chevroletcamaro.cz - fórum
»
Jiné
»
Bazar
»
Camara a Firebirdy na prodej
Kategorie: Člen smečky Registrován: 01.03.2009(UTC) Zpráv: 1,480 Bydliště: Černilov, Hradec Králové
Blahořečil: 1-krát Blahořečen: 5-krát v 4 příspěvcích
|
hd1903 napsal: to bys bral, ne?:-)
presne pro me!!!!
|
|
|
|
Kategorie: Competition Allies Registrován: 20.03.2009(UTC) Zpráv: 1,333 Bydliště: Šternberk
Blahořečen: 1-krát v 1 příspěvcích
|
tafna napsal: presne pro me!!!! taky se mi líbí:-)je relativně levnej pordávájí ho kloadomustang kolem 500..
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Registrován: 01.03.2009(UTC) Zpráv: 1,480 Bydliště: Černilov, Hradec Králové
|
hd1903 napsal: taky se mi líbí:-)je relativně levnej pordávájí ho kloadomustang kolem 500..
to jo ale samozrejme zalezi jak to vypada z bliska.
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Registrován: 01.04.2009(UTC) Zpráv: 531 Bydliště: Bratislava, Sk
Blahořečen: 5-krát v 5 příspěvcích
|
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Registrován: 29.04.2009(UTC) Zpráv: 762 Bydliště: Praha/Pribram
Blahořečil: 155-krát Blahořečen: 9-krát v 9 příspěvcích
|
..to by měl nějaký milovník stangů využít a chytit příležitost za pačesy!! Za takovou cenu a v tomhle stavu je to dost raritní... umím prachy investovat výhodněji Upraveno uživatelem středa 16. září 2009 18:17:35(UTC)
| Důvod úpravy: -
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Registrován: 29.04.2009(UTC) Zpráv: 762 Bydliště: Praha/Pribram
Blahořečil: 155-krát Blahořečen: 9-krát v 9 příspěvcích
|
Moc pěkné, tak hlavně ať už je někde k vidění!
|
|
|
|
Kategorie: Competition Allies Registrován: 01.05.2009(UTC) Zpráv: 333 Bydliště: Police n. Met / Pardubice
Blahořečil: 1-krát Blahořečen: 6-krát v 6 příspěvcích
|
Trans79 napsal: ..to by měl nějaký milovník stangů využít a chytit příležitost za pačesy!! Za takovou cenu a v tomhle stavu je to dost raritní...
Taky jsem na to uz vcera koukal. Kdybych nemusel strkat penize do sveho, tak bych do nej urcite sel. Pokud v tom neni zadna levota tak za tu cenu to je uplne zadarmo.
|
|
|
|
Kategorie: Competition Allies Registrován: 20.03.2009(UTC) Zpráv: 1,333 Bydliště: Šternberk
|
Honza T napsal:
Taky jsem na to uz vcera koukal. Kdybych nemusel strkat penize do sveho, tak bych do nej urcite sel. Pokud v tom neni zadna levota tak za tu cenu to je uplne zadarmo.
zadara bych ho bral krize ceny jdou dolů..
|
|
|
|
Kategorie: Competition Allies Registrován: 01.05.2009(UTC) Zpráv: 333 Bydliště: Police n. Met / Pardubice
Blahořečil: 1-krát Blahořečen: 6-krát v 6 příspěvcích
|
A vis ze na tom neco bude. Posledni dobou sleduju ze i na ebaji jdou ceny americkecj muscele klasik dolu....Tak honem kupovat dokud je jeste co
|
|
|
|
|
Honza T napsal:A vis ze na tom neco bude. Posledni dobou sleduju ze i na ebaji jdou ceny americkecj muscele klasik dolu....Tak honem kupovat dokud je jeste co přesně tak, jen nikdo se nehlásí k mému camaru [-o< [-o< [-o<
|
|
|
|
|
hd1903 napsal: přesně tak, jen nikdo se nehlásí k mému camaru [-o< [-o< [-o<
Kdyby měl někdo zájem možná bych uvažoval o prodeji mého Camara LT r.v. 1973 350 c.i. Kdyžtak dejte vědět.
