chevroletcamaro.cz - fórum
»
Jiné
»
Srazy
»
9.-11.10. Podzimni sraz u Berouna
Kategorie: Člen smečky Registrován: 18.03.2009(UTC) Zpráv: 647 Bydliště: Prazak,fujtajxl:)
Blahořečil: 3-krát Blahořečen: 2-krát v 2 příspěvcích
|
davam to sem celkem na na posledni chvili, nevim, proc jsem to sem jeste nenapsal...zatim to vypada na velice prijemny sraz, ne zadna monstrozni akce...i kdyz kdo vi:). Vice info na usmotors - http://forum.usmotors.cz/diskuse.php?cislo=639Nevim, jestli je jeste nejaky prostor, nejdrive se zeptat Semiramis, kterazto to cele porada.
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Registrován: 10.08.2009(UTC) Zpráv: 794 Bydliště: Horovice
Blahořečen: 22-krát v 21 příspěvcích
|
Kde to je u Berouna? V diskusi jsem se to nedocetl.
|
|
|
|
Kategorie: Vůdce smečky Registrován: 28.02.2009(UTC) Zpráv: 8,306 Bydliště: Třebenice (LT)
Blahořečil: 86-krát Blahořečen: 166-krát v 144 příspěvcích
|
Druhý víkend v říjnu máme grilovačku a v neděli si jedu pro nového dailydrajvra :d/ |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Registrován: 18.03.2009(UTC) Zpráv: 647 Bydliště: Prazak,fujtajxl:)
|
|
|
|
|
Kategorie: Vůdce smečky Registrován: 28.02.2009(UTC) Zpráv: 8,306 Bydliště: Třebenice (LT)
|
Info přímo od Semiramis v mém mailu: Citace:Ahoj, posílám pár odkazů ke zmíněnému srazu. Jinak je to 9.-11.10. Želkovice u Berouna v této hospůdce a přilehlém penzionu http://www.spejchar-zelkovice.czA ostatní se dá zjistit tady http://www.facebook.com/...=116726286591&ref=nfa odkaz na forum.usmotors tu byl. Tak pokud máte zájem napište počty aut a osob. Zatím místa jsou na ubytování. Auta tu budou různá ...Tak snad se tu někteří z Vás ukáží. Semiramis semiramis(zavináč)centrum.cz |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
Kategorie: Kandidát smečky Registrován: 20.04.2009(UTC) Zpráv: 299 Bydliště: Kladruby nad Labem
|
Ja jedu..vezmu si auto do práce a pojedu asi už v pátek. Jinak to "do práce" pro mě znamená okružní jízdu po Václavském náměstí, což je pro mě vyzva samo o sobe :d/ Upraveno uživatelem neděle 27. září 2009 21:53:53(UTC)
| Důvod úpravy: -
|
|
|
|
Kategorie: Competition Allies Registrován: 20.03.2009(UTC) Zpráv: 1,333 Bydliště: Šternberk
Blahořečen: 1-krát v 1 příspěvcích
|
Zlumik napsal:Ja jedu..vezmu si auto do práce a pojedu asi už v pátek. Jinak to "do práce" pro mě znamená okružní jízdu po Václavském náměstí, což je pro mě vyzva samo o sobe :d/ Kuwa já myslel, že jseš z Hradce Králové a ted čumím, jakési Kladruby nebo co...
|
|
|
|
Kategorie: Kandidát smečky Registrován: 20.04.2009(UTC) Zpráv: 299 Bydliště: Kladruby nad Labem
|
hd1903 napsal: Kuwa já myslel, že jseš z Hradce Králové a ted čumím, jakési Kladruby nebo co...
Ja...a z Mechova...fuuuj.....
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Registrován: 10.08.2009(UTC) Zpráv: 794 Bydliště: Horovice
|
Diky za info. Uz jsem tam jednou byl. Je to konec sveta ale dobry. Urcite prijedu.
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Registrován: 01.03.2009(UTC) Zpráv: 1,480 Bydliště: Černilov, Hradec Králové
Blahořečil: 1-krát Blahořečen: 5-krát v 4 příspěvcích
|
Zlumik napsal:
no no no!!!!! daleko to nemas taky by ses mohl nekdy s camarem ukazat!!!
|
|
|
|
|
Zlumik napsal:Ja jedu..vezmu si auto do práce a pojedu asi už v pátek. Jinak to "do práce" pro mě znamená okružní jízdu po Václavském náměstí, což je pro mě vyzva samo o sobe :d/ Ten Vaclavak ti "zavidim". Ja se tam take chystam, ale asi prijedu az v sobotu. Mohl by jsi mi vzit s sebou tu stropnici?
|
|
|
|
Kategorie: Competition Allies Registrován: 20.03.2009(UTC) Zpráv: 1,333 Bydliště: Šternberk
|
Zlumik napsal:
kam jsi tehdy teda jel z Luštěnic???si popletl světové strany [-o< [-o< [-o<
|
|
|
|
|
hd1903 napsal:kam jsi tehdy teda jel z Luštěnic???si popletl světové strany [-o< [-o< [-o< Proč bych si měl něco plést Luštěnice, Nymburk, Poděbrady, Chlumec n/C, Kladruby nad Labem .... nejkratší trasa
|
|
|
|
|
tafna napsal: no no no!!!!! daleko to nemas taky by ses mohl nekdy s camarem ukazat!!! Ale klidně ..... pošli nějakej kontak a dohodneme se.
|
|
|
|
|
Cestovatel napsal:
Ten Vaclavak ti "zavidim". Ja se tam take chystam, ale asi prijedu az v sobotu. Mohl by jsi mi vzit s sebou tu stropnici?
