káru???
|
|
|
|
Kategorie: Competition Allies Registrován: 20.03.2009(UTC) Zpráv: 1,333 Bydliště: Šternberk
|
Napsal: Jí
Báby báby... Co Laďa? Co chystá z káru???
Lada prej všechny prachy utratil v Řecku v Modré ústřici [-o< [-o< [-o<
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Registrován: 01.03.2009(UTC) Zpráv: 1,480 Bydliště: Černilov, Hradec Králové
Blahořečil: 1-krát Blahořečen: 5-krát v 4 příspěvcích
|
hd1903 napsal: Lada prej všechny prachy utratil v Řecku v Modré ústřici [-o< [-o< [-o<
za koloušky!!! :)))))
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Registrován: 01.03.2009(UTC) Zpráv: 1,480 Bydliště: Černilov, Hradec Králové
|
Napsal: Cá Hoši, tady se nic neděje, musím to tu trochu rozbouřit:-).....
a kde jsou ty mašiny???
|
|
|
|
Kategorie: Anonymní
|
Mám hlášku že Cámo prý má novou káru
|
|
|
|
Kategorie: Kandidát smečky Registrován: 12.03.2009(UTC) Zpráv: 295 Bydliště: Brno
Blahořečil: 3-krát Blahořečen: 10-krát v 8 příspěvcích
|
Tentokráte něco z českých luhů a hájů... Celé album ZDE
|
|
|
|
Kategorie: Kandidát smečky Registrován: 20.04.2009(UTC) Zpráv: 299 Bydliště: Kladruby nad Labem
|
tafna napsal:pekne mu to natrel!!! to je moje krevni skupina!!!! Ty voe...ja bejt na tý motorce, tak je za mnou hnědá čára.
|
|
|
|
Kategorie: Competition Allies Registrován: 20.03.2009(UTC) Zpráv: 1,333 Bydliště: Šternberk
|
Zlumik napsal:
Ty voe...ja bejt na tý motorce, tak je za mnou hnědá čára.
seš ale posera:-)))))))))
|
|
|
|
Kategorie: Kandidát smečky Registrován: 20.04.2009(UTC) Zpráv: 299 Bydliště: Kladruby nad Labem
|
hd1903 napsal: seš ale posera:-)))))))))
No nevim, spis se mam docela rad... a taky myslim, ze nechat po sobe vdovu a sirotka = nic moc.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Registrován: 18.03.2009(UTC) Zpráv: 647 Bydliště: Prazak,fujtajxl:)
Blahořečil: 3-krát Blahořečen: 2-krát v 2 příspěvcích
|
Kolik mrtvejch tento rok? Ale je to mazec, to ne ze ne:) Musi tam byt i vyborna atmosfera...
|
|
|
|
|
Okolojedouci napsal:Kolik mrtvejch tento rok? Ale je to mazec, to ne ze ne:) Musi tam byt i vyborna atmosfera... turistu dost! zavodnik zadnej. neni jednoduchy se do todle zavodu kvalifikovat!! a hlavne technika je rok od roku na vetsi urovni! atmosfera neposatelna !!!!!
|
|
|
|
|
opet par videji z TT 2010 :d/
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Metály: Registrován: 11.01.2010(UTC) Zpráv: 1,115 Bydliště: Praha
Blahořečil: 3-krát Blahořečen: 22-krát v 20 příspěvcích
|
tafna napsal:opet par videji z TT 2010 :d/ to je mazec, to bych na masine nedal , a to jezdim dost dlouho
|
|
|
|
|
fik napsal:to je mazec, to bych na masine nedal , a to jezdim dost dlouho dal !! ale ne v tom case co to jezdi oni
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Registrován: 04.11.2009(UTC) Zpráv: 1,016 Bydliště: Leopoldov
Blahořečil: 1-krát Blahořečen: 13-krát v 10 příspěvcích
|
Absolvovat tych par minut ako spolujazdec tak zbytok zivota by som stravil na hajzli.
|
|
|
|
|
Adam66 napsal:Absolvovat tych par minut ako spolujazdec tak zbytok zivota by som stravil na hajzli. [-o< [-o< beztak je to zrychlené :d/
|
|
|
|
Kategorie: Na dobré cestě Metály: Registrován: 24.05.2010(UTC) Zpráv: 104 Bydliště: Praha
|
hd1903 napsal:[-o< [-o< beztak je to zrychlené :d/
Ja si myslim, ze neni... Je to stejny i na ofiko strankach isle of man
|
|
|
|
|
Maggisound napsal:Ja si myslim, ze neni... Je to stejny i na ofiko strankach isle of man on si delal srandu ! :)) byl jsem tam osobne a na vlastni oci je to jeste vetsi mazec !!!
|
|
|
|
Kategorie: Na dobré cestě Metály: Registrován: 24.05.2010(UTC) Zpráv: 104 Bydliště: Praha
|
tafna napsal:on si delal srandu ! :)) byl jsem tam osobne a na vlastni oci je to jeste vetsi mazec !!! Na Man se chystam uz dlouho ... Jezdis do Horic??
|
|
|
|
|
tafna napsal:on si delal srandu ! :)) byl jsem tam osobne a na vlastni oci je to jeste vetsi mazec !!! je to mazec, já viděl podobné u nás jen v Uherském Hradišti to sem nechápal, ve městě letěli přes 200 stačí malá chybička a seš na sračku..
|
|
|
|
|
hd1903 napsal: je to mazec, já viděl podobné u nás jen v Uherském Hradišti to sem nechápal, ve městě letěli přes 200 stačí malá chybička a seš na sračku.. To jsem tady trosku za vola, ze jsem ti na to zrychleni skocil co???
|
|
|
|
|
Maggisound napsal:Na Man se chystam uz dlouho ... Jezdis do Horic?? jj do horic jezdim kazdej rok! na man jed! je to zazitek na celej zivot!! neni to nejlevnejsi ale stoji to za to!!!
|
|
|
|
V tomto fóru nemůžete iniciovat nová témata.
V tomto fóru nemůžete na témata odpovídat.
V tomto fóru nemůžete své zprávy mazat.
V tomto fóru nemůžete své zprávy editovat.
V tomto fóru nemůžete iniciovat průzkumy mínění.
V tomto fóru nemůžete hlasovat v průzkumech mínění.
Soubory cookie:
chevroletcamaro.cz - fórum používá soubory cookie. Pokračováním prohlížení těchto stránek vyjadřujete souhlas s jejich použitím.
Více informací
OK