|
|
|
|
|
hd1903 napsal: Kdyby měl někdo zájem možná bych uvažoval o prodeji mého Camara LT r.v. 1973 350 c.i. Kdyžtak dejte vědět.
hele delej si prdel s toho kdo te rano stroji!!! :))))))
|
|
|
|
|
tafna napsal: hele delej si prdel s toho kdo te rano stroji!!! :)))))) Strojím se sám:-)))))))))Prdel si nedělám, prostě to časově všechno nezvládám a Camaro by mě nejméně sralo, když by bylo pryč, chcu řešit nějakého předválečného Haryna a hadroš mi přijde líto dát pryč. Zároveň uvažuji o koupi Ivošova pick up Fordu F 100, potřeboval bych na vše více času:-(
|
|
|
|
|
hd1903 napsal: Strojím se sám:-)))))))))Prdel si nedělám, prostě to časově všechno nezvládám a Camaro by mě nejméně sralo, když by bylo pryč, chcu řešit nějakého předválečného Haryna a hadroš mi přijde líto dát pryč. Zároveň uvažuji o koupi Ivošova pick up Fordu F 100, potřeboval bych na vše více času:-(
stejnak ti neverim!!! az ho nekde uvidim v inzeratu tak mozna
|
|
|
|
|
tafna napsal: stejnak ti neverim!!! az ho nekde uvidim v inzeratu tak mozna zatim nemám potřebu nabízím ho zatim jen tu u našich:-)
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kategorie: Vůdce smečky Registrován: 28.02.2009(UTC) Zpráv: 8,306 Bydliště: Třebenice (LT)
Blahořečil: 86-krát Blahořečen: 166-krát v 144 příspěvcích
|
Začínáte mě docela jemně řečeno vylučovat lidi. Ani chvilku s Camarem nevydržíte. Pche, rychlokvašky odpadnou a zůstanou jen ti nejvěrnější, tvrdé jádro! [-o< |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kategorie: Anonymní
|
xjohny napsal:Začínáte mě docela jemně řečeno vylučovat lidi. Ani chvilku s Camarem nevydržíte. Pche, rychlokvašky odpadnou a zůstanou jen ti nejvěrnější, tvrdé jádro! [-o< xjohny: Jasný Jenik!!! Rudolf: SRABE... Upraveno uživatelem pátek 25. září 2009 19:40:45(UTC)
| Důvod úpravy: -
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Registrován: 10.08.2009(UTC) Zpráv: 794 Bydliště: Horovice
Blahořečen: 22-krát v 21 příspěvcích
|
Dobre mu tak. Chlapec se jeste rad priplazi zpatky a pak mu to spocitame a radne osladime.
|
|
|
|
|
Cestovatel napsal:Dobre mu tak. Chlapec se jeste rad priplazi zpatky a pak mu to spocitame a radne osladime. On to stejně nikdo nekoupí, lidi nemaj prachy jsem asi od toho čekal více, než mi to dalo..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
dik hned jsem mu napsal o ramena na př. napravu
|
|
|
|
|
tafna napsal: dik hned jsem mu napsal o ramena na př. napravu není zač :-)
|
|
|
|
Kategorie: Na dobré cestě Registrován: 01.03.2009(UTC) Zpráv: 86 Bydliště: Brno
|
hd1903 napsal:Třeba se vám něco bude hodit: hd1903 napsal: Už jsem chlapíkovi to před rokem dost probral, moc toho nezbývá:)))
|
|
|
|
chevroletcamaro.cz - fórum
»
Jiné
»
Bazar
»
Camara a Firebirdy na prodej
V tomto fóru nemůžete iniciovat nová témata.
V tomto fóru nemůžete na témata odpovídat.
V tomto fóru nemůžete své zprávy mazat.
V tomto fóru nemůžete své zprávy editovat.
V tomto fóru nemůžete iniciovat průzkumy mínění.
V tomto fóru nemůžete hlasovat v průzkumech mínění.
Soubory cookie:
chevroletcamaro.cz - fórum používá soubory cookie. Pokračováním prohlížení těchto stránek vyjadřujete souhlas s jejich použitím.
Více informací
OK