No vzhledem k tomu, že tak jak to máme je to poměrně neskladné a v nejširším místě je to širší než zadní sedačky, obávám se, že Camarem je to nerealizovatelné. ....... leda nahodit tažné a jet i s vozíkem
|
|
|
|
|
Zlumik napsal:No vzhledem k tomu, že tak jak to máme je to poměrně neskladné a v nejširším místě je to širší než zadní sedačky, obávám se, že Camarem je to nerealizovatelné. ....... leda nahodit tažné a jet i s vozíkem Nedělé máničku, normálně to tam dáš pod druhou stropnici a budeš to podpírat hlavou :))) |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
|
xjohny napsal: Nedělé máničku, normálně to tam dáš pod druhou stropnici a budeš to podpírat hlavou :)))
pod tohle se podepíšu, to bych také rád viděl.
|
|
|
|
|
Zlumik napsal:Proč bych si měl něco plést Luštěnice, Nymburk, Poděbrady, Chlumec n/C, Kladruby nad Labem .... nejkratší trasa nu dobrá...
|
|
|
|
|
Okolojedouci napsal:
pod tohle se podepíšu, to bych také rád viděl.
tak se stav a já ti ji vydám.....nasledně můžeme jet spolu
|
|
|
|
|
Zlumik napsal:No vzhledem k tomu, že tak jak to máme je to poměrně neskladné a v nejširším místě je to širší než zadní sedačky, obávám se, že Camarem je to nerealizovatelné. ....... leda nahodit tažné a jet i s vozíkem Nemyslim ze tu tvoji stropnici nainstaluji. Potrebuji ji jen jako sablonu pro vyrobu nove abych vedel kde ma byt svetlo, pasy atd. . Muzes ji klidne rozdelit na mensi kusy. Nedelej z ni ale puzzle. Prosim!
|
|
|
|
|
Cestovatel napsal:
Nemyslim ze tu tvoji stropnici nainstaluji. Potrebuji ji jen jako sablonu pro vyrobu nove abych vedel kde ma byt svetlo, pasy atd. . Muzes ji klidne rozdelit na mensi kusy. Nedelej z ni ale puzzle. Prosim!
Ok, nejak to vymyslim - kufr je prazdny, tak to nejak naporcuju a nacpu tam
|
|
|
|
|
Zlumik napsal:
Ok, nejak to vymyslim - kufr je prazdny, tak to nejak naporcuju a nacpu tam
Diky,
|
|
|
|
|
Panove, kdo vsechno jedete do Zelkovic? Ja jedu, ale prijedu az v sobotu dopoledne. Vi nekdo jestli tam bude nejaky program?
|
|
|
|
|
Cestovatel napsal:Panove, kdo vsechno jedete do Zelkovic? Ja jedu, ale prijedu az v sobotu dopoledne. Vi nekdo jestli tam bude nejaky program? Ja a Zlumik tam jedeme uz v patek, pokud se ze Zlumikovy strany nic nezmenilo. Planuju tam byt az do nedele. V sobotu by mel byt vylet nekam do okoli, zatim tusim vedlo automuzeum v Lanech a vecer bumbani, i nejaka kapela ci co. Ale i tak by to melo byt takove komornejsi, takze plan se muze kdykoliv operativne zmenit rekl bych, kazdopadne ale vsechny dotazy na semiramis, ta to porada, ta vi.
|
|
|
|
|
Doufejme, ze se jeste nekdo prida. Mam na vas oba telefon, nez budu vyjizdet tak se ozvu.
|
|
|
|
chevroletcamaro.cz - fórum
»
Jiné
»
Srazy
»
9.-11.10. Podzimni sraz u Berouna
V tomto fóru nemůžete iniciovat nová témata.
V tomto fóru nemůžete na témata odpovídat.
V tomto fóru nemůžete své zprávy mazat.
V tomto fóru nemůžete své zprávy editovat.
V tomto fóru nemůžete iniciovat průzkumy mínění.
V tomto fóru nemůžete hlasovat v průzkumech mínění.
Soubory cookie:
chevroletcamaro.cz - fórum používá soubory cookie. Pokračováním prohlížení těchto stránek vyjadřujete souhlas s jejich použitím.
Více informací
OK