chevroletcamaro.cz - fórum
»
Jiné
»
Srazy
»
9.-11.10. Podzimni sraz u Berouna
Kategorie: Competition Allies Registrován: 20.03.2009(UTC) Zpráv: 1,333 Bydliště: Šternberk
Blahořečen: 1-krát v 1 příspěvcích
|
Okolojedouci napsal:
Ja a Zlumik tam jedeme uz v patek, pokud se ze Zlumikovy strany nic nezmenilo. Planuju tam byt az do nedele. V sobotu by mel byt vylet nekam do okoli, zatim tusim vedlo automuzeum v Lanech a vecer bumbani, i nejaka kapela ci co. Ale i tak by to melo byt takove komornejsi, takze plan se muze kdykoliv operativne zmenit rekl bych, kazdopadne ale vsechny dotazy na semiramis, ta to porada, ta vi.
ne že si dáš jedno a hned usneš jako posledně
|
|
|
|
Kategorie: Kandidát smečky Registrován: 20.04.2009(UTC) Zpráv: 299 Bydliště: Kladruby nad Labem
|
Okolojedouci napsal:
Ja a Zlumik tam jedeme uz v patek, pokud se ze Zlumikovy strany nic nezmenilo. Planuju tam byt az do nedele. V sobotu by mel byt vylet nekam do okoli, zatim tusim vedlo automuzeum v Lanech a vecer bumbani, i nejaka kapela ci co. Ale i tak by to melo byt takove komornejsi, takze plan se muze kdykoliv operativne zmenit rekl bych, kazdopadne ale vsechny dotazy na semiramis, ta to porada, ta vi.
JJ...vse plati a patek to jisti. Ve ctvrtek si brnknem a dohodnem misto a cas srazu.
|
|
|
|
Kategorie: Kandidát smečky Registrován: 20.04.2009(UTC) Zpráv: 299 Bydliště: Kladruby nad Labem
|
Zlumik napsal:
Ok, nejak to vymyslim - kufr je prazdny, tak to nejak naporcuju a nacpu tam
Tak uz jeto na 1/4 a ulozeny v prepravnim prostoru
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Registrován: 10.08.2009(UTC) Zpráv: 794 Bydliště: Horovice
Blahořečen: 22-krát v 21 příspěvcích
|
Zlumik napsal:Tak uz jeto na 1/4 a ulozeny v prepravnim prostoru Diky a navidenou v sobotu.
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Registrován: 18.03.2009(UTC) Zpráv: 647 Bydliště: Prazak,fujtajxl:)
Blahořečil: 3-krát Blahořečen: 2-krát v 2 příspěvcích
|
Tak, troufnu si říct, že naprosto skvělý sraz. Sice by mohl někdo podotknout, že tam nebylo příliš aut a tím pádem i lidí, ale jak jsem psal i na usmotor, vůbec mi to nevadilo, ba možná naopak. A díky oběma pánům, co se ukázali, ještě teď špatně slyším:) Konečně taky na nějakym srazu bylo nejzastoupenější auto dvojkové Camaro (kromě f-body samozřejmě:)
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Registrován: 10.08.2009(UTC) Zpráv: 794 Bydliště: Horovice
|
Prijemne prosterdi, dobra spolecnost, chutne jidlo nemam vic co bych dodal. Mozna jen nejaka ta soutez chybela. Treba mokre tricko.
|
|
|
|
Kategorie: Competition Allies Registrován: 20.03.2009(UTC) Zpráv: 1,333 Bydliště: Šternberk
Blahořečen: 1-krát v 1 příspěvcích
|
Cestovatel napsal:Prijemne prosterdi, dobra spolecnost, chutne jidlo nemam vic co bych dodal. Mozna jen nejaka ta soutez chybela. Treba mokre tricko. Jste asi pěkně zmokli a umrzli ne??
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Registrován: 18.03.2009(UTC) Zpráv: 647 Bydliště: Prazak,fujtajxl:)
|
hd1903 napsal: Jste asi pěkně zmokli a umrzli ne??
