Kategorie: Člen smečky Registrován: 10.08.2009(UTC) Zpráv: 794 Bydliště: Horovice
Blahořečen: 22-krát v 21 příspěvcích
|
Mam dotaz ke vsem co vi neco o tom jak identifikovak motor podle jeho cisla. Ve vsi ucte ke vsem na blogu je to smerovano predevsim na xjohnyho protoze si myslim, ze ma asi nejvetsi teoreticky prehled. Podle VIN codu je moje Camaro Sport Cupe s motorem 305 ci. Podle puvodniho technicaku je to Berlineta (strecha ma potah) s motorem 305 ci. Motor byl ale asi vymenen za Goodwrench 350 cislo na motoru je 2M02015VP. Muze mi to nekdo rozsifrovat?
|
|
|
|
Kategorie: Vůdce smečky Registrován: 28.02.2009(UTC) Zpráv: 8,306 Bydliště: Třebenice (LT)
Blahořečil: 86-krát Blahořečen: 166-krát v 144 příspěvcích
|
Berlinetta a Sport Coupe měly stejný kód ve VINu, takže tam se to nerozpozná. Pokud máš vinyl, okna v elektrice, nastavitelnej volant, tak máš určitě Berlinettu. Číslo motoru nevím přesně, snad by se dalo dohledat něco tady. |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Registrován: 10.08.2009(UTC) Zpráv: 794 Bydliště: Horovice
|
Okna v elektrice nejsou a nastavitelny volent take nemam. Cislo meho motoru zacina cislem a ne pismenem jako normalni VIN motoru.
|
|
|
|
Kategorie: Vůdce smečky Registrován: 28.02.2009(UTC) Zpráv: 8,306 Bydliště: Třebenice (LT)
|
Hm zajímavé :-) Taky je možné, že ten vinyl někdo dodělával aby zakryl špatný lak na střeše (to je samo jen dohad). Pokud máš ten motor vyměněn, tak se může pravděpodobně jednat o nějaký crate-engine, tedy úplně nový samostatný blok, který se dá sehnat "na každém rohu". |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
|
Mam od te vymeny motoru fakturu z nemeckeho servisu. Cena je tam neco pres 4,5 tis. tehdy jeste DM. Proto predpokladam ze to neni nekde z vrakace. Vyrobce by mel byt GOODWRENCH asi ho nakontaktuju primo. Jak uz jsem psal, chystam se pres zimu Camaro cele rozebrat a vylepsit. Zvazuji ceho se mam drzet. Jestli Technickeho prukazu kde je uvedena Berlineta a nebo VIN podle ktereho je to Sport Cupe. Jake jsou na to Vase nazory?
|
|
|
|
|
No myslim si, že je zbytečné vázat se na něco, co je někde napsáno. Pokud jsi spokojen s tím co tam máš, tak nech být, pokud ne, tak si tam pro mě za mě elektrická okna dodělej :-)
Jinak nevím, co konkrétně chceš o tom motoru vědět? Pokud si vzpomínám na kurz DEM, tak býval kolem 16ti ne? To by dnes odpovídalo snad tak lepší střední třídě v motorech. |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
V tomto fóru nemůžete iniciovat nová témata.
V tomto fóru nemůžete na témata odpovídat.
V tomto fóru nemůžete své zprávy mazat.
V tomto fóru nemůžete své zprávy editovat.
V tomto fóru nemůžete iniciovat průzkumy mínění.
V tomto fóru nemůžete hlasovat v průzkumech mínění.
Soubory cookie:
chevroletcamaro.cz - fórum používá soubory cookie. Pokračováním prohlížení těchto stránek vyjadřujete souhlas s jejich použitím.
Více informací
OK