Právě, že vůbec ne. Bylo sice chladněji, ale nebylo to tak hrozné a pršelo v podstatě jen přes noc a v neděli chvilku cestou zpět.
|
|
|
|
Kategorie: Hledá svoje místo Registrován: 15.03.2010(UTC) Zpráv: 31
Blahořečil: 1-krát
|
Jelikož je skoro konec prázdnin a léto tudíž v ..... chystá se zas Podzimní sraz u Berouna US Káry II termín 24.-26.září kde???? Ranč Málkov http://www.rancmalkov.cz/ubytování klasicky v penzionu, možnost vlastního stanu a navíc možnost ubytování v indiánském tepee táboře............. :d/
|
|
|
|
Kategorie: Vůdce smečky Registrován: 28.02.2009(UTC) Zpráv: 8,306 Bydliště: Třebenice (LT)
Blahořečil: 86-krát Blahořečen: 166-krát v 144 příspěvcích
|
Pánejo, ten penzion je malebnej! Nechám si projít hlavou, ale blbé je, že jsem lichej :-) |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
|
xjohny napsal:Pánejo, ten penzion je malebnej! Nechám si projít hlavou, ale blbé je, že jsem lichej :-) Lichej nevadí takových tam bývá víc a hlavně občas se v té hospodě jede nonstop a unavivší návštěvníci si zdřímnou na lavicích na kterých se leží celkem přijatelně vyzkoušeno :d/ :d/ :d/ :d/ :d/
|
|
|
|
|
Ja bych rad jel....ale už ta dy nechci nic slibovat.....nevim jestli bude vozidlo
|
|
|
|
|
Vidím to jako Zlumik. Snad vše vyjde, minule to bylo skvělý, ale slibovat se mi (alespoň zatím) nic nechce. Vozidlo by sice být mělo, ale nevím jak prachy. A lichejch nás tam bylo věru vícero a i tak jsme si to užili...můžeš se spárovat s Mocnou koulí :D
|
|
|
|
|
Já předběžně potvrzuji účast. Zatím to vypadá že Camaro bude v tu dobu už pojízdné.
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Registrován: 01.03.2009(UTC) Zpráv: 1,480 Bydliště: Černilov, Hradec Králové
Blahořečil: 1-krát Blahořečen: 5-krát v 4 příspěvcích
|
Cestovatel napsal:Já předběžně potvrzuji účast. Zatím to vypadá že Camaro bude v tu dobu už pojízdné. v jakem stadiu mas auto ???
|
|
|
|
|
Termín se už blíží a tak kdo se chce dostavit a být ubytován prosím o rezervaci na stránkách Ranče Málkov s poznámkou, že je to sraz
|
|
|
|
|
Ahoj kdo dorazíte na sraz tento víkend????? Upraveno uživatelem středa 22. září 2010 8:19:49(UTC)
| Důvod úpravy: -
|
|
|
|
|
Pavel bohužel ne (tedy ne na 95%, třeba bude fakt nádherně a někde záhadně se mi zhmotní nějaká ta koruna a pak bych aspoň na chvíli v sobotu dorazil). Nadlábněte se za mě:)
|
|
|
|
|
Camaro je v lakovně. Aktivní účastník proto nebudu, ale večer se zastavím.
|
|
|
|
chevroletcamaro.cz - fórum
»
Jiné
»
Srazy
»
9.-11.10. Podzimni sraz u Berouna
V tomto fóru nemůžete iniciovat nová témata.
V tomto fóru nemůžete na témata odpovídat.
V tomto fóru nemůžete své zprávy mazat.
V tomto fóru nemůžete své zprávy editovat.
V tomto fóru nemůžete iniciovat průzkumy mínění.
V tomto fóru nemůžete hlasovat v průzkumech mínění.
Soubory cookie:
chevroletcamaro.cz - fórum používá soubory cookie. Pokračováním prohlížení těchto stránek vyjadřujete souhlas s jejich použitím.
Více informací